shit vad jag blev trött nu när jag satte mig ner i soffan...helt degig! Skulle kanske gått bort till Lollo&rebecka och kollat melodifestivalen, men vi får se om jag orkar dra mig ditåt, tyckte de var rätt skönt att sitta här faktiskt haha :)
Idag har man jobbat, fick ett pass i informationen men det har gått jättebra, känner att jag lär mig mer och mer hela tiden :) Tiden går ju såå snabbt där ute, inte alls som att sitta i kassan där man brukar räkna ner varenda minut tills man ska gå hem :D Och alla där ute e så snälla och hjälpsamma mot mig, härliga tjejer det :)

Nu har jag lagt ut min säng på blocket, eller gjorde det igår och den var eftertraktad, i alla fall hade en tant tittat på den idag och velat ha den, så imorgon hämtas min kära 1,20 säng...sorgligt inget mer ligga slickade inpå varandra och svettas ihjäl haha :) Nej jätteskönt att bli av med den, problemet e bara att jag o A inte har någonstans att sova nu på en vecka hahah...jag har en 3a och en 2a i soffor, 3an e inte spec .stor och ni kan då tänka er min 2a...den som drar nitlotten och får sova i lilla kommer få betala stora kostnader hos kiropraktiker sen :D Men det lööööser sig!

Nu festar my love, firar att han slutar jobba helg och det kommer nog firas rejält... körde han och 2 av hans kompisar till dalhem innan .... jeeevlar va de gapades i bilen, så skönt när dom hoppa av haha :)
Nu e de opera på melodif. inget hit enligt mig iaf!

nej om man skulle gå bort till dom ett litet tag...eller kanske istället öppna sin chipspåse :)

Idag var det tänkt att jag skulle upp och träna med Linda och Helena, tror ni jag fick upp min feta röv ur sängen, neejdå...ställde inte klockan eftersom Linda skulle ringa och väcka mig, inte ens hört att hon ringt men sen får jag väl skylla liiite på A som hade stängt sovrumsdörren och hemtele låg i vardagsrum! Jaja en annan gång som jag alltid säger!

Annars är det en bra dag, lönen kom så efterlängtat in på kontot idag så nu kan man börja slösa igen ;) Nej jag har faktiskt varit duktigt och lagt över mycket på sparkontot, sen hur länge dom stannar där är en annan femma!
Nu hoppas jag bara att L åker inom maxi och lämnar mina kort annars e de kris big time!

Nu ska jag äta min yoghurt sen börja fixa till mig! Adios amigos!


                                                                     

Jag kom igång denna dagen trots motgång i morse, dock har jag inte varit ute i det fina vädret så mycket. Åkte till Lollo istället och hämta massa flyttkartonger, sen hem och åt och packa och nu precis har jag varit och hälsat på Therese som kommit hem :) Det var mega roligt att träffa henne, känns som hon varit borta i evigheter fast det bara är ca 5-6 veckor! Vi prata iaf om deras resa och med mig hem fick jag en jättefin liten buddah att hänga på väggen som tack för jag passat hennes lägenhet! Det var dock det minsta besväret med tanke på att hon bor i trappan brevid haha!

Nu ska jag alldeles strax köra till jobb och det känns ungefär detsamma som kom och skjut mig. Men jag vet om att det är nu det är jobbigt efter att ha varit ledig tre dagar men helt plötsligt är man inne i det igen! 

  Välkommen hem gumman!
Det här är en sådan morgon som man bara suckar.....suck att man vaknar och solen skiner, suck att man faktiskt måste gå upp ur sängen för att kissa, suck för att man bara vill lägga sig igen, suck för man inte kan för man har annat att göra idag!
Drömt massa konstiga saker har jag gjort, och enligt A har jag pratat en himla massa oxå dock inget som gick att förstå!
Det grämer mig lite det här med soffbordet, vad ska vi göra? Och ont om tid börjar det bli vi vill ju ha våra möbler tills vi flyttar och på mio var det minst en veckas leverans...great att jag jobbar kväll hela veckan förrutom torsdag! Nej det suger rent ut sagt, önskar man själv kunde välja sina tider... nej men idag passar det inte att jobba morgon pass så jag tar hellre kvällspasset då.... det hade varit bra det!

Varför sitter jag bara här? Gå upp nu och gör ve dig Håkansson! Ut i det fina vädret (Som ens mamma sa till en när man var liten ) Jag orkar inte, jo det gör du, orkar inte, jo! Nu ska jag in i duschen sen bege mig utåt!

Ciao!

                                                     

Idag har vi varit ute och kollat möbler....mio, härliga hem och ekeby möbelaffär!
Men snacka om oflyt...äntligen hittar vi tvbänk, vitrinskåp och vanligt skåp som passar oss båda, en blandning mellan mörkt och ljust kan man säga haha... men tror ni det finns soffbord i samma färg? Neeeej såklart inte. Så nu vet vi inte hur vi ska göra... båda fastna för denna serien men vi måste ju ha ett bord!! Knäpp på detta blir man! Vi får ut och leta igenom varenda möbelaffär i hela skåne... men finns det någon man inte tänker på ? Ska ut i den i åstorp oxå och kolla!

Väl hemma har jag ätit mig en pelles pizza med tomat,avokado och oliver till...det var mumsigt :)

Ha en bra kväll!

Nu var det klart, den 7 mars bär flyttlasset till elinebergsvägen :) Vi var och skrev kontrakt idag och skulle då även välja golv till kök och tapet till hall.....golvet var inga problem men det var värre med tapeten, kom inte fram till någon :) Men det kunde vi ta senare så de var ju bra.
Annars har jag inte gjort mycket, ska packa lite nu sen i eftermiddag ska vi ut och kolla möbler!

Jag måste va världens trögaste person när jag e full....sjöbbe ringer mig och berättar att Stefan har mina kort...jaha varför har han det? Jo för när vi var på väg hem hade jag suttit full som gurka i bilen och rotat i min jackficka....fått upp mitt kortetui(eller hur det stavas) och frågat;
-Vems fan e detta?
- E det inte dina kort då Linda?
- Nä minsan det är inte mina, jag vet inte vems det är men här ta du dom!

Alltså hur skadad är jag? För det första klart det är mina kort om de ligger i min ficka, sen för det andra känner jag inte igen min egen korthållare? Nej för det var inte mina, jag visste inte vems dom var hahahah.....jag finner inga ord för mig själv!

Helt plötsligt fick jag för mig att jag skulle äta vitlöksbröd så jag går ut och sätter på ugnen och väntar på att den ska bli varm. När jag väntat ett bra tag gick jag ut för att slänga i godingarna, tror ni fan inte att jag bara satt på lampan i ugnen....ääh trötta mig. Nu är dom i alla fall klara och gott var det :D Jag måste stinka alldelles underbart idag...har inte duschat än, luktar säkert gammal fylla och nu dessutom har jag kryddat allt med lite vitlök....mmmm va gött ;)

Hahaha jag kan inte hjälpa det men alltså reklamen för Linda Rosings program är där en kille som säger " jag tycker hon verkar va en bra tjej, smart och så"  haha e det på skämt? Den tjejen är väl allt annat än smart! Sen hon gick ut ur big brother huset har ju hennes liv kantats av skandaler, visst det har gjort henne "känd" så lite smart kanske hon trots allt är men frågan är om man vill bli känd genom sådana skandaler hon är med i. Nej charmen med henne kan jag inte se. Däremot tittar jag på "Emmas värld" på tv´n nu, henne gillar jag!

Nu dricker dom drinkar på tv´n vilket får mig att vilja kräka, jag vill bara äta idag! Allt är jag sugen på, fråga min pappa om han inte skulle ut och köra lite, men nej. Skit också!

Hejhopp....nu mår jag bra igen och är mer positiv än vad jag var i morse :D
Igår var en trevlig kväll iaf,...den började hemma hos mig där jag och Sjöbbs satt och drack och snackade. Efter ett tag åkte vi till Rebecka och Fia.... där fortsatte festandet och då lagom till 1 var jag så bra på det så det var det bästa beslutet att åka hem och lägga sig.
Nu ligger jag här i soffan och käkar chips och halsar vatten....chips kl. 12.00 på dagen måste vara jättehälsosamt?
Jag är så sugen på kinamat idag och har varit det i några dagar, probemet är ju hur fan jag ska ta mig ner där ? Jaja vi får se hur dett blir nu ska jag iallafall fortsätta titta på tv!
Det blev trots allt fest idag, tyckte jag att jag var värd efter att slit idag :)
Så nu ska jag och världens bästa Sjöbbs äta fiskgratäng med våra goda öl! :)

  Linda i deras hus ute på lannet ;)

  Linda brevid världens snyggaste bilar..den vita hennes och den gröna min :)

Ha nu en trevlig kväll allihopa, det ska jag fanimej ha!
Hejsan alla glada!
Idag har man varit uppe med tuppen för att så snällt följa med Rebecka på hennes bilbesiktning. KIllen på besiktningen fråga oss snällt hur man frivilligt kunde komma och besiktiga bilen en lördag? Ja du det undrar vi med! För roligt var det inte att behöva ställa kl. på 08,00 i morse! Men men nu är man uppe iaf! Åkte inom maxi på vägen hem och köpte oss en bulle så vi fick lite mat i magen! Efter det börja vi tömma min vind.... hahah det är inte så lätt när båda har minismå bilar, fick ju knappt in sakerna så efter ett himla meck fick vi in det och när vi kommer fram till grovsop och sätter sakerna ser det ut som vi knappt haft något med oss! Nåja, alltid något och i eftermiddag kommer mor&far och hjälper mig med resten!

 Rebeschko mes in fina bil!



Igår var det ju som alla vet fredag...en fredag som började med jobb! Efter det åkte jag och Rebecka ner till stan där vi mötte Sandra för en fika! Det var väldans trevligt och så fort jag blivit klar med min flytt ska jag bli ordentlig på att ha mer tid för mina vänner!
Efter det susa jag hem, var hemma ca. 1timme sen bar det iväg igen. Denna gången åkte jag och Rebecka och handla mat sen hem till Lollo där det snackades skit och kollades på lets dance! Det var oxå väldigt trevligt och mysigt och Lollo har ju världens sötaste hund! Vill ha!
När jag kom hem på kvällen hade min älskling satt igång med att packa lite... han hade värsta överenergi och hade vi inte satt stopp till sist hade han nog kunnat packa hela lägenheten....visserligen hade det var perfekt men litta sömn får man ju ha :)



Nu siitter jag och väntar på att mamma och pappa kommer så vi kan börja annars vet jag inte vad dagen har att erbjuda idag. Packa lite ska jag göra, men sen då? Vi får helt enkelt se, ibland e det skönt att inte ha planer!!
Men ni får alla ha en superbra dag!
 Så här fint är det utanför min balkong :)

Tjenixen!

Idag har varit som en vanlig dag, den började på maxi och slutade i soffan haha!
Efter jobb åkte jag hem till mamma&pappa där jag dumpade av lite saker, bla. alla mina böcker så nu e jag av med dom :) Efter det åkte jag och mamma till väla där vi handlade present till min lilla kusin Ebba som fyller 1år imorgon! En söt klänning med strumpbyxor fick det bli . Jag tänker alltid likadant när jag ska handla present till små, ja men det e inte så svårt, bara att ta något men jag får alltid beslutångest när jag ska bestämma mig. Allt e ju fint på sitt sätt! Tur jag hade mamma med så hon oxå kunde va smakråd :) Till mig själv fick det bli en mascara, jag har svurit över mina torra mascaror länge nu!
Med hem från väla blev det oxå två bakade potatisar till mig och Andy, det var väldans mumsigt sen till efterrätt fick vi varsin semla av mamma :D
Jag tror min mamma längtar lite efter barnbarn. Mina kusiner e små, samt att min halvsyster fått två barn och min halvbror ska ha till sommaren så det e en himla massa barn i släkten. Så när jag sa till mamma "nu e det bara jag kvar" mmm;ade hon till svar och smålog lite, men nej mamma, ledsen, det blir inga barnbarn på ett tag :)

Tur förresten att man själv e lite på när det gäller HBGhem, ringde dit i morse för att fråga när kontraktet kan skrivas, då visa det sig att den andra hyresvärden inte ens skickat ner tjejens besiktningspapper till bobutiken! Mycket bra, det var ju bara mer än 2veckor sen den blev klar! Nu satte vi iaf fart på dom så nu verkar det bli på fredag som papperna skrivs! Lite ångest samtidigt som det är roligt, men det är ju på riktigt nu! Jag ska bli sambo. Inget mer jag bestämmer i detta huset :) Jaja lite boss ska jag nog allt försöka fortsätta att vara hahah:)

Och en till sak! Jag har redan bokat tv´n idag eftersom Grey´s Anatomy har säsongspremiär ikväll, tror ni inte jag hör A säga, oh idag e det ju efterlyst! Stop där! Det blir inget efterlyst i detta hemmet iaf! Jag gav han ett val, antingen fick han ge med sig, eller fick han åka ut och köpa en ny antenn sladd till den lilla tv´n för icke att jag ger mig på detta!! Följer inget annat program, men detta är helt enkelt ett måste! Bästa serien ever!!

Åhh tittar på charterhjältar på 5:an, som jag oxå vill åka!!! Sola, bada, dricka bira och bara ha de så jävla gott! Vill att det ska bli november nu så vi oxå kan åka!!!! Det ultimata vore ju med en resa i sommar oxå haha, men det har man knappast råd med! Jag får nöja mig med London i maj och resa i november, men det e inte illa det heller :)

     

Någon som inte har något att göra som vill komma hit och packa lite kanske? Bara lite?
Än så länge har jag kastat två sopsäckar med skit, packat två lådor och två sopsäckar. Ser det ens ut som att jag har packat något?Nej lika mycket saker överallt fortfarande! SUCK!
Har 3 lådor kvar så jag får väl göra mig själv stolt och packa ner saker i dom oxå, men jag ska ju alltid pausa vad det nu ska va lönt för!
Det gick bra hos tandläkaren iaf sen efter det åkte jag hem till mamma och hälsa på lite. Tur var väl att jag kolla min bensinmätare precis innan macken för där var inte mö kvar. Det e lite dumt med att inte ha en lampa som lyser... men vad kan man begära...det e ju kfc vi snackar om!

Jag känner riktigt mycket för att festa... bara släppa loss en kväll och ha dökul! Tyvärr har jag blivit lite bekväm nu sista tiden med att må så bra på söndagar och jag blir ju alltid så grymt bakis!! Det känns nästa som jag ska dö dagen efter haha! Men vi får se, har sagt att jag gärna jobbar extra i helgen (heeej pengagalna Linda!) och får jag det blir det ingen fest, annars så kanske kanske man offrar sig :)

Nej men titta, klockan är ju redan över 16, nu studsar min man hem vilken minut som helst och då ska det ätas middag!
Nej nya tag nu ... packa packa paaaaacka!

Många hatar måndagar, jag ÄLSKAR måndagar! Detta är alltid min lediga dag :)
Sovit länge har jag gjort men sen börja dom borra så då var det kört! Irriterande att lyssna på till och med när man e vaken!
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen sen ska jag bege mig till tandläkaren där dom ska ta bort dom sista stygnen, hem igen och då ska det börjas packas! En väldigt rolig måndag med andra ord......eller inte!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 4 personer och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Linda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Leva
3. Flicknamn: Lena
4. Pojknamn: Linus
5. Yrke: Läkare

6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Luskofta
8. Mat: Leverpastej
9. Sak i badrummet: Linsvätska
10. Plats/stad: Luleå
11. En orsak att vara sen: Lathet
12. Något man skriker: Loooooser
13. Film: Lotta på bråkmakargatan
14. Något man dricker: Lemonad
15. Band: Las ketchup
16. Djur: Lama
17. Gatunamn: Liebäckskroken
18. Bil: Lamborghini (erkänner, var tvungen att googla hur det stavas )
19. Sång: Lilla snigel
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Lambada

Jag blev inte utmanad som man ska, men var tvungen att testa hur det gick ;) Dock var nog L en ganska lätt bokstav!

Idag är det Alla ♥ dag för dom som bryr sig haha :) Dagen har firats med en så in i helsikes seg dag på jobb!
Förkylningen har satt sig i tårkanalen vilket innebär att minsta lilla doft, för stark belysning eller vad som helst så börjar det klia och ögonen börjar rinna! Mega synd om mig om jag själv får säga det haha! Men som tur va hade jag underbara människor runt om mig idag, Lollo framför och Blondy i kassan bakom så det gick helt ok att jobba ändå! Blondy har tradat på om sin fiffi som vanligt och Lollo har haft roliga( Helt blåsta) kunder som fått mig att små skratta lite! Hur kan man på allvar gagga hur länge som helst om att tulpanerna var dyra? Jaa dom är kanske dyra men handla då för f*n inte dom, och det värsta e ju ändå kunderna som står och smågaggar längst ner vid bandet så man inte hör va de säger. Trötta mig på sådana människor!
Men för att faktiskt också va lite gnällig, denna dagen e verkligen affärers "tjäna pengar dag". I vanliga fall kostar en bukett rosor ca.65kr... idag var de fanimej uppe i 150spänn! Jag hade blivit sur på A om han gått och handlat så dyra rosor som inte ens var megafina. Nej skämt åsido, man blir ju såklart jätteglad för vad man får men jag och A bestämde oss för att inte köpa något till varandra i år. Vi behöver varenda krona till flytten :)
Så istället har vi lagat en god middag och nu ska vi ligga och mysa och kolla film( jag vill mysa vilket innebär att jag får trycka mig ner hos han i soffan hahah)
Har ni förresten sett den starkt lysande stjärnan ida? A sa att den hette Linda, dock visa det sig att den heter SuperNova (Enligt min källa A, dock kan man inte helt lita på de ;)

Hoppas ni som firar, och även ni som inte firar denna dagen, får en fortsatt trevlig Alla ♥ Dag
Här sitter jag i godan ro, ska köra om en halvtimme, men tro inte att jag e klar. Nej långt ifrån!
Jag pallar inte göra ve mig, känns så tråkigt, mitt hår har fått en mellan längd som bara känns så tråkigt. Spelar egentligen inte roll då jag alltid har det uppsatt ändå ;)

Idag är det fredagen den 13! Lite sjukt att min lilla kusin Axel föddes fredagen den 13 och idag vid 5 på morgonen blev jag moster igen :) Malin, Kim och lilla Colin fick en ny medlem i familjen, ännu en liten pojke :) Har bara skickat ett meddelande eftersom jag inte vet om dom kan svara, men ska ta och ringa i helgen!

Annars är det inte mycket som händer, har åkt på en dunder förkylning, klart att man skulle göra det också...igår hade jag sån sjuk feberfrossa vilket innebar att jag sov heela dan! Borde kanske egentligen bli hemma från jobb då jag inte mår helt 100 men jag vägrar! För det första förlorar man alldeles för mycket pengar, sen för det andra hade min chef skjutit mig :) Så jag får snällt gå dit ändå!
Lite roligt är det att jag pillat som fan på mina stygn för dom har retat gallfeber på mig. Det har ju typ satt sig i en klump nu vilket innebär att jag känner det hela tiden. Så jag har pillat med tungan, med tandborsten,allt för att få det till att åka av, men nix tro inte det skulle av! Sen mitt i allt när jag sitter och pratar med Rebecka känner jag hur jag sväljer något äckligt. Tror ni inte det var tråden då? Joo skitäckligt, jag ville väl inte svälja det. Men nu är det mesta av i alla fall, bara lite kvar sen så e man som ny i munnen hahah!

Nej nu måste jag verkligen göra ve mig, så här kan man ju inte se ut!
Ha en bra dag alla, jag spenderar min kväll på älskade maxi...så ni vet!
Gissa en gång var jag spenderat större delen av min dag...soffan kanske ?
Har faktiskt sorterat lite i garderoben också,  en sopsäck full med skit kastades :)
Egentligen skulle jag jobbat 12-20 idag men igår fråga dom om jag kunde ta 16-22.15 istället så jag kan vara med på en stängning i info! Känns inte som ja hade mycket till val, men det är faktiskt skönare att börja 4 än 12!

Annars har det väl inte hänt så mycket roligt, det gick an att jobba igår, lite segt var det men då är ju allt som vanligt :D
Nu ska jag ta något att äta sen ska jag börja göra ve mig!! Ha en bra dag!

Idag är nog ordet seg det bästa att använda för att beskriva mig. Gick upp vid 10, in i duschen sen ut och la mig i soffan. Jag känner mig allmänt hängig idag och är rädd att jag oxå ska bli sjuk. Har mega huvudvärk som inte vill ge med sig :(
Det är nog snart dags i alla fall att gå upp och få något vettigt gjort. Jag har disken som väntar sedan igår, sen måste jag äta midda innan jobb och helst få på lite smink så man ser ut som människa :))

Sjukt irriterande att titta på tv ibland, måste rachel ray eller vad hon heter gå upp i falsett hela tiden ?
JAG VILL INTE JOBBA IDAG!!!
JAG VILL BLI RIK!!!!
JAG VILL ATT MIN J*VLA HUVUDVÄRK GÅR HEM OCH LÄGGER SIG IGEN!!!!!

Då börjar dagen lida mot sitt slut. Alltså den sista lediga dagen, suck!
Idag har jag och Linda varit på utflykt! Åkte till hembyggsparken i Ängelholm och titta på dom få djur där var! Vi fick iaf. se getter, fåglar, hästar, kaniner och ett djur som vi inte har en aning om vad det var! Den ville inte komma ut ur sitt gömme i huset, men det såg ut som en häst med pygmeben hahaha!
Efter det åkte vi hem till henne och åt smörgåstårta, det var mycket gott får man säga :) Ute i Svedberga var allt som vanligt. Sjöbbe sprang rundor och jaga sina katter som hittar på hyss, och när vi åkte därifrån möttes vi av 2 hästar och en traktor. Jag säger då det, vilket bonnaställe tösen hamnat på :D
Av mitt lilla hjärta fick jag idag en delahjärtabästis nyckelring, den var så fin. Mirandanalle figur som håller i ett halvt hjärta där det stod forever love på! Hade jag orkat hade jag fotat det och visat, men det får bli en annan dag! Så tack bästa du!!♥



Väl hemma har jag packat ännu en låda med lite badrumssaker som inte används och även sorterat bland böckerna! Små framsteg med ack så mycket värda!
Min älskling är lite sjuk så denna veckan e de hans tur att ha en "det är så synd om mig" tid. Förra veckan stod jag för det kalaset, och om jag ska va ärlig tycker jag fortfarande lite synd om mig eftersom det inte är helt läkt men det vågar jag inte yttra mig om till han :) I alla fall har han åkt på en förkylning så han sover redan, lilla snutt! Han klaga igår på att det kändes som han hade feberfrossa, men jag avfärdade det bestämt och menade på att det var endast självförvållat dagen efter mående, inget annat.....ops ;)


Nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan och kolla tv! Kl.21.00 är det Lipstick jungle på 3:an, tycker vi om :)
Nu var min besiktning helt klar. Vilken känsla! :) Jag är överlycklig och A är ännu mer lycklig för nu slipper han höra tjatet om det :)
Dock tycker jag att hbghem är lite snåla, jag fråga om dom bytar ut toalock när dom blivit helt gula, men det gör dom endast om dom går sönder. Det är ju skitäckligt!
Jaja men skit i det, nu börjar det bli dags på allvar! Nu är det stress som gäller till max, det är nu som jag på allvar måste börja packa! Tänkte att jag skulle rensa bland skor och kläder idag. Där är nog en hel del som kan kastas. Sen ska jag försöka bli av med alla mina böcker. Jag har redan lurat på Sjöbbs en av dom, sen får mamma oxå komma hit och kolla! Känns så onödigt att ta med det, kommer aldrig läsa dom böckerna igen!

Vad händer annars idag ... hm ja, det är fortf. morgon så något får ju bli gjort idag. Jag ska äta mig lite frukost nu sen i eftermiddag ska vi kanske ut och kolla lite möbler!
Tiittar på gamla avsnitt av top model nu . Där är ju en som till och med är latare än vad jag är. Alla städar men hon bara sitter i soffan och kollar sina naglar. Jag är lat, väldigt lat, men kanske inte så pass! :)
Nu var snart helgen slut :( Sorgligt sorgligt. Samtidigt som det e sjuk ångest att behöva jobba på tisdag igen e det faktiskt ganska skönt. Jag behöver komma in i rutiner igen efter en veckas sjukliggande!


Igår var ja hemma nästan hela dagen, men på kvällen vid 18 bestämde jag och Linda att jag skulle komma och hälsa på ute i huset och kolla melodifestivalen (Vilket skit!!!). Men jag och mitt lokalsinne, fick ha L i luren hela tiden medan jag körde ut dit, och då har jag varit där ute en gång innan. Jag är lite ovan, eller jag vet inte vad det är, men jag tycker inte alls om att köra på kvällar! Inne i stan går det väl an, men jag tycker framförallt inte om att köra i mörker på landsväg!! Och speciellt inte när man samtidigt ska hålla koll på skyltar! Jag kom i alla fall fram levandes :) Efter det åkte jag och L och handla i deras närmsta affär vilket blir hyllinge och som tar ca 15min att köra till hahah! Där handades det lite till vår middag, kycklingsallad och även någon godsak slank ner ;)

Stefans och Lindas lilla hus är jättemysigt och dom börjar få det så fint där ute :) Dock är jag en stadstjej in i märgen och tycker det är mega läskigt att bo så öde! Men i alla fall tyckte jag det var mycket roligt att komma ut och hälsa på, speciellt eftersom L är hysterisk när det gäller katterna nu när dom också flyttat in! Hon springer och vaktar allt dom gör, och när dom välte ner en kruka var det vääääärldens katastrof ;)
Tack för igår gumman!

När jag kom hem var jag beredd på världens kaos. Min kära man skickade att han och Mått skulle spackla mitt i allt, i onyktert tillstånd. Herregud var min enda tanke! Men det var så fint så :) Så när jag kom hem satte jag mig med grabbarna och spela yatzi och drack bira :) Me like! Det blev dock tidigt, kl 02.00 släcktes Håkansson lägenhet ner för lite natta!

Idag har jag fixat det sista inför besiktningen imorgon. 2filmer han man hunnit se, samt att vi varit och beställt sängar. ÄNTLIGEN kommer man få sig en skön sömn med ordentlig plats :)
Nu står min kärlek och kockar lite mat, stekt potatis,smördegsfläskfile, sparris och bärresås står på menyn! GOTT!
Puhh va tråkigt det är att packa. Har börjat lite i köket nu! Så behöver ni tex. glasunderlägg är det bara att hojta, visa sig att jag hade 5 uppsättningar av det haha! Detta var rätt lugnt med nu är mina lådor slut... jag fruktar för den dagen jag ska ta tag i klädkammaren och garderoberna. Jag är mycket väl medveten om hur mycket skit där är! Det värsta med allt är nog ändå att behöva bo i denna röran sen! I och med att det är direktbyte kan man ju liksom inte dumpa av lite i denna andra lägenheten efter hand. Nix här ska man bo med lådor överallt! Men förhoppningsvis är det inte så länge, men hur ska jag hinna? Nästa vecka börjar jag jobba som vanligt igen vilket innebär varannan helg igen!

Nu ringde precis min man och tyckte jag skulle åka ut till jysk och kolla sängar, palla!
Då var det lördag, denna veckan har gått snabbt, fast egentligen inte. Det har ju inte blivit så mycket gjort så idag när ja vakna 08.00 (Som blivit en vana för mig) låg ja lite och slappa sen efter det har jag städat. Disken, spisen, tvätten och småplocket e klart. Nu ska bara dammsugaren fram sen har ja gjort mitt för idag haha!

Annars vet jag inte vad som händer idag. Sjöbbe min vän ska ju flytta på riktigt idag :) Så roligt måste vara skönt när det väl är klart, att bo lite här och lite där är ingen hit!
Sen har vi ju en födelsedagsgris i kompisgänget! Victoria Jönsson fyller 25år!! GRATTIS!!!

     Hoppas din dag blir underbar gumman!!!

Nu orkar inte jag mer. Jag var helt säker på att de var på väg att bli bra. Allt var bättre igår. Tills jag gick och la mig. Vakna en timme senare. Välkommen tillbaka fruktansvärda smärta, fucking välkommen tillbaka. Ännu en kväll att vanka omkring,lägga sig i soffan och försöka finna ro. JAG PALLAR INTE MER! Det känns som att jag är tillbaka på ruta ett igen!
Idag skulle jag dricka vin och ha de mysigt med Rebecka, fixa massa ärenden, Hur ska det gå när det dunkar i hela kind och käke? Hur ska ja kunna dricka vin när ja lever på ipren hela dagen?
Detta får man för att man börjar bli oförsiktig, ja dammsugade lite, diskade, åt och råkade till och med tugga på fel sida. Jag borstade tänderna lite väl oförsiktigt. Bra jobbat Linda.



Jag och min honey måste ge oss ut också och hitta en säng, den känns som det är dags nu haha. Man kan inte bo i en 3a och dela på en 1.20 säng :) På jysk hemsida hitta jag nog en sänggavel jag vill ha, det såg ut som den skrek Linda, inte helt säker. Men den var vit iaf. precis som jag vill ha den! Jag har kanske bestämt mig för att jämka, får ja mitt vita sovrum kan väl han få ett mörkt vardagsrum MEN! Inga mörka möbler som ser gamla ut. Då kräker jag.
Igår låg ja och tänkte på mitt sovrum, de e så meganajs att ha vita väggar, med en typ mörklila/plommon lila fondvägg med vita möbler! VILL HA! Dock tror ja inte A går med på lila fondvägg tyvärr! :(
Han påstår att han inte bryr sig men sen så fort ja säger hur ja vill ha de kommer han med invändningar ändå :)


Älskar mina vänner, familj och pojkvän över allt annat! ♥

Postat av: Linda

Hej Sjoberg! Titta vem ja hitta hihi ... du skulle aldrig ha sagt till mig vilken sida du e inne o bloggar på :D Men jag tyckte i alla fall att de var roligt att läsa... o de där me lördagens illamående känner ja igen, fast mitt var juu då igår. Skit i de man lever bara en gång, fuck körskolan , ja har ångest att ja ska dit idag , o då e de illa! Puss älskar dig honey!

2007-01-15 @ 15:01:36


Titta vad ja hitta i Sjöbbs kommentarer. Men alltså seriöst, hur illa är det inte att den 15 januari 2007 skrev ja att ja skulle till körskolan, den 19november 2007 tog jag mitt körkort. Men hej du snabba! Jag förstår om jag hade ångest att gå dit så slö jag var på det. Typiskt mig, gå gärna dit lite då och då när du känner för det.

O jag, bara detta visar hur tråkigt jag har idag, sitter och kollar hennes gamla inlägg och vem som kommenterat hahaha....Kan min baby komma hem så jag i alla fall har någon att prata med?


Dom som verkligen blir någonting av sina bloggar, hur orkar dom gå in och uppdatera hela tiden? Jag gör detta endast för att jag inte har något bättre för mig nu när ja måste vila som de så fint heter. Jag hade aldrig orkat hålla igång en blogg hela tiden. Sen för delen händer det inte spec. mycket i mitt liv som e värt att skriva ner hela tiden :) Tycker det e mest gnäll från Håkansson nuförtiden!
Nu var klockan 13.08 och jag har fortf. inte gått upp ur soffan. Bara vid dom tillfällena när ja måste gå på toa, röka eller dricka något. Jag tror snart ja växer fast i soffan. Just nu visas det "våra bästa år" på tv, för himla intressant serie att fördriva tiden med, eller inte! Nej visa istället lite greys, oth eller min nya favorit, lipstick djungle(tror den heter så hahah)
Nu sådär mitt i allt blev ja sugen på kex med ost .... mmm hade suttit fint!
Men nej, jag tror jag ligger kvar här i min älskade soffa med datan i knäet och tv´n på.

Sjöbbe läste precis upp en finfin "dikt" ja skrivit till henne för ett bra tag sen haha, ja var en hejjare på att rimma då:)

                                                                                    See you!
Här är man uppe tidigt, har varit vaken ett bra tag, men så är det ju alltid när man väl får sova länge :)
Sjukmässigt är det mycket bättre idag, är så mycket rörligare i munnen så idag kanske man till och med kan äta lite :)) Nu väntar jag bara på att svullnaden ska gå ner så ja kan ut och visa mig bland folk!
Jag har iaf. bestämt med mamma att imorgon ska vi ut och leta upp en toarullehållare, ner och betala min och Sjöbbs resa sen ska ja hem och försöka packa lite! På måndag har jag min slutbesiktning som ja verkligen hoppas går bra sen e de klart! Då kan man iaf. få ett slutgiltigt datum så man vet exakt när man flyttar!



Ute e de snö,snö, snö! Det e ju lite mysigt men samtidigt inte, jag vill ju ha vår nu! Tänk så skönt när man kan gå ut utan att packa på sig massa kläder, gå ut och fika i solen :)

Nej jag måste hitta något att fördriva tiden med nu, att titta på repiser är inte det roligaste precis, och tyvärr får ja inte göra mycket mer än så. Vila i två dagar var strikta regler. Hade jag bara haft lite framkallade bilder hade ja kunnat pyssla med mina scapbookalbum... har ju mycket fina saker att pynta det med!

Ha en bra dag allihopa! Kramar ♥

Hade jag varit arbetslös hade jag nog fått spel, det är ju så tråkigt att ligga o kolla tv så det inte är sant! Visserligen är det kanske inte det man gör dagarna igenom då haha :)
Jag är i alla fall överlycklig för när Andy kommer hem från väla ska ja få glass! JIIPPPIE! Jag har faktiskt fått dispans så ja slipper böta för glassen idag , det är ju faktiskt jättesynd om mig ?! :)
Så roligt att när A kom hem så titta han på mig, vände bort huvudet, sen titta igen
-Hur ser du ut? Har du något i munnen?
-Nej det har jag inte, jag är ju svullen i kinden!
-Jahaa hahah du ser ut som en boxare

Tack för den! Men jag skiter i hur ja ser ut för ja ska faktiskt äta glass snart! ;)

Tack mina snälla vänner för att ni bryr er om mig! Kramar ♥
Jag kan börja detta inlägg med att säga, FY FASIKEN,ALDRIG MER!
Denna smärta, ja jag finner inga ord!

För att börja berätta min tisdag så började den på maxi 08.00. För det första var inte alls dagen som den brukar utan igår tog ja bussen till jobb. Gud ja hade nästan glömt så tråkigt det e. Visst allt gick smidigt med bussbytande och så, men man blir ju så seg av att sitta på en buss. Kom iaf fram i tid så 07.55 stämplade jag in på maxi. Jag skuller ha min debut i informationen! Gick faktiskt över förväntan bra med tanke på att ja varit där några timmar då och då för några månader sen! Och roligt var det, tiden bara sprang iväg....var så trött i både huvud och kropp när ja gick därifrån!

Direkt när till tandläkaren där det skulle opereras bort en visdomstand. Åter igen, fy fasiken! Det var det grymmaste ja varit med om, dom såga, drog, puttade och hade sig med denna jäkla tand. Det hela slutade med att tanden kom ut och jag bölade som en liten flicka haha! Ja tuff kan man va med i detta fallet var ja allt annat än tuff!
Och smärtan efter åt....puuhh. Vakna inatt av att ja hade så grymt ont så ja inte visste var ja skulle ta vägen. Här gick jag runder mitt i natten och försökte finna ro. Det stråla smärta från huvudet, ner till ögat, ut till örat och ut i hela käken och kinden. Jag minns att ja tänkte "aldrig aldrig mer gör jag om detta"

Nu är det iaf. så ja kan ligga och titta på tv utan att va nära på att dö (För det känns verkligen så när smärtan väl börjar) Men jag ser ut som en hamster och kan inte äta, knappt dricka för den delen heller för ja kan knappt gapa. Hela läppen e sprucken för där har de hängt en klämma eller nått. Men det positiva i det hela, för sånna saker måste det också finnas är att det verkar läka rätt bra, ingen blod som sipprar iaf :)

Nu ringde dom precis från maxi och skulle höra hur det var, och om ja kan jobba imorgon kväll. Det är synd att ja inte kan för det var en info tid och det hade ja gärna jobbat, men nej ... minst två dagar skulle ja va hemma från jobb så det verkligen läker ordentligt!

Nu ska ja fortsätta mitt tv tittande, mycket mer än så blir det inte för mig idag :)
Tack min älskade vän för att du tänker på mig. Jag vet att ja e lite känslig...alla andra klarar ett sånt här ingrepp men för mig e det de värsta ja varit med om hahah!
(Jag hade till och med hellre piercat mig i navlen igen, och det kommer jag oxå ihåg att ja sa att ja aaaaldrig skulle göra igen :)
Om jag och A fortf. e tillsammans när denna flytten är klar, då e de verkligen menat att vi ska vara tillsammans hela livet haha! Det jäkla spacklande hit och dit gör att vi båda blir lättirriterande. Sen att jag är den mest ohändiga människa i hela världen gör ju inte saken bättre. Idag har jag iaf lärt mig hur man skruvar ut en skruv. ;)
Det visa sig att det "avskrapade" på väggen gick att torka bort ( tror ni han var tosig på mig då?) sen när vi skulle ta när fläkten i taket stod ja bara o nojja mig för att ja skulle få den i huvudet hahah. Jag förstår inte hur han orkar med mig. Jag hade aldrig orkat va tillsammans med mig själv!

Men seriöst, hur roligt är det att bo i en lägenhet där det står saker öööverallt ? jag blir knäpp i huvudet och detta e bara början. O ja, jag vet att jag är megagnällig... men ja e fan född till att va gnällig.
Lite middag i magen sen kanske man blir glad igen !
Jag får snart damputbrott. Ingenting tycks gå min väg. Är det inte så att tavlorna gjort megafint avskrap av färgen på väggen så är det att internet fungerar som de vore från 1700talet. ÅÅÅÅÅÅÅHH!
Nu har jag i alla fall fått igång internetet på sin normala hastighet, men färgen, ja säg mig det vad f*n ja ska göra där!
Just nu vill jag bara gråta, ja pallar inte flytta, allt ska ja va så himla jobbigt. Packat ner lite idag, men tur man har tidningspapper så det räcker.

Positiv till tusen är man ju också. Kom och skjut mig eller nått istället.

Fick trots allt jobba imorgon, jag som nu blivit inställd på att vara ledig en hel vecka. Men min chef ringde imorse och fråga om jag kan ta en informations tid imorgon. Ehh jo visst, helt nollad när det gäller att vara där ute. Fick lära mig lite för några månader sen som ja inte kommer ihåg något av, men nu ska man vara där ute och jobba någon annans pass haha. Jaja det blir nog bra, någon dag får ju vara den första :)

Nu vill jag ringa till min mamma och beklaga mig lite, för det är alltid bäst. Hon tycker alltid synd om mig när ingen annan gör det haha :O)

Nej nu ska jag göra något annat och helt enkelt skita i den väggen för stunden, får rådgöra med min man hur vi ska fixa detta!
nu håller ja på att typ spy av trötthet. Min älskling snarkar så sött här i soffan brevid vilket får mig att ännu mer vilja gå o lägga mig,.... varför gör jag inte det då? Nej för den förbannade diskmaskinen inte är klar än! Jag vill inte lägga mig förrän den e avstängd...får för mig att hela skiten ska pajja annars så de blir vatten i hela köket. Hispig? Jag?

Sanningen är att det finns nog ingen människa i världen som oroar sig så mycket som jag gör, nästan så det är lite jobbigt!

Har precis kollat film "vi hade i alla fall tur med vädret".. haha den är ju från 1800-talet eller nått. Ok krydd men gammal är den iaf! den var väl sådär. kan tänka mig att den var rolig när den kom ut! Det enda jag och Andy skratta som fan åt var när en man kröp ut ur sitt tält..har då aldrig sett så litet tält hahah!

Nej en cigg på det sen en tandborstning på det sen hoppas vi att diskis får för sig att stanna så ja kan få gå och lägga mig! Annars så dör jag. typ.