Jag och Lollo pratade om skolan när vi träffades. Hon har ju börjat plugga nu vilket jag avundas mycket. Jag avundas inte att plugga utan avundas att ta tag i sitt liv och göra något bra av det.
Jag önskar så innerligt att jag skärpt mig när jag gick i gymnasiet. Mitt första misstag var att välja en linje där man måste studera vidare för att bli något, för det har aldrig intresserat mig med högskola. Mitt andra misstag var att inte ge järnet när jag nu väl gick denna linjen. Jag har absolut inte dåliga betyg men kunde haft så mycket bättre.
Men kunde man få en håla istället så valde jag det. Gick datakurs som tillhörde mitt program, världens lättaste kurs för den delen. Saken var att man var tvungen att gå på lektionerna men man behövde inte göra provet om man inte ville. Men utan prov inget betyg i ämnet, då togs kursen bara bort. Gissa vad jag gjorde? Tog håla istället för att göra ett superlätt prov. Matematik B fick jag godkänt i, hade jag gjort nationella provet hade jag kunnat höja mitt betyg. Gjorde jag det? Nej jag tog en håla. Dumma dumma mig! Om jag bara visste i den åldern vad det innebar att inte ta skolan på allvar. Att jag 9år efter min student skulle sitta på en stormarknad, om jag bara fattat det då. Då hade läget sett helt annorlunda ut.

.
Andy blir lite trött på mig ibland. Så fort han nämner att vi borde byta ut någonting i hemmet är jag genast ute på nätet och letar. Nu är det gardinerna i vardagsrummet som han nämnde idag. Direkt visa jag han gardiner på nätet. " Jag mena inte att vi ska köpa nya just nu! " haha :)

Vi har varit uppe tidigt idag så lite över 8 var jag med alla andra idioter o köpte bullar...efter det har A dammsugat och jag dammat och diskat. Vi e doktiga.

Vid 1 tänkte jag åka o tvätta bilen sen ska jag hämta upp mamma. Vi ska åka till systemet sen hem o tvätta fönster :)

Solen skiner idag, det kan bara blir lite varmare ute sen är jag helnöjd :)


Jag har fått order av Annika P att skriva något här inne så då får jag väl göra det :)

Idag efter jobb åkte jag ut till väla o fika med Lollo, det var väldigt trevligt. Man saknar sina vänner som inte är på Maxi längre av olika anledningar, är ju van vid att träffa dom nästan dagligen :(

Jag längtar såå till ledig helg. Imorgon ska jag och honeyboney på bio o se "Kvarteret Skatan", hoppas den e lika rolig som jag hört. På lördag ska mamma hjälpa mig att tvätta fönsterna, sen på kvällen kommer pappa oxå hit så då ska vi 4 äta middag :) Får kanske be dom äta något innan eftersom det är jag som ska kocka ;)


Nej nu ska vi äta middag på sena kvällskvisten... bättre sent än aldrig!


Åh vad fan e det med mig. Sov till 10 idag och nu på eftermiddagen fick jag vila middag. Så jäkla trött och har ingen lust till någonting idag. Tyvärr ska jag ju o jobba, känns faktiskt skit just idag. Men imorgon är jag ledig och då ska jag åka till Ullared med Jessica, Sjöbbe och Mia. Jag var där för en vecka sen och har ärligt inte ett skit att göra där men jag följer med för att det blir en rolig tripp tillsammans :)

Nú ska jag äta mig en avocado. Det får bli min middag idag, har ingen matlust heller. Kanske börjar bli sjuk?

Hoppas denna dagen går snabbt, att klockan snart är 22.15 så jag kan få gå hem o lägga mig igen....
Fy vad jag är trött. Jag slutade klockan 3 idag, gött att ha hela eftermiddagen framför sig. Jovisst jag handla lite efter jobb sen åkte jag rätt hem o la mig på soffan, till o med somnat till lite. Nu har jag asat upp min tjocka rumpa ur soffan för att laga lite middag sen blir det soffan igen. Ska titta på Breaking dawn tänkte jag. Inte sett den innan så jag är spänd. Fortfarande håller jag dock fast vid att böckerna är mycket bättre men dom är helt klart bra filmerna :)

Imorgon är det sista passet i Info och även om det är tråkigt ska det bli grymt skönt. Min rygg dödar mig där ute :(
Så glad jag är att jag slipper jobba till 22.30 idag. Slutar 20.00 istället och det är faktiskt 2½ timme tidigare vilket innebär att jag också får lite fredagsmys. Vi ska nog ha det mys ikväll och äta räkmackor :)


Jag åkte till väla igår men jag är så dåligt på att handla när jag väl har pengarna. Slutade med ett par leggnings, duschcreme, nötter och ballonger. Haha var väl inte riktigt vad jag tänkt mig i shoppingväg. Nåja mer pengar in på sparkontot, dom lär behövas en vacker dag.


Längtar som alla andra till våren. Jag bojkottar min vinterjacka vissa dagar bara för att det är så tråkigt nu. Dock får jag pälsa på mig med tjock tröja och halsduk för att klara av det. Men snart så kommer nog våren. Helsingborg är verkligen en fin stad då.




Hur roligt är det att sluta 22.15 för att sen åka tillbaka dagen efter klockan 09.00 och jobba igen? Känns som jag bara varit hemma och vänt :/ Jag är i alla fall glad att jag har en dagtid och jag jobbar bara till 14.00. Efter det ska jag ut och röja på väla. Imorgon är det löning och jag har fortfarande pengar på kontot...det är fint att sluta röka!

Ha en fin dag, hoppas solen tittar fram i eftermiddag!


Idag har jag haft besök av Ida och Linnea. Vi har ätit frukost ihop samt gnällt ihop :) Gnällandet stod nog visserligen bara jag och Linnea för haha. Inte lätt att alltid va pigg o gla.
Det är verkligen toppen när jag ska ha besök för då måste jag ju städa. Vi är ganska bra på att skjuta upp det annars, brukar ha som regel att när dammråttorna springer efter en när man går förbi..då är det dags.
Annars ska man jobba idag. Stängning ute i info, kan inte bli roligare ;)





Jag skulle så gärna vilja åka på en weekend denna våren. Helst London, Paris, Barcelona eller något liknande. Men Köpenhamn går också bra, det är inte så dumt att strosa där heller. Får se om jag hittar någon villig :D
Idag ska jag jobba extra. Lät som en jättebra idé i januari..idag tycker jag inte det känns lika roligt. Men jag måste, 2 dagars tjänstledighet denna månaden och genom att jobba 12-20.30 idag får jag in dom pengarna igen.

Jag är glad i alla fall att det inte är så fint väder, ego men sant. Då hade jag dött en smula om solen tittat fram just idag.



Oj vad jag hellre hade varit här. Koh Phangan var ingen hit men denna stranden var verkligen så himla fin! Skitsamma att jag hatar Thailändsk mat, att värmen tog kål mig detta året. Det är i Thailand jag vill vara, inte i Sverige :(

Snart dags att jobba. 8-14 idag så det är lugnt. Älskar mina fredagar innan ledig helg..nu ska jag ju visserligen jobba extra imorgon men älskar den ändå :) Hoppas min " elev" är redo att pröva sina vingar själv idag. Jag är helt säker på att hon gör det men jag vet hur det är att vara ny, man vill gärna ha tryggheten bakom sig. Dock vill denna tryggheten sitta ner o vila fossingarna haha.

I eftermiddag ska jag på en väldigt spännande sak. Pirr i magen :)

Ska möta Ida ( Som vanligt haha ) senare idag också. Åka och handla fika tills på söndag samt att ja ska handla kvällens middag för ikväll bilr det tacomys med Andy. 


Ha en bra dag!!

20120315_212906 (MMS)

Min vackra passionblomma var stendöd när vi kom hem från Thailand men med lite kärlek så börjar den repa sig;)

Nu har jag och Ida varit i min källare och samlat ihop skit. På söndag ska jag och hon stå och sälja på bakluckeloppis. Tycker faktiskt det ska bli roligt trots att jag hatar loppisar. Fast nu behöver jag ju inte köpa utan kan få sålt mitt skit istället :) Jag gör det mest för att bli av med allt jag har samlat på mig under åren lopp ( Andy kommer jubla när han ser vår källare ) och för att det alltid är kul att umgås med Ida. Vi ska ha fika med oss så vi inte hungrar ihjäl när vi står där, kan vara bra för psyket också. Om blodsockret är kaos blir humöret kaos också haha.


2 dagar kvar att jobba sen ledig två. Bakluckeloppis på söndag sen Ullared med mamma på måndag. Kan jag handla hem nytt skit haha.

Idag vaknade man upp till en grå trist dag men man vet aldrig för det var samma sak igår vilket snabbt ändrades till fint väder. Jag, Jessica, Noel, Ida och Linnea tog en promenad till ÖoB och Willys när jag sluta igår, härligt. Eller sällskapet var trevligt men jag hade så grymt ont i fötterna. Jag har en ny på jobb som jag lär upp vilket innebär att jag står rätt upp och ner bakom henne på stengolv. Aj aj för fötter och rygg. Jag får se hur det går idag för jag tänker minsan inte stå och lida.

Idag jobbar jag till 4 sen ska jag köra hem till mamma och pappa. Jag måste aktivera mig på eftermiddagarna för annars somnar jag. På kvällarna är jag så trött så igår somna jag till och med mitt i Greys! har aldrig hänt förr...tur det går i repris :)


Nu får jag snart ett ryck o slår sönder denna datan. Den är ju helt mongo. Skärmen är sönder så den kan bara vara i ett visst läge annars flimmrar hela bilden..nu början  den fanimej flimmra även där. Nej men om man hade haft obegränsat med pengar..då hade vi köpt en ny men jag känner att våra pengar får prioriteras till annat faktiskt. Skönt att vi får bonus iår också från Maxi, det är alltid välkomna pengar som man uppskattar mkt.

Idag ska jag träffa Lollo och Ida. Vi ska äta lunch tillsammans o ha det bra. I eftermiddag blir det dejt med Ida och Blondy. Ida är för söt " Jag har inte bestämt något på måndagen, jag ägnar den dagen åt dig" haha.


Nej dags att duscha! Puss
Då var det en ny dag, en ny dag att gå till jobbet på. Idag jobbar jag till 17 så ikväll får det nog bli lite mys. Har inte sett ett enda bidrag från mello men jag tror nog att jag tittar på det idag :)

Inatt drömde jag att jag fick tvillingar. Herregud vilka biffar haha. Skitstora och dessutom endast några dagar gamla mata jag dom med korv och bröd :) Man kan få till det i drömmarnas värld.


NU ska jag äta min frukost sen ska jag ge mig iväg. Vill önska er alla en trevlig helg!


Puss


I söndags förmiddag slutade jag röka och jag måste säga att det går över förväntan. Jag är inte ens röksugen. Igår när jag satte mig och åt på jobb tittade jag in i rökbåset och kom på mig själv med att känna äckelkänsla. Inte att dom som röka var äckliga men att jag själv inte skulle kunna tänka mig att ta ett bloss. Nu är detta bara 5:te dagen så jag vet att det jobbiga kan komma när som helst men jag är i alla fall glad att jag känner som jag känner just nu :)

Jag har börjat min dag med att diska, vika ihop tvätt och dammsuga. Blondy kommer hit vid 11 tiden så här får ju se lite anständigt ut. Nu ska jag in i duschen sen köra och handla pålägg.

Ikväll jobbar jag till 22.30, icke roligt för jag somnar fortfarande jättetidigt på kvällen och vaknar tidigt på morgonen så jag lär vara trött ikväll.













Det är typsika kärringbilder men titta så fina blommor! Ah det är en fröjd för ögat ;)

Första jobbedagen över och jag måste säga att det gick galant. Runt 8 blev jag sjukt trött men jag tog mig igenom det och stannade hela passet ut. Hur ofta händer det liksom?? Saknar dock mina vänner som inte jobbar av olika anledningar...det är inte detsamma utan er.

Nu ska jag kolla lite tv sen ska jag sooova och hoppas på att imorgon vaknar jag runt 9 tiden..det är mer lagom än att vakna mellan 6-7 :)



Puss

Börjar denna morgonen med att titta på Big Brother. Har inte sett ett enda avsnitt innan och kan med handen på hjärtat säga att jag inte missat ett skit. Vilket tråkigt j*vla program. Dom senaste 15minuterna har dom visat när folket springer o kysser varandra. JÄTTEintressant att titta på. Nej bättre saker finns det att titta på.

Jag är ju uppe tidigt som vanligt men jag har spenderat min morgon med att lägga in saker på min nya mobil. Ja jag förstörde ju min andra precis innan vi åkte så igår fick jag ut o köpa en ny. Får den dock på försäkringen. Med självrisk.


Då ska man jobba idag. Ångest är det enda ordet men ge det några dagar sen är allt som vanligt igen.



Usch vad tråkigt det är att vara hemma. Jag ser verkligen inget roligt i det men det är bara att gilla läget. Har i alla fall haft en sjukt bra och roligt semester. Ledig 5 veckor har gjort bra för min själ. Imorgon blir det att återkomma till jobbet vilket verkligen inte ska bli kul men det ska bli bra att komma in i rutiner igen. För vare sig vi vill eller inte så behöver vi dessa rutiner. 5 veckor iväg där ingen tid eller stress existerar gör en helt förslappad. Trött dygnet runt trots att dom flesta dagarna går åt till att slappa och ha det bra.

Idag ska jag träffa Jessica, Sjöbbe, Therese, Emma, Nathalie och alla barnen nu på förmiddagen och i eftermiddag/kväll ska jag träffa Ida och Blondy. Ska se om jag hinner med lite ärenden där emellan för denna helgen hemma har jag verkligen inte gjort någonting.

Igår vakna jag 05.30 och klockan 17.00 sov jag. Vakna 00 gick in o la mig i sängen sen blev ju den sömnen sådär. Var uppe innan 06.00 idag igen men denna dagen måste jag verkligen försöka hålla mig vaken för imorgon gäller det att jag har vändt dygnet rätt igen.

Nej nu ska jag duscha så jag är klar när Jessica o Noel hämtar upp mig!

Puss





Här har du en bild mamma :)