Haft en toppendag. Först lunch med Helena och Ida sen hem till mina föräldrar o hälsa på. Nu har jag satt mig o soffan med honey ♥

HAHAHA nu sjunger grannen till en Robyn låt...alltså så roligt! O de e inte vackert men vilken inlevelse :D
Men seriöst...vad sysslar vår granne med? Skum e han/hon/den/det.  Har aldrig sett personen. Spela hög musik när ja kom hem vid 11...sen blev de tyst. Nu maxades stereon igång igen. Musiken skiter ja i men ja undrar vad som händer där uppe. Jag och A har kommit fram till att personen nog brukar göra raketen. Ni vet den "leken" där man stampar igång en raket. Precis så låter de.....skumme grejjer här på elineberg :D
 

Det finns fan gränser för vad som får taggas på facebook...Här i bloggen e de typ ingen som läser så här skiter jag i vilket, men neej inte där. Ser ju ut som ett kioskmongo
Idag har jag pooldykt igen. O vet ni vad, idag gick de jättebra :D
Idag tyckte jag att det var jätteroligt o jag klara alla mina övningar....ingen panik idag inte :)

Det e många moment som ska gås igenom innan man får ge sig ut i havet och nu är jag i alla fall en bra bit på vägen. Lite stolt e jag när både Andy och min instuktör blir imponerade av hur bra jag dyker. Johan ( min instuktör) sa idag att jag simmar bättre än vad en del med högre utbildning gör. Det är svårt att hålla en jämn och stadig kurs för man åker gärna upp och ner i vattnet men på något vis klarar jag visst det galant  :)
Nästa lördag är det dags igen och jag hoppas det går lika bra som idag


Klockan 16 går jag på mitt jobbepass idag. Jag hoppas det är mycket att göra fram till 20.30, då får det gärna bli lugnt för efter det e jag själv. Inte jättekul för man har ju ingen att prata med men tiden brukar flyga iväg.
Nu e ja så nervös så de känns som ja ska kräka...inte härlig känsla detta inte.
Det blev inte en lång och tråkig dag igår. Jag åkte istället med Vicky och Bella till väla för att sedan åka hem till dom o ha en myskväll. Fick ett mess av mamma ( Som e i Tunisien) där hon undra om ja vattnat deras blommor. Ooops..de hade ja glömt så de var bara att susa dit snabbt o göra de :)

Imorgon blev dykningen framflyttad 2 timmar...skönt måste man inte gå upp så himla tidigt. Dock har ja ett ännu större problem framför mig...utedyken e den helgen jag jobbar. Hur i fasiken ska ja lösa detta? Usch denna utbildning...vill bara ha den klar så man kan slippa allt bökande med tider, nerver som spökar etc. för såklart börjar jag redan idag bli nervös inför morgondagen. Tänk så får ja panik igen?


Jobb ikväll...slutar 20.45. Bättre än mitt eget schema där ja slutar 22.30!



Gammal bild på mig o vicky :)

Ledig idag. Redan så uttråkad. Funderade till o med ett tag på att köra själv upp till Ullared....men ja tycker min bil låter lite konstig så litar inte riktigt på den o de e ju rätt långt att köra. Klockan e bara 10 men de känns som att klockan e 2 eller nått :) Vaaaad ska ja göööööra idag???!!

På lördag ska ja dyka iaf. Fick byta tid på jobb...får jobba kvällen istället..icke kul men vad ska man göra. VAr nere igår o fråga om tider o så. På lördag klockan 07.00 e det samling på dykterminalen...shit ja kommer dö!

Då var det kvälle igen, på gränsen till natt. Egentligen vill ja bara krypa ner brevid min sovandes man men jag tänkte att har ja varit uppe såhär länge kan ja lika bra va uppe lite till och betala mina räkningar :) Brukar ha de fixat direkt när lönen kommer så vet man hur mycket man har kvar att slösa höhö

Samtidigt som de e skönt att jobba kväll e det tråkigt. Jag bara sitter här typ. Anledningen att jag inte gör något är för att ja tvättar för fullt. Sen har ja inte en spänn kvar tills på onsdag då lönen kommer. Så efterlängtad...fast de e ju inget ovanligt haha.

Funderar på om ja ska sätta på Eclipse. De e ju trots allt 3 timmar till jag börjar......






Ingen mat har vi heller... på onsdag när ja slutat ska vi rätt ut o handla...idag får det bli omelett till middag, vad annars finns där att välja på.

Igår var en händelserik dag för oss. Vi börja med att göra pooldyk nere på simhallen i stan. Jag och A tog på oss utrustningen och dök ner i bassängen. Tro mig, har ni väl suttit på botten av en bassäng får det en tíll att aldrig mer vilja vistas där. Såå äckligt! Det gick iaf bättre denna gången och fick inte lika mycket panik...A tyckte ja simma bra :D

När vi va klara där satte vi oss i bilen mot Höör. A skulle boka tid för en ny tatuering...eller han ska ju tatuera klart hela underarmen...kommer bli asnajs. Me like mycket tatueringar på en karl :) Väl i höör hitta vi en gardinaffär oxå. Tror vi kommit fram till ett färgglatt tyg som ska pryda fönstret i sovrummet. Efter besöket i lilla staden var det bara till att gasa hem igen. Inom o köpte blommor sen rätt hem o göra ve sig inför grillfesten. Carina och Pompe fyllde år så de blev litta kalas/fest. Dock var de en lugn sådan...satt bara o snacka o tog de lugt!


Nu har vi intagit favvopositionerna...ryggläge i soffan..de e naajs!


för övrigt måste ja säga att de suger balle att behöva jobba måndagar...hate it!



 love u honey
Då jobbar man kvällen idag. Lite drygt när man e ledig helgen får jag säga men det får gå. Tiden går ändå så snabbt så de e inte lönt att böla över de.

Stack och hämta ett paket från H&M innan. Alltid e där nått som inte ska passa, att jag inte lär mig att inte beställa över nätet. Dom har ju typ ändå samma saker i affären...kan man lika bra åka dit och prova sakerna!


Ha en trevlig fredag och helg!
Idag skulle ja o A övningsdyka i Rååbassäng. Dom har sagt till dykskolan att dom håller öppet hela denna veckan. När A ringer dig har dom helt plötsligt stängt. Mikaela tyckte ändå att vi skulle packa ihop utrustningen och åka ner där....dom hade trots allt sagt att poolen var öppen denna vecka oxå. Tror ni den va de? Neeej, tjejen i receptionen visste absolut inte varför en annan tjej sagt så för dom har reda ställt om värdena o allt i poolen. Jäkligt irriterande. Nu ska Mikaela se om hon kan fixa en annan pool till oss på lördag förmiddag. Jag måste få öva öva öva. Ska se om ja kan ändra min tid nästa lördag..så fall sticker ja på ett pooldyk med dykskolan på förmiddagen!


Nu var det sista jobbedagen imorgon innan ledig helg....gott ska de bli med ledig helg!

 har inte sett sjöbbs på meeegalänge. Nu får du börja jobba igen.


Jaha då ska man strax o jobba. Behöver jag säga hur mycket jag längtar till januari då jag och honey åker 4 veckor till Thailand. För min del får gärna hösten komma nu och blåsa snabbt förbi. Samtidigt e det tråkigt att sommaren e över för tittar man ut känns det verkligen så. Regn o rusk dagarna igenom.

Inte mycket har blivit gjort idag. Varit och handlat samt tvättat lite...sitter mest o väntar ut tiden nu. Längtar till klockan slår 20.45 idag så ja får åka hem igen :D

På lördag åker mamma o pappa till Tunisien...hur gott låter inte de då.





I helgen börjar Malmö festivalen, hade varit rätt kul att åka dit en sväng faktiskt. Aldrig varit på den fastän ja pratat om de måånga ggr. Ska se vad A säger, förmodligen får ja inte dit han :)

Oj så längesen jag skrev något här. Har helt enkelt ingen lust. Mycket har hänt sen sist. Semester har jag haft, en vecka bara och den gick ju inte helt oväntat sjukt snabbt. Hann dock med en del på den veckan :)
Bröllop har man varit på. Vicky och Nico lovade varann evig kärlek och fira det sedan genom en jäkla rolig fest. Vi har firat Andys 25års dag med även det en jäkla fest. Vi har grillat hemma hos Carina och Pompe tillsammans med mina föräldrar, oxå det en jäkla fest. Så ja ni ser vad som händer i mitt liv haha ( dock hände inte något av detta på semestern)

 Nejdå har ju även börjat på dykskola. Teorin klara jag idag, fick enbart 2 fel...  det skulle ja va stolt över sa Mikaela på dykcentrat. Det var jag, eller det e jag. Som jag kämpat med den teorin. Nu kan jag slänga in den boken i en hylla och fokusera på dykningen. En helt annan femma. Fick panik sist....ska inte hända denna gången!! Jag och A ska ner och öva på Rååbassäng. Måste lära mig att ta de lugnt med allt det innebär att dyka. För de e mycket att tänka på! Nåja det kommer säkert gå galant nästa gång!



Nu resten av veckan e det jobb som gäller. På lördag firar vi Carina och Pompe genom en grillfest. Hoppas på bättre väder!