Sålänge mina cravings ser ut såhär klagar jag inte. Fick köra snabbt upp till brunnen för att köpa tomater :D En sådan ask klämmer jag sen i ett svep haha.
Fick med mig en tidning och morötter också :)

Idag har vi varit hos bm och lyssnat på vår lilla stjärnas hjärtljud :) Allt hördes bra och h*n blev rätt störd där inne för sparka samtidigt som h*n försökte rymma ♥ Lilla vän vad vi längtar mycket efter dig!!

 



Annars har det inte hänt mycket roligt. Jag var på massage efter jobb och sen handlade jag. Jag kan fortfarande ligga på mage utan att det är obehagligt, frågan är om det kommer vara lika skönt den dagen jag måste sitta upp..
Nu när vi kom hem satte jag igång en tvätt medans A förberedde middagen. Pölse med bröd...lätt och gott!




20120530_212954 (MMS)

Glass med strössel..hej o hå vad gott!

Igår sluta jag 21.15. Jag handla efter jobb sen ställde jag mig och gjorde matlådor till oss idag. Eter det åt jag lite sen var det äntligen dags att lägga sig. Då var klockan närmre 11 dvs långt över läggdags för mig ;) Hur glad blir man då när man upptäcker att badrumsmattan är helt dygnsur? Frågar A varför den är det och just då kom han på att det nog är stopp i avloppet och att han "glömt" det. Säkert. Jättekul att rensa avlopp 11 på kvällen men vafan ska man göra. Annars hade jag glömt det till idag så hade det varit vatten i hela badummet när jag duschat. Men karlar alltså..ibland blir man så trött.


Idag jobbar jag 12.-20 så det händer inget roligt mer än Greys ikväll :D




Ibland blir jag tokig på dig men jag älskar dig ändå ♥

Igår var vi och beställde vagn till bebis. Det blev en Emmaljunga nitro city.  Inget lätt val men vi gillade denna båda två :) Färgen känns rätt också så jag hoppas vi kommer vara mycket nöjda med denna :) Kommer dock inte hämta hem den förrän september kanske..



Jag är väldigt tråkig vissa dagar. Vill inte göra något alls. Vill bara sitta här hemma innan jag ska jobba. Idag är en sådan dag. Jag sov till över 10, gick rätt upp ur sängen o la mig i soffan. Det regnar ju ute så man får i alla fall ingen ångest över det


Nyss hemkommen efter att ha ätit glass på sofiero med Andy, mamma och pappa :) Året första glass där och den var inte dum den. A säger att jag blivit glassoman men de e ju såå gott! Det sägs att detta var sista soliga dagen denna veckan och att regnet nu kommer men det återstår att se. Jag jobbar hela veckan så jag skiter i vilket :D





Du är på dag 149 av 280. (53,2%)
Du är i vecka 22.
Du har gått 21 fulla veckor och 1 full dag (v21+1).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester två
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 131 dagar kvar till beräknad förlossning.









Mamma och Pappa kom hem från Barcelona igår. Till lilla "Bruno" hade dom köpt dessa två söta kläderna

 
Från disneybutiken                                              Liten tröja h*n kan använda när h*n är lite större

Mitt under spänningen i Eurovision läste jag en sak på facebook som gjorde mig fruktansvärt ledsen. Mikaela min fina dykinstruktör, som kämpade och hejjade på mig i mina svåra studor med dykningen, har omkommit i en dykolycka
:( Livet är så orättvist, hon var verkligen en stor och fin människa som ville alla väl.
Jag har sovit ytterst lite inatt då mina tankar funnits hos henne och hennes familj  och när A sen kom hem vid 3 var det kört. Att se min starke sambo ta det så hårt gör ont. För honom var det inte bara en instruktör utan en bra vän. Jag har gråtit många tårar inatt och vill verkligen tro att det bara är en dröm men tyvärr är det inte det :(

Vila i frid Mikaela. Hoppas där är många fina fiskar och koraller att titta på även i himlen.

Jag åkte ut innan för att ha något att göra. Tog med kameran ifall jag skulle stöta på något roligt. Var dock bara en sväng vid pålsjö sen lite nere på stranden men helt sjäv var det inte så kul så jag åkte in till stan istället. Skulle bara hämta ett paket på apoteket men råkade gå in på H&M också. Där hitta jag ju såklart bebiskläder. Sluta med att jag var en sväng på både väla och familia också :) Nu har jag nästan precis kommit hem och jag har såå ont i fötterna. Får det dölätt nuförtiden men tycker inte att dom svullnar så värst.








En ynka anka i hela dammen :)




Inehållet i paketet jag hämtat. Beställt det genom någon gratissida :)



Detta "råka" jag köpa idag




Bebis är redan bortskämd trots att det är hälften av tiden kvar :)

Jag har varit igång ända sen jag och A vakna 8 i morse. Storstädat hela huset samt varit och slängt och lagt ner saker i källaren.  Nu ska jag sitta ner och äntligen äta frukost :)

Jag har inga planer för dagen. Andy ska iväg på överraksningsfest i Danmark men jag valde att inte följa med. För det första är jag inte så glad för personen i fråga sen har A sagt att han umgås med rätt knepiga personer..palla sitta nykter på en sån fest :D

Jag och Ida ska ha myskväll ikväll, äta godsaker och titta på eurovision :) Fram tills dess tror jag att jag bara ska mysa på balkongen ...möjligtvis åka till jysk och köpa ny rullgardin också

Ha en bra dag!

Fy fasiken vad jag är nöjd med min nya lins på kameran :) Den är wideangle men även lite fisheye. I brist på annat har jag fotat nästan hela vår lägenhet..extra-rummet får ni inte se för det ser ut som fan ;) När det blivit ett barnrum kan ni få se det också haha.

Sovrum:




Hall:








Vardagsrum:







Kök:









Balkong:

Jag och Andy var på väla i eftermiddags. Vi skulle handla paket till hans kusin som fyller 25 imorgon. Kryss i taket men A handla faktiskt 2 skjortor och 2 paket strumpor också :) Sen slank vi in på kappahl där vi hämtade en body som vi fått gratiskupong på samt köpte en mjukiskanin :) Mysigt!

Efter väla skulle vi gå inom hans mamma  och Pompe för att visa paketerna men sluta med att vi satt där nån timme. Johanna och hennes kompis var också hemma så det var trevligt :)

Nu på kvällen har vi ätit landgång och nu sover A. Det borde jag också göra för min dag har varit rätt tröttig. Så jag säger nog också godnatt nu!





Jag fick en akuttid hos tandläkaren. Klockan 11 var jag där i tron om att skölja litta i munnen för inflammationen. Visa sig att det inte var nog med inflammation utan att jag dessutom fått påsar med var under tandkött och tand!! Allt pga. denna jäkla visdomstand. Så istället för att skölja lite bedöva dom och stack hål där dom spruta in nått mög som skulle trycka upp varet. Meganajs!. Jaja förhoppningsvis skulle detta bli bra annars måste jag tillbaka igen och få antibiotika. Till hösten efter förlossningen måste jag dit för att dra ut tanden :(

Jag kunde gå hem från jobb eftersom jag är bedövad i halva käften så nu väntar jag bara på att den ska släppa..hungrig som bara den men jag köpte med en drickyoghurt hem och den borde jag ju kunna dricka?

Hej här skriver gnällfisen

Jag har knappt sovit något alls inatt, vakna av ett jäkla dunkande i kinden så sömnen fick tyvärr lida...men jag är lika glad för det :) Frustrerande är det när man själv inte kan sova o A snarkar och bökar rundor, jag känner nästan för att putta till honom så han vaknar. Kan inte jag sova borde han ju också vara vaken eller hur? :D

Jag ska i alla fall ringa tandis och se om dom har någon akuttid för spoling. Redan hört med jobb och det är okej om jag går ifrån lite. Har dom ingen tid blir jag tosig men då får jag prova köpa en sak på apoteket som jag blivit tipsad om. Men missfärgningar på tänderna känns ju sådär? En vanlig biverkning och hur kul är nu det?

Nej nu ska jag göra ve mig. 20 i 8 öppnar växlen så det gäller att vara med då :)


Ha en trevlig dag!!

Nyss hemkommen från date med Frida och Camilla. Var verkligen jättetrevligt och när Frida sa att klockan var halv 10 trodde jag inte det var sant. Tiden gick alldeles för snabbt.

Jag känner mig som världens gnälligaste men jag gråter snart av smärta. Fått inflammation i tandköttet..där bak där visdomstanden ska sitta men det konstiga är att det går upp i kinden oxå. I alla falll tryker det på tänderna så det känns som jag har tandvärk och nu på kvällen börja det dunka där. Smarte jag skulle lokalisera smärtan precis och tryckte med fingret mitt på det ömma tandköttet och herre gud så ont det gjorde. Nu gör det så ont så jag fan inte vet var jag ska ta vägen. Måtte det vara bättre till imorgon annars vet jag inte vad jag ska göra :((

Är väldigt anti värktabletter nu när jag är gravid men ska ta en nu sen gå in o borsta tänder och gurgla listerin ( för 3dje gången idag) hoppas på en god sömn inatt.

Oj vad fint väder vi har idag. Idag blir det varmt så svettlökarna riktigt får jobba haha.

Har fått på min en tröja som sitter som ett ålaskinn. Är inte van vid att ha tighta tröjor men tyvärr sitter ju allt så nu. Känner mig så tjock emellanåt men jag har faktiskt inte gått upp så mycket..sen barnmorskan är det väl ca. 4 kilo och det är 9 veckor sen :)

Inatt drömde jag igen att jag festa..varje gång jag drömmer att jag är det skämmer jag ut mig dömycket och har sådan ångest dagen efter..åh så skönt att slippa det :)



Inte ett moln..så långt ögat kan nå :D

Ha en fin dag alla ni som är lediga...ja ni andra också såklart :)

Nu har jag kämpat många timmar med att hålla mig vaken. Var tvungen att se Greys ju :) Han den där Avery e ju inte helt tokig att titta på ;)
Nu orkar jag inte vara uppe mer, en ny dag väntar imorgon. Då blir det jobb sen fika med Camilla och Frida.




Kvällens snacks :)

Jag dör i denna värmen. Jag vet inte om det har att göra med bebis men så stor e jag inte, men jag klarar verkligen inte detta. Jag körde hem från jobb innan, utan ac i bilen med rutorna helt nervevade och när jag var en liten bit hemifrån blev jag gråtfärdig..fy fan vad varmt!!

Har jobbat ute idag. Vi har haft grillning, sålt grillkol och glass utanför Maxi och där stod jag och tog betalt. Skönt att vara ute lite och inte sitta innanför dom väggarna alltid..för i skuggan går det bra :) Roligt att titta på folk när det delas ut gratis grejer, helt tosiga :D

Nu klockan 4 ska Kittel hämta upp mig. SKa åka och äta någonstans sen blir det kanske en liten glass :)
Hej hopp!

Då var onsdagen kommen..ett steg närmre helgen :) Fast jag ska jobba extra på söndag så riktig långhelg blir det inte. Behöver pengarna så jag är glad. Hoppas nästa lön blir bra för nu har det varit mycket röda dagar denna månaden.

Jag ska jobba 8-15 idag sen i eftermiddag ska jag träffa Kittel :) Bara hem och byta om sen tror jag att vi ska ses i stan. Hoppas det blir fint väder idag med. Kanske inte liiika varmt som igår för det var ju olidligt.

Nu väntar jag på vädret på rapport. En på jobb berätta att en tjej som jobba hos oss för några år sen är metrolog på tv..roligt, det var det hon studera till :)




Havregynsgröt och äppleklyftor till frukost. Äppledelaren måste va en av tidernas bästa uppfinning :)




Fick en tidning igår med ett gravidpaket jag beställt :) Alltid roligt att läsa..




Så var det en gubbe idag bara för det haha
Godmorgon!

Jag börjar min dag som vanligt. Jag är nog lite av en vanemänniska. Alltid när jag jobbar 12-20, vilket jag gör en gång i veckan, ser min morgon likadan ut. Alltid. Så tråkigt ens liv verkar när man tänker efter :)

Inatt drömde jag att jag blev skitfull trots att jag är gravid, dessutom var jag otrevlig mot alla. Usch jag vakna med ett bittert humör men som tur var var det ju bara en dröm :)

Nu ska jag kolla rundor lite bland bloggarna sen kolla på våra bästa år.

Ha en bra dag! Kram




Jag är inte röksugen längre och inte heller sugen på att festa men det finns tillfällen jag saknar det. Inte att festa men att kunna sitta på balkongen med ett glas vin. Tänk ett iskallt glas asti cinzano, hur gott? Idag skulle jag kunna tänka mig det glaset vin ute på balkongen med en cigg i handen.



Jag är nyss hemkommen efter att ha spenderat dagen ute med Jessica och Noel. Vi har suttit ute på platån och myst med fika:) Precis när Noel vaknat kom 2 katter och hälsa på, helt kalas tyckte han :D

Nu sitter jag ute på balkongen men här e för varmt för att sitta.. det är så sjukt varmt idag.







Du är på dag 142 av 280. (50,7%).

Du är på dag 142 av 280 ( 50,7% )
Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 1 full dag (v20+1).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 138 dagar kvar till beräknad förlossning.



Imorse kände jag lillsnuff puffa i magen :) 3 ggr kände jag puff och det var så mysigt. Berättade för A när han kom in för att säga hejdå och han sken upp som en sol :)



Vaknar till fint väder idag. Ska träffa Jessica och Noel idag vid 12. Vi har inte bestämt mer än att ses vi netto så vi får se vad vi gör. Ute vill man ju bara men jag undviker helst solen( Kärring) haha.

Jag mutade A igår med att om han dammsuga skulle ha få en 100lapp. Han gick dock inte med på det men var snäll och gjorde det ändå med orden " Du ska inte tro att du ska börja köra redan nu med att du inte kan dammsuga" Jag kontrade med" jo jag kan jag orkar bara inte" haha kan lika bra vara ärlig :) Jag lovade att tvätta undan så maskinen rullar på för fulla muggar nu.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen in o bråka lite med garderoben om vad jag ska ha på mig idag :)
I fredags skällde jag på A för att han skulle iväg och kolla fotboll på lördagen. Mycket fotboll i detta huset förstår ni. Han brukar aldrig lyssna på mig så jag planerade min lördag själv, men då helt plötsligt skulle han vara hemma. Fick bli att vi titta på den istället och jag hatar fotboll men shit jag var ju mer inne i det än A. Jag kunde inte slita mig från det och när det till sist blev straffar var jag så nervös så jag knappt våga titta haha. Tyvärr vann fel lag. A sa att man ska heja på Bayern så det gjorde jag :) Inatt har jag till o med drömt fotboll haha.

Nu ska jag och jobba, kul va? :D

Imore när jag gått upp åt jag min gröt..nu 2 timmar senare är jag hungrig som en gnu. Jag kan inte hjälpa det men jag blir så irriterad, jag är inte van vid detta haha. Nu har jag smaskat i mig en tomat, har skickat och bett A handla hem äpple för jag känner inte att jag vill äta lunch redan. Där ligger ett choklad och frestar i min väska men nej jag får inte. Inte så här tidigt på dagen :)

Igår var jag, Andy, Jessica, Matte och Noel o hälsade på hos Linda, Stefan och Alice :) Fiin är hon, sov sött under nästan hela besöket :) Stefan grillade korv till oss så det var en mysig eftermiddag..Noel stod för dagens underhållning haha så söt denna unge e!!


Nu ska jag kolla in skafferiet :D


jag har problem me halsbränna o tyvär hjälper varken samarin eller nocalucol. var o köpte nya tabletter häromdagen..gaviscon och idag prova jag dom. FY FAN! det var det vidrigaste. tuggtabletter som skummar
.öörk spyr! halsbrännan försvann men nu mår jag asilla ist:( hoppas inte att jag kommer ha problem med detta hela graviditeten...
Vilken härlig dag att vakna till, eller? Regnet bara öser ner men för mig kan det kvitta för jag ska ändå jobba fram till 4. I eftermiddag blir det förhoppningsvis besök i Svedberga :)

Alltid jobbigt att gå upp när A är ledig. Vem kom på att det ska finnas röda dagar då vissa har turen att vara lediga? Borde va lika för alla, antingen jobbar alla eller är alla lediga. Jag röstar på det sistnämnda! Fast jag ska inte klaga, jag har dubbelt betalt idag så jag tjänar mucho money :)


Jag har kommit på hur jag ska få min havregrynsgröt god..färska hallon gjorde verkigen susen, det var ju inte bara okej längre att äta det utan faktiskt gott! Det är bra för det mättar mycket. Dock är jag hungrig dygnet runt, måste bara tänka på vad jag stoppar i mig för att stilla hungern för igårkväll sa min mage stopp...ajaj så ont jag fick :(

Idag är det jobb 12-20 så med andra ord händer det absolut ingenting idag.


Igårkväll hade jag och Blondy myskväll med ostbricka..o så titta vi givetvis på BigBrother för världen hade typ gått under om hon missat det ;)

Idag ska jag, Ida och mamma till Ullared ( jag vet, jag borde ha stamkort där ) Jag ska köra så det blir med lilla polon så fan ta den som överhandlar :D Ska i alla fall bli roligt och om 20 minuter går färden så dags att göra vid sig det sista.

Ha en bra måndag!




Planterat nya blommor på balkongen :)

Det var längesen jag fotade med min systemkamera, har i princip inte använt den sedan Thailand. Nu när jag fotar magen vecka för vecka har det blivit med mobilkameran men dom två kan inte ens jämföras därför tog jag fram kameran idag. Då upptäckte jag att jag har en wideangle lins som jag inte använt än:



Vanliga linsen:





Wideangle linsen:



Står på exakt samma plats på båda bilderna o vilken skillnad :)

Får nog ut och fota lite en dag..roligare att fota ute än inne i vår lägenhet

Du är i vecka 20.
Du har gått 19 fulla veckor och 0 fulla dagar (v19+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 146 dagar kvar till beräknad förlossning.
Du är på dag 134 av 280. (47,9%).

Jag har även lagt in om semester så den 14september är min sista jobbedag. Lite tidigt för nedräkning men snart så haha.


Idag har jag inga planer alls för dagen, får ta det som det kommer :)

Jag tycker så jäkla synd om mig själv..andra kvällen jag ligger här med halsbränna:( pillerna hjälper inte heller..åh varför får man inte ta Pepcid duo..mår så sjukt dåligt av detta :((

Detta har varit en bra dag.. rolig nyhet och en mysig dag. Jag och Andy vaknade tidigt imorse men vi låg och myste i sängen ända fram till 12 :) Vi åt till och med frukost där haha. När vi väl kommit upp körde A mig till mina föräldrar där jag stannade medans A hjälpte Mått med en bokhylla. Mina föräldrar var nog rätt glada när jag åkte för jag åt dom ur huset haha. Jag skyller på bebis Bruno :D

Vi åkte sen till Ikea där vi titta på tyg och kanske lite på bebismöbler hihi. Skulle bara få A att godkänna den säng och skötbord jag valt ut... och det gjorde han :)

Nu sitter vi i soffan och tittar på tv...ska äta smörgåstårta som e kvar sen igår...mums!



Min pappa har köpt världens finaste bil! Du e jag o A skitsugna på att köpa en nyare kombi... vi får la se vad som händer :)


ha en fin helg!
Grattis till mina fina vänner Linda och Stefan till er lilla prinsessa Alice :)
Längtar så till jag får pussa och snusa på det lilla livet!!
Nu längtar vi ännu mer till vår lilla skatt är färdigbakad :D


Grattis till Jessica på din födelsedag också!!:)

20120511_145847 (MMS)

Jag har fått hem mitt fina gravidsmycke :)

20120510_190335 (MMS)

Denna söta donnan har jag träffat idag:)

Idag är jag lite gladare igen..ibland får man ett frispel och då är det dags att lägga sig haha :)
Mobilen har fortfarande inte skickat iväg mms´en och inatt har den tydligen gått över till dansktnät..tur man får meddelande om det annars kan det bli en dyr historia.


Nu ska jag och jobba sen i eftermiddag ska jag träffa Ida. Känns som 100år sen så det ska bli trevligt :) Längtar mer än någonsin till lediga helgen. Åh som jag ska njuta!

jag gick från att va på bra humör till irriterat, vår jävla stationära data e helt mongo. det är den enda datan man kan skriva ut från o funkar den? Nej?! sen när jag kopplar in mobilen på datan hittar den inte ett enda foto..trötta mig!! o inte.går det att skicka mms heller..nej det e väl klart. nu ska jag lägga mig o hoppas allt funkar imorgon annars vet jag inte vad jag gör..
Godmorgon!

Idag ville varken jag eller A gå upp ur sängen men tyvärr var vi så illa tvugna. Jag har i alla fall duschat och fått i mig min frukost nu så nu är jag fit for fight. Andra dagen jag äter havregrynsgröt till frukost. Kan inte säga att jag njuter men å andra sidan så lider jag inte heller. Litte nyttigare än mina rostemackor :)

Slutar 3 idag sen ska jag ut på väla o handla skrivarfärg. Lika surt var gång för det kostar en del men förhoppningsvis varar det lite också

Ha en bra onsdag!

Idag blev det Ikea och väla med Sjöbbe efter att ha simmat med Camilla. Skulle titta på tyg till vardagsrummets gardiner. Hitta ett som jag tycker är snyggt men det lär väl inte mannen tycka. Blev även lunch och ett linne köpt. Retligt när jag parkerat bilen hemma att jag kom på att en anledning till att jag åkte till väla var för att köpa färg till skrivaren så glömde jag det :( Kanske orkar köra ut lite senare idag. Jag skriver ju "graviddagbok" och jag vill kunna skriva ut bilder att klistra in där :)

Idag har jag gått in i vecka 19. Så snabbt tiden har gått..snabbt halva gången :)

När min kompis Emma berätta att hon satt och grät till "Idrottsgalan" skrattade jag men här sitter jag och gråter när dom visar Magnus Wislander´s karriärfilm i "Mästarnas mästare"...haha dessa hormoner. Första gången dom ger sig till känna på detta sättet :)

Jobbehelgen är äntligen över. Imorgon klockan 9 åker jag och Camilla och simmar, jag kommer va trööött.

Då var söndagen kommen, oj oj så najs. Det innebär att jag har 8h och 15min jobb kvar innan min lediga dag. Jag får inte ut så mycket av denna dagen men det gör inget, att sluta 7 är inte så dumt det heller.


Igår åkte jag som sagt hem till Blondy och Roy efter jobb. Hittade en parkering direkt och slapp krångla mig in i den...bara köra rätt in men ändå lyckades jag skrapa hela däcket mot trottoaren haha. Jag blev bjuden på middag direkt när jag kom sen satt vi bara och titta på tv och umgicks, mycket trevligt :)
 


Nu ska jag försöka hinna diska undan innan jag måste köra men ha en bra söndag!

20120505_225102 (MMS)

Kvällsmage..o folk säger att jag ser ut som innan.herre gud det tar jag inte som en komplimang!

Då var jobbehelgen här. Helt underbart eller vad säger ni? Nej ska inte gnälla men allt för roligt kan jag ju inte påstå att det är. Jobbar 10-17 sen ska jag hem på lördagsmys hos Blondy. Det ska bli roligt att se var jag ska ställa min bil med tanke på att hon bor på tågaborg och jag inte kan fickparkera :D Jag har redan varnat henne att hon förmodligen får komma ner o hjälpa mig!

Ha en trevlig lördag!


20120504_102240 (MMS)

Såhär ser min förmiddag ut..täcke i soffan med våra bästa år på tvn. Jag är helt slut idag..längtar till min 1 veckas semester!

20120503_211759 (MMS)

Inte stor mage men den bär på något värdefullt!

Idag har varit en trevlig dag, tyvärr har jag dock inte varit ute mycket. Jobbade till 2 sen blev det massage..får passa på medans jag fortfarande kan ligga på magen :) Efter det körde jag hem till Therese där det blev fika med henne, Jessica, Sjöbbe, Nathalie och Emma, plus barn såklart :)

Jaha så då var den stora nyheten ute nu då..haha folk undrar hur vi kunnat hålla det hemligt så länge men faktum är ju att helt hemligt har det inte varit. Närmsta vänner och familj har vetat det ett bra tag ...sen har jag varit orolig att allt inte stått rätt till så det kändes bäst att vänta till ultraljudet. Vi var där igår morse o gud så mysigt att se sitt lilla mirakel sprattla rundor inne i magen :) Allt såg bra ut och med mig ser det bra ut oxå. Moderkakan ligger i livmoderns framvägg därav kan jag kanske känna fosterrörelser sent. Så länge allt är bra med bebis mår jag bra!

Magen är inte stor men den är där. Det syns inte mycket för er men jag själv ser att den blivit större !


Vi är världens lyckligaste och längtar något enormt ♥


20120502_131000 (MMS)

Hembygdsparken med Noel Jessica och sjöbbe :) mys i det fina vädret!