Här är ingen ro, ingen vila på morgonen. Ella startade dagen med att ramla in i soffbordet. En blå bula blev resultatet av det och en väldigt ledsen tjej. Hon fick sitta och mysa hos mamma lite sen var det full rulle igen. Hon ramlar stup i kvarten för nu börjar hon bli modig.

Igår tog jag&Ella en morgonpromenad ner till oj sen åkte jag, mamma och Ella och köpte ny bilstol. Provade den i affären och hon satt bra i den men tror vi bytar efter husvagnssemestern. Vill helst inte ha en skrikande tjej i baksätet när vi ska köra långt ;)

Inga planer för idag, Andy är iväg denna helgen så jag&Ella är själva. Eventuellt ska jag på födelsedagsfest och Ella till mormor&morfar men jag kan inte bestämma mig.







Igår hade vi sovmorgon till 08,30, idag har jag varit vaken sen 4 och Ella vakna strax över det. Jag försöker få Ella att somna om för hon är så trött men jag själv blir uppe nu. Klarvaken!
Idag har vi varit runt lite överallt. Var bla på väla och fyndade kläder till donnan. Piraia på väla har rea med 50%..hittade fina byxor, hatt och body :)








Under eftermiddagen har vi varit hemma och som vanligt busat. Ella har äntligen börjat vinka! Som jag kämpat med att lära henne det haha. Dock är det inte säkert det varar..innan klappa hon kaka när man sjöng den, nu dansar hon bara. För oj vad det dansas i detta hemmet. Till reklamer, till mammas ljuva sångröst och till pianot :)










Idag har varit en hemmadag. Den har bestått av tvätt, städning och massa bus! Det är skönt att ha sådana dagar men imorgon blir det full rulle. Har 100 ärenden att uträtta men mammi följer med som sällskap:) Jag ska bla. ut och titta på en vagn vi kan ha på resan, en smidig vagn som blir liten ihopfälld men som är bra för henne att sitta i (och ligga) ...har kollat nätet men det är rena djungeln!











nyss hemkommen från storhandling på maxi. Eftersom vädret tydligen ska vara mög imorgon passa jag på idag så jag inte måste ge mig ut imorgon.

Idag träffade vi Jessica, Matte och Noel. Vi promenerade lite och stannade vid en lekplats :)















att ha en liten tjej som gnäller dagarna igenom tär på psyket. En jäkla period hon kommit i. Vi lyssnar på gnäll eller skrik nästan hela tiden. Spelar ingen roll om man leker med henne, bär på henne, myser med henne. Nej hon hittar något som inte passar henne. Måtte denna perioden snart vara över så vår solstråle kommer tilbaka
I förmiddags åkte vi ut och fixa en massa till husvagnen. Nu längtar vi till vi åker! Om 2 veckor startar vår resa i Gränna för att sedan bege oss vidare till Västervik :) Ska bo på en jättefin camping i västervik som har allt! Hoppas innerligt på fint väder då campingen har pool. Oavsett vad ska det bli skönt att komma iväg lite men regn och camping är ingen hit!

När vi kom hem åkte Andy och kolla fotboll så jag och Ella åkte till mina föräldrar ett tag :)



Det blev rätt sent idag med. Jag och Andy har tittat på Wallander. Såklart handlade den om en flicka som försvinner..som dessutom hette Ella! Jag klarar knappt av att titta på saker längre som handlar om barn. Det sätter igång hela hjärnkontoret på mig :(

Vi pratade även om hur lustigt det här med napp är. Hon sover mestadels av natten utan napp men så helt plötsligt blir hon jätteledsen och så fort hon får nappen tystnar hon. Vad är det egentligen som gör att hon helt plötsligt saknar sin napp när hon som sagt nästan inte alls har den i munnen under natten?


Vi hade en mysig midsommar hos mina föräldrar. Lugn och skön med god mat :) Vi tog bussen hem 23.30 och då sov Ella fortfarande inte! Helt omöjligt var det att få henne att sova. Hon somnade på bussen så då gick vi ner och sa hej till Andys familj men där vaknade hon igen så då fick det upp och nanna i egen säng..där somnade hon gott! Det otroliga är att fastän hon var uppe alldeles för länge så gnällde hon typ igenting! Tuff tjej ;)









Jag får klädpanik. Vi ska bara hem till mina föräldrar så egentligen kan det kvitta. Svetten dryper av mig, sen jag var gravid svettas jag för minsta lilla. Ella tåler nog inte heller värmen för hon skriker hela tiden vilket gör att jag svettas ännu mer!

Om en timme ska vi iväg o vi är inte ens halvfärdiga



Såhär länge har jag inte varit uppe på läänge! Jag har bokat sovmorgon så då får man vara uppe länge :) Jag och Andy har suttit på balkongen och pratat om allt mellan himmel och jord...så skönt när det är varmt långt in på kvällen. Jag har nog druckit för mkt sockerdricka för jag är pigg som tusan.
Men nu ska jag faktiskt släcka och försöka somna. Imorgon ska jag till väla för sistaminutenköp. Vad gör man liksom när inte fläckarna går bort på det tänkta midsommarplagget! :(

Nej godnatt på er!
Idag har Ella varit extremt gnällig. gnäll, gnäll, gnäll o en mamma som håller på att bli idiot. Körde ner och tog en promenad på råå camping och stranden sen åkte vi och handla. Då kan ni tro hon är nöjd, åka vagn är toppen låter sig Ella hälsa. Hem till svärmor o fika på altanen. Inte där heller var det roligt tyckte Ella så vid halv 6 gick vi hem sen fick hon lägga sig.

Jag skulle bleka kläder men jag vet inte vad som händer. Först blev fläckarna gula och nu har en tröja färgats blå..vad f*n hände?? Får ta tag i det imorgon..tror inte grannarna uppskattar om jag kör tvättmaskinen nu:)
Jag har legat i sängen länge men inte lyckats somna än. Kollar in vädret, 32grader imorgon!! Nja lite för varmt i min smak och tänker på lilla Ella. Det får bli en massa vatten för donnan! Nu måste jag sova för ngt säger mig att Ella inte kommer sova länge imorgon



Idag gick vi en runda till affären sen kom Ida och Linnea hit och busa. Så roligt att se att Ella är med och leker nu :) Linnea och Ella var överallt..det gäller att hålla koll för Linnea vill såklart ge Ella allt hon äter men ibland går det inte så bra:)
Ella var helt slut efter buset som hon somnade redan 18,30 idag..skönt ;)

Jag är så taggad inför London men får inte glömma att vi även ska på husvagnssemester. Vi börjar i Gränna och kör förmodligen vidare till Västervik. Detta kommer bli en toppensommar!



Nu har vi bokat resa till London! Weihoo den 29augusti till den 1 september ska vi 3 gotta oss och ha det bra och hitta på massa roliga saker:))
Kan man annat än älska dessa sommardagar? Vi har varit på fredriksdal med Sandra och Mindy plus barn :) Tog även en snabbis till väla för att hitta midsommar kläder, nu är jag osäker på vad jag ska ha på mig men det ser vi då :)




Jag har suttit och fyllt i Ellas "mitt första år" bok och skrattat åt mig själv. Jag har fått titta i journaler och gravidbok för att komma ihåg datum och det var ju hemskt vad jag hade ont överallt när jag var gravid. Man glömmer snabbt :) Hade skrivit " har sån jäkla halsbränna och dom säger att då har barnet mycket hår men det är bara en myt" haha i mitt fall stämde det bra i alla fall. Vi gissade även på en pojke men ack så fel vi hade. Bruno visade sig vara en gudomlig flicka ♥

Jag ligger nerbäddad i sängen. Där ligger gottigheter i skafferiet och lockar så för att inte jag ska äta har jag istället borstat tänderna och lagt mig :)

Jag och Ella mötte mamma i stan idag där vi tog en runda i affärerna. Resten av dagen har vi varit hemma och myst.







Idag satt jag och tänkte att det hade varit roligt att festa ikväll. Men sen tittar jag på min underbara dotter och inser att det finns inget ställe jag hellre är på än vid henne. Ingen dag är den andra lik och att se henne utvecklas dag för dag är otroligt spännande och roligt.
Idag har hon klappat varje gång jag sjungit "klappa kaka", hon har även vid 2 tillfällen släppt och stått själv ett tag utan stöd.







Vi har spenderat större delen av dagen hos mina föräldrar. Mamma, jag och Ella gick en runda. Tittade på korna vid fredriksdal. Jag och mamma var mer intresserade av dom än Ella :) Dessa korna hade horn så säger min mamma "nä det där är inga riktiga kor" hahaha vad är det då? Låtsas kor?

Nu är vi hemma. Andy är på firmafest och Ella sover efter många om och men. Hatar att rucka på rutiner för Ella tror efter en powernap hos mina föräldrar att hon ska vara uppe när vi kommer hem. Icke, i detta huset bestämmer mamma ( och ibland pappa ;)


Jag kolla precis till Ella. Hennes dörr är stängd när vi är uppe. Så när jag öppnar dörren så lyser det in från hallen samtidigt som tvn hörs in i hennes rum. Då drar hon till med en jättesuck och lägger handen över örat haha sötefisunge!!

Nu ska jag läsa ett kapitel sen sluta mina ögon och bege mig in i drömmarnas värld :)
Godnatt!
kolla in Ellas kalufs när hon var 2veckor...lite skillnad på då och nu :)





Idag har jag och Ella haft mysdag. Vi började dagen hemma sen åkte vi till väla och ikea. Handlade nya backar till hennes bokhylla, perfekta att trycka ner dom 100gosedjuren hon har men som hon aldrig leker med.
Nu sover hon sen ngn timme tillbaks och jag&Andy har en lugn o skön fredagskväll. Han har precis cyklat till macken för vi blev akutsugna på godis :)





Jag läser bruksanvisningen till hennes babyskydd. Hennes ben får inte riktigt plats och jag vill ha det till att stolen är för upprätt men kan minsjäl inte få fram hur man ändrar lutningen!!
Det var jättetrevligt hemma hos Ida, vi smaskade i oss en massa gott hon bjöd på och snackade massa skit:) Tack fina vännen Ida för att du är du♥

På vägen hem körde jag inom engelbrektsboden och handlade 2 tröjor till Ella sen skyndade jag mig hem för att hinna träffa henne. Så sov hon redan :( Hon var uppe en snabb runda och drack välling sen slockna hon igen, nu tycker jag att det kan bli morgon så jag får pussa på min sessa ♥









Hon har börjat med att rynka näsan och andas genom den, typ som att man sniffar på något..skrattar jag då åt henne så skrattar hon också..man har aldrig tråkigt med denna fisunge!




Nu medans Ella vilar middag har jag tagit tag i saker. Har ansökt om dagisplats i januari och även ringt till jobb och meddelat att i september börjar jag jobba helger. Känns märkligt, man går ju här i sina lilla bubbla om dagarna men bara att inse att en vacker dag börjar vardagen och rutiner igen :)

Himla fint väder idag så vi är bara hemma. I eftermiddag ska jag hem till Ida på fika :) EllaBellabus ska va hemma med sin pappa. Dom andra ska ha barnen med sig men jag känner att lite egentid kommer sitta fint!



Jag är heeelt slut och har varit det nästan hela dagen. Det blev en promenad med Blondy i förmiddags sen resten av dagen har vi varit hemma. Ellas farmor kom förbi innan så vi satt alla och njöt på balkongen :) Annars har vi busat och övat på "klappa kaka" och att vinka :)










Vi har haft två toppendagar i rad. Igår gick vi i stan med Sandra, Mindy och barnen och idag har vi varit i hembygdsparken med Sjöbbe, Alice, Sandra, Savannah och Jessica :) Det var jättemysigt! Älskar sommaren och dess möjligheter.
Imorgon verkar bli den sista soldagen på några dagar så då ska vi såklart ut och njuta!








Jag har bäddat ner mig nu och precis kollat till sessan. Jag dör söthetsdöden när jag ser att hon ligger och kramar om en nalle ♡


Bonnabränna och vita/gråa ben. Jag skäms att gå ut i shorts men hur fasiken ska jag annars få färg.



Jag tänkte Ella kunde vila lite innan vi ger oss iväg men som vanligt tycker inte jag och hon samma





 
 
För 8 månader sen gjorde denna sessan entré i vårt liv och fyllde det med massa kärlek. Så otroligt mycket ger hon oss varje dag. Jag älskar dig så mycket älskade Ella ♥
Vi är iväg i en stuga denna helgen. Helt underbart! Stugan är jättefin, har havsutsikt och fint väder :) Andy jobbar tyvärr kväll denna veckan och kunde inte byta så han kommer hit imorgon. Det är egentligen det enda som fattas så jag och Ella längtar till han kommer ♥











Ännu en dag över. Vi var ute i förmiddags på promenad med Sandra och Savannah. Ramlösaparken är verkligen helt underbar på sommaren :) Vi promenerade och pratade om allt mellan himmel och jord.
Resten av dagen har vi lekt inomhus. Ella började krypa på knäna idag, jag blev helt uppspelt haha...men så gulligt! Hon satt även själv och drack ur sin vattenflaska..undrar hur mkt vatten hon hinka i sig för när Andy kom hem på middag kräkte hon ut en massa vatten mellan benen på han hahaha..svårt att förklara det när man kommer på jobb;)









Idag rotade jag rundor i skötväskan, bilen och vagnen i 20minuter på jakt efter min mobil. Jag höll på att bli knäpp i huvudet!! När jag till sist hittar den får jag spendera ytterligare 10minuter att gå igenom allt igen på jakt efter mina nycklar. Blir så trött på mig själv, hur disträ får man bli? Saken blir inte lättare när Ella helt plötsligt på nån vänster tråcklat sig ur selen och står upp i vagnen. Tack gode gud att hon inte ramla!
Till sist visar det sig att nycklarna satt i garageporten och just i det ögonblicket skulle jag vilja ge mig själv en smäll. Noll koll och sån jäkla oreda på mina saker.


Idag har Ella varit och hälsat på farbror doktor. Hon andas tungt på nätter och morgonen så hon har fått hostmedicin som vidgar luftrören. Känner ni igen flaskan från när vi var små? Den smakar lika illa som jag minns. Stackars tös ;)


Ella har varit på topp idag och charmat skiten ut allt från doktorn till tanter:)
Om en vecka ska vi till bvc på 8månaders kontroll. Det ska bli så spännande att se vad Ella väger och hur lång hon är.Tycker dock hon tjockat till sig lite :)



Vi har varit hemma hela dagen så Ella ska tillfriskna men det är mer jag och Andy som vilar än Ella. Innan la Andy sig med Ella i soffan o rätt som de va så slumra Andy till men Ella stod bakom honom och hoppa mot ryggstödet haha




Vilken natt. Min lilla tjej har haft en tuff natt, tungt att andas och vaknat stup i kvarten och varit ledsen :( Vi två sov på soffan inatt så jag kunde hålla koll på henne och finnas vid henne.
Idag har hon lite feber, är hostig och flåsig men det är inget som hindrar henne från att busa. Hon måste ha damp eller nått :)







"Vad är detta för skit? Jag lägger den på min gåstol och går och undersöker detta närmre"