Andys bil har gått sönder. Något flexrör!? I alla fall är det ju typiskt nu när vi behöver den på måndag. Kanske finns det en chans att den blir lagad imorgon och jag ber en bön för jag vill ju så gärna åka på måndag!! Jag har ju till och med packat haha.
 
Imorgon ska jag och pappa ut och fixa. Första förslaget är Ullared. Jag vill gärna dit men vet inte om jag orkar köra ända dit. Andra är ut och kolla på en ny tvättmaskin. Hade ju egentligen varit vettigare haha. Men Ullared är ju så roligt :) Nåja jag har sagt att jag bestämmer vilket imorgon, pappa bryr sig inte vilket så det är upp till mig. Beror faktiskt helt på när jag vaknar imorgon. Imorgon ska här inte ringa en väckarklocka!
 
Nu är jag pisstrött, är uppe på övertid ;)
 
 
Du har 98 dagar kvar till beräknad förlossning.
 
Gilla gilla gilla :)
 
Snart är det läge att räkna antal dagar kvar att jobba :D
Idag har jag haft en mysig dag med pappa. Jag körde hem till mamma&pappa imorse med bullar så åt vi frukost tillsammans. Sen skulle mamma och jobba så då gick jag och pappa ner till stan för att sen åkta till Danmark. Vi gick rundor lite sen satt vi ett tag på torget:)
 
 
 
Andy är som sagt i Åhus och jag saknar han. Så tomt hemma :( Man vet att han är bortrest när sängen är tom, tandborsten borta och jag gått och känt så dörren verkligen är låst 20 ggr :D Tur han kommer hem imorgon igen.
 
Idag är sista jobbdagen innan semester. O snälla någon, låt den gå snabbt! Jobbar 14-20.45. Urkass tid då man bara har två st 15minuters raster på den tiden.  Andy åker till Åhus med grabbarna hela helgen så jag har planerat in lite andra trevligheter :)
 
 
Nu gick tvättmaskinen sönder, jäkla åbäke! Kunde den inte sagt det innan jag börja rensa filter och allt. Jaja RIP på den, jag är väldigt tacksam att jag enbart hade 3 tröjor i plus att nästan hela tvättkorgen är undantvättad...
 
 
Idag har varit en bra dag på alla sätt och vis. I förmiddags var jag hos barnmorskan och kolla läget. Allt var bra, hjärtljud, magmått, urinprov och blodtryck :) Magmåttet låg mitt på kurvan så det är ju bra. Lilla fis verkar ha det bra där inne :) Jag ska prova att använda stödstrumpor nu men hjälper inte det för värken i fötter och vader ska jag prata med deras läkare. Jag hoppas dock att det ska funka bra
 
 
Efter det åkte jag och mamma till väla för att köpa gardinomtag. Hitta inga bra men kom nog fram till en annan bra lösning så på måndag när dom ska upp i husvagnen får vi se hur det blir. Min mamma har verkligen varit en klippa med detta. Jag själv är ju helt lost när det gäller att sy men hon har sytt både gardner och kuddar till oss :)
 
 
Vid 12.30 var jag på en halvtimmes massage. Så himla skönt! Man vill aldrig att den halvtimmen ska ta slut. Jag har dessutom bokat in mig på fotmassage vecka 28, det ligger en salong här uppe på centrat och jag längtar!
 
När massagen var över körde jag ut och hälsa på Emma och lilla Elliott. Vädret har ju varit toppen så vi satt ute i deras uterum och fikade :)
 
Nu när jag kom hem har jag lagat middag sen fick jag ryck och drog fram dammsugaren. Slipper jag tänka på det under helgen :) Man får passa på när man har ork.
 
 
 
Jag har känt mig tråkig den senaste tiden. Jag är trött så gott som hela dagen, har ont i fötter, vader och nu även rygg. Ryggen får sig en omgång imorgon på massagen men skulle gärna vilja gå på fotmassage också. Tyvärr hade dom inga tider denna veckan och nästa är vi iväg så det får vänta. Det jag skulle komma fram till var att jag inte är världens roligaste just nu. Efter att jag har jobbat vill jag inget hellre än hem och vila, mina lediga dagar försöker jag hitta på saker men det är inte alltid jag orkar det heller....Ni får ha överseende med mig :)
 
 
Det är med stor glädje jag just insåg att detta är sista morgonen på ca. 1½ vecka jag måste ställa klockan. Oj oj så skönt! Imorgon är jag ledig och på fredag jobbar jag kväll sen är det semester :)
 
Idag jobbar jag till 15.00 sen ska jag vänta på att mamma slutar för att sen åka till väla, drygt att ha en timme där emellan för det är inte lönt att köra hem om men något ska jag väl kunna roa mig med!
 
Ha en bra dag!
 
 
Dom börjar ta sig :)
 
 
Hur kan man älska någon man aldrig ens träffat? Men jag gör det, jag älskar vår bebis och längtar så mycket till vi får träffa krabaten. Nu kan vi bara höra hjärtat slå och känna sparkar, tänk den dagen vi får se Bruno ! Den dagen vi får lukta, titta och känna på vår skatt ♥
 
 
..jag är så snäll ska ni får ett jäkligt gott recept. Det må inte vara det nyttigaste men tro mig, det är värt dom där extra kilona :D
 
 
Du är på dag 177 av 280. (63,2%).
Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 1 full dag (v25+1).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 103 dagar kvar till beräknad förlossning.
 
 
 
Bebis har levt loppan hela förmiddagen, Inte mycket vila där inte :) Nu har jag halsbränna varje dag, vissa dagar värre än andra men fy f*n jag har många veckor kvar jag ska behöva stå ut med det. Det kommer någonting gott av det i alla fall :)
Nu jobbar vi bara 1 vecka till sen är det semester. Jag ska ha 1 vecka men A ska ha 3, gottegris :) Det blir att vi åker iväg med husvagnen även om vädret inte ser ut att ändras. Men man kan inte låta vädret styra, då får vi bara sitta här inne liksom. Vi ska åka till Ystad till Sandskogens camping. För något år sen lånade vi denna husvagn ( Som är köpt av min arbetskamrat) och då åkte vi till den campingen, jättemysig är den :)
 
Mamma håller på att sy nya gardiner till den men överdragen till dynorna får vänta eftersom jag inte har måtten. Ska ta av dom som sitter på nu och se hur orginal dynorna under ser ut. Förlåt Annika men dom som är på nu är inte världens snyggaste ;)
Nu ska vi  försöka sätta vår prägel på den :)
 
 
 
Ska bli så mysigt att komma iväg i alla fall och jag längtar. Hoppas på att dom sista 4 jobbedagarna går snabbt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dom har ändrat om hela blogg så min sida ser ju helt knepig ut. Orkar i allafall inte fixa med nu utan nu ska jag njuta av min frukost för att sen bege mig till jobb :) Hade en jättebra midsommarafton och bilder kommer ikväll! Kram

Igår grillade vi som sagt nere hos Andy´s mamma, Pompe och Johanna. Vi satt ut och mös till strax över 23 då lunkade jag och A hem :) Skitpass är vad jag ska jobba idag, 9-17, kommer vara helt död ikväll ju :( Men men antar att det inte är någon som tycker synd om mig så jag får väl bara gilla läget :D

 


HA EN JÄTTETREVLIG MIDSOMMARAFTON!!

Vilken tröja tycker ni att jag ska ha imorgon, den svarta eller den gråa?




Nu ska jag och svärmor köra och handla. Jag o A ska ner och grilla där ikväll så vi ska åka och fixa maten :)

Solen skiner i all sin prakt idag med. Jag ska jobba exta idag mellan 10-15. Får se om jag kan ta mig ut en runda i eftermiddag. Kanske bara åka någonstans och fota lite :) Sen måste jag förbereda morgondagens klädsel. Eftersom jag jobbar 09.00-17.00 imorgon så måste allt vara planerat så att jag kan köra direkt till m&p.

Ha en fin dag allihopa!


Idag började jag på mitt sommarschema. Jag är i informationen hela sommaren istället för kassan vilket är roligt. Jag hoppas bara att det går bra. Får ju lite ont i fötter om jag står eller går för mkt sen börjar det redan bli jobbigt att böja sig :/ Men jag får väl köra med alla andra som jobbar där ute haha ;)

Jag längtar till midsommar. Jag och Andy ska fira hemma hos mamma och pappa. Har blivit lite en tradition..tror de är 3dje året vi gör det nu och jag tycker det är perfekt. Eftersom jag alltid jobbar midsommarafton är det skönt att kunna köra direkt dit. Förra året var jag nykter och då skämta jag om att aldrig mer vara det men se vad som hände, nu är man på smällen och har inte direkt något val ;)

Imorgon blir det i alla fall att följa med m&p till City gross för att handla maten. Jag och A handlar alltid på Maxi så jag tycker det är "roligt" att följa med till andra affärer. Lite knäpp, jag vet :)



Förra årets midsommar :)


Du är på dag 169 av 280. (60,4%).
Du är i vecka 25.
Du har gått 24 fulla veckor och 0 fulla dagar (v24+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 111 dagar kvar till beräknad förlossning.


Då går vi in i vecka 25 idag. Många har sagt till mig i helgen att jag börjar bli stor och att magen växt mycket på kort tid. Själv uppfattar jag inte det så men sen lever jag ju 24h om dygnet med den :D






Många spekulerar i om det är pojke eller flicka också. Jag själv har ingen direkt känsla men däremot kallar jag ju bebisen mest för han. Vet inte om det har med att göra att A tror att det är en pojke eller det är en känsla jag innerst inne har. Skulle väl säga att gissningarna är hälften-hälften annars. Hade en kund idag som var helt övertygad om att det är en pojke där inne :)
Sedan vecka 14 skriver jag graviddagbok. Bara några rader om hur jag känner mig, vår längtan efter att träffa bebis och allmäna tankar. 1  gång i veckan skriver jag ner detta och det kan bli en rolig sak både för oss och för bebis att läsa om några år. Där är även en sida med namnförslag, det kommer bli en sida om dagen vi fick reda på att vi vänta barn och även om hur jag och Andy träffades. Som sagt en rolig bok för både oss och bebis  :)






Jag har inte sett denna kommentaren innan och har därför inte heller svarat på den haha. Den bara dök upp nu från ingenstans och ändå är den från den 8 juni : 

Carina

Hej!

Vart hittade du dem? Jag vill också ha ett par fina mammabyxor men har inte funnit några än. Jag har inte kommit så långt än, bara 14 veckor gången.



I alla fall har jag köpt båda mina par mammabyxor på H&M. Just nu rear dom ut en massa och jag fynda ett par svarta stuprör på Familia för 75kr häromdagen så skynda fynda :D








Overall till lillgrynet. Passar perfekt att ha på vintern i åkpåsen, det har jag minsan läst :)










Jag åkte ut med mamma till Ikea och Väla idag. Jag skulle titta på tyg, hon skulle titta på kläder. Sluta med jag inte köpte något tyg och hon inte köpte några kläder till sig själv. Bruno däremot fick lite fina :) Butikerna rear ut nu så man kan hitta mycket billiga saker!

Efter väla stressa jag hem för att äta och dammsuga. Åt bara lite men ändå mår jag skitilla nu. Det är inte mysigt när Bruno sparkar just nu. Jaja det går väl över, nu väntar jag på att Blondy ska komma sen ska vi ha torsdagsmys :)
Idag ställde jag klockan på 06.00 fastän jag inte behövde gå upp förrän 07.30. Ibland får jag så konstiga idéer och det är oftast inga bra för man blir inte piggare precis :D

Jag ska jobba till 14.00 idag sen blir det ikea med mamma. Ska se om vi hittar något tyg till husvagnens gardiner. Skulle vilja sy nya överdrag till soffdynorna också men det blir nog ett alldeles för stort projekt för oss...jag kan verkligen inte sy och mamma är lite osäker på om hon reder det :)

Måste se om körsbärstjejen sitter kvar och säljer inne på väla. För 20 kr fick man rätt många och dom var goda också. Mycket billigare än att köpa på maxi!


Ha en bra dag!

Titta vad jag fick av Annika R på jobb...såå söta! Jag har skojat med henne om att vår bebis också borde få ett par sådana då hon gav sin son och hans sambo ett par till deras bebis. Så kom hon med ett par idag, världens snällaste :)) Fina är dom :)



Ny dag, nya tag! Igår fick jag så ont i övre delen av magen när jag var ute och lämna varor i butiken. Jag trodde inte jag skulle kunna fullfölja rundan för varje steg var verkligen en kamp. Men efter att ha kissat gick det mesta bort igen :) Hela kroppen är upp och ner nu och för varje dag jag mår bra tackar jag.


Jag har sovit så oroligt inatt så nu kommer jag nog aldrig bli mäniska idag. Lär vara dåsig och trött hela dagen :(

Nu längtar jag efter min semestervecka. Det är bara 3 veckor dit men det är rätt intensiva veckor. Blir antagligen att vi drar ut med husvagnen någonstans den veckan. A har totalt 4 veckor i sommar men jag tar hellre 1 nu och går 3 veckor innan BF. Har jag sagt hur snabbt jag vill att tiden ska gå?? ;D



Jag fick ge mig ut igen. Upptäckte ett hål i ena tröjan och den andra var i minsta laget för en växande mage så det var bara på skorna och ge sig ut igen. Körde ut till familia i hopp om att slippa väla men dom hade inte rätt storlek på den som var sönder och inte den avdelningen som tröjan med fel storlek är från. Fynda dock ett par byxor för 75 kronor istället :)  Sen fick det bli väla där jag fick byta och köpa en annan tröja istället.

Nu är jag heeelt slut. Jag har ont i ryggen, ont i fötter och är så trött så jag snart sitter och sover :( Blir lite tv-tittande sen sängen.





Ikväll blir det jordgubbar och körsbär :)

Det blev lite shopping på väla ändå :) 1 tröja, 1 linne, ett par byxor och en "kofta" fick följa med hem. Fint ska det va! Blev en fika allihopa också, det var mycket trevligt.

Nu är jag hemma i alla fall, fötterna värker och middagen är i ugnen. Det blir nog ryggläge resten av dagen för mig :)



Linnet och tröjan



Alice :)



Linnea :)

Godmorgon!

Jag är uppe tidigt idag, redan vid 8 vakna jag. Jag har ju råkat dubbelboka denna dagen så nu blir det att jag möter upp Sjöbbe på väla och sen möter förhoppningsvis Ida m barn och Lollo upp oss på fika :) Jag ska försöka att inte spendera allt för mkt pengar idag :D



Du är på dag 162 av 280. (57,9%).
Du är i vecka 24.
Du har gått 23 fulla veckor och 0 fulla dagar (v23+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 118 dagar kvar till beräknad förlossning.


Veckorna går snabbt fram. Många veckor kvar men även många gångna. Jag mår bra men är oehört trött nuförtiden..mest på kvällar sen har jag en djävulsk halsbränna vissa dagar. Sparkar känner jag många gånger om dagen, det är mysigt :) Jag sätter delmål för att det ska kännas som tiden får fortare. Nästa delmål är att vara nere på 2 siffrigt när det gäller dagar kvar till BF :)


Då var det söndag. Sådär lagom roligt när klockan ringer en ledig dag. Fast den är ju inte ledig för jag ska ju hoppa in extra. Jobbar bara till 13 så jag har i princip hela dagen fri :)

Måste ha somnat tidigt igår på soffan. Jag vakna till 22.30 när min film slutade. Sen vid 1 när A skicka meddelande, sen vid 2 när han kom hem :D Det är lite tråkigt att min trötthet kommit tillbaka. Märks mest på kvällarna då att somna vid 20.00 blivit en tradition :S Men men vad ska man göra, jag får vara glad att jag mår bra i övrgt!

Nej ha en på söndag allihopa

Idag har jag och Andy varit och hämtat vår nya familjemedlem. En husvagn :D Som vi ska campa nu på somrarna. Lilla Bruno ska få en typiskt "Svenneuppväxt", så som jag själv är uppväxt :) Detta ska bli så najs :))




Idag är det faktikt lite halvfint väder ute. Gott för en gångs skull. Jag och Andy ska iväg nu och fixa lite saker ;)
Kommer bli så braa detta :)


Efter jobb handlade jag lite sen åkte jag rätt hem och vilade. Blev väckt av A som sa att vi var tvungna att köra om vi skulle hinna tippa inför kvällens matcher :) Jag är inte så glad för fotboll men när det är sånt här som EM kan jag tycka att det är kul att spela på det :) Så ja det är vad denna kvällen kommmer handla om. Fotboll. 1 match helt okej men 2 matcher på en kväll kan bli lite för bra haha.



Tacos till middag :)
När klockan ringer denna dagen har jag ingen annan tanke än att "imorgon får jag sova hur länge jag vill" Detta är sista dagen på jobbveckan ( om jag inte jobbar extra) och den är alltid så himla jobbig. Jobbar till 14 idag sen får vi se vad dagen erbjuder.

Jag somna 8 igår igen, dock vakna jag 9 när A kom hem. Ville gå in o lägga mig men A ville att jag skulle ligga kvar i vardagsrummet och hålla han sällskap. Varna han att jag säkert somnar igen men det gjorde inget bara jag låg kvar i soffan. Haha sötnöt, nog roligt sällskap :)


 
Nu har jag tittat på reprisen av Greys. Jag grät inte en skvätt, jag fullkomligt storböla! Jag är rätt glad A inte är hemma för han hade trott jag blivit knäpp :D Fan att det är säsongsuppehål nu. Lagom till det börjar igen har vi en liten bebis i vårt liv och har kanske inte alls tid att kolla tv :)

Jag har ätit nudlar med kyckling från chopstick till middag. Så fort A inte ska äta middag hemma på eftermiddagen blir jag lat o handlar köpe...men nog lite mat man får..räcker i alla fall till mer än en middag  och det är sååå gott!:)






Lite efterrätt också ;)
Igår var det Sveriges natonaldag, jag och Andy firade det genom att äta våfflor och se ett avsnitt av "Bron" :) Vid 8 skulle jag bara vila lite innan Greys men såklart kom jag inte upp igen..så jag får se min inspelning idag istället.

Klockan ringde 05.30 idag. Skulle köra med A ner till speedy och lämna bilen. Vi ska sätta drag på den :) Vad jag skulle uppe och göra redan halv 6 kan man fråga sig så jag ställde om klockan till 6. Dock kunde jag inte somna om för då hade Bruno morgongymnastik :) Så förmodligen slutar det med en tidig kväll idag med.

 I eftermiddag ska jag till BM och boka in nya tider sen ska jag till väla och ta en fika med Vicky. Det var minsan inte igår :) Ha en trevlig dag!




Jag åkte hem till mamma&pappa efter jobb. Hälsade på samt hämtade hem 2 tomatplantor och köttfärslimpa :)
Jag trodde att jag skulle jobba till 15.00 idag, fatta så glad jag blev när stämpelklockan visade 13.00...hur gott?!

Nu har jag i alla fall installerat plantorna på balkongen och hoppas på fina röda tomater snart :)







Snacka om sann överlevare..blommorna ser ut som kom o hjälp mig o dö men 1 jäkel kämpar på i allt elände :D

Oavsett tid är jag alltid hungrig när jag slutar. Ikväll blev det sill och potatis till kvällsmat och nu ska jag äta passionsfrukt och kiwi till efterrätt :D På lördag ska A på grillfest och jag kan redan nu sitta och tänka vad jag ska äta till middag då när jag är själv. Vadå mat-tokig haha :)




Veckorna bara springer iväg. Inte mig emot, jag vill ju att sommaren ska springa förbi :) Denna veckan är vi inne i studentveckan. Hoppas verkligen för deras skull att vädret ändras. Veckan på jobb lär gå snabbt i alla fall och jag ska vara duktig och jobba extra både onsdag och söndag. Nu är det Våra bästa år :P


Du är på dag 156 av 280. (55,7%).
Du är i vecka 23.
Du har gått 22 fulla veckor och 1 full dag (v22+1).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester två
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 124 dagar kvar till beräknad förlossning.







Ikväll var jag Ida och Linnea på Familia. Jag letade efter ett par mammabyxor. I vanliga fall går jag alltid i leggings men nu när magen inte är jättestor ser man mest småfet ut i tunikor så ett par jeans tsm med en tröja är mycket snyggare. Hittade dom jag har på mig på bilden, supersköna.
Idag har jag haft Linda och Alice här. Myys med lilla dockan. Jag våga ju till och med hålla haha. Dom har varit här i många timmar och har precis begett sig hemåt :) Vi har varit duktiga och fika på frukt för nu får det bannemig vara nock på godsakerna, jag trycker ju i mig varje dag nu. Nej minsan det får räcka på helgen.













Idag är det full rulle i magen. Lilla Bruno lever jävel där inne och för första gången kunde jag känna sparken med handen :) Nu hoppas jag det blir mer och mer tydligt snart så A också kan få känna för han vill så gärna :)

Annars är min klåda tillbaka. Inte haft det på länge men idag kliar det på rygg, mage och ben...en mindre rolig sak med att vara gravid. Hoppas det bara är något tillfälligt för det driver en till vansinne.


Längtar så mycket till oktober..


Ett steg in på helgen. När lördagen är gjord, då går det snabbt ( Försöker jag inbilla mig) Idag jobbar jag 10-17 och ikväll blir det mys med A framför "mästarnas mästare" :)

Tänk sen jag kom hem från Thailand har jag inte varit på en enda fest. Man kan ju fatiskt komma förbi ett tag även om kvällar inte är min starka sida. Men bara få göra ve sig lite och känna sig fin hade varit roligt :) Nu tycker jag att jag alltid ser lika tråkig ut..håret uppsatt och den vanliga sminkningen.

Nej nu är det dags att fixa det sista.

Ha en trevlig lördag!

I Thailand kan dom verkligen INTE steka bacon så så fort jag tänker på det nu tänker jag på dom äckliga, sladdriga...öööh. Dessutom sökte doften av bacon mig i början av graviditeten. Men nu är det så att jag har råkat koka en jäkla massa makaroner som behöver ätas upp..det enda vi har hemma som kan tänkas passa till det är bacon så ska man chansa på att det går att äta?

Om jag hade haft mer än  veckas semester i sommar hade jag satsat på en utomlandsresa. Korfu var min och A´s första resa och vi båda skulle kunna tänka oss att återvända...kanske nästa sommar..då är lillfisen ca 10 månader så då går det ju :)

Jag får drömma mig bort sålänge...







2007 var denna resan..5år sen!! Vart tar tiden vägen?