Då var det måndag och endast 3 veckor innan det är semester. Hoppas på att vädergudarna slår om och ger oss riktig sommar snart. Det är för tråkigt om det regnar när vi ska vara iväg med husvagnen i 2 veckor.

Ella är lämnad på dagis. 2 större tjejer ville att Ella skulle leka med dom så när jag gick satt hon där hos dom:)

Hon är inne i en riktigt rolig period, härmar allt man gör. Andy gör sjukgymnastik 3 ggr om dagen och då sitter Ella brevid och gör samma. Efter det la hon sig på golvet och gjorde lite armhävningar och visa sen att hon är stark. Haha många skratt får man om dagen:)

Klockan 3 ska jag jobba så nu ska jag börja på lunchen sen ta det lite lugnt innan jobbet kallar.

Ha en fin dag 🌞😙
Idag har Jag&Ella haft en kanondag med Ida och barnen i Helsingör. Vi var på akvariumet, åt lunch, gick i affärer och åt glass:) Jag njuter så av sådana här dagar, inget att klaga på utan bara att njuta av livet. Idas Filip tar så himla fint hand om Ella, håller henne i handen så hon inte ska springa iväg och leker med henne..underbara kille! Blir att man själv kan njuta lite av sällskapet än att bara springa och jaga henne:)











Jag och Ella tog bussen ner till stan i förmiddags. Ella är väldigt glad för att säga hej till folk vilket jag tycker är charmigt. Det kom ett äldre par( läs gubbe och kärring) när vi vänta på bussen. Ella sa glatt Hej till dom och dom sa motvilligt hej tillbaka. Efter ett tag säger Ella Hej igen, svarar man inte så säger hon Hej igen och igen. Fortfarande med ett leende. Då svarar kärringen : Jag har redan hälsat på dig.
Efter ett tag säger Ella Hej igen, igen och igen, fortfarande glatt. Jag säger då till Ella att dom redan sagt hej till henne och kärringen säger till Ella: Din mamma har tålamod, men den har inte jag. Ursäkta mig men vilken skata. En 1 1/2 årig flicka säger hej glatt till henne och hon har mage att vräka ur sig det. Vad är det för fel på mänskligheten? Visst om hon springer och skriker och gapar men hon satt fint på bänken och var bara glad. Nej en dansk skalle på sådana bitterfit*or.
Nu ligger jag i sängen, slut som artist. Idag har det varit lite lyxigt, Ellas farmor hämtade henne efter dagis sen åkte dom till en kompis. Jag stack då till väla med Rebecka och hade egentid..lovely! Handlade 2 par byxor till mig själv...älskar när lönen trillar in på kontot:) Nu är alla räkningar betalda och det ser ut som att bli en bra månad.




Igår hade vi en mysig ledig dag. Först träffade jag och Ella Rebecka i jordbodalen, vi matade ankorna och gick en promenad. Ella fick en apa av Rebecka som hon virkat, såå söt och så himla snällt gjort! Perfekt present till Ella som älskar apor:)
På eftermiddagen åkte jag och Ella hem till mina föräldrar för att träffa lilla Hulda. Tyvärr är hon ju livrädd för Ella men tro jag de så högt som Ella pratar:) Ella förstår ju inte det och så länge hon är snäll mot Hulda och klappar henne fint så är jag nöjd:)















Denna busungen! För ca en timme sen skrek hon och ville upp. .Andy tog upp henne till vardagsrummet där han tittar på fotboll. Jag låg i sovrummet på väg att somna. Plötsligt smälls dörren upp och Ella står och skriker mamma. Vi prova då med att hon skulle sova här med mig. Det gick inte så bra. I ett kolsvart rum hörde jag hur hon gick fram och tillbaka. Tände till sist lampan för att se vad hon syssla med..min syn möttes av detta:


Haha där satt hon..gjort det mysigt med kudde och bok.

Nu ligger hon i sin säng igen, hör hur hon sjunger:)
























Vår helg i bilder. Hade en fin midsommar med familjen, en mysig lördag med bland annat ankbesök i trädgården och en söndag där vi äntligen fick träffa lilla Hulda.

Ny räknar jag ner till semestern, låt dessa 4 veckor gå snabbt! !
Idag fick jag sluta en halvtimme tidigare, hur lycklig är man inte då? Körde direkt och hämta min loppa som firat midsommar på dagis idag. Det är inte mycket som slår känslan när Ella skriker maaaamma när jag kommer innanför dörren. Åh mitt lilla hjärta💜
Vi åkte därefter hem där Andy var i full gång att städa..han opererade knäet i tisdags och det gör mig glad att han faktiskt fixar och donar här hemma ändå. Jag hade förmodligen legat i soffan och tyckt synd om mig själv :)

Jag, Rebecka och Ella gick sen till en lekplats. Äntligen en liten rolig lekplats i närheten, dagis som tipsat och dit går vi fler gånger. Det blev en härlig timme tillsammans med två av dom finaste tjejerna i mitt liv!



Dagens minus denna dag är att jag spenderat dom flesta av dagens fina soltimmar inomhus, jag kanske har början till urinvägsinfektion, jag fick en halv flaska Fanta över mina byxor på jobb, fick ta mina gamla mammabyxor istället som satt tight i röven. Fick småspringa genom butiken då det såg ut som att jag pissat ner mig. Det är ju ingen risk då jag småkissat hela dagen. Fick värsta ångesten när jag satte på mig byxorna. Är jag verkligen större nu än när jag var gravid?!! Jag väger ju inte lika mycket! Kan vara så att mina vanliga jobbebyxor är lite stora i rumpan så det var därför dessa kändes tighta. .ja vi säger att det är så... Tror det får bli en liten dietrunda för Håkansson minsann.
Nu har jag i alla fall druckit ett helt paket tranbärsdricka..så har jag inte urinvägsinfektion lär jag märka det inatt ;)

Dagens plus är att Andy var på informationsmöte på Ellas blivande förskola idag. Han var så nöjd. Verkade toppen och det bästa var att Ella och hennes dagis bästis Lily hamna i samma grupp. Från början skulle dom gå på olika avdelningar men både Lilys pappa och jag har mailat om att få dom i samma och nu blev det så:) Dessa två tjejer är såå söta tillsammans. Idag när vi kom var Ella lite ledsen vid lämningen men då runda Lily hörnan och skrek Ella...sen stod dom två och kramades ett tag...jag dör söthetsdöden!!





Idag har varit en perfekt ledig dag. Vi började dagen i förmiddags med att gå på Tropikariet med Linda och Alice. Det första rummet man kommer in i med fladdermöss...alltså ja jag höll bokstavligt talat på att kissa på mig. Det är så läskigt. Jag ville gärna hålla mig lugn eftersom jag höll i Ella men när en kom flygandes mot oss fick jag fullständig panik. Var helt svitt när vi väl kom ut därifrån haha.
Resten av rundturen gick bra, Ella älskar apor och blev glad när hon såg dom:) Nere vid fiskarna busade Ella och Alice loss och tyckte nog att det var roligare med varandras sällskap än fiskarna men det är ju det som är huvudsaken:)
Vi avslutade vår träff med mc Donalds, gott tyckte alla :)













Resten av dagen har vi varit hemma. Ella har varit på topphumör och visst är det härligt med sådana dagar:)

Imorgon går jag på 7 dagars pass och det kryper lite i kroppen..nästa lördag är jag ledig. .usch vad segt!!

Vår lilla loppa har kommit i en period då mat inte alls är intressant. Hitintills har hon ätit bra på dagis men idag sa dom att hon knappt ätit och hemma åt hon två bitar fisk sen inget mer. En skål majs fick hon till efterrätt och det slank minsann ner. Tycker inte om när hon gör såhär men ser att en hörntand är på väg så kan ju vara den som spökar...för hon är allmänt "hängig".

Nu ska jag lägga mig, dövarmt i lägenheten så lär väl vakna helt svettig. Mina händer har börjat domna igen. Hade problem med det när jag var gravid och nu är det tillbaka trots att jag inte är gravid. Har handledsstöd på nätterna men i denna värmen är det fruktansvärt med skydd som täcker halva underarmen.





Efter Ellas vila stack jag och Ida med barnen till stranden. Härligt! Vi var på kallis/fria bad och där var det perfekt för barnen. Långgrunt och fint att bada:)
Blev 2 timmar där sen avsluta vi med varsin glass:)
Jag är supernoga med att smörja Ella och tyckte att jag var det på mig själv också tills jag kommer hem och är illröd på ryggen. .glömde visst smörja mig där!! Trött blir jag på detta albinopigment.











Nu ska jag ut och vattna blommorna sen blir det tvn resten av kvällen:)



Idag lämnade jag Ella en sväng på dagis. Det var dags för pippiavslutningen. Gick förvånadsvärt bra imorse att sätta upp hår och måla fräknar, kan bero på att jag mutade henne med min mobil;) Söt som socker blev hon :)







Nu vilar hon middag och jag njuter lite i trädgården. Borde klippa gräset men andy har sagt till mig när jag klagade på att det alltid är jag som dammsugar " jag sköter gräset och häcken och du sköter dammsugning". Jag skulle kunna vara snäll och göra det ändå men det är mycket man skulle kunna;)
Idag har det varit härligt väder, tummen upp för det 👍 Tyvärr är det dessa fina dagar som springer iväg och så gjorde även denna.

Ella och jag fick besök i förmiddags av mamma&pappa. Jag och pappa körde och köpte blommor medan Ella och mamma blev här hemma. KärringLinda har blivit fixerad vid blommor men nu är det fullt i rabatten så nu får det vara nog:)
Vi satt sedan på altanen och fikade, Ella badade lite och sprang rundor. Det blev en väldigt sen vila för Ella så vi får se om hon vill sova nu. Hon är i sin säng i alla fall och än så länge inget skrik.

Nu ska jag sitta och njuta lite på altanen och vänta in Andy som borde komma snart.











Idag har hela familjen varit lediga tillsammans men vilket väder. Vi skulle hitta på något kul men sluta med att vi åkte och handla istället. Köpt cykelsits till Ella..Andy skulle sätta på den när vi kom hem men så har båda våra cyklar för breda pakethållare. Suck. Nu får vi köpa ny pakethållare till den ena cykeln haha.

Köpte en klänning med pippi på till Ella. På tisdag ska dagis ha avslutningsfest för sitt pippitema och då fick barnen gärna vara utklädda. Helt omöjligt att hitta Ellas storlek på pippikläder sen känner jag inte riktigt för att lägga pengar på något som hon aldrig kommer använda igen så det får bli klänning. Om jag får för fröken ska hon ha pippitottar och fräknar också men förmodligen så går hon inte med på det ;)









Nu är det fredagsmys! Vi ska titta på "Sune i Grekland" och äta ostbågar 😊
Jag blir galen på det här med att leta campingplats till sommaren. Hittade en perfekt som jag verkligen ville bo på. Ja så var det tills jag läste recensionerna "MYCKET ungdomar som super och för liv" Nej tack. Lite liv stör mig inte men att döma av olika recensioner så är där mycket liv på denna campingen och det passar inte oss alls men en liten tjej.

Nu har jag satt andy på uppdrag att leta campingplats imorgon. Han har ju sån tur att han får vara hemma imorgon eftersom Ellas dagis är stängt. Önskar det vore jag som fick vara hemma. Men 9-15 ska man väl stå ut?