Så var nyårsafton kommen :) Har varit iväg och handlat med Jessica nu på förmiddagen och just nu sitter jag bara och väntar in tiden. Tycker gott klockan kan bli i alla fall 3 så jag kan börja göra ve mig :) Klockan 5 e det frissan/förfest som ska fixas....såklart går vi bort till personliga frisören Jessica.

Naglarna e målade vilket e rätt bra...sen ska bara klänningen som jag absolut inte gillar på. Fy, nej....hade gärna haft något annat på mig istället men men kan inte få allt här i livet

Men gott nytt år på er allihopa...vi hörs 2010!
Jag vill ha lite sol nu, det är rätt tröttsamt att va trött konstant nu. Jag vill åka igen, men har tyvärr inte en enda semesterdag kvar! :(

Idag ska man jobba igen...helt ok tycker jag då det kan bli lite rastlöst att bara sitta hemma och göra nada som jag typ gjort under dessa 2 dagar. Igår kväll spela jag och A poker...störigt att erkänna men han vann och 20 spänn fick jag lägga i bössan :)

Två kvällspass nu sen ledig igen. Imorgon ska jag susa hem efter jobb och slänga mig i soffan med honey framför bingolotto :D
Spelar kung fu panda på Xboxet för fulla muggar. Men fy fasiken vad jag blir irriterad när ja inte klarar bossen...och detta ska va ett barnspel?! Från 7år står det minsan men jag är 25 och kan icke klara den hur mycket jag än försöker. Kanske jag som e lite trög. Nu väntar jag på att A ska komma hem så han kan klara den till mig :D Får sketa ont i handen för jag trycker så hårt ;)
A tycker vi ska spela UFC mot varandra istället...men jag vet att det bara e för att han ska få vinna...verkaar ju skitjobbigt att hålla på och slåss och sånt.


Nej nu ska jag hänga tvätt istället, äntligen är den enorma högen som jag kämpat med i flera veckor borta!

Herregud jag är lila hårig....jag dör. Rätt ut på maxi nu och köpa ny färg...great detta!









































Haha nejdå! Blev lite orolig där ett tag eftersom färgen såg lila ut men när det var urskölt och allt visa det sig att färgen ser exakt likadan ut på håret som när jag brukar färga det. Lite tråkigt men samtigit skönt...blev lite orolig där ett tag:) Får nog faktiskt ta mig pengar till att gå och slinga håret hos en frisör...det kostar men samtidigt beölver håret lite liv!

Nu är det bara mitt hue som ska lägga sig. Det är inte grannt att va illröd och jag vill verkligen inte jobba när jag ser ut såhär !

Igår sola jag så att jag lyckades bli helt illröd i huvudet....nu ska jag färga håret med lite röd nyans. Blir håret illrött kommer folk tro att jag kommer från en maskerad utklädd som tomat!


Vill ha en kadelaber ( stavning?) från citygross. I natt drömde jag att exakt alla var slut...jag gråter nog lite tårar om fallet är så. Nej färgning av hår nu, wish me luck!



Tyvärr har jag inte en enda bild på denna datorn så det får bli lite tråkiga inlägg.
Tudels!

Äntligen en ledig dag, ahh jag njuter till fullo :) Sitter och skriver på vår nya fina HP data...nu ska man bara få rätt på allt så det känns rätt! Idag har det inte gjorts mycket...sov länge sen har vi bara varit och hämtat min bil på husensjö

Igår jobba jag till 5 sen stack vi direkt på kalas hos pappa. När gästerna hade gått satt jag, Andy, mamma och pappa och spela kort så halv 1 åkte vi taxi hem ( efter att jag sovit lite på soffan ;) Känns konstigt att julen är över nu för nu är den verkligen det....all denna förberedelse och sen helt plötsligt är den bara över. Sorgligt men snart ska allt pynt ner och allt ska övergå till det normala igen....nåja!

Nu är det snart dags för middag, pannbiff potatis och lök, mumma karedemumma!

Nyss hemkommen från julfirande hemma hos mamma och pappa. Har haft en supermysig dag/kväll tillsammans med min lilla familj. Vi har gjort allt det som säkert resten av befolkningen gjort dvs ätit julmat så vi nästan spytt, öppnat paketer, spelat julklapps spelet samt spelat kort. En kanonkväll helt enkelt. Eftersom att jag ska jobba imorgon igen fick det bli hemgång nu.

Imorgon ska många ut och festa, inte jag. Nej jag ska ju jobba lördag oxå så det får bli lugna gatan för mig men på lördag är det kalas för pappa och då ska man nog klämma en öl eller två :)
NU siktar vi mot nyår!


Idag är det lillejul...kan fortfarande inte fatta att imorgon är det julafton! Första delen av dagen ska jag spendera innanför kassan på Maxi. Idag kommer det vara kaos...många som får lön och är ute i sista sekund. När jag slutat ska jag susa hem för att sedan åka ut till kusinerna och byta julklappar. Slutet av kvällen kommer spenderas i soffan framför tv´n med en bingolott i handen tillsammans med Andy och hans syskon Kim och Johanna. Bingolotten innehåller dessutom en vinst. Vad vill jag inte avslöja men det är bra :)

Nej nu ska jag försöka trycka i mig min köttebullemacka sen e det dags att sätta sig i bilen till jobb. Vi ses i vimlet!

Puss&Kram

Äntligen är alla klappar klara. Fick nästan lite panik i stan innan men det löste sig :) Så nu är allt inpackat och klart. Lite senare ikväll kommer mamma och pappa förbi på en fika så jag får väl ta och fixa till lite här hemma.

Hade beställt en klänning från bubbleroom. Hämta den idag, var den bra NEJ! VAd fan jag en tar för storlek så är den alltid för liten över brösten och nu har jag inte bomber. Irriterande så nu får det bli väla ändå för där försvann planerna. Palla!



Synd man blivit för tjogg annars hade jag slängt på mig den.
Nu var det kväll och siste man har precis åkt hem. Följde Sjöbbs till bilen och det fick mig att vilja gå en runda...skitmysigt ju! Men icke! Jag gick upp och slängde mig i soffan isället :)

Kvällen har varit jättemysig med tacos och godis...Man behöver lite soffmys med sina vänner. Även fast jag pratar med både Vicky och Sjöbbe flera timmar om dagen har vi ändå massa att prata om.


Blev att jag beställde ännu en julklapp till A. Var inte direkt planerat men jag tycker det är roligt att ge bort presenter. Hellre ge bort än att få men tyvärr sätter ju ekonomin stopp ibland. Ska ner till stan på måndag och fixa dom sista. Mamma ska få en till julklapp och till pappa ska jag hitta en present. Men vad? Att det alltid ska va så himla svårt!


Nu ska jag va gnällig men fan va det e tråkigt att blogga när inte en enda själ kan kommentera. Börjar inte folk göra det lägger jag ner bloggen...o ja det e ett hot :D

Hemkommen från jobb för ett litet tag sen, sen dess har jag hunnit smälla i mig 5 prinskorvar, 2 skumtomtar, en bit toblerone och lite pocorn. Och jag undrar varför jag går upp i vikt?! Nej fy det kändes värre när jag skrev ner det...usch!

Imorgon är det jobb igen sen på kvällen kommer Vicky och Sjöbbe hit på middag. Meningen var att vi skulle fira min 25års dag men det blidde ju en fest istället. Men jag kan ju inte ställa in middagen bara för det, och det vill jag inte heller för den delen. Så imorgon vid 7tiden ska vi 3 ha mys och äta tacos :)


Ny dag nya tag som man säger. Jag pysslar omkring som vanligt, vägrar åka ut i detta vädret. Jag kan köra till jobb, knappt det sen går gränsen.

Igår krocka jag och A. I stora drag kan man säga att vi fick sladd på bilen, snurra ett kvarts varv varpå en annan bil kommer och kör in i oss bakifrån. Eftersom han gled in i oss skadades vi inte däremot fick min bil en rejäl buckla på kofångaren samt ovanför på karossen. Mindre kul men som jag sa till Andy, bilen går att köra, vi är inte skadade. Det sistnämda är det enda som betyder något. En bil är en materiell sak och även om det suger så kunde det varit mycket värre. Men det skrämde mig rejält. Där ser man verkligen att hur långsamt du än kör, vi körde i 20km/h när vi fick sladd, så går det ibland inte att undvika. Trafiken är livsfarlig nu när det är halt ute. Så var rädda om er allihopa nu när ni ger er ut på vägarna.



 Stackars lilla fina KFC!

Panik i morse, ut i god tid för att skrapa rutor men inte trodde jag att man inte ens skulle kunna öppna dörren till bilen. 4 dörrar inte en jävel som vill släppa. Måste ha varit en kul syn för dom som stod och glodde när jag halvlåg bakåt hållandes i handtaget. Men skam den som ger sig :)

Fint e det ute, önskar jag hade haft barn så jag oxå kunde gett mig ut i backarna. Sen vet jag att en åkning ner för backen sen e jag trött på det. När jag var liten åkte vi alltid e stora lekan backen. Killarna skulle alltid göra stora gupp till allas jubel. Dock var där en liten mes som inte våga åka på guppen, nej det var läskigt :)

Kommer aldrig glömma när jag och Jessica som tonåringar åkte i småbackarna utanför henne. Så roligt vi hade, kanske lite för roligt ;)

Nej mycket minnen har man från snön, för oavsett hur jobbigt vissa saker e med den så kommer man inte ifrån att det är supermysigt :)

 

Jag har kommit på att vår gran liknar en kalle anka gran. Så där helt perfekt! Fin e den men det ska den va för det priset :)

Nu ska vi inte klaga för jag älskar snö MEN jag hatar att köra i det. Jag är ingen cool brutta som tycker det e askul att slira i snön, nej jag håller på att skita på mig om bilen slirar till lite:) Det värsta måste ändå va att skrapa rutor, hujeda mig så tråkigt. Nåja nu ska vi inte gnälla när snön väl har kommit. Nu ska jag borsta gadds sen hämta Lollo. Vi ska köra snabbt och dra i handbromsen!

TUDELS!
Titta titta!! Det snöar ju! Stora fina flingor. Synd man ska jobba idag, hade hellre suttit här och kollat ut på detta mys :)
Jag får aldrig några kommentarer men idag fick jag en och det var minsan en rolig en :) Jag e så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen men jag orkar inte resa mig ur soffan och borsta tänderna....ska bli härligt att lägga sig i sängen och lösa lite korsord, och nej jag skojar inte :D

Har precis suttit och varit nervös tillsammans med min man över fotbollen och jag bryr mig inte ens men jag drogs med liksom.

Nej nu får jg inte blogga mer puss haj
Inte nog med att det är jul snart, det är ju nyår snart oxå! Jag har stora förväntningar på denna nyår för jag tror den kommer bli kalasbra. Få fira med dom människorna jag älskar mest!
Klänning är inte bestämd än...har beställt en men vi får helt enkelt se hur den ser ut.


 Nyår 2006/2007


 Nyår 2007/2008

 Nyår 2008/2009

Jag vill ha lite ledigt. Lite julledigt som många snart kommer ha. Men nej, inte när man jobbar som vi gör. Som mest har man 2dagar i sträck ledigt, det e inte möe att hänga i granen.

Idag har jag plockat undan lite, jobbat vidare på tvätten som aldrig tycks ta slut. Om 2 timmar ska jag iväg och jobba. Ut till väla vill jag så jag kan köpa dom sista julklapparna men lönen kommer inte förrän måndag och innan dess är det lite kärvt :)

Det snöa ju lite innan, glad blev jag men det vill ju inte lägga sig....


 

Bara sådär pang bom fick jag en sådan frukansvärd huvudvärk, jag säger bara aj aj!

Varit nere i källaren precis och hämtat pyntet till granen. Skulle hitta min lilla gran också att ha på balkongen. tror ni jag hittar den, svar nej. Vad jag däremot hittade som jag varit av med sedan vi flyttade är min necessär. Bara sådär dök den upp trots att jag vänt upp och ner på hela huset och källaren i jakten på den. Skumt detta, jag tror någon driver med mig.


SKÅL!



Sjöbbe har hittat barskåpet



Underbara Camilla och jag



Karin och Lollo a.k.a Olga



Helena och Jessibeng



Hela gänget förrutom fotografen Camilla



Mingel i köket



Lollo och Linda



Lektanten Sjöbbs med den enda killen som var välkommen, lilla Alve



Karin blanda grogg, barcardi breezer vattenmelon, ananas och vodka, så god tyckte Camilla den var :)
Jag finner inga ord för mina vänner. Det finns helt enkelt inga ord att beskriva hur helt underbara dom är!!
Igår åkte jag till Camilla i tron om att ha en liten mys/vin kväll. När jag stiger in i vardagsrummet tänds lampan och folk skriker SUPRIIISE! Åhh...dom hade ordnat en överraskningsfest för mig! Jag blev så glad och chockad att jag t.o.m börja gråta :) Tack Tack Tack och åter tusen tack för allt igår tjejer, ni är verkligen guld värda! Tack så hemskt mycket för det fina halsbandet och blommorna Camilla, Lollo, Annika, Linda, Louise, Karin, Helena och Ida och tusen tack för armbandet Linda, Stefan, Vicky, Nico, Isabella, Jessica och Matte.

Jag kommer ALDRIG glömma denna kväll och kommer alltid titta tillbaka på den med ett leende på läpparna. Vänner som er växer inte på träd, jag har lyckan i mitt liv att vara omringad av väldigt fina vänner, vänner som betyder väldigt väldigt mycket för mig.
Lilla jag Linda, 25år fick en överraskningsfest....helt underbart! ♥






Bilder kommer, när jag får tummen ut ur röven....vilket kan ta lite tid ;)
Gäster ska komma ikväll, Carina, Pompe, Johanna och Tammie...dvs Andys familj. Innan klockan slår 7 ska vi hinna städa, handla julgran, klä julgran och laga mat. Här sitter jag i godan ro och äter spagge och kötte...man mår inte bra av att stressa därför tänker jag inte göra det heller.

Ciao

Varje gång jag tvingas gå upp såhär tidigt tänker jag att jag ska sova när jag kommer hem. Nu blir aldrig fallet så och verkligen inte idag. Nu ska jag jobba till 3 sen är det väla som gäller, besök hos föräldrarna och träff hos Camilla ikväll. Det finns liksom ingen tid att sova... och det söker mig lite just nu, jag VILL SOVA!

Nu har jag precis kollat sista avsnittet av "mammas pojkar", har knappt sett något avsnitt men var ändå tvungen att kolla sista :)

Igår var jag på smyckes och inredningsparty hos Sjöbbe...det var mycket trevligt. Fick bli ett hängsmycke till ett halsband och en ring...tjusiga saker det där :) Är sjukt sugen på en ljusstake men 500kr är ändå mycket pengar så jag får tänka på det.

Idag åkte jag och Andy ner till stan, shoppa skor till han sen gick vi och titta på ljusspelet som är på kärnan. Det var myspys på hög faktor. Kvällen avslutas med att mannen sover snarkandes i soffan trots att han skulle bädda rent idag. Själv är jag inte trött men det får ändå bli läggdags nu. Upp och jobba imorgon och träff med Sjöbbs och Camilla imorgon kväll. Me like :)

Godnatt!

Nu har man gått och dragit på sig en mindre förkylning, my good vad tråkigt.
Alla julsakerna är uppe nu, strök t.o.m juldukar igår :) Nu är det bara granen som fattas men den får vänta lite, vi har ju bestämt oss för att ha en riktig i år.

Jobba ska man göra idag och jag ser mindre fram emot det, ser framemot imorgon istället då man ska till Sjöbbs på inrednings och smyckesparty.




Förra vintern, nu kan det gott komma lite snö istället för detta tråkiga gråa vädret!

Nu har jag dammsugat, endast för att en glödlampa small i handen på mig. Skit stjärnor jag har i fönsterna...något är fel. Pappi ska komma hit och hjälpa mig sen. Funderar på om jag ska dra upp julsakerna idag, men egentligen tycker jag att det e för tidigt...man tröttnar ju ganska snabbt på det.


jaja flum flum åter flum..nu ska jag göra något vettigt! Tjohopp!




Jag i solen med pattesvett ahahaha

Nu är klockan över 2 och jag har fortfarande inte gjort ett smack. Hela tiden tänker jag att jag ska masa mig upp ur soffan och ta tag i dagen, men inget blir gjort. Trött blir jag på mig själv sådana här dagar.

Igårkväll hade jag vinmys med Rebecka...satt på balkongen, pimpla vin och rökte cigg efter cigg. Det var en mysig kväll och jag vill inte hon ska åka iväg igen. Men det som är skönt att även om vi sällan kommer ses pga avståndet så är vänskapen lika stark ändå.

Nej jag får väl hoppa in i duschen, ta tag i hemmet och ge mig ut en sväng. Tandkräm MÅSTE inhandlas idag för nu har nog det allra sist klämts ut ur tuben :)
 

För evigt- alskling jag orkar inte langre ♥
Godmorgon allihopa! Pigga och glada hoppas jag. Själv ska jag och jobba nu och brevid mig i soffan ligger en man med ytterjackan på fortfarande, det kostar att ligga på topp :)

Nej borsta gaddarna nu sen ge sig iväg. I eftermiddag ska det nog träffas Rebecka!
Det blidde ingen pizza idag, mästerkocken Linda fixade till bakad potatis med kött istället. Jag är duktig. Mannen min är inte helt oväntat ute och festar och jag tittar på Robinson. Men jag har det bra här i min soffa :) Nästa helg är helt fullbokad så det är skönt att ta det lugnt denna.


Tvättäkta turister ;)

Mysig lördagsmorgon har man haft. Ätit frukost i lugn och ro med älsklingen. Kl 12 är det dags att bege sig till jobb men jag har inställningen att dagen kommer gå snabbt. Ikväll blir det soffmys, ska A festa har jag bestämt att jag ska äta något från pizzerian :)



Utsikten från balkongen i Patong Thailand...det är denna pool som är boven. Boven till att både jag och A blev sjuka, jag är helt övertygad.


TA MIG TILLBAKA!

 

INGA BEKYMMER, MAN E LYCKLIG VAR DAG



Mitt i den gråa tråkiga vardagen fick jag ett överraskande samtal. Ett samtal som gjorde mig så glad, älskade Rebecka är hemma på semester i en vecka..åh vilken härlig överraskning! Fan att man ska jobba kvällar och helger, jag tycker inte alls om det. Dricka vin och snacka skit med henne lät mycket mer lockande men ett jobb är en plikt och en plikt måste skötas.

 Fina vänner <3

Vi ses på söndag älskade käring!

Jag lever...jag försöker bara anpassa mig efter tråkiga kalla Sverige. För tillfället somnar jag 8 om kvällarna och vaknar 6 på morgonen, idag ska jag jobba till 22.30 och vet inte hur det ska gå till.



En underbar resa som jag mer än gärna hade åkt tillbaka till. Nu ska det sparas pengar så man kan få komma iväg igen. I 25års paket får jag nästan hela dykarcertifikatet av Andy så att även jag nästa resa kan dyka ner bland koraller och fiskar :D