Det är inte okej att jag fick maginfluensa i söndags..att jag fick 7 timmars söndagstid i karens!! Det är inte okej att min loppa fick det i måndags så vi har varit hemma till och med onsdagen. Vad som verkligen inte är okej är att igår går vi tillbaka till jobb och dagis...att jag sen hinner jobba ca 3 timmar för att sen i panik rusa ur från jobb, rädd för att behöva kräka på maxis parkering. Jag fick alltså kräksjukan igen. Men vad är oddsen? Usch vad jag var dålig igår..jag låg hela dagen i min säng..om jag inte var på toan. När det var kväll hade jag så in i bombens ont i ryggen. 

Vaknade imorse och mådde okej. Nu mår jag illa igen. Kanske för att jag druckit ett glas nyponsoppa..den här magen vill helst inte ha ngn mat men jag har en bebis i den som nog gärna vill ha. 

Sista det är inte okej är att Andy nu är igång..härligt detta! Låt Ella slippa rond två!!
Jag har och har haft ett bra tag nu en bra period. Efter att ha mått skitilla i början så mår jag riktigt bra. Dock kan jag börja känna nu vad som komma skall. Jag kan inte sitta länge på golvet för då får jag döont i benen, fötterna somnar snabbt och jag kan verkligen inte ta mig upp smidigt..jag har halsbränna nästan dagligen och jag flåsar redan som en flodhäst!! 
Ikväll känns det som att huden ska spricka på magen..lite obehagligt när magen blir så spänd. Kan ju vara för att jag tryckt i mig allt möjligt idag 🙊

Men nu ska jag sova och smälta all denna mat så jag är fit for fight imorgon när klockan ringer 05.00!!

Haha detta gör jag dagligen på mitt jobb..när man har sagt "ursäkta vad sa du" två gånger och fortfarande inte här ett skvatt så får man köra letricket;)

Ella har fått så långt hår, det är dags att klippa det men tycker ändå att det ser friskt ut. Inte som mitt så fort det når en viss längd..katastrof! 

Just nu får jag göra vad jag vill med det. Hon får alltid välja om det ska vara nersläppt eller uppsatt men annars har jag fria händer :) Jag går ut på Youtube och lär mig hur man gör flätor haha. Senaste grejen är utbakad och minsjäl fixa jag det;)



Jag hade planerat min mammaledighet noggrant. Först semester, sen mammaledigt. Idag är var det fjärde personen som säger till mig att jag är dum som tar min semester istället för att söka havandeskap...gaaah!! Blir knäpp i huvudet, nu vet jag inte vad jag ska göra! Jag försöker vara ekonomisk och jag vet inte vad som blir bäst för mig i slutändan...som sagt blir helt knäpp av detta tänkande och planerande!! Jag måste sätta mig ner och räkna...sen kanske jag eventuellt skickar iväg ansökan...blir jag nekad havandeskapspenningen så går jag tillbaka till plan A ;)


Igår spela vi bingolotto..kunde inte jag bara få vinna miljoner så jag slipper jag alla pengaproblem? Vann som vanligt inte ett skit men nästa gång så kanske ;) Ella älskar bingolotto haha. Andy kopierar sin så får hon va med och kryssa ;) 



Det var inte igår jag var ensam hemma en lördagskväll! Ella är med mina föräldrar i Malmö för att se disney on ice och Andy är hos en kompis och tittar på hästarna. Jag njuter! Jag älskar detta haha :)Ibland är det faktiskt väldigt skönt att bara gå här hemma och lulla i tystnaden. Jag har tänt en massa ljus och pysslar lite. Köpte en ljusslinga med fjärilar på netto och det blev ganska bra faktiskt.
Men en kväll i ensamhet räcker gott och väl sen vill jag ha tillbaka min familj och allt stök det innebär :)

Vi har varit på kalas hos Linnea idag. Ella hade jättekul..jag är så glad att hon inte blivit som jag var när jag var liten. Jag var blyg och ville absolut inte vara med på lekar medans Ella tar för sig, hon leker lekar med glädje och är inte rädd för att hamna med barn hon inte känner. Det var prinsesskalas och dom var så söta dom små tjejerna i sina prinsessklänningar :)

Nej nu ska jag göra tacos sen blir det tvn resten av kvällen 


Vad mycket snö vi fått idag! Jag som är en mespropp när det gäller att köra i detta väder är glad att jag gått in på min lediga helg. Men mysigt är det. Vi gav oss ut för lite pulkaåkning innan..Ella och Andy for upp och ner i backen och jag stod och huttra där uppe haha. 

Idag när jag hämta Ella berätta hennes pedagog att Ella berättat att om hennes bebis blir en pojke ska han heta Banjaman haha. Jag tror att hon sagt spiderman för hon säger det på det sättet. En pojke som heter spiderman /Banjaman hade kanske varit ngt. Annars kör hon stenhårt på Isabella och Kalle. Det kommer inte blir ngt av dom namnen kan jag berätta  men blir det en flicka får hon nog heta Isabella i andranamn;)



Hur rättvist är det att precis innan nyår hade jag halva överläppen full av munsår och nu får jag det på underläppen!! Jag blir så trött..ont gör det och jag känner mig som ett fult monster :( 

Idag är jag dödstrött. Det här med att jobba, hämta på dagis, laga middag, diska, förbereda för sängen...ja allt det där tar på krafterna. Hade jag varit rik hade jag låtit Andy vara hemmaman...eventuellt haft en hushållerska...eller hade jag helt enkelt varit hemmafru så kunde jag skrykt jobba från dagens måsten. 

Vi har precis städat mattan i vardagsrummet på spilld glass. Man är nog en ganska hysterisk person när till och med en dotter säger "din nya matta" när något är spillt. 
Den förra mattan jag köpte spilldes det både en kopp kaffe och ett glas oboy på så ni kan ju tänka er hur den såg ut. När denna kom in i huset så varna jag mig kära familj att jag blir galen om någon spiller på denna mattan. Vilket det såklart görs så några frispel har jag nog fått...Idag var det dock lugnt men hon säger ändå ..åh nej din nya matta haha. 

Jag ska snart bege mig till jobb. Fruktansvärt tråkigt känns det idag faktiskt. Kan bero på att både Ella och Andy är lediga. Skönt att detta är sista lediga dagen för dom. Är mysigt att ha dom hemma och Andy sköter ju hemmet när jag jobbar men samtidigt är det grymt att jobba när dom är lediga. 

3 månader kvar sen är det jag som går hemma ❤

När Ella själv tar på sig haha:


Imorse flög Ella upp för att se om det kommit mycket snö ( som mormor sagt till Ella att det skulle komma under natten;) Till hennes besvikelse var där inte så mycket. Vi har gått och hoppas under dagen på att det ska komma mer så vi kunde åka pulka. Andy har till och med handlat en ny pulka idag. Men nej..det blev aldrig så mycket. Men hon fick ut och göra snöänglar i trädgården och tjuväta lite snö :) 

Annars har vi bara tagit det lugnt idag. Blev en runda till maxi..så skönt att kunna lämna henne i minihuset. Lycklig unge och föräldrar som kan handla i lugn och ro :)


Ella:
-Vi är en familj och när bebisen kommer får den vara med i vår familj ❤

Andy visar en bild för Ella på en väääldigt muskulös man
-Oj vilken gobbe, titta han är en nakenfis. 

( önskar ibland att se världen så enkelt som en 3åring ) 

En riktig bokmal den där Ellabus :)

Från att sitta och halvsova i soffan till att plocka ner julen. Det vänder snabbt. Alla tomtar är nerplockade, Ellas vanliga gardiner är på plats. Nu är det bara ljusstakarna som ska ner imorgon. Lika roligt som det är att plocka upp julpyntet, lika skönt är det att plocka ner det. 

Nu ska jag försöka natta min loppa som tydligen sov till 11 idag...good luck liksom.

Vi firade in det nya året hos vänner i Bårslöv igår. En mycket trevlig kväll som bjöd på många goa skratt :) 

Direkt efter 12slaget körde jag och Ella hem. Vi myste sen ner oss i sängen med en bok innan vi slöt våra ögon. 

Imorse vakna jag med huvudvärk och rödsprängda ögon..när man för en gångs skull är nykter haha. Men det ordnar nog till sig. Nu ska jag köra och cacha in 6timmars ob-lön :)