Idag har jag jobbat. Mycket att göra så som vanligt är man helt slut efteråt.
Körde hem och möttes av en febrig Ella. 39,2 visade tempen och hon var så hängig. Låg i soffan med täcke och kudde och titta på tv. Helt tom i blicken :( Sen kickade alvedonen igång och upp som ett skott för att busa innan det var läggdags. Vi får se hur natten blir, hon har gnällt till några gånger redan.
Hoppas hon är pigg imorgon, då ska Ella och Andy på julmarknad. Hörde när Andy prata med Ella innan idag "ska du och pappa på julmarknad imorgon och titta på tomtarna" aww mitt hjärta smälter :)


Besiktningen är klar och godkänd..skööönt! Min städning fick betyget "mycket bra" då blir man glad:)
Annars har denna dagen bara inneburit massa måsten. Banken, handla och tvättstugan.
Loppan har varit så duktig och inte sagt ett knyst dom 101ggr vi varit i tvättstugan.
Nu blir det kvällsmys med sambon!
Idag har jag och Sandra, tillsammans med barnen, spenderat många timmar på väla. Jag köpte skor, strumpbyxor och en kräm till Ella. Bvc tipsade om en kräm från veleda som ska vara bra att ta på i ansiktet under kalla dagar. Hoppas den håller vad den lovar för Ellas hy börjar redan strejka mot kallt väder.
Vi lunchade på ikea, gick o gick o gick och när barnen sov satt vi på en bänk och gottade oss med en smoothie:) Jag suger verkligen ur det sista ut mammaledigheten. Sådana här spontandagar får man inte när jobb börjar :(

Idag har min snälla mamma hjälpt mig med att städa klart lägenheten. Hon fyller dessutom år idag, hipp hipp hurra lillemoj! Jag, Ella, mamma och pappa åkte sen ut och åt julbord på ikea. Helt klart okej för 99:-.

Idag jobbade Andy sin sista dag, firman han jobbade på har kursat så nu blir det arbetsförmedlingen för han imorgon. Tradigt men inget att göra. Under tiden han letar nytt kan vi fixa det sista här hemma:)

Jag ligger nerbäddad nu. Andy kollar fotboll och Ella sover så inget roligt att sitta uppe här själv.
Helt plötsligt vill Ella inte ha släckt lampa när hon ska sova. Skriker som en galning tills man tänder lampan. Då somnar hon gott..kanske är hon lite mörkrädd.

Idag var Ida, Filip och Linnea här på lite fika och lek. Är alltid lika trevligt att träffa dom :)
Efter det blev det vila sen gick vi hem till familjen Bengtsson/Larsson och fick träffa guldklimpen Neo. Så liten och söt. Man glömmer verkligen så små dom är. Noel visade upp så mycket bus han kan och Ella visade vilket matvrak hon är;)

Nu blir det tvn sen ska jag sova så jag är pigg och redo för slutspurten i den andra lägenheten imorgon!
Idag har vi varit på dop hos lilla Frank:) Det var jättefint och god mat efteråt. Ella envisades med att inte sova middag innan vi åkte dit så vi fick tacka för oss efter maten, då var Ella helt slut!

Resten av dagen har vi haft familjemys. Älskar sådana här dagar när vi alla är tillsammans. Massa lek och skratt.

Imorgon ska Andy fiska och jag ska fortsätta städandet. Ellas farmor kommer och passar henne någon timme. Idag sa Emelie till oss "vilken lyx att ha någon som kan passa ens barn så" och ja vi är rätt bortskämda med det både på min och Andys sida. Jag ser hellre att hon busar med sin farmor än att hon tvingas vara med när jag ska städa en tom lägenhet där det inte finns något roligt för henne att göra. Sen vet jag att farmor, mormor&morfar med glädje passar sitt barnbarn och får lite kvalitetstid tillsammans. Det är viktigt för mig att hon får en bra relation med dom :)





Idag har jag städat hela dagen. Flyttstädning tar sin tid kan man säga. Nu har jag det "lätta" kvar och det ska jag försöka bli klar med på söndag. Ska bli så skönt att lämna den andra lägenheten!

Vår loppa förstår inte att klockan 20,00 ska man vara i säng. Just nu försöker hon ta på Andy en strumpa. Snart ska vi äta räkmackor o då får bannemig ongen sova ;)



Här sitter jag på altanen och ugglar. Jag har varit i tvättstugan och Andy har stängt dörren så Ella inte ska putta upp den. Tror ni det nötet öppnar dörren? Nej nu sitter dom och myser i soffan och hånler åt mig :)
Rätt skönt att tvätta vid denna tiden. Men jag har för mkt kläder så kommer inte kunna hänga allt i torkrummet, dagen I-lands problem!

Nä nu blev jag insläppt haha.

Jag HATAR golvet vi har i köket. För det första tycker jag inte att det är fint, passar inte med gråa luckor. För det andra är det helt värdelöst för du ser ALLT på det. Jag dammsugar det 2ggr om dagen men ändå ser här alltid smutsigt ut. För det tredje är det så himla misskött så rutor som ska vara vita är röda av färg eller något, röda och blåa fläckar lite här och var som inte går bort. Nej detta golv går mig på nerverna och jag längtar tills vi lagt en annan matta!!



Nu är det dammsugat och våttorkat, kommer det vara fint när det torkat? Nej förmodligen inte.
Idag har jag spenderat dagen med min tös. Vi har handlat, busat och haft besök av Rebecka :) Det är en så rolig tid nu. Händer så mycket hela tiden. Nu säger hon tack tack när man ger henne något, hon dansar till allt, till och med till dammsugaren och elvispen?! Hon är väldigt generös med pussar och har börjat mysa mer och mer med en. Älskar denna tiden men vill gärna stoppa den nu för dhet går för snabbt!
Nu övar vi på att äta själv med sked eller gaffel och att säga hej hej.

Nu ska jag titta på greys sen blir det paradise hotel, förnedringstv när de är som bäst och jag älskar det!!:)
Fan vad jag hatar vinterhalvåret. Nu är min loppa förkyld igen. Hostar så hon inte kan sova trots hostmedicin :( Fick ta upp henne och nu ligger hon här och sover i soffan med mig.
Nej ge oss sommar och sol igen. Redan trött på det och det har bara börjat..





Nu har vi flyttat och kommit i ordning i vårt nya hem. Trivs väldigt bra och kommer trivas ännu bättre när vi köpt lite nya grejer.
Det har varit en intensiv vecka där vi har hållt igång från morgon till kväll men hårt arbete lönar sig:)

Nästa vecka startar projekt fixa den gamla lägenheten. Andy håller på att fixa och dona där redan och nästa vecka tar jag över med städhinken. Längtar verkligen till slutbesiktningen varit och vi lämnar den lägenheten för gott.

Idag har jag och Ella varit och firat Savannah som fyllde 1år idag :) Såå söta är våra små loppor..dom leker var för sig men går den ena ut ur rummet så går den andra efter..goa ongar!

Nu ska jag sova för imorgon ringer min klocka 05.30.





Stort grattis till våra vänner Jessica och Matte som igår fick en underbar pojke! Grattis till storebror Noel också:)) Så roligt för dom, längtar tills man får träffa den lilla krabaten ♥
Vet ni vad som gör mig arg? Det är när jag kommer till en lägenhet och massa saker måste felanmälas direkt! När det sen inte är ordentligt städat trots att dom hade städfirma gör mig inte gladare!!

Mamma har hjälpt mig hela dagen så nu fick Ella vila lite, finns inte tid till de när mormor är på besök :)

Jag tar väl och fortsätter packa..suck
Låt denna flytt vara över!! Jag packar o packar i packar men ändå är här fullt med saker. Närmre 40kartonger är packade och än är det inte slut. Sjukt!! Tömde precis vårt städskåp och insåg att det inte är ett städskåp utan snarare en snickeboa. Det får minsann bli ordning på torpet hädanefter.

Andy är och bygger en garderob i andra lägenheten, lite förvaringsmöjligheter och då är det bra med en sambo som är snickare:)
Idag skulle jag&Sandra ta en promenad men det börja såklart regna så vi fick gå hem till mig istället. Inte så trevligt att va här just nu men vad gör man:) Här fick barnen leka lite o vi mammor fick flabba o fika :)

Nu på kvällen tog vår lilla familj en promenad till affären sen bort och kolla läget i andra lägenheten. Ser ut som att han är klar, får se vad som sägs imorgon:) Längtar tills vi e på plats och kan hämta köksmöblerna. Inte så smidigt att ge Ella mat i vardagsrummet





Igår ramlade Ella och spräckte tandköttet. Hon har inga tänder där uppe men fick ändå ringa o kolla om dom ska kolla på det. Det behövdes inte men roligt när tandläkaren säger helt förvånat "har hon inga tänder alls?" haha jodå två små där nere men dom där uppe e sega och nu tryckte hon väl upp dom ännu mer ;) Nä skämtåsido det var ju inget kul för det forsa ju blod men hon verkar inte ha ont där :)

Vattnet måste kokas och folk stimmar värre än någonsin. Jag håller med om att det blir ytterligare ett moment att göra men är det verkligen hela världen? Vi är alla olika men min värld gick i alla fall inte under av detta :) Koka vatten tar typ 5minuter?
Nu hoppas vi bara att ingen av oss blir sjuka men om vi blir det så får vi ta det då. Roligt att en på hd undra om man kan duscha i vattnet. Haha alltså ja....
Idag börjar jag inte förrän 16,00..rätt skönt faktiskt. Mamma&pappa hämtade våra köksmöbler och sängbord och är på väg till Hässleholm med det. Min morbror ska få det, kul det kommer till användning istället för att det ska slängas.
Ellabus följde med dom så Andy kan packa lite..så nu träffar jag inte henne mer idag :(



Har jag sagt hur mycket jag älskar fredagsmys? Förmodligen hundra gånger men fredagar är min absoluta favoritdag. Mys i soffan med min sambo, idol och en massa gotte :) Kan inte bli bättre!

O dagen har jag spenderat med min favorittjej. Vi har busat här hemma sen gav vi oss ut i ösregn för att handla. Jag tog handlingen på dagen trots allt. Ella är inte sjuk utan bara lite rinnig näsa så för att slippa fredagshysterin på maxi så stack vi dit innan alla hann sluta jobb. Ella är duktig och sitter fint i kundvagnen men hon "pratar" så himla högt, hela maxi hör ju henne. Men vad ska man göra, kan ju gärna inte sätta munkavel på henne o så länge hon inte skiker av missnöje så får man va glad:)



Ngn halsfluss är det inte för idag är hon pigg o gla igen. Men förkylningen är tillbaka på ruta ett igen. Jag skulle behöva åka och veckohandla men det får bli när Andy kommer hem för jag vill inte ta med henne till en affär när hon är så snorig.
Så vi tar en hemmadag med städning istället:)



Nu vet jag inte hur länge Ella varit uppe. Icke ska hon sova. Just nu sitter hon i sin säng med en lampa tänd. Hon varvar prat med skrik.
Hennes förkylning känns sämre igen, stopp i näsan åter igen. Sen luktar hennes andedräkt så frågan är om det är halsfluss, vi får sova på saken och se hur det är imorgon. Om vi får någon sömn.