Hej alla glada! Hoppas allt ar bra med er, har e det toppen! Ar pa Koh Chang nu och livet rullar pa i vanlig ordning. Idag har vi varit pa en strand i White Beach..kunde hyra typ brassestolar dar sa det var skont for i vanliga fall ligger vi pa handdukar i sanden.

HAr aven varit o bokat tid for tatuering.. bambutatuering far det bli men Andy visa idag med en penna hur det kanns sa nu borjar ja angra mig haha. Jaja nu har ja bokat tid sa nu ar det bara att bita i det sura applet.


Tiden borjar rinna ut. Pa torsdag aker vi harifran till Bangkok dar vi stannar 1 natt. Blir ca 2 dagar vi far pa oss att shoppa da. Maste slanga en massa klader o skit om ja ska kunna fa plats med nagot i min ryggsack dock....men det gor inget har bara skitklader med mig anda haha.

Annars ja... dagarna bara flyter pa sa jag vet knappt vad vi gor...en sak vet jag och det ar att jag inte langtar hem. Laser pa Facebook om allas problem o helt enkelt jalvigt trakiga vardag och kanner, neeeeej!! Vill icke! Vill vinna dromvinsten o aldrig komma hem igen.

Ska iaf bli kul att traffa mina fina vanner som jag saklart saknar! Dom ar dock bara ett telefon samtal bort o ni ska veta att era samtal o era roster betyder mkt for mig!!♥


Nej nu ska jag ga o fylla pa min mobil o handla mig nagot gott o dricka :) Ta hand om er! Puss
Nu ar klockan 10 pa morgonen har och vi sitter o kollar hotell pa natet. Vi sticker till Koh tao idag igen och stannar dar nagra dagar. Igar var vi pa thai boxning vilket var jattekul! Allt ar bra med oss o vi lever gott! Puss
Nu ar vi pa koh samui. Allt ar bara bra med oss o vadret ar toppen! Idag har vi legat pa stranden borta pa mina foraldras hotell, ar inne pa ett internet cafe nu sen ska vi mota upp dom ikvall igen och ata med dom. Har inte handlat mkt men nu nar mammi ar har blir det lite shopping. Har handlat 2 trojor och ett halsband. Ska se ikvall om jag hittar lite mer skit som jag kan stoppa ner i mammas resvaska =)

Imorgon ska vi aka pa en rundtur pa on. Vi bestammer sjalva vart vi vill aka for vi har en taxi for oss sjalva. Det blir iaf tempelomrade och kanske vattenfall. Ska bli kul att gora nagot annat for det blir ju stranden for det mesta.

Pa fredag aker vi nog till Koh Tao igen, basta on tycker vi och sen aker vi upp till Koh Chang. Jag ska nog tatuera mig denna gangen om jag vagar, en bambutatuering =)


Nej nu ska vi ga o handla notter sen vila oss lite pa hotellet...vi trots att vi inte anstranger oss allt for mkt ar man helt slut om dagarna.


Ha det bra sa ses vi om nagon vecka! Puss o haj
Forsta gangen man sitter pa ett internetcafe...darav ingen uppdatering alls. Vi har iaf det superbra och har varit ivag i 2 veckor nu...vart har dom dagarna tagit vagen ? Har varit pa koh samui i ca 9 dagar sen koh tao dar vi aven ar nu. Koh samui kanns det som att vi kan innan o utantill sa dar har dagarna flytit pa medans koh tao ar helt okant for oss. Koh taos pir ar extremt jobbigt dar alla thaiare skriker efter en och eftersom vi inte visste vart vi skulle tog vi forsta basta kille. Visa sig att vi kom till ett jattefint stalle ute i odemarken men som lag i en schysst vik. Nackdelen var att dar inte fanns nagot annat an detta hotellet och vi hade noll sandning. Vi stanna dar i 2 natter sen drog vi vidare till civilisationen igen. Har har vi nu bott i 2 natter och ikvall ar var sista. Imorgon tar vi baten over till Koh Phangan och gor nya upptackter dar. Vet val inte riktigt hur manga natter vi stannar men sen blir det Samui igen for att halsa pa mina foraldrar. Hinner vi med allt ar tanken att aka till Phi Phi samt Koh Chang innan vi drar hem till trakiga Sverige igen. Vi har dock 3 veckor kvar sa Helsingborg finns inte direkt i tankarna nu :)


Men som sagt allt ar jattebra och vi njuter till fullo. Fint vader varje dag och varmt som tusan. Jag har sagt det innan men gor det igen...vill man ringa mig sa ar det bara att ringa mitt svenska mobilnummer. Ni betalar precis som ni gor till mig hemma. Tank dock pa att vi ligger 6 timmar framat i tiden sa med andra ord  du som ringde mig 20.30 svensk tid igarkvall vackte mig 02.30 :)) Skicka sms ar inte lont for jag kan inte se dom for jag har ett thaikort och jag har ingen aning vad det kostar for er att skicka sms till det


Nu har vi fort over alla bilder till usbminne...sa nu ska vi tillbaka o duscha sen ut o ata. Ta hand om er...vi ses om 3 veckor!! Puss