Äntligen nerbäddad i sängen. Jag skulle egentligen lämna Ella hos mamma&pappa för att sen åka hem och vila men jag blev där istället. Det är lite semester att vara där, bara sitta i soffan och dega och låta dom leka med Ella;)
Nu ska jag sova och hoppas på att denna huvudvärk ger med sig, imorgon står dop på schemat och då vill jag bannemig känna mig pigg och glad!






Jag&Ella har varit och handlat och varit på väla idag. Väla blev en snabbis för att köpa doppresent, alltid ute i sista sekund;)

Egentligen ska jag på fest idag. Jag har tagit beslutet att bli hemma. Jag har ingen ork eller energi i denna kropp sen en jäkla huvudvärk på det..nej tack jag stannar hemma och vilar istället :(

Nu är Ellas vårskor köpta. Ett par puma att ha hemma och ett par pax som som får ha på dagis:)




Man skulle kunna tro att jag är gravid men det vill jag poängtera att jag INTE är. Jag har i alla fall fått superdille på feferoni..äter flera stycken om dagen..tur det är 0points i dom;)
Nu har jag gått på viktväktarna 1månad och har gått ner 5kg..bara 5kvar ;) Nu ska jag bara börja röra fläsket också. Försöker komma ut på promenader men skulle behöva något mer. Gym går fetbort..hatar gymmet. Jaja ngt ska jag väl komma på som gör att kroppen tightar till sig lite.

Nej på tal om träning, nu ska jag slänga mig i soffan och glo på tv :)


Har en liten hängig tjej här hemma idag. Feber och snorig. Gick ut en runda innan så hon fick vila lite i vagnen.
Nu lagar hon mat åt sin docka. Dockan är nog också sjuk för hon matar, kramas och klappar den i håret:)











Nu kom den där elaka febern tillbaka. Så det blir inget dagis för Ella idag. Hon har även haft jättemycket hosta inatt. Det är en jäkla seg förkylning det här.
Tråkigt att hon inte kan gå på inskolningen men jag känner ändå mig trygg med att lämna henne. Det har funkat så bra varje dag så jag tror inte det ska vara några problem.

Igår på eftermiddagen kom Sandra&Savannah hit på lite utelek. Vi var på lekplatsen på vår gård :)





Så skönt det är när Ella vilar middag! Hon har precis drivit mig till vansinne. Leker med maten, hinner vända mig om i 1sek då har hon kletet maten i håret, vält ner underlägget. In och tvättar av henne, jäkla liv när jag tar ut henne från badrummet. In o ska byta blöja, ska inte ligga på skötbordet. Skiter i det och tar ner henne, går ut och diskar. Då får hon tag på sin haklapp och häller ut all mat på golvet som hamnat i fickan. UNGE!!! Så ja idag tycker jag att det är underbart när hon vilar.

Hon är hemma från dagis idag men hon hade kunnat vara där för hon är pigg. Imorse tog vi en promenad med Jessica och Neo. Härligt väder!









Hämtade hem en hängig Ella från dagis idag. Jag tror hon får stanna hemma imorgon, ingen feber men lite sådär känslig som man är när man är sjuk. Annars hade det gått bra, idag var första dagen hon inte blev ledsen när jag sa hejdå. Skönt att hon verkar trivas :)

Nu har loppan lagt sig och Andy är på thaiboxning. Dags för mig att inta soffan. Har en huvudvärk, och haft hela dagen, som söker mig. Inte ens 2timmars vila på dagen eller pilla hjälper. Ni hör själva vem det är mest synd om här hemma;)




Så allmänt tradig jag känner mig. Med den röda veckan på ingång har finnarna invaderat mitt ansikte, jag har värk i ena benet och är trött 24h om dygnet.
Det här med värk i benet är något nytt påhitt min kropp har. Känns som växtvärk. .moler i det hela tiden. Har googlat ( sällan ) och kommit fram till att det nog rätt vanligt att ha det denna tiden på månaden.

Jaja skit i det. Idag lämnade jag Ella på förskolan mellan 9-14 och det hade gått jättebra. Vi åkte därefter hem till mina föräldrar som kom hem från Thailand igår. Hela familjen fick massa fina saker:) Vi stannade där hela eftermiddagen och njöt av att ha dom hemma igen ♥





Idag lämnade jag dagis en stund. Ella grät när jag gick och usch vad jag kände mig hemsk! När jag kom tillbaka fick jag världens goaste leende och en bamsekram :) Men allt hade gått bra, hon hade snabbt glömt sin hemska mamma som lämnade henne. Idag funkade det att vila också. Dock fick hon somna i en vagn och när hon sov ordentligt bar dom över henne till madrassen :)

Imorgon ska jag bara titta in i 20minuter sen ska jag lämna igen. Men alltså vad gjorde jag om dagarna innan vi fick barn? Jag tycker att det är dötråkigt att sitta här hemma och uggla!





Idag har Ella varit som vanligt igen, lite snorig men ingen feber:) Då var mammaärbäst även över haha..man får njuta så länge det varar;)

Idag har det varit hemmamys samt ett besök hos Ellas farmor. Jag och Ella städade när vi kom hem. Hon fick använda sin egna lilla mopp när jag tvätta golven men såhär i efterhand kan jag säga att det inte var så bra idé. .helt plötsligt hade vi en liten pool i köket och jag fick helt plötsligt dubbelt jobb; )

Imorgon ska det bli jättefint väder...kan det vara våren som är påväg? :)









Idag har jag spenderat pengar hemifrån soffan. Beställt kläder på hm, massa rabatter och då får man passa på;)
Jag har även skickat sms till barncancerfonden och skänkt pengar samt beställt en tavla och ett armband på ungcancer. Cancer är en fruktansvärd sjukdom som alldeles för många drabbas av och om mitt lilla bidrag kan bidra till forskning som kan hjälpa alla dessa människor så är jag mer än nöjd.





Ojoj vilken dag. Lillan mår inte helt 100 vilket inneburit att om jag lämnat hennes sida 1sekund så har hela hennes värld rasat. Hon har varit som ett plåster på mig men jag ska erkänna att jag tycker att det är rätt mysigt, hon är inte alls mammig annars.
Nyss somna hon lutandes mot mig, ingen pyjamas, inga tänder borstade och ingen välling. Mitt lilla gryn♥ Jag hoppas hon får sova gott inatt.

Nu kollar jag&Andy ishockey. Båda har spelat på det så det är lite spännande :)



Gud vad glad jag är att jag la mig tidigt. Med tanke på att jag och Ella varit uppe sen 03.20 och innan dess har jag nog kämpat att få henne att somna om sen 02.30.
Jag vet inte vad som tynger vår lilla loppa men något är det för som hon skrikit. .rent hjärtskärande skrik. Ingen välling vill hon ha heller. Nu ligger hon i soffan och tittar på barnprogram..får se om hon vill sova en sväng snart :)

Det blåser rätt rejält ute. Jag dör av tristess om det ska vara sådant här väder idag...
Klockan är 21 på alla hjärtans dag och jag har sagt godnatt och bäddat ner mig. Så romantisk är jag;) Har varit trött hela dagen och slumrade t.o.m en stund på soffan vid 20 så nu orkar jag inte kämpa mot mer.

När Andy kom hem från jobb överraskade han med blommor. Andy har noll romantik i kroppen, vi är nog rätt lika där haha, så när han väl kommer hem med det blir jag superglad:)



Jag måste berätta om samlingen på dagis idag. Fröken visade upp lappar med barnens namn så fick dom läsa namnet och berätta om han/hon var där idag eller om han/hon var ledig. Så fort dom inte kunde läsa vad där stod skrek dom "ELLA?" så gulligt:) När hennes namn till sist kom fram vrålade hela gruppen "EEELLA" och min lilla fis, som såklart inte satt ner fint, började fnittra och tog händerna för ögonen precis som att hon blev generad. Alltså jag dog söthetsdöden där, så himla underbar!

Idag skulle vi prova att Ella skulle vila på dagis. Gick inte alls..jag gick ut så fröken skulle försöka natta henne men nej hon bara skrek så vi fick tacka för oss o trava hem istället. Ella har aldrig kunnat vila annat än i sin säng, vagn eller bilen så jag förväntade inte mig att detta skulle gå. Annars har det gått bra idag, jag är fortfarande med hela tiden men efter ett tag släpper hon mig och sticker iväg..dock fortfarande lite mammig precis när vi kommer.

Underbart väder idag så vi har varit ute och lekt på lekplatsen större delen av dagen. Tror jag ska gå ut en runda när Ella vaknat. man får passa på:)
Andra dagen på inskolningen avklarad. Det går bra, hon leker och utforskar :) Hon har hittat sitt favoritrum med dockor och kök, där är hon nästan hela tiden och härjar. Jag kan även konstatera efter dagens pass att Ella har ett jäkla humör och en röstnivå som inte kan beskrivas. En flicka höll för öronen idag när hon satte igång o ja jag förstår henne ;) Vet inte hur vi ska få henne att "lugna ner sitt temperament"...hon får inte göra som hon vill här hemma och då skriks det också men det blir mer påträngande när hon gör det på dagis. Jaja det är bara att fortsätta visa henne att det inte är hon som bestämmer.

Nu vilar hon och idag får hon göra det så länge hon vill..hon är ju helt slut efter en dag på dagis:)



Varför måste allt försäkringskassan säger till en vara på latin? Jag är ett lika stort frågetecken när jag pratat med dom som innan jag ringde!
Nu står jag i kö till dom igen för andra gången idag, måtte jag förstå i alla fall hälften efter detta samtalet annars lägger jag ner det!
I förmiddags var Sandra och Savannah här en sväng och lekte. Tycker att det är sorligt att dagarna inte kommer se ut såhär spontana framöver. Samtidigt tycker jag att det ska på spännande att Ella ska börja på dagis...ja de e lite blandade känslor med det där.

Nu vilar Ella men så fort Andy satt över bilstolen ska jag och Ella åka till väla. Måste köpa allväderskor till henne och även en ny fleece.





Idag kom Linda&Alice hit på lek. Jätteroligt att träffa dom! Vi gick efter ett tag ut och lekte på lekplatsen, och gick en lite runda i jordbodalen.
Ella vilade sen 5 minuter i vagnen har vägrade därefter vila middag. Så hela dagen har hon legat i soffan och tittat på barnprogram. .rätt skönt ändå;)













Idag blev det en sväng till tropikariet med Sandra&Savannah. Det var trevligt men våra gryn är lite för små, dom tyckte det var roligare att springa runt än att titta på djuren :)





Jag har provat massa skor på Ella idag, skor som hon fick i somras som var förstora men som tyvärr verkar bli för små till sommaren:( Ella fick på sig foppatofflor och vägra ta av dom, tur dom kommer till lite användning;)





Idag har jag&Ella varit hos Ida, Filip och Linnea tillsammans med Lollo och Ebba. Full rulle kan man säga haha. Ella hade så roligt då Filip ordnade en rutschkana ner från sängen:) Hon hoppade och studsade..en lek som passar Ella perfekt:)

Ella sover sen ett tag, funkar kanon att lägga henne klockan 19. Vi släcker allt på hennes rum när hon lägger sig men kollar man till henne efter ett tag är sänglampan tänd..hon gillar nog inte mörkret:)





Det bästa med att jobba är när man får stämpla ut och skynda sig hem till sin familj. Att möta loppan i hallen gör hela min dag. Jag bara pussas och kramas med henne, hon tycker nog att jag är lite jobbig när jag varit iväg;)

Nu går vi snart in i sista "lediga" veckan, ska försöka hitta på så mycket som möjligt med henne...snyft kan inte fatta att hon ska börja på dagis...redan, föddes hon inte precis?!









Ella vill nog flytta hemifrån eller eventuellt sova borta för idag har hon gått 20varv vardagsrum-hall-kök med sin resväska:) Man kan kalla den rundan energitömmaren för när hon är för rastlös springer hon några varv där;)

Jag är dödstrött, vi har kollat film precis och krängt massa skit. Hej viktväktarna! Men nu tror jag att det blir sängen, upp och jobba imorgon igen!