Äntligen satt mig ner i soffan efter en helstissig dag på maxi. Stora VIP dagen idag och det har rent ut sagt varit crazy! Folk blir som tokiga när sådana här dagar inträffar. Man skulle kunna tro att dom aldrig varit i en affär innan. Den ljudnivån och sorlet som man stått och jobbat i är för mycket för huvudet!

Jag sitter nu och väntar på att idol ska börja. Honey får gärna oxå komma hem för idag firar vi 4år ♥
Så snabbt åren gått...sjuuukt!


Älskar dig nu och för evigt ♥




Idag är det sista dagen i september månad och även sista dagen för 50öringen.

Idag har jag ju som alltid på måndagar varit ledig. Jag har varit och hälsat på hos Helena samt städat. Nu sitter jag ner och funderar över mitt liv. Haha låter allvarligare än det är men det finns lite beslut som måste fattas.

Som ni säkert förstått gick det inte alls bra med dykningen i helgen. Jag avbröt det åter igen och nu måste jag bestämma hur jag ska avsluta detta. Finns kanske chans att åter ge mig upp på hästen i helgen. Annars får jag avsluta min kurs i Thailand eller till nästa vår här hemma i Sverige. Ska ner och prata med Mikaela på onsdag så jag har lite tid till att bestämma mig.

foto011 (MMS)

väldigt lätt att duscha när där hänger en hel dyutrustning i duschen...tror ni jag vill ha ett till badrum?

Nog att jag och Andy satt uppe till 01.30 inatt och spela kunskapsspel, och visst att jag drack både grogg och cider. MEN jag blev inte ens full och ändå känner jag mig så sjukt sliten idag. Jag mår inte dåligt, tack gode gud, men åh vad jag är sliten. Jag har blivit gammal. Tur man inte var på fest igår då hade man väl varit död idag :)

Om jag inte hör av mig på länge så har jag slagit ihjäl min man som helt enkelt inte kan låta mig va ifred idag :)
Åh nu börjar min nervositet krypa fram. Imorgon vid denna tiden är jag på väg ner för samling utanför dykterminalen. Imorgon om några timmar ligger jag och plaskar runder i vattnet. Hoppas det kommer gå bra. Gör det de, så e jag färdig med min kurs på söndag eftermiddag. Hoppas hoppas hoppas. Håll tummar och tår!

Tyvärr missar jag min väns 25års fest imorgon. Hade gärna kommit men denna helgen kommer ta kål på mig och jag behöver varenda sömnminut jag kan få.



Jag är så trött dygnet runt. Ligger fortfarande kvar i sängen och slappar. Orkar verkligen inte gå upp och ta tag i dagen. Ikväll ska jag jobba, måste försöka bli lite pigg inför det. Ska snart dra mig upp och hoppa in i duschen..det brukar hjälpa.

foto003 (MMS)

man måste älska gekås i Ullared om man till och med gifter sig där inne:)

Är jag den enda som tycker att detta valet har gått för långt? Loggar in på facebook imorse och ser inlägg efter inlägg där folk tjaffsar om hur det blivit. Det har blivit som det blivit och inget kommer ändra på den saken. En person förändras inte bara för att hon eller han tycker på ett visst sätt. Dom som var mina vänner innan är fortfarande mina vänner oavsett om jag håller med eller inte om deras åsikter. I Sverige har vi något som så fint kallas demokrati. Låt det förbi så och låt alla ha sina egna åsikter.

Gud vad jag är en tråkig människa. Jag jobbar, äter, sover, skiter....typ ;) Idag efter jobb har det inte blivit många knop gjorda. Lagat middag, ställt in cyklen i förrådet och härjat i vår överfulla källare. And thats it.
På tal om cykelförråd, vårt är så jäkla läskigt. Fastän de bara e ett pytterum med högst 5 andra förråd så e jag megarädd att gå in där. Jag väntar mig alltid att där ska stå någon när jag öppnar dörren.


nu ringde Helena...mitt i allt. Nu ska ja ut en sväng. Tudels

foto001 (MMS)

mysigt med tända ljus när regnet smattrar mot fönstret!

Shit som de blåser ute. Var lite obehagligt att köra min lilla bil...trodde för fasiken jag skulle blåsa av vägen.

foto026 (MMS)

jag tror nog att jag kan slänga min kaktus,bara inse att jag inte har så gröna fingrar för den e stendöd:)

Idag har jag varit ledig. Det har varit så gott och har för en gång skull fått mycket gjort. I förmiddags var jag, Camilla och Anette och simma. I love it. Den enda träningsformen som passar mig. Ska försöka få det till en vana igen...behöver verkligen röra mitt fläsk mycket mer!
Städat toan och gjort fint där inne. På golvet har jag lagt på en ny fin matta, rensat på mina smyckeshållare samt som ni ser nedan satt upp kakeldekorer ( Det fick dock A göra)  Så nöjd e jag :) Rensa även mitt smyckesskrin, precis som med garderoben behövs där rensas ibland!



Igår var det myskväll hos Sjöbbe. Jag, Vicky och Jessica tog oss ut till Svedberga för en liten tacokväll. Älskar mina tjejer, med dom kan man vara sig själv, Linda och ingen annan.



♥Kärlek ♥

foto024 (MMS)

titta så fint de blev på vår toa!mycket finare än det tråkiga vita vi hade innan:)

Tisdag idag, det innebär ny jobbevecka! Det är helt okej..hade hellre varit ledig men vem hade inte det?

Igår var jag och mamma i Ullared. Hitta lite skit som alltid bla. en ny vinterjacka :) Nu längtar jag lite till hösten och vintern. Tur det inte är vinter än. Rutan på bilen e ju som sagt sönder men har suttit fast ändå. Igår braka den ner när Matte körde bilen. Haha hade velat se hans min :D Så hade det varit minusgrader nu hade jag fått gå ner till bilen en timme innan för att hinna skrapa in och utsida :D


Detta e helt sjukt. Vi var på kräftskiva igår hos mina föräldrar. Klockan 17.00 samlades vi. Jag, Andy, Carina och Pompe. Jättetrevligt hade vi och det var verkligen supergott!

Efter att ha ätit o snackat gick vi in för att spela Tp....o där gick de utför. Jag har en man som e så dålig förlorare så han ger sig inte. När klockan var mellan 04.30.05.00 gick jag in till soffan för att vila lite, vaknade till..gick rätt upp o la mig i pappas säng. Vaknar av att A väcker mig för vi ska åka hem. Klockan 9!!! Dom har fan suttit uppe till 9 och spelat...helt sjukt.....jag kan festa länge men där går faktiskt till o med min gräns.

Carina skratta som fan när vi åkte hem för hon e rädd att aldrig mer bli bjuden....de kan inte va lätt att ha gäster som aldrig vill gå hem :P



Nu har jag ju sovit lite så medan mannen sover gott brevid mig, ligger ja här helt klarvaken! Fy fan va jag mådde illa när vi kom hem...så de var bara in o krama toan. Usch....Nu mår jag bra men hungrig som ett svin!


Då var man härmed klar med pooldyken :D Gött e de nu drar ja till väla! Köss


De värsta med att va uppe såhär tidigt, förrutom att man typ sitter o sover, e faktiskt att försöka få ner mat. Helt omöjligt att äta.
Jaha då visa de sig att mina glasögon e döda. Döda som i helt finito. Dom har alltså gort sitt på 3 månader. O inte ens har ja använt dom varje dag i 3månader. Det e inte det värsta. Det värsta e att mina bågar har utgått ur sortimentet så ja måste hitta mig ett par helt nya. Hujedamej så jobbigt.

Fixat klart min bil idag, blev inte så jättebra men bättre än rost i alla fall!

Tror ni inte mina glasögon gått sönder...lossnat i bågen. Jag blir så tröööött. Han som fixa mina glasögon varna för att dom kunde lossna men nu ska jag ju övertyga dom att det inte e jag som gjort något. Den ena på det stället har inte alla hemma så jag hoppas verkligen inte att de e hon som jobbar imorgon!

Fick för övrligt byta tid imorgon. Istället för 08.00-15.00 i kassan ska jag vara i info 08.30-15.00...mycket roligare :)



Efter det är det heeeelg. Dykning 07.00 på lördag. Kräftskiva 17.00 på lördag och Ullared med mammsi på måndag :D

Precis joggat och gått en runda med Andy i Ramlösa parken. MY GOOOOD ja trodde fan ja skulle dö.