Älskling bjöd ut mig på teaterkatten nu ikväll. Toast skagen till förrätt och planka till varmrätt..mycket gott:) Tror jag behövde detta, det har varit en mysig kväll. Nu ska vi fortsätta myset men framför tvn :)
I perioder kommer där en äcklig doft både i badrum samt toa. Idag har A städat alla avlopp så nu får vi se om det hjälper annars ringer jag HBGhem så får dom komma hit och fixa det för det är rätt tröttsamt. Det var inte längesen han gjorde det så där e liksom inget äckligt i avloppen.. I alla fall köpte jag med hem en doftolja från Åhlens som nu får stå inne på toan..kanske det luktar lite bättre :)
 
 
 
 
Du är på dag 274 av 280. (97,9%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 0 fulla dagar (v39+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 6 dagar kvar till beräknad förlossning.
 
Jag vet inte vad jag ska säga mer än att det är jobbigt nu. För varje dag som går känner jag mig mer och mer deppig. Om jag väl börjar gråta kan jag inte sluta :( Jag åkte precis ut på väla en sväng för att komma ut lite. 2 affärer sen fick jag åka hem, jag orkade helt enkelt inte mer..det kändes som mitt bäcken skulle gå av :( Nåja kämpa kämpa....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag är det 6år sedan jag och Andy träffades. På en fest på ghettot på Fredriksdal, Sjöbbes utflyttningsfest :) Jag minns den som igår. 1 vecka senare smsade han mig och frågade om vi skulle ses och på den vägen är det. Han fick en nyckel till min lägenhet ganska snabbt och vi pratade aldrig om vi var tillsammans eller inte, vi bara var det. Därför har vi satt den 30 september som vår dag :)
 
Egentligen skulle vi ut och äta brunch idag men A drog till med en storstädning istället så vi ska ut och äta ikväll istället. Dock vet vi inte varit, det är inte ofta vi går ut och äter och speciellt inte en söndag, vet inte ens vart dom har öppet :) Men vi får åka ner och kolla läget, någonstans ska vi nog kunna få en bit mat.
 
Jag älskar dig, lika mycket då som nu!
Nu tycker jag att dagarna e sega. Jag har ju inget att göra:( Var iväg lite med Andy innan idag sen skulle han in till Danmark med några kompisar. Ikväll ska vi ner till hans mamma på middag så han kommer nog när som. Har varit iväg en liten runda med pappa också men nu e jag åter här..denna jävla soffan får mig att vilja spy.

Denna väntan på bebis gör en lite deppig..förstår vad alla snackar om nu

Sitter nu o får däcken bytade på Andys bil. På tisdag ska visst jag köra in den o få en hjulinställning gjord, usch blir ju rent nervös. Tycker fortf. de e rätt jobbigt att jag gått från en liten polo till en kombi:)



Idag är det 1 vecka till bf. Så snabbt tiden har gått, 9 månader har verkligen bara svichat förbi! Jag tror dock vi går över tiden så jag räknar istället att om 4 veckor har vi en bebis hos oss! Vår lilla skatt! Vi längtar så mycket nu!
Mmm luktar goott!



Jag som INTE skulle vila middag har sovit 2 timmar på soffan. Oj oj så skönt jag sov:) Väntar på mannen vi sen ska vi storhandla. Kul en fredag men ingen annan dag har passat:S
Nu e jag hemma igen efter att ha varit lite överallt med mamma. Fick dessa två fina backar av mamma som bebis ska ha på sitt rum. Kan man gömma undan lite leksaker i:)



nu ska jag äta lunch samt sätta igång twilight filmen:)
Är hemma hos mammi även idag. Vi har ätit frukost tsm och snart ska vi ut på äventyr:) Var hos bm tidigt i morse och allt såg bra ut dock har bebis gått från ruckbar till rörlig igen. Jäkla unge fattar den inte att den ska fixera sig, inte"gå uppåt" igen. Nåja tydligen kan förlossning sätta igång ändå och vi lever på hoppet att de e dags i helgen haha;)

Det värsta med en tjock mage, man har alltid fläckar på tröjan. Liten fläck blev stor när Linda satte igång o tvätta;)



Åh jag längtar till klockan slår iaf 9 så jag kan lägga mig, är så trött! Har dock svårt att somna på kvällarna, tankarna snurrar runt runt..det är så nära nu!!

Har varit hos mamma nästan hela dagen. Som vanligt hade jag med mig grejer till bebis hem. Denna gången Mimmi&Musse som mormor&morfar köpt till mig i Paris:) Roligt att kunna ge vidare saker till sina barn som man själv haft:)



Uppe i tid idag. Nu ska jag följa med Ida till mvc sen ska vi köra till gobiten i Åstorp:)



50 nyanser av honom är nu utläst..den fick upp mitt lässug igen( som kommer i perioder ) så nu ger jag mig på en ny bok:) Upptäckte även när jag rota i bokskåpet att jag har alla twilightfilmerna på dvd. Lycka! Nu vet jag hur jag ska fördriva mina tråkdagar:)



amen vad e detta för väder. Jag ligger till och med och funderar på att åka till väla, men jag har absolut inget att göra där! Jag lever på sträng budget, förebyggande syfte;) Snart har jag skitlite pengar så kan lika bra vänja mig redan nu:) Så väla är inget bra alternativ...promenad ja, i detta väder nej!
Efter att jag skrivit inlägget la jag mig i sängen och läste några sidor. Ganska snabbt märkte jag dock att ögonlocken blev tyngre och tyngre så jag släckte ner och gosa ner mig igen. 3 timmar senare var jag vaken igen :) Jag har tagit tag i lite saker idag angående försäkringskassan. Både när det gäller min sjukskrivning och mammapeng. Det visade sig att Maxi glömt anmäla mig sjuk till fk så här kan jag ju sitta och vänta ett besked. Trötta mig. Nu ska det vara gjort i alla fall :)
 
Jag vet inte vad jag ska hitta på resten av dagen. Vädret är inte riktigt på vår sida idag.
Jag är redan uppe, inte nog med det, jag har redan duschat också. Ibland får jag lite konstiga idéer:) Så vad gör man kvart i 7 en morgon? Jag tror jag ska ligga lite i sängen och läsa sen blir det frukost:)





Jag, Ida och Linnea plockade kastjaner till mina lyktor, det blev så fint så:)

Jag och Ida har varit ute och gått en runda idag:) Mysigt! Nu är jag hemma igen men klockan 4 hämtar pappa upp mig så ska jag följa med mina föräldrar till citygross :)

Snart är denna dagen över. Skönt, kanske kan jag vara på bättre humör imorgon:) Jag har hållt mig inne hela dagen med undantag när jag körde till willys. Dadlar, satsumas och hallon följde med hem. Hallonen är tyvärr frysta, det får duga, för dyrt med färska:) Nu ska jag titta på ett avsnitt av "Revenge" och mysa i soffan. Revenge är en nyupptäckt braig serie, se den!





hoppas lite mat kan göra mig på bättre humör
Detta är igen bra dag, därmed inte sagt att den kan bli det. Jag vaknade imorse, kom på att jag satt frysen på avfrostning inatt. Då ska det torkas och diskas lådor. Jag satt på golvet och nästan grät. Jag har såå ont i mina händer:( knäna ska vi inte prata om, jag kan verkligen inte göra något i den höjden längre:( Det är gjort nu i alla fall. Egentligen skulle jag vilja dammsuga men jag vet att min kropp kommer sätta stopp och det gör mig arg. Jävla skitdag och skitkropp:(
Vi har en yttepytte toalett som är svår att få fin ( har badrum för sig och toa för sig) så för att få den till att bli någorlunda trivsam( haha!) så bytar jag färg på handdukar och badrumsmatta varje gång jag städar den :) Lite variation gör gott för själen;) Nu har jag brunt, kanske inte världens roligaste färg :)



 
Idag är en riktig höstdag. Så jag har tagit tillvara på dagen och haft lite egentid. Varit och handlat, bäddat rent, tvättat, städat toa, planterat blommor, gjort chokladbollar och läst :) Mysigt faktiskt att bara va ibland! Inte ens tvn är igång, bara det ger en rogivande känsla :) Har läst om denna boken på olika bloggar så nu var jag ju tvungen att köpa den :)
 
 
 
 
 
 
Jag har ljusstakar där jag byter ut innehållet efter årstid. Just nu ligger det snäckor där i men när jag tittar ut tycker jag inte det passar sig längre :) Skulle vilja ha kastanjer där i som känns lite höstigt men var hittar man sådana träd? Och är dom mogna nu? Såg träden vid Allerumskyrkan men skulle vilja hitta närmre så jag slipper köra såå långt :)
 
 
 
 
 
 
 
Du är på dag 267 av 280. (95,4%).
Du är i vecka 39.
Du har gått 38 fulla veckor och 0 fulla dagar (v38+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 13 dagar kvar till beräknad förlossning.
 
 
 
Jag har fått en massa gravidtidningar av Sjöbbe som jag läser om kvällarna. Tycker det är rätt mysigt att läsa om allt som händer men ibland blir det lite för mycket. Igår läste jag en artikel om missfall efter vecka 28.
 
"Kissa ofta på natten är bra"
Studien omfattade 155 kvinnor där fostret hade dött efter vecka 28 och en kontrolgrupp med 310 kvinnor med normala graviditeter. Hos kvinnor som somnade på vänster sida sista natten innan fostert avled var grundrisken 1,96 per 1000 barn, knappt 0,2 procent. Hos de kvinnor som inte lade sig på vänster sida var risken 3,93 per 1000barn, alltså knappt 0,4 procent. Studien visade också att kvinnor som gick på toaletten flera gånger per natt löpte mindre risk att fostret skulle avlida.
 
Men alltså seriöst? Jag tar inte åt mig sådana här studier men omedvetet har jag vaknat flera ggr inatt, kommit på att jag legat på höger sida och fått byta :) Och det där med att kissa...om man inte vaknar och är kissig då? Ska jag ställa klockan för att gå upp och tömma blåsan. Nej vilken studie, den skrämmer ju mer än gör nytta!
Det tilläggs även i artiklen att det är extremt liten risk att fostret ska dö pga. hur mamman sover. Amen. Skriv gärna en hel sida om det då.
Vad ska jag hitta på idag? Andy ska iväg och jobba så jag alone hela dagen, ensam och 59kr på kontot. Tror inte det blir något avancerat idag haha.
Jättefint var Alice dop:) Efteråt åt vi smörgåstårta och vanlig tårta i församlingshemmet, samt att Linda och Stefan öppna presenter:)

Nu ligger jag i soffan, är helt slut! Andy är och hjälper sin kompis lägga trägolv så han kommer nog inte på ett tag. Tyvärr lär jag sova vilken minut som helst:(



Det var verkligen jättemysigt igår. Det slutade med att vi åt kinamat men det var gott :) Jag var inte hemma förrän vid halv 12 och innan jag gjort mig redo för natt och lagt mig tillrätta var klockan rätt mycket. Jag är inte jättepigg idag. Men idag är det dop för lilla Alice :) Jag har redan sminkat mig så det är bara kläderna som ska på, det jobbigaste momentet på hela dagen ;)
När ska vår lilla älskling förstå att det är myyycket mysigare längre ner i magen..inte uppe i revbenen! Fast mysigast är det ju faktiskt utanför magen i den riktiga världen..när ska den förstå det? Jag berättar ändå det varje dag men än så länge lyssnar inte bebis på sin mamma :)
Igår var jag, tillsammans med Ida, Linnea,Jessica och Nathalie, hemma hos Therese och Hugo och hälsade på. Lilla söta kille, 3 veckor gammal och söt som socker :) Det var jättetrevligt att träffa tjejerna och jag är glad att jag mådde bättre på eftermiddagen så jag inte missade denna träffen.
 
Om jag får en dotter hoppas jag hon blir lika söt som Linnea. Goa lilla unge!
 
 
Idag vaknade jag 10.40. Herregud vad jag har sovit länge! Jag är ju alltid vaken en sväng när A går till jobb och sen brukar jag somna om men inte så länge :) Jag flög upp ur sängen och gick rätt in i duschen.  Har kommit på att det är det bästa sättet att få igång händerna på morgonen, in i duchen på med varmvatten och stretcha igång dom haha. Jag körde direkt till Maxi efter det och handlade hem lite nödvänligheter sen när jag kom hem blev det lunch :)
 
Nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen. Ikväll ska jag ut och äta med Blondy och Rebecka :) Ska bli mys att träffa mina tjejer :)
Som en skänk från ovan mår jag mkt bättre nu! Jag har bara vilat på soffan hela dagen och nu är huvudvärken och illamåendet borta. Hoppas jag är välkommen trots att jag avbokade innan idag:)
Men alltså vad är det som händer..är det inte det ena så är det de andra. Idag vaknade jag med huvudvärk och en konstig mage som nu har gått över till illamående. Jag vet att det är nära nu, beräknat datum är om 2 veckor så det kanske är omedvetna nerver som spökar? Jag mår inte bra i alla fall. ska vila på soffan nu och blir de inte bättre får jag avboka dagens planer vilket jag definitivt inte vill. Förhoppningsvis har folk lite överseende med att planer kan ändras nu när det är så nära...
Idag har vi varit bokstavligt talat i varenda klädesbutik på hela väla. Herregud Sjöbbe tar kol på en höggravid kvinna :D Alice dop är på lördag men Sjöbbe letar kläder idag, smarthue, inte alls stressigt :) Hon hitta till sist en fin blus i alla fall men om jag ska vara ärlig så tror jag inte att det är den jag ser henne i på lördag, en känsla bara :)
 
 
Nu rör inte vi en fena på resten av dagen. Jag märker att magen sjunkit ner lite och att den även blivit mjukare nertill. Ingen känner igen detta när jag förklarar men efter att ha googlat lite tror jag faktiskt att detta är  fullt normalt hehe...så länge jag känner bebis röra sig är det nog ingen fara. Men ja, det är en liten försmak på hur magen kommer se ut efter förlossningen ;) Bristningar har jag klarat mig hyfffsat bra från. Har fått på höfterna men det är det lilla. Oavsett hur mycket bristningar man får är det värt det, det kommer något fint av det :)
 
 
Igårkväll när jag och A skulle sova la han sin t - shirt mellan oss.
L: tycker du inte att det räcker med 2 snuttefiltar i sängen, ska din tröja oxå ligga här nu
A: oj haha jag trodde att de var en snutte

karlar alltså, noll koll på läget;)



Mardrömsnatten är över. Sluta med att jag satt upp i en fåtölj och sov. Jag är glad att bebis hade rock n roll i magen annars hade jag blivit lite orolig, det kändes som magen skulle sprängas!

Nu är jag redo för en ny dag så klockan 11 ska jag möta Linda och Alice på väla. Jag ska se om jag kan byta storlek på en bh..tight nu och dom lär väl inte bli mindre;)



Här sitter jag i soffan mitt i natten på gränsen till att bryta ihop. Jag sov som en stock sen behövde jag som vanligt kissa. Tror ni jag kan somna om??? Nej nej..hur fan jag än ligger gör de ont någonstans. Ländryggen tar kol på mig, inte haft ont där innan men bring it on, ge mig värk där med. Huvudet spränger som en jävla bomb med
...jag pallar inte mer:( Jag står inte ut en dag till, låt det vara över snart så jag kan få mitt liv tillbaka..... :(
Idag har jag haft en mysdag med Linda och Alice. Vi började på Öb sen har vi bara tagit det lugnt hemma hos mig, på eftermiddagen kom även Sandra förbi:) mycket trevlig dag!

Nu är jag så hungrig så jag kan inte vänta med middag tills Andy kommer hem, ska ändå bara äta rester från igår:)




bild snodd av sjöbbs ;)
Du är på dag 262 av 280. (93,6%).
Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 2 fulla dagar (v37+2).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 18 dagar kvar till beräknad förlossning.
 
Det gick som vanligt bra hos barnmorskan igår. Det positiva var att mitt blodvärde gått upp från 112 till 122! Weeihoo äntligen har jag bra värde! Jag har dessutom lagt på mig 16 pannor, härligt värre! Bebis hjärtljud var bra och h*n har sjunkit ner lite men är fortfarande ruckbar :)
 
aldrig mer ska jag skita i att handla nya...halsbränna hela dagen. nu är en st Losec nere..börja verka nu tack!!

Har haft en supertrevlig dag hemma hos Ida med Ise, Lollo, Ida, Blondy och Harder:) Ida bjöd på både lunch och fika, hon e inte lite snäll den där tjejen:) var iaf mys att träffa alla tjejerna..snacka lite skit o bara umgås:)

fick fint armband av blondy idag som hon gjort..vi kallar de "retardarmband"..hur som helst mkt fint o ja blev så glad:)




Mina fötter är, inte helt otippat efter att ha suttit så många timmar, svullna satan men de värsta är att min vrist är ajaj ! när jag hoppa av britsen hos bm hörde jag hur de knaka till o nu gör de fruktansvärt ont när jag går på den:(



Nu börjar jag bli trött, de kunde jag ge mig på. Nu är det ju dags att bli pigg för om mindre än 1h ska jag köra till MVC. Men vad trodde jag, varit akiv för att sen slå mig ner i soffan med kudde och täcke..såklart blir man nannig då :)

Nu i slutet av graviditeten svettas jag som en gris. Vissa områden värre än andra haha. Men det känns inte jätteroligt när fötterna luktar svett efter en kort stund i ett par skor dessutom blir ju skorna skitäckliga. Så idag ska jag tvätta skor, dessutom har jag letat fram en fotdeo och en skospray :) Om inte det hjälper vet jag inte vad jag ska göra :((
 

Barnet

 Det råder oklarheter om vad som sätter igång förlossningen, men en forskning säger att det är barnet som bestämmer när det vill komma ut. Man anser då att graviditetslängden finns i ditt barns arvsanlag. Det anlaget har alltså bestämts efter vad som är normal graviditetslängd i din och din partners familj. Att barnet vuxit till en viss storlek samt om föregående fosterdel är fixerad eller inte har ingen direkt betydelse för när förlossningen sätts igång, men moderkakans livslängd spelar in.

 

Hoppas detta stämmer! Jag är 5 dagar (tror jag?) för tidig och Andy 5 veckor för tidigt född. Kom igen och säg att denna forskning stämmer så vi slipper vara dom som går över tiden! Jag har hela tiden sagt att den 30/9 är lagom. Det var vi beräknade till från första början och även om ultraljudet säger annat så är jag stensäker på att det är rätt datum :D

Jag tror nog att jag blivit sjuk, för visst att jag varit vaken sen 4 imorse men så mycket jag gjort innan klockan 7 är inte normalt. Jag har redan diskat, förberett en tvätt, duschat, klätt på mig samt ätit. Jag kommer vara som en zoombie i eftermiddag :)
 
 
 
 
Det e skitbra att det kommit en app till android men varför i h*lvete lägger sig alla bilderna på sidan?? Det stör ihjäl mig så nu får jag blogga från datan ändå. Men där står det hela tiden att den inte hittar några bilder på mobilen. Jag blir fullständigt idiot på tekniken!!!
 
 
klockan e inte ens 5 men hela familjen e vaken. Andy ligger sidan om o surfar på mobilen, jag surfar på min o Lillbebis har morgongymnastik...men kl 5, kom igen!! varit vakna minst 1 h o inte kunde jag somna igår heller...nattafriden e nog över :( klockan 10 e de bm..den får gärna bli de nu:)
de var inte så dumt såhär en söndag



jag och Ida e på bilbingo idag haha. nu har vi fått kläm på de, dock ingen vinst än men de kommer;)




genom åren har man blivit sviken av en och annan vän..på något sätt känns det tuffare när någon gör så mot en nu, i vuxen ålder. Det borde inte hända helt enkelt...
Körde precis hem från m&p. På radion spelades en riktig dansa dansa låt o gud vad jag blev sugen på att festa. Att göra vid sig, spela hög musik, dricka bubbelvin, röka och snicksnacka ute på balkongen :) Det är inte många gånger under graviditeten jag har saknat det men en riktigt bra låt kan få det att spritta i kroppen :)
 
Nåja, detta var i bilen på väg hem, nu när jag sitter här i soffan och tittar på tv fördriver jag tiden med att kolla webbisar..ett annat liv men ack så mysigt! :)
 
Ha en trevlig lördag, nu ska vi ha lördagsmys!


varför lägger sig bilderna på sidan hjälp någon?
Nu sitter jag hemma hos ma & pa. mamma jobbar o pappa drygar sig o ska spela på hästarna så jag får sitta här o roa mig själv:) när hn behagar bli klar ska vi nog gå en liten runda:)

I alla fall är det höstväder ute o då får man gå klädd i myskläder hela dagen:) Nu är jag inte heller längre sjukskriven utan har nu gått på ledig helg för att nästa vecka börja på semester...oj oj vad tiden går undan!


blogg.se har inte haft en app innan som funkat till android men nu jäklar ...kanske blir lättare att blogga då, slipper man lägga in bilder på datan o köra därifrån:)

lördag idag. vet inte vad jag ska göra idag..kanske hälsa på mina föräldrar lite:)




Idag är ingen rolig dag. Jag har tittat på tv mest hela dagen samt sovit middag. I förmiddags hade jag lite energi. Då slängde jag mitt älskade olivträd som drabbats av sköldlöss ( ??)  Aj aj så sorgligt men efter googling förstod jag att det är lönlöst för mig att försöka rädda det. När en växt har sköldlöss så rinner det klibbig vätska från det, lagom roligt när golv, pall och figurer var täckta av detta klibb. Men borta är det och så även olivträdet.  RIP
 
Nu har jag precis varit o duschen och är åter på plats i soffan. Jag tror inte dagen erbjuder mer än såhär. A orkar definitivt inte åka och handla idag och vet ni vad, det gör inte jag heller. Inte själv för jag orkar inte bära på påsarna sen men han förstår inte att vi inte har något att äta till middag idag. Så idag blir det luft till middag. Kommer nog smaka gott.
 
Nej nu ska jag deppa vidare. Kan man gå i ide till bebis bestämmer sig för att titta ut?
 

Idag har jag varit på fotmassage. Min lilla lyxtid nu under graviditeten. Det är så sjukt skönt för trötta, ömma fötter. Idag var jag på Kropp&fot här uppe på Elineberg. Anette där uppe är jätteduktig!

Efter det träffade jag Ida och Linnea. Vi åkte till rusta sen väla för en liten lunch. Blev att hämta Filip sen på dagis och resten av eftermiddagen var vi hemma hos dom :)

Nu är denna donnan trött! Sover fortfarande bra om nätterna men drömmer väldigt mycket. Häromnatten drömde jag att vi fick en pojke. En grymt ful unge med svart stubb och mustach haha. Men jag var en bra mamma för trots att jag tänkte att det var en ful unge vårdade jag han ömt :D

 

 

 

Idag körde jag ut till Lager 157 en runda. Lite för att ha något att göra men vill även ha en ny vinterjacka detta året.
Jag hittade både jacka och en kofta så det var ju bra :)
Nu har jag ätit lite mellanmål och resten av dagen blir väl att titta på Tv bara :S Vissa dagar e för jävla tråkiga.
 
 
 
  • Jag har aldrig fått fortkörnings- eller parkeringsböter sen jag tog körkort (snart 5år sen) dock har jag blivit stoppad ett tiotal gånger för nykterhetskontroll
  • Jag har ingen talang men skulle gärna vilja ha. Vara bra på att sjunga, rita, dansa, designa..ja något borde man ju kunna vara bra på. Jag suger på allt. Jag kan inte ens laga mat.
  • Jag är otroligt lat och bekväm av mig och hatar att motionera.  Men nu när min kropp verkligen inte orkar att röra sig allt för mycket vill jag inget hellre. 
  • Jag har gått från att vara en samlar person till att faktiskt rensa och slänga gammalt skit. Dock saknar jag alltid något jag slängt, så ofta att jag funderar på att börja samla på mig saker igen. Det är ju det jag säger, det kommer alltid till användning igen!
  • Jag tycker det är coolt med folk som fyndar saker på loppisar. Antingen fyndar dom saker som går att använda direkt eller fyndar dom och gör om gamla möbler. Cred till det, jag skulle aldrig få för mig att köpa något begagnat! Jag tänker för mycket på vem som kan ha ägt och nyttjat det innan....Dock är ju min bil begagnad. Sparsam är jag men pengar till en splitterny bil har jag icke
  • Jag är rätt duktig på att spara pengar. Men sen får jag dåligt samvete när jag använder dom. Jag förstår dock inte varför..jag sparar ju för att kunna göra roliga saker..
  • Jag tar väldigt sällan en värktablett. Oftast går jag och lider av ex huvudvärken eller magont hellre än att ta en pilla o slippa skiten. Varför vet jag inte..det bara är så ( nu menar jag inte bara under graviditeten)

 

I lördags var vi som sagt i Kristianstad hos Kim, Andys bror. Vi hade en trevlig dag men kvällen hoppade jag. Vi gick upp till hotellet runt 8 för att vila lite och då kände jag att jag inte orka mer. Så det blev ingen Jay Smith för mig men jag är lika glad för det :)
 
Vi satt i alla fall på O´learys på dagen och då kom även Mått och hans tjej Stephanie förbi. Det blev en hel del barnsnack då dom ska ha i början av december. Roligast var när vi prata namn och vi insåg att våra flicknamn nästan är identiska..skiljer på en liten bokstav :) Jag kommer inte skriva ut här namnen vi tänkt oss utan det får bli en suprise :D
 
Jag är rätt glad att jag inte har behövt ha att göra med dom innan. Allt är ju så himla kompicerat när det kommer till försäkringskassan. Det står på mina sidor att dom fick in en sjukskrivning den 24 augusti..sen inte mer än så. Ja men är den godkänd, får jag pengar, när får jag pengar? Suck trötta mig.
 
Nu framöver ska man behöva ha med dom att göra varje månad. Man har ju hört att dom inte är så snabba men får hoppas att det ändå går hyffsat smidigt. Att ansöka om föräldrarpenning är rörigt nog. Nu har jag räknat och haft mig i alla fall och hoppas jag ska klara mig på dom dagar jag tänkt. Självklart hjälper A till också. Känns som man måste förtydliga det för nämner man inte det så går folk nästan i taket. Men vad tror ni? Vi är väl 2 om att skaffa barn.
 
 
Du är på dag 254 av 280. (90,7%).
Du är i vecka 37.
Du har gått 36 fulla veckor och 1 full dag (v36+1).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 26 dagar kvar till beräknad förlossning
 
Vi har en rätt lugn liten krabat, i alla fall i magen sen kanske det blir världens jävligaste unge haha. Dock har h*n varit rätt aktiv dom senaste dagarna. Sträckt och hickat och haft sig <3 Nu känner både jag och Andy oss redo. Nu får h*n titta ut precis när h*n vill! Allt är förberett, bara bebis som fattas :)
 
Jag har nog haft en jäkligt bra graviditet. Visst har jag ont lite här och var men i det stora hela har den varit perfekt. Sover som en stock varje natt med undantag för en kisspaus, Är rätt pigg om dagarna ( trots blodbrist, förstår inte det) kan äta vad som helst, inga cravings. Nej den är och har nästan hela tiden varit bra också.
 
Som sagt, Lilla Bebis, du är välkommen till världen precis när du vill nu!
 
En dag som denna borde jag sovit länge på morgonen. Men det gjorde jag inte. Mina händer går mig på nerverna och det blir bara värre och värre :( Nu är dom i alla fall dugliga så nu är vi på g. Vi ska åka och hälsa på Andys bror i Kristianstad. Ska sova på hotell en natt. Mys :) Ikväll ska vi titta på Jay Smith på O´learys..om jag orkar hålla mig vaken så länge ;)
 
Ha en bra helg!
Jag håller på att packa BBväskan. Skitjobbigt, man vet inte vad man ska ha med. Min tanke är att inte överpacka. I värsta fall får Andy åka hem eller åka och handla om jag glömt något. Sen ska man välja bebisens första kläder också :)

Nya promenadskor och nytt armband.,,fiiina :)
 





 
Man tänker hela tiden att NU Nu är vi helt klara med bebisrummet men så kommer man på den där saken som hade varit bra att ha, så man blir aldrig riktigt klar :) Men nu skulle jag tro att det e helt färdigt! I alla fall fram till bebis kommer, då kommer vi säkert göra det flickigt alt. pojkigt :)
 
Jag tyckte att Alice hade så söta strumpor en dag och sa att Bruno gärna ville ha sådana så fick h*n ärva dom nu haha Sjöbbs e rolig :) Märkte idag när jag tvättat att bebis redan har en hela del strumpor..jag e lite strumptokig ;)
 

Nu har jag bestämt mig för klädsel på Alice dop. Det får bli detta, inget avancerat men jag trivs i det. Kan inte ta på mig en klänning jag vantrivs i för tro mig, alla klänningarna jag visa på bilderna såg bättre ut på bild än i verkligeheten! Nu ska jag bara försöka hitta en lite finare kofta. Men hur lätt är det att köpa kläder nu?
 

 
 
 
Jag har verkligen ingen koll på vilken dag det är och det är rätt skönt. Jag behöver inte veta det heller.
Idag har jag bara tagit det lugnt hemma. Jag har tvättat alla bebissaker så nu är vi redo :)
 
Idag är det exakt 1 månad till BF..sen inget som säger att h*n kommer då..kan lika bra va en segeunge som kommer 17 dagar senare men såkart hoppas man ju på att den 6oktober är h*n ute, gärna 1 vecka innan ;)
Jag tvivlar dock på det.
 
 
Nej om man skulle  gå in och kolla om där är någon fotmassagetid imorgon. Dock får det bli här uppe på Elineberg. Dyrare men närmre och bättre. På det andra stället jag var förra veckan massera hon så sjukt svagt. Alltså ni vet när det nästan känns som att dom smeker snarare än masserar....retar ihjäl en..jag går ju dit för att jag har ont.
Andy gör det bäst men jag besparar han från det. Han gör det om jag ber han men han gnäller mest. Får han inte kramp i tummen så är det jobbigt på annat sätt så han e bara jobbig haha.
Jag har bara gnällt sen jag gick upp imorse :) Jag har så fruktansvärt ont i händerna idag :( Men vad gör det om 100år. Jag ska i alla fall ta mig i kragen nu och göra ve mig. Ska möta Sjöbbe och Alice på väla. Hitta nya promenadskor samt present till min kusin!

Nu har jag spenderat lite tid framför speglen. Ingen rolig upplevelse precis haha. Jag börjar få lite ångest över vad jag ska ha på mig på Alice dop som är om någon vecka. Jag har ingen lust att handla nya mammakläder några veckor innan BF men de ser mörkt ut :) Ser ut som en flodhäst i vad jag än tar på mig och större lär jag vara den 22sep :)

 





Usch nej vad hemskt. Men sen tänkte jag att viktigast är ju att man är bekväm i vad man har på sig så jag undrar

Sjöbbe, är det okej om jag kommer i mitt nattlinne?

 


Nu ska jag sova :) Godnatt allesammans

 

Du är på dag 247 av 280. (88,2%).
Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 1 full dag (v35+1).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 33 dagar kvar till beräknad förlossning.
 
Nu e det nääära :) I takt med att BF närmar sig desto mer "orolig" blir jag. Inte för förlossningen men för bebisen. Man vill helst känna bebisen 24h om dygnet men jag förstår ju också att den sover :) Snart snart snart får vi träffa vår lilla skatt! Allt var bra idag. Min mage följer kurvan fint, bebisens hjärtljud är bra och h*n har börjat sjunka neråt dock är h*n fortfarande rörlig. 2 veckor till nästa gång vi ska dit och då hoppas jag att h*n är strartklar ;)
 


 
Fastän jag inte ska vara hos BM förrän 10 tycker jag att det är skitjobbigt att behöva ställa klockan. Man vänjer sig snabbt :) A är hos doktorn, har förmodligen öroninflamation. Därför tycker jag extra synd om han när han berättar att han vakna inatt av att han skrämdes. Han hörde ett jättehögt ljud. Då visa det sig att det var jag som snarka. Hahahah jag döör. Så är det när man blir tjock :)
 
Nej nu ska jag iväg, för en gångs skull kan jag ju vara ute i god tid och inte behöva halvspringa in :)
Igår var jag och Andy iväg och fiska. En liten sjö i Stenestad, som ligger på Söderåsen. Det var första gången för mig men det var roligt faktiskt. Väldigt rogivande om inget annat. Vi fick dock tyvärr ingen fisk :(
 
 



 
 
 
Idag har jag varit hos mina föräldrar. Jag och pappa promenerade bort till Maxi där jag skulle hämta några papper sen var vi bara hemma hos dom :) Nu ska jag och A ta det lugnt resten av kvällen, äta middag, titta på film o ha de mys!
Nu är min man hemma, skönt att allt e som vanligt igen. Han kom väl hem vid 12 och då väckte han mig med att säga" hej darling" sen pussa massa :) Bara det att han var ju lite småfull så han skulle tvunget äta chips i sängen, skiitstörigt ljud så jag låg vaken länge sen :) Men det gör inget , bara han e hemma!
 
Imorse drömde jag att jag hade "bajbajont i magen" ja ni fattar vilken slags värk men när jag vakna visa det sig att jag har "mensvärk". Aj aj aj :( Detta är bara början så bara att stå ut :)
 
Nu ska jag vila mig sen får vi se vad dagen erbjuder