Idag kom ett gäng arbetskamrater tillbaka från semestern. Gladast är jag såklart att träffa min Annika P :) Hon och Jocke har varit i USA och idag fick vi presenter av dom. Ett par converse till Bruno och strumpor till mig :D Hon mobbar alltid mig för mina fula strumpor och nu fick jag ett gäng nya haha. Såå himla snällt, tusen tack till er :))
 
 
 
Andy tyckte också att dom var söta men undra om sådana skor inte har ordentliga sulor. Ska man inte kunna ha dom ute? Jag förklarade för honom att detta är skor som passar en bebis på 0-3 månader och dom kan inte gå. Han skratta själv åt hur dumt han tänkte där :D
 
 
 
När jag slutade jobba idag hade jag fått ett meddelande av Andy där det stod att idag var det godis och filmväder. Så ja det är hur vi spenderat vår dag :) Dock fick jag ryck nu på kvällen runt 20.00, hämtade min mamma så körde vi till Lidl och köpte en tvättkorg till Brunos kläder hihi
 
 
 
Du är på dag 212 av 280. (75,7%).
Du är i vecka 31.
Du har gått 30 fulla veckor och 1 full dag (v30+1).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 68 dagar kvar till beräknad förlossning.
 
 
 
Tjockamolla längtar efter bebis nu. Mycket! Imorgon ska vi på föräldrarkurs. Får vi se vad det innebär :) Jag är inte ett dugg rädd inför förlossningen men jag kanske blir det imorgon haha. Oavsett vad så ska den lille ut, på ett eller annat sätt :D  Jag är helt övertygad om att det kommer gå bra.. jag har en bra stöttepelare vid min sida, Andy ♥
 
Det blev ingen mer  festival för mig i helgen. Jag har istället firat helgen hemma. I lördags somnade jag 9, igår låg jag i sängen nästan hela dagen och somnade nog vid 10. Sjukt aktiv :)
 
Nu är det ny vecka och jag jobbar bara 3 dagar. Sååå gott. Jag börjar med att jobba till 4 idag. Sen ska jag och A förmodligen ut o kolla bilstolen för vi har inte blivit färdiga till det än :)
Imorse vaknade man av regn. Jag försöker att inte gilla det för det känns fel att göra det, men jo jag erkänner..I like it :) Igårkväll hade vi så himla varmt ute i förbutiken, sådan kvav värme som är så äcklig. Kändes dock som det var rätt skönt väder när jag sluta. På tal om förbutiken. En solig fredagsfestivalkväll, ja ni kan ju räkna ut ekvationen själva. NADA att göra. Usch vad den sista timmen gick långsamt!
 
Jag får se hur trött jag är ikväll om jag åker ner en liten liten sväng på festivalen och äter. Problemet är bara vart man ska parkera. Jobbar i alla fall 10-18.30 så tveksamt om jag orkar :)
 
Nej ha en bra dag allihop!
Igår var jag, Sjöbbe, Alice och Jessica i stan. Vi lunchade på Mezo för att sen gå bort och hämta Noel och äta glass :) Jättemysigt var det och det var lugnt och skönt i stan då.
 
 
 
 
 
Jag åkte sen hem och vilade lite och sen vid 7 körde jag och Andy ner och mötte upp Matte, Jessica och Noel. Då var stan allt annat än lugn ;) Vi var bara borta vid stora scenen. Lyssna på Rix Fm festivalen samt Loreen. Inget av det var någon hit om jag ska vara ärlig :D Vi satt i öltältet, grabbarna skulle gå på toa innan Loreen vilket visa sig ta 100år. När dom väl kom tillbaka undra vi såklart var dom varit då visa det sig att dom fick inte komma in igen för där var fullt. Men alltså dom hade ju redan platser och vi satt ju och vänta. Då får dom faktiskt fixa toaletter inne på det området också. Dom hade till sist fått hoppa över staketet för vakterna vägrade släppa in dom.
 
 
Noel var tappert vaken heeela kvällen och somnade inte förrän vi satt i bilen vid 12tiden. Lillakillen kan ju inte missa något ;)
Alltså denna värmen , jag vet inte vad jag ska säga. Jag hatar den haha. Nog den enda som känner så men nej hela min kropp protesterar! Igår hade jag så ont i benen och i huvudet...får nog någon typ av migrän för jag kräkte på jobb sen låg jag i ett svalt sovrum hela eftermiddagen :( Har fortfarande jätteont i huvudet men än så länge mår jag i alla fall inte illa idag.
 
Jag ska träffa Sjöbbe och Jessica idag, och lilla Alice förståss :) Vet inte om vi åker ner på något fik eller vi köper fika med oss men svalt ska där vara i alla fall haha. I eftermiddag ska jag och Andy kolla på bilbarnstol och sen åka ner en runda på festivalen. 
 
 
Vilken fin sommardag! Jag skulle egentligen träffat Therese idag men vi sköt upp det till en annan dag :) Jag och Andy åkte och spela minigolf på eftermiddagen följt av en glass på sofierio :)
 
 
 
 
Jag försöker hitta om det kan vara skadligt för barnet med för hög musik? Tänkte på festivalen. Fredag och lördag kommer jag inte åka ner för då är det som mest folk men jag och Andy tänkte åka ner en sväng på torsdag. Dock vill jag veta om det är farligt med för hög musik..ifall man skulle stanna till och lyssna på något band. Kan någon hjälpa mig med svaret?
Kommer vara försiktig och inte vara där det är för mycket folk. Vill inte ha en armbåge i magen. Lilla snuff ska ha det bra där inne ♥
Solen den skiner så fint idag med. Hoppas bara att det är lagom värme så denna tjockisen inte går och o kolar vippen :) Ska jobba fram till 15.00 sen ska jag träffa Therese :)
Dagens lunch : Veteskorpor med en kräftsallad. Gott gott!
 
 
 
Förra veckan var ingen bra vecka. Otroligt trött och less på allt. Just nu tar det emot något otroligt att jobba. Finns inte så mycket mer än att stå ut att göra och hoppas på att tiden går snabbare. Humöret går upp och ner också. Ena dagen jätteglad, nästa dag på dåligt humör och tredje dagen bölig. Jag har noll tålamod kvar!
 Jag hoppas på en bättre vecka.
 
Jobbar hela förrutom torsdag ( konstigt man blir less). Idag börjar jag 15.00 och innan dess ska jag försöka tvätta så mycket som möjligt i vår nya tvättmaskin :) Rena hightech jämfört med vår gamla.
 
 
 
Du är på dag 205 av 280. (73,2%)
Du är i vecka 30.
Du har gått 29 fulla veckor och 1 full dag (v29+1).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 75 dagar kvar till beräknad förlossning.
 
 
"Barnet växer mycket nu, tänk på att äta bra mellanmål under dagen. Ibland kan du bli lätt illamående dessa veckor då barnt växer mycket och hormonpåslaget är stort vilket inte är ovanligt"
 
Punkt. Jag mår illa och är grymt trött.
Har ingen energi överhuvudtaget :(
 
Men alltså nu smäller jag av. Jag klagade lite igårkväll över att jag hade ont i en tand. Tänkte att det kanske var hål på g men inget att bry sig om, vaknar imorse och då har det kommit tillbaka vid visdomstanden :(( En fredag, igen. Det är inte lätt att få en akuttid så snabbt och jag jobbar till 14 så det måste vara efter det. Bara tanken på att gå med detta hela helgen gör mig så deprimerad, kan ju knappt äta :( Skit också rent ut sagt.
Idag var dagen kommen. Det gick bättre än förväntat. Jag var inte speciellt hungrig och inte törstig heller. Dock var det ingen trevlig sak precis. Sockerlösningen var äcklig och alldeles för sur för min mage sen var väntan det värsta. I början pratade jag och en tjej men efter våra besök hos bm somnade hon så där satt jag :)
 
Värdena var bra i alla fall och det är huvudsaken. Det enda som inte är bra är mina järnvärden. Jag får helt enkelt inte upp dom och det var jag beredd på. Jag får kämpa vidare och försöka hitta en bra tidpunkt på dagen att ta tabletten.
 
Hon visade även hur bebis ligger. Huvudet neråt och rumpan uppåt :) Rumpan ligger och trycker på magmunnen vilket gör halsbrännan ännu värre haha, såklart. 
 
Nu har jag precis vilat middag och ska om 1 h köra till jobb.
 
Ha en bra dag allihopa!
Idag har varit en rätt lugn dag för bebis. Inte mycket action här inte men den är väl trött som sin mor. Imorse ville den inte vakna så jag drack ett glas kallt vatten, la mig i soffan och putta på magen så den vakna till liv :) Man måste ju se så allt är som det ska.
 
Andy kom hem i förmiddags från sin pappa och Sanne. Han hade fått med sig hem bebiskläder som Sanne köpt. Så sött av henne :) Jättefina är dom!
 
 
Härmed lovar jag även mig själv att hädanefter äta mer hälsosamt. Min halsbränna får mig till att snart få ett psykbryt och efter en langos och en munk finns det inte en pilla i världen som biter på det. Så nej nu får det vara nock. Vanligt mat samt vatten. Kolsyrat vatten får jag också det av så det får vara slut med det med...nu är jag trött på det! Det är lite mer än 2½ månad kvar och jag borde kunna ha lite självdiciplin under denna tiden som är kvar.
Idag har jag, Ida, Filip och Linnea var på Kiviks marknad. Vi trodde inte att det skulle vara riktigt så långt som det var att köra dit när vi bestämde detta i morse. Men det var trevligt. Vi gick en runda på marknaden sen åke Ida och Filip lite karuseller :)
 
 
 
 
 
 
Mitt halsband är återfunnit! Jag kunde inte riktigt släppa det så efter att ha rotat igenom hela hemmet samt skickt 100sms till Andy om det verkligen inte ligger i husvagen slog det mig, kameraväskan. O se där, där låg det!
 
Bruno har namnsdag idag. Vi har firat det genom att äta choklad. Det gillar h*n ;) Bruno verkar även tro att h*n har ensamrätt på magen för så fort jag lägger min arm över den så sparkar h*n hårt :) Det stör väl det lilla livet.. eller vill den bara mysa hihi.
 
Andy har skickat mms med det färdiga resultatet på husvagnen och det ser såå fint ut. Han e så duktig min karl.
Han behövde bättre lim till knopparna så dom ska bytas ut senare sen ska dynorna som sagt få ny klädsel.
 
Nej nu ska jag sova. Får ställa klockan imorgon så jag kan titta på Nyhetsmorgon. Bülow ska ju vara med och prata om "tjejskjutsen"
 
 
 
Vilket konstigt väder. Ena sekunden sol, nästa regn. Ska vi verkligen inte få någon sommar? Alla dom som bokat resa har tur. Mamma och pappa ska till Sicilien. Jag vill också. Hur underbart hade inte det varit ? Men det blir inget med det, det blir en till liten tripp med husvagnen sen kanske en weekend i Göteborg. Jag funderar på det faktiskt. A vet inte om det men jag vill ta vara på vår sista sommar som bara vi två har.
 
 
Idag startade jag dagen med att titta på min jobbekompis bröllop. Hon och hennes man är i USA och där passade dom på att gifta sig :) Vi här hemma kan kolla på det genom webben. Jag bölade ju såklart, men dom var så fina! Vet att hon velat detta länge så grattis Annika och Jocke :)
 
Annars har jag parkerat min röv i soffan. Surfar lite och letar inspiration till lillsnuffs rum. Kommer inte börja på det än men roligt att planera :)
 
Idag kör jag kvällspasset. ..16-22.15.
 
 
Jag har gjort av med mitt bolahalsband. Lite ledsamt är det allt. Trodde faktiskt att det skulle ligga i något skåp i husvagnen men A har kollat överallt nu och hittar inte det. Jag får väl bara inse att jag har tappat det. Sorgligt.
Jag ska skriva till sån sierksa och fråga vart det blivit av haha
 
 
 
Idag fick vi en jättesöt liten sak av mamma till lilla Bruno. Hon hade hittat den hemma i sina gömmor :)
 
Det är en liten giraff- marionettdocka..supersöt.
 
Du är på dag 198 av 280. (70,7%).
Du är i vecka 29.
Du har gått 28 fulla veckor och 1 full dag (v28+1).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 82 dagar kvar till beräknad förlossning.
 
 
 
Denna veckan är det dags för den omtalade glykosbelastningen. Det ser jag inte framemot. Själv drycken i sig är jag inte orolig för men att inte få äta eller dricka något från 12 på natten till 10 på morgonen gör mig lite nervös :(
Annars är allt bra, träffade en bekant idag som undra när det är dags. 6 oktober svarade jag, hon svarade " det är ju inte långt kvar! SKÄMTAR DU? Haha megalänge ju!
 
 
Måndag morgon, kan man annat än ogilla det. För det första är min lediga helg slut för det andra avskyr jag att jobba måndagar. Regnet bara öser ner ute och det gör ju inte en mer positiv.
 
Igår hade jag och A en riktig slappedag. A var lite seg efter helgens festade och jag hakade på det humöret och blev seg jag med. Vi låg i soffan och mös hela dagen. En liten middagslur hann vi med också för att sen titta lite mer på tv. Men det var skönt. När det var dags att lägga sig för kvällen fick jag en halsbränneattack utan dess like. Tabletterna som alltid hjälper gjorde inte ett skit. Då var jag gråtfärdig :( Jag tror jag vet vad jag gör för fel så från och med idag får jag skärpa mig.
 
Nej iväg och jobba då. A åker till Sjöbo för att fixa husvagnen så jag är själv minst till imorgon, förmodligen till onsdag.
 
2 månader kvar att jobba
Usch gillar inte alls detta vädret. I alla fall inte när jag är själv hemma :( Tror dock jag får lägga mig själv nu..A lär inte cykla hem så länge det öser ner såhär :)
Idag körde jag och mamma till Ullared. Förväntade oss rena kaosen men där var faktiskt inte så mycket folk. Eller det var där säkert men affären har blivit så stor så den slukar allt folk bra :) Jag fick i alla fall handlat fina grejer till mig, Andy, Bebis och Husvagn :D Nu längtar jag till det är dags att inreda barnkammaren!
 
När jag kom hem packade jag upp allt sen unnade jag mig ett fotbad. Det behövs till trötta och onda fötter men idag har jag inhandlat stödstrumpor samt nya jobbeskor. Fula som fan men ack så sköna så jag får faktiskt se lite lökig ut :)
 
Nu resten av kvällen ska jag ligga på soffan och kolla 90210, A har laddat ner hela första säsongen till mig :)
 
 
 
 
 
 
Nu har jag verkligen blivit skitkass på att blogga men sådan är jag. Tycker det är roligt i perioder. I alla fall rullar vardagen på som vanligt. Jag och A var ute igår och handlade till vårt husvagnsprojekt. Vi ska försöka piffa till den lite. Så vi har handlat ny färg, nya knoppar till skåpen samt "fejkkakel" som ska sitta över köket. Hoppas på att det blir bra, A ska fixa det nästa vecka hos sin pappa :) Jag ska göra ett försök och färga överdragen till dynorna. Blir det inte bra får vi helt enkelt sy nya men det hade varit skönt att slippa.
 
 
Jag jobbar kvällen idag. Sen är jag ledig helgen eftesom jag bytat helg med Bettan. Lite tråkigt att ha kväll på fredagen då för hela helgen förkortas!
Jag ligger så gott som nerbäddad i soffan. Helt slut är jag!  Fotvården igår var bra. Jag ville egentligen bara ha massage men tänkte att jag får ta fotvård för mina torra hälar, vill ju inte skämmas.. men hon sa att hädanefter bokar jag enbart massage då det andra inte behövs :) Kommer absolut gå på det igen iaf!
 
Eftersom tvättmaskinen är sönder och de nya inte kommer förrän nästa fredag är våra mammor snälla och hjälper oss tvätta. Idag hämtade jag hem en påse rentvättat från min mamma och passade samtidigt på att slänga in en tvätt med handdukar..jäklar vad man blir bekväm med tvättmaskin hemma:)
 
Ledig imorgon..megagott!
 
 
 
 
 
 
Idag är det verkligen grått ute. Det gör det inte lättare precis att komma upp ur sängen. Usch jag är trött idag, mycket trött. Efter jag slutar idag ska jag på fotvård 1h sen ska jag hem o sova.
 
Oavsett väder är det skönt att ha semester men seriöst, hur roligt kan detta vara? Som vanligt är jag glad att jag inte tar all min semester på sommaren för den brukar inte vara någon hit.
I början av graviditeten tyckte jag mest att det var jobbigt och kunde inte alls förstå hur folk kunde " Älska att vara gravid". Idag ser jag annorlunda på det. Jag älskar inte det men tycker för det mesta att det är rätt mysigt. Här är min lista på bra och dåliga saker ( läs det med en nypa salt )
 
Bra :
  • Mysiga känslan när vår bebis sparkar och bökar rundor i magen
  • Man kan klä sig hur man vill utan att behöva dölja dåliga partier på kroppen. En tight tröja är helt plötsligt fin på en :) Mammabyxor är även the shit. Hur ska jag kunna gå över till vanliga byxor ?
  • Det är okej att ha dålig kondis. Man är ju faktiskt gravid, sen att man i övrigt är jävligt otränad behöver vi ju inte prata om ;)
  • Folk gör gärna saker till en vilket innebär att man för det mesta kan sitta ner i lugn och ro medans folk får jobba.
  • Sova middag är helt acceptabelt, skulle man råka större delen av dagen är det ingen som ifrågasätter det heller.
  • Ultraljud och lyssna på hjärtljud..dom sakerna får en att vilja gråta floder. Vår lilla bebis hjärtljud. Världens veckraste ljud.
  • Känslan av att gissa vem som ligger där inne o gottar sig. Är det en pojke eller flicka? Kommer den ha mörkt eller ljust hår, eller rent av vara rödhårig? Kommer det vara en liten bebis eller en stor heffaklump? Kommer den vara mest lik mig eller Andy? Vems personlighet kommer den att få? Frågorna är många och man längtar så till dagen då svaret visar sig :)
Dåligt:
  • Man går upp i vikt av att vara gravid. Därmed inte sagt att det är roligt. När vågen visar +9 kg vill man gråta en skvätt.
  • Fötter, vader och rygg som värker. Man går upp i vikt av att vara gravid, och det känns!
  • Blodmängden ökar när man är gravid vilket innebär att hjärtat slår hårdare. Det är okej men när det känns som att det ska hoppa ut ur kroppen blir det lite läskigt.
  • Gravida är en ½grad varmare än andra. Det känns. En varm solig dag håller på att ta kol på en. Det om något får en att flåsa värre än en flodhäst
  • Gå till barnmorskan är mysigt. Dom gångerna man slipper ta urinprov ( kan inte kissa på beställning ) ta blodprov och väga sig.
  • Ibland får man skämmas för sitt humör. Hej dåligt tålamod! Hej brusa upp sig för ingenting!
  • Jag är inte röksugen längre, jag har inget behöv av att dricka alkohol. Men jag vill kunna göra det om jag vill. Dom två sakerna finns inte på kartan när man är gravid men man kan ju drömma om den dagen man får göra det :)

Jag älskar inte att vara gravid men jag tycker det är mysigt. Dock kommer jag tycka att det är 10ggr mysigare den dagen vår bebis ligger framför oss och inte i min mage :)

Då var det ags att jobba igen. 15-20 är tiden idag, inget att klaga över eller? Jag har kommit på att av alla mina nära vänner är jag den enda som jobbar. Dom andra är antingen mammalediga, arbetslösa eller sjukskrivna. Fy vad surt det känns att jobba när man inser det haha. Sen å andra sidan vill jag varken vara arbetslös eller sjukskriven men mammaledighet hade jag gärna kunnat gå på redan idag :)
 
Nu ska jag laga lunch sen är det så gott som dags. Ha en fin dag :)
 
Bilder från helgen :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du är på dag 191 av 280. (68,2%).
Du är i vecka 28.
Du har gått 27 fulla veckor och 1 full dag (v27+1).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 89 dagar kvar till beräknad förlossning.
 
Nu har vi gått in i sista trimestern. Det känns bra :) Jag har gått upp ca. 8-9kg, inte konstigt man inte orkar lika mycket som innan. Men man undrar ju såklart vart det ska sluta. Usch vill inte ens tänka på det, det som jag går upp ska jag ju gå ner efteråt också ;) Lilla snutt är igång större delen av dagen. H*n är nog lite blyg för sin pappa för så fort han ska känna slutar h*n att sparka haha. Nu ser jag även magen röra sig :)
 
 
 
Nu är vi hemma igen. Tråkigt men ändå ganska skönt. Man har ju alla bekvämligheter hemma som man saknar där, sen inte sagt att man inte klarar sig utan det. Jag längtar till nästa gång vi ska ge oss ut vilket blir torsdag- söndag vecka 31.
 
I helgen hade vi mamma&pappa på besök. Det var jättetrevligt och vi tog det bara lugnt. Tråkigt väder i lördags så då åkte jag o mamma till Bo Ohlsson sen satt vi alla och spela spel :) Bilder kommer sen när jag lagt in dom på datan.
 
Då var även min semester slut. Det om något är lite surt men jag har bara lite mer än 2 månader kvar. Det kommer bli tuffa månader för jag känner redan en förändring. Orkar inte alls så mycket som innan. Men men det ska nog gå fint :)
 
 
Igår körde vi in till Ystad. Vi strosade lite inne i stan, var inne i någon affär o kika o så :) Ystad är en jättemysig stad med gamla korsvirkeshus. Efter det åkte vi till ÖoB och handla för att sen åka tillbaka. Resten av eftermiddagen slöade vi och vi gick o la oss tidigt med :)
 
Idag är det inte speciellt bra väder. Det regna imorse men det har slutat. Är dock grått och trist så vi vet inte vad vi ska hitta på. Jag måste inom ett apotek och köpa ny deo. Tåler inte parfym i armhålan utan måste både ha parfymfri duschcreme och deo, nu har jag testat en ny sort ( dock fortf. parfymfri) men det går inte alls..kli deluxe!
 
I eftermiddag/kväll kommer min mamma&pappa. Dom ska stanna hos oss till söndag då även vi ska packa ihop och köra hem. Ska bli roligt att ha dom här
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Då har det redan hunnit bli torsdag. Dagarna går ju alldeles för snabbt på ens semester. Vi har det i alla fall bra och vädret är helt okej.  Det är inte strålande sol men inte regn heller och det får man vara glad för.
 
På eftermiddagen i tisdags gick vi bort och spelade minigolf..sen gick vi en runda på strandpromenaden och där hitta vi en mysig servering. Aldrig förr har jag varit så sugen på en kall öl och en cigg :D
 
 
 
Igår var Jessica, Matte och Noel här hela dagen. Vi gick en runda på strandpromenaden, grilla, busa med Noel och mös i förtältet. En jättetrevlig dag och kväll var det :)
 
 
 
 
Det tar så himla lång tid att ladda upp bilder genom det mobila internetet så dagen får ni läsa om imorgon :D
 
Nu ska vi frossa i varsin bakelse sen spela lite spel. Ikväll kör vi väl vår dagliga kvällsrunda på campingen haha
 
 
Vi kom till sist iväg igår. Vid 14.30 blev bilen klar och då åkte vi ner här direkt. Trodde vi skulle behöva stå på övernattningsplats men vi fick en plats direkt, toppen kunde vi få upp förtältet direkt :) Efter att ha satt upp det grilla vi lite sen på kvällen gick vi en runda på campingen och ner på stranden, mys :)
 
Idag har vi varit på Bo Ohlsson i Tommelilla. Köpt lite saker som är bra att ha här. Vi har dessutom grillat korv precis och ska nu gå över till stranden. Där finns minigolf, glassbar och lite sånt :) Gardiner före
 
 
 Gardiner efter
 
 
 Vårt förtält
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har satt upp gardinerna nu och det blev toppen. Till helgen kommer mamma o pappa o hälsar på och då ska vi mäta dynorna :)
 
 
 
 
Du är på dag 184 av 280. (65,7%).
Du är i vecka 27.
Du har gått 26 fulla veckor och 1 full dag (v26+1).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 96 dagar kvar till beräknad förlossning.
 
 
 
Det märks att det gått många veckor. Bebis blir mer och mer aktiv för varje dag. Halsbrännan blir dessvärre också värre och värre men jag knaprar mina piller och står ut :)
 
Vid denna tiden borde vi redan vara i Ystad, för längesedan. Men eftersom bilen gick så lägligt sönder är vi inte det. Den är inlämnad på lagning och borde vara klar när som helst så nu sitter vi bara och väntar. Knappt drygt. Jessica och Matte var i alla fall snälla och lånade ut sin bil i förmiddags så husvagnen är här uppe på Elineberg och är packad :)
 
Vi kommer inte få ut mycket av denna dagen men kan vi bara komma dit så är vi på rätt ställe i alla fall. Kommer få stå på sådan tillfällig plats men det gör inget.. jag kan pyssla med gardinerna och det idag så kan A dricka öl
 
Det är i vilket fall som helst väldigt skönt med semester! V var uppe redan 07.30 i morse. Därefter lämnade vi bilen och åkte och åt frukost. Myys