foto024 (MMS)

nu e de snart dags att fira in det nya året:)gott nytt år på er alla!drick med måtta,jag ska jobba imorgon men vem e måtta?

Idag e det lillenyårsafton! Efter att ha slutat klockan 14 begav jag mig till systemet. Bra tidsplanering här vettni. Jag och hela Helsingborg trängdes där inne bland hyllorna men jag fick i alla fall tag på det jag skulle :) Efter det körde jag A till stan och då begav jag mig på jakt efter mina detoxpiller. Tror ni jag hitta dom? NEJ! Det enda som erbjöds var flytande och vi alla vet att det finns inga flytande hälokost saker eller mediciner som smakar gott så jag sket i det. Får ta mig ut till väla en dag istället och leta vidare.

Snart ska jag köra ner till stan igen för att hämta A och P. Fråga när jag lämna han : Ska jag hämta er sen igen? Nej det behövde jag inte. Skönt. Får ett meddelande : Kan du hämta oss? Trött blir jag på karlar!


Imorgon e det nyårsafton. Jag och A ska fira in det nya året med Sjöbbe och Stefan. Kommer bli kalaskul. Synd bara att man ska upp 06.30 imorgon och jobba även på nyårsdagen. MEn det är smällar man får ta om man vill vara ledig över julen :)




Tror de blir svårt att överträffa Sjöbbes dukning förra året. Den var det klass på, det kommer det förmodligen inte va imorgon ;)
Jag radera föregående inlägg. Oavsett vem som gjort fel så går det inte att få ogjort. Nu sitter jag bara och väntar på att nya biljetter skickas till oss så mardrömmen är över.



Julen är nu över och jag har haft en perfekt jul. Är inne på min fjärde lediga dag och även den sista. Sorgligt. På julafton fira jag hemma hos mamma och pappa. Vi skulle dela upp maten detta året och först äta sillen. Jättebra förrutom att vi inte orka äta mer sen :) Jag hade varit snäll i år igen och fick många fina julklappar. Bla. fick vi en ny dammsugare som kanske invigs idag.
Jag sov över hos mina föräldrar så på juldagen åt vi resten av julmaten till frukost. Spendera förmiddagen och en del av eftermiddagen hemma hos dom. Medan pappa fixa med sitt låg jag och titta på " Skönheten och odjuret" Åhh vilken bra film de e ! När jag väl kom hem blev det mat från mezzo och mys med mannen för hela slanten.

Igår på annandagen fyllde pappa år så vi åkte ner till Oasen för att fira han. Megasmarrigt!


Idag är det måndag och det händer inte något alls. Ska traska bort till tobaksaffären sen och hämta ut ett paket annars blir det lugna gatan här- Nu ska jag titta på Narnia som jag spelat in :)

Blir tokig på denna dagen...

foto006 (MMS)

min kamera e knas men vi firar pappa på Oasen:)gott e det:)

Världens största grattis till Jessica och Matte som nu fått sin underbara söta son Noel! Inte en dag försent, men Jessica kan sin sak...hon knep ihop under julafton :) Grattis till er lilla familj!!

foto005 (MMS)

nu tror jag att han dansar linedance. Stampar i golvet och skriker yiiiehaa!haha vilken idiot. Tur jag har min mp3a här så jag kan stänga ute ljudet!fin tomte på mitt täcke:)

foto004 (MMS)

ligger och läser och undrar när min granne ska lägga sig. Sedan 11 har han spelat ashög musik. Men det e inte problemet,problemet e hans sjukt dåliga stämma!skriker med i låtarna och klappar med...tönt

foto020 (MMS)

sillbordet framdukat!bättre sent än aldrig:)vi e inte så snabba i vår familj:)

Nu har jag ätit kokt ägg varje dag i säkert mer än en månad. Idag lyckas jag få det löskokt. Hur kan man koka bra ägg varje dag men när det närmar sig slutet då misslyckas man ? Jag kan inte äta löskokt. Tycker det är så extremt äckligt faktiskt.

Igår köpte jag min sista julklapp, nu har jag bara en sak jag ska fixa med idag till julklappsspelet sen e jag helt färdig! Lillejulafton. E det klokt? Vart har tiden tagit vägen? Jag och honey ska äta pannbiffar idag sen ska vi ner till svärmor och spela bingolotto ikväll. För ni förstår jag jobbar bara 6 timmar till sen e jag ledig i 4 dagar. Ska det bli gott eller ska det bli gott???!!!


God jul på er allihopa, hoppas ni varit snälla så tomten kommer till er i år! Pussinusskruss


Nu var det lördag. Poff var tog fredagen vägen? Jag brukar ha all tid i världen på mina förmiddagar men idag sprang tiden bara iväg. Nu efter jobb möttes jag och Ida här utanför. Snacka och tog en (flera) cigg. Till sist höll mina fingrar och tår på att ramla av av kylan så då fick man gå upp. Det får väl bli sängen nu. Hade velat hämta A som e på julfest i Ängelholm så jag hade vetat att han kom hem i säkerhet men nej inte i detta vädret. Mig, körandes i snö, inte säkert sätt att komma hem :)


Sov gott!

foto014 (MMS)

får man inte stor riktig julgran får man plocka fram en liten jag haft sen jag var liten:)

Igår tillbringade jag halva dagen på maxi. Jag slutade redan klockan 2 men såg en massagetid 15.10 så jag stannade kvar i väntan på den. Gick nog i varenda gång på hela maxi och kika efter en eventuell julklapp. Hade jag ínte jobbat där hade nog nog trott jag snattat :) Hem efter massagen, in och duscha för att sen ge mig ut igen. Skulle möta Ida på maxi 5. Skulle ta bussen men mötte A ute på parkeringen som kunde köra mig. Så helt plötsligt var jag tillbaka på Maxi igen, alldeles för tidig. Men jag lyckades spendera den tiden oxå :)

Jag och Ida körde sen och köpte sallad till oss som vi tog med hem till Blondy där vi fikade :) Lite kakor och saft åkte visst oxå ner i magen....
Tiden bara sprang iväg och helt plötsligt var klockan 22.30 och vi fick bege oss hem igen. Tiden går snabbt när man har roligt :)



Idag är det fredag. Min fredagskväll, det är helt okej. I början av veckan var jag bitter för att jag bara jobbar kvällar nu men mina sovmornar är inte så dumma faktiskt :) Om en vecka är jag ledig, då är det julafton. SJukt!



Idag är det kallt. Jag känner det, jag fasar för att gå utanför denna dörren. Men tyvärr kallar jobbet så det är ett ont måste! Tittar ut genom fönstret. Det snöar, blåser och e allmänt skitväder. Och där mitt i allt står min lilla bil. Helt igenfrusen. HATA att behöva tillbringa 5minuter med att skrapa rutor, snoret fryser till is under tiden man kämpar med mjölksyra i armarna. Usch vilken hemsk årstid. Annat är det om en månad. Då är livet underbart!

I eftermiddag slutar jag 2 sen får jag se om jag åker ut till väla och fixar min allra sista julklapp. Mamma du är fan inte lätt att handla till. Ingen aning vad jag ska köpa. När Ida slutar kl.17 ska vi köra och hälsa på hos Blondy. Har saknat henne mycket. Ska bli så mys att äntligen träffa henne.




Här vill vi nog alla vara nu. Slippa jacka. mössa, vantar, kängor.



Jag vill hylla min vän. Min idol. Jag kom till jobb med lite halvtaskigt humör men fan denna tjej gjorde hela min dag! Hon e rolig hon. Skrattar fortfarande när jag tänker på henne. Kan man annat än älska henne?

Idag har jag varit på väla med mamma. Fixat lite julklappar samt letat bikini. Finns icke en enda affär som säljer det nu på vintern vilket jag anser vara märkligt. Många åker ju på vintern utomlands. Jag får köra näck nere i Thailand helt enkelt :)



Nu har jag städat och julpyntat. Gjort det jag skulle gjort igår med andra ord. Var dock lite seg i bollen igår så tog det hellre idag :) Nu har jag bara bakningen kvar. Fy vad tråkigt. Jag gör det enbart för att det e gott :) Ska göra lussekatter och rischoklad. Önska mig lycka till, kan behöva de ;)

Idag slog jag till på stort och lagade kålpudding. Inte det mest avancerade matmässigt kanske men jag blir impad varje gång jag gör något annat än att steka kött i köket :) Det smakade gott och till det hade jag haricotverts och svamp ( A fick sås och potatis till) Det enda jag sakna i denna måltid var lingon. Åååh va gott det hade varit.
Nu har jag kommit på att jag nog äter för lite på en dag. Väldigt dålig på att äta har jag blivit. Ett ägg till frukost, 2 skivor ost till lunch och sen middag en liten portion. Bättring på det. Annars får jag väl näringsbrist på kuppen :)

Efter middagen ställde jag mig på crosstrainern...ökade insatsen med 5 minuter sen situps på det. Duktig flicka!
5 kilo har jag sammanlagt gått ner men tyvärr syns det inte ett dugg. Jobbebyxorna sitter visserligen inte så tight som innan men annars märker jag inget :(


Imorgon e det fredag, hur gott e inte det då??!




Så smala armar vill jag få igen, låren var inte så stora, inte så heller magen. Där var jag på väg uppåt i kilona efter att i många år nästan varit sjukligt smal, det är inget jag strävar efter att bli igen!

foto006 (MMS)

min sida av sängen var tydligen skönast idag...inte okej att han somnat där...hatar att ligga fel på natten!:)

foto005 (MMS)

hej lilla tomte med brinnande luva..fin e han:)

Jag hade ju nästan glömt det men i januari ska vi åka till Kristianstad för att fira Andys bror Kim som efter mycket kämpande fått rätt till assistans. Då blir det fest och för att inte behöva åka hem mitt i natta har vi idag bokat ett litet rum. Kosta bara 300 för en natt, helt perfa :) Det händer rätt mycket roligheter i mitt liv trots att det känns värdelöst ibland.
 Sambo och hans bror :)


Nu har jag bara 2 dagar kvar att jobba sen är 11dagars passen över. Så skönt det ska bli med helg :) På fredag är det ju idolfinal får vi icke missa och på lördag ska jag julpynta klart... ska även julbaka med Sjöbbe på lördag, ska bli myspys!

foto003 (MMS)

väldigt jobbigt var det!hej noll kondition!

  • Igår körde jag och Andy till råå när jag slutat jobba, på vägen tillbaka kommer jag på att jag nog har lite bensin. Nog lite bensin innebär att mätaren var nere på noll och att det var en jäkla tur att vi hann in på en mack :) Hade jag inte kommit på det hade jag fått såppatorsk idag :D
  • Idag strula jag till det lite på jobb / med hjälp av en annan vilket innebar att jag fick köra till banken för att få ut en vinst i pengar. Första gången jag kom dit hade svenskaspel fel på systemet så jag fick inte köra till banken en gång utan 2gånger! Tack gode gud löste det sig och jag slapp betala med min lön till maxi ;)
  • Ikväll körde vi till Viken och köpte en begagnad crosstrainer. Nu blir det hemmaträning för hela slanten!
  • Köpte även navkapslar till bilen. Fula fälgar ska bli fina på lilla pärlan.

 

Varför gick jag med på att jobba extra idag? Varför varför varför??

Nu har jag pratat med min vän i flera timmar. Fina vän...önskar alla hade så bra vän som jag har. Hon förgyller min dag. Pratat lite skit och lite allvar. Men det spelar ingen roll. Vi förstår varandra så bra och retar upp oss på samma saker :) Vet inte vad jag skulle gjort utan henne ♥




Innan dess har jag haft myskväll med A. Ätit middag och legat sked i soffan och kollat tv med tända ljus. Älsklingen min. Han gör mig hel ♥  Det gör inget att han somnat på soffan för jag vet att han kommer och kryper ner i sängen i natt och håller om mig. Åh vad jag älskar denna mannen!



Nu ska jag lägga mig och läsa samtidigt som jag lyssnar på min granne som gapar och sjunger med i låtarna han spelar. Som vanligt alltså :) Imorgon e det jobb igen men på måndag e man leeeedig. Det ska hinnas med mycket den dagen men vafan man e väl ung och frisk ;)

Sov gott!
Ge mig styrka att klara denna dagen. Jag var inte ute från maxi förrän 23.50. Hände lite saker på slutet som gjorde att tiden gick över. Körde hem, glashalt på vägarna...kom jag upp i för hög hastighet gled bara bilen omkring. In, borsta tändernam, la mig och läste. Klockan ringde 06.30 idag. Fan vad jag blev arg. Jag kunde lika bra sovit på Maxi, så illa känns det. Jävla pisskit.


Nu skruvar vi fram klockan till 16.00 så jag kan få åka hem igen.
Brrr nu e det kallt ute. Både gillar och ogillar detta vädret. Det är mysigt om man är inomhus men är man ute är det mindre kul! Att få skrapa både in och utsida på bilen är väl inget man hurrar för direkt, dörrar som fryser fast, full mundering från topp till tå. Hatar att ha mössa men det är nästan nödvänligt i detta vädret.
Och på jobb är det svinkallt. Jag brukar inte frysa men igår var det kallt som satan. Måste fråga om där finns en fleecetröja till mig med.

Matlådan är gjord och om mindre än en timme kör jag till jobb. Det enda positiva med denna dagen är att jag och Annika jobbar samma tid, då brukar man ha rätt roligt :)