Inatt sover Ella hos mina föräldrar. Det innebär att jag kan få en riktigt go sovmorgon imorgon då jag börjar jobba klockan 14. Så snälla be en bön att jag inte vaknar klockan 7 som jag alltid gör när jag får en sovmorgon!


Ellabus är ett riktigt morgonpiggt barn, så vi är alltid uppe tidigt. Det känns dock lite lättare när solen skiner. Idag blir det frukost ute hos Sjöbbe med två andra vänner sen ska jag och Ella till Rebecka för lite korvgrillning :) 

Ska inom leklust också och köpa present till Alice. Sen har 2 vänner fått barn..Nomi och Charlie har kommit till världen så det måste jag också fixa present till :)
Varje månadär det extrautgifter i form av presenter. Så nu får alla sluta fylla år och få barn på ett tag framöver så jag kan spara lite pengar ;)


Min älskade busfia. En bestämd dam det där som absolut inte ska ha på sig annat än klänning om dagarna. Annars kan hon inte dansa. Vi spelar Emil-låten på repeat så dansar hon loss inne på sitt rum med tiaran på huvudet :) Synd bara att hon inte har så många klänningar. Jag har köpstopp för min tanke är att handla sommarkläderna i Barcelona. Åker i början av juni och det är ju roligare att handla där :) 

Jag har opererat ut en visdomstand idag så som ni förstår är det mycket synd om mig idag haha. Nejdå det är inte så farligt. Sjukt imponerad av käkkirurgen som gjorde det så smidigt på 10 minuter! Förra gången jag tog ut en höll tandläkaren på i 2 timmar! Då kan vi snacka om att vara mörbultad i käften.

När Andy kom hem vila jag en timme. Så säger han nu ikväll:
-har du bara sovit idag?
-vadådå ? 
-du har inte fixat något här hemma 
-som vadå?
- ja men du har inte satt igång diskmaskinen
-nej det har du rätt i..jag har bara dammsugat, tvättat och diskat. 

Haha vilket nöt. Snacka om att hänga upp sig på en sak och inte se allt runtomkring. Det roliga är att han påpeka detta sen sket han själv i att sätta igång den haha.

Nu ska vi se Arne Dahl och jag ska äta glass. Det var tydligen jättebra när man tagit ut en tand och jag är inte den som är den ;)
Efter att ha varit sjuk en vecka är jag nu tillbaka på banan igen. Solen skiner ute och Ella väckte mig halv 6. Tack för den. Nu sitter vi två här i soffan och ugglar. Vi är helt klara och Ella ska inte lämnas på förskolan förrän om 1 timme.

Jaja det kan väl vara skönt med en stressfri morgon också. 

I helgen är jag ledig och lönen kommer på fredag. Jag har redan spenderat den lönen i huvudet. Typiskt mig att gå bananas första dagarna sen får jag ångest för jag får leva snålt resten av månaden. Kanske skulle bryta denna trend denna lönen? :)
Söndag kväll..jag ligger nerbäddad i sängen. Ont i huvudet som jag har dom flesta kvällarna nuförtiden. Kanske borde bruka allvar med mina glasögon men jag vantrivs så otroligt mycket i det. 

Det har varit en bra helg. Det fina vädret kom till Helsingborg så i fredags invigde vi grillen. Underbart! Vi satt hela eftermiddagen på altanen och bara mös. På kvällen spelade jag och Andy spel. Det var längesen vi gjorde det men det är ju så kul. Vi satt uppe alldeles för länge för Andy vägra gå med på att jag var vinnaren så han krävde en andra runda ( som han tyvärr vann, men det var lika bra för husfridens skull ;) 

Nej nu ska jag sova. Jag är helt slut. Man borde vara pigg efter en ledig helg men jag är tröttare än när jag jobbar. 





 

Liten loppa på väg hem från förskolan. Imorgon ska vi till bvc på 2,5 års besiktning. Ska bli kul att se vad hon säger att hon heter. För det mesta får man svaret "apunge" ibland är det vad hon verkligen heter eller som idag hette hon helt enkelt "loppan" :) 

Idag har hon sagt flera gånger "nämen oj, det här var inte bra" när hon stött på problem haha. Så himla lillgammalt :) 
Fasiken vad jag älskar lediga dagar. Dom går bara så himla fort vilket gör att jag skulle kunna gråta en skvätt. Så ska man jobba igen och jag är inne i en svacka när det gäller mitt jobb. Men snart är det ledig helg igen!

Ella sov hos sin farmor inatt. Hon gav sig iväg vid 6 igår kväll. Föreställde mig en lååång efterlängtad sovmorgon och vad händer? Jag vaknar 06.45!! Men vafan! Totalt knäckt av detta haha...när händer det nästa gång att jag får sova hur länge jag vill, utan en dotter som brukar tycka att 06-07 är lagom att gå upp? Nä det där var riktigt orutinerat gjort av mig.

Ella ville i alla fall hem vid 1 idag så då var det slut på friden. Mina föräldrar kom förbi och hjälpte mig i trädgården, ska försöka få gräset till att ta sig bättre där vi sådde förra året. Detta året ska jag även ge mig på att göda gräsmattan. Men det får bli ett senare projekt. 


Äntligen nerbäddad i sängen. Är så sjukt trött på kvällen när jag jobbat detta pass som jag gjorde idag. Att gå upp halv 6 är inte min grej.
Imorgon får jag sovmorgon till 7..woop woop på den. Längtar jag till imorgon klockan 16? Om jag gör! För sen är jag ledig på måndag och gud vad skönt det ska bli.
Vi sitter och myser hemma hos mina föräldrar. Ella underhåller oss med alla sånger hon kan samtidigt som vi försöker lyssna och titta på "smartare än en femteklassare". Man kan ju lugnt påstå att jag inte är det haha. 

Vi har ätit gott här och Ella har fått en cykel. Dock reder hon inte ut det så nu får det blir till att öva :) 


Det ser ut som att Ella är påsksminkad men det är som hon är uppe i varv och rosig om kinderna haha. 
När jag kom till vår bil efter jobb så upptäckte jag att någon idiot förstört vår backspegel. Den stod rakt ut, glaset är sprucket och en del av plasten runt om är sprucken. Skottpengar på sådana människor alltså!! Vad jag önskar att man kommit på denna människa...eller att någon sett det så personen hade åkt på smitning. Men så är tyvärr inte fallet så bara att punga upp pengar till det. 

Sen på tal om idiot så var jag, Ella och hennes farmor i jordbodalen och mata ankorna. Efter det gick vi en runda. Då kom det en joggare ( läs en idiot gubbe som måste va jävligt less på livet ) som tydligen hade ensamrätt på stigen i jordbodalen. Ella var lite bakom oss och när jag såg han komma sa jag till henne att gå in till kanten. Så vräker han ur sig "håll i ungen" för att sen jävligt surt vräka ur sig "jävla idioter" till mig och Carina för att vi tydligen inte följde hans lag i jordbodalen. Till saken hör att Ella inte hindrade hans framfart och OM hon hade gjort det så hade han väl fått sakta ner och kanske tagit 2 steg till sidan. Men nej han var tydligen chef över stigen. Så nu vet ni det..låt inte era barn springa fritt på en allmän plats för barn har tydligen inte samma rättigheter som sura gubbjävlar. 

Så fick jag sagt det. 

Nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis stöter jag inte på en enda idiot imorgon. Fast det är att hoppas på för mycket med tanke på vilket jobb jag har. Så fick jag sagt det också.

Sov gott