Jag skulle kunna slita av mitt hår dagar som denna. Ella går mig fullständigt på nerverna. Upp i ottan och direkt när hon vaknar tjatar hon om frukost. Äter hon när jag ställt fram det? Nej! 
Sen ska det bråkas om borstning av tänder, klädval och alla andra viktiga problem. När denna striden väl är tagen så får hon ett utbrott för att hennes tårta inte vill som hon vill så då ska det kastas saker och smällas i dörrar. Städa? Kommer absolut inte på fråga, Ella tror tydligen att hon är en prinsessa som inte behöver lyfta ett finger. 

Om en kvart ska vi gå ut..då börjar ännu en strid som handlar om ytterkläder och att ta på sig. Helt slut på energi och vi har varit uppe i 2 timmar 😩

Ibland är det minsann rena semestern att gå och jobba..fast å andra sidan där handskas du med vuxna människor som beter sig som 3åringar.


Ännu en helg som flög förbi! 

Vi började vår helg med att i fredags gå på öppna förskolan i Bårslöv. Himla trevligt måste jag säga. Massor av roliga saker att göra för Ella, kuddrum, sångstund, fika och pyssel. Dit åker vi fler gånger.

I lördags åkte Ella och Andy och fiska. Mysigt tycker jag och Andy hoppas nog att Ella ska bli en liten fiskare som han själv. Kanske när hon blir större men nu är hon inte det. Efter 5kast ville hon hem igen haha.
Lite senare på dagen kom mamma förbi och baka med oss. Det tyckte verkligen Ella om som vill hjälpa mig mer och mer i köket. Tyvärr tyckte jag att bullarna blev torra så vi får nog öva mer.

Idag har vi hängt hos mina föräldrar hela dagen. Jag och pappa har rotat fram alla mina gamla barbiedockor och möbler. Herregud säger jag bara så mycket saker. Men roligt att det kan gå vidare i arv..dom har jag haft väldigt roligt med så förhoppningen är ju att Ella också ska ha det :)

Nu ligger jag i sängen och hoppas på att klockan ska springa iväg så bron snart börjar. Jag är dödstrött så det blir en utmaning att hålla sig vaken tills dess ;)

Japp precis så som rubriken lyder, så är det. Jag krångla mig i den här tighta saken ( har köpt en slimbaddräkt, Hej o hå jag ser inte ett dugg smal ut) och upptäcker att den gärna vill krypa upp i röven på mig. Finns inget värre och när man dessutom inte har en tight snygg röv så vill jag INTE att den bara ska täcka halva ballen. Men jag löste det.  På med ett par bikinitrosor över baddräkten. Tänker att folk ska skita i hur jag ser ut ;) 
Jag simmade 60 längder...det tycker jag är bra för att inte ha gjort det på år och dar. Nu får vi se när jag pillar mig dit nästa gång..förhoppningsvis redan på måndag men den som lever får se 
Idag lämnade jag Ella 9 på förskolan. Jag lämnar alltid henne 9 när jag jobbar eftermiddag och faktiskt är det väldigt skönt för det blir lite egentid. Varken barn eller sambo hemma :)
Jag och Ella tog en promenad till förskolan. Vågar knappt erkänna det men vanligtvis tar jag bilen upp ( ca 10 min. gångväg ) höjden av lathet! 
Det gick i alla fall bra att gå dit, hon pinna på och promenaden tog oss bara 20 minuter. Man vet ju aldrig vad hon ska hitta på vägen så vi får gå i god tid. 

Efteråt tog jag en jogging / promenad genom jordbodalen. Där nere blåste det inget så där var riktigt skönt att gå. Dock tittar jag för mycket på deckarserier så jag inbillar mig en massa när jag går där. 

Strax ska jag iväg till jobb. 14-19.15. Kan tyckas vara en skön tid men segare tid får man leta efter !

Ledig imorgon och jag hoppas min mamma ska kunna ta Ella en stund så jag kan komma iväg och simma. Jag har köpt en baddräkt  ( som jag knappt kommer i ) det är nog dags att inviga den med tanke på att jag köpte den i somras..jadå.

Sen i torsdags har det varit full rulle hos oss. I torsdags fyllde som sagt Ella år, på fredagen kom Rebecka för att fira Ella och lördag och söndag har vi haft kalas.

Lördagen var kalas för släkten och på söndagen var det kalas för kompisarna. Båda flöt på väldigt bra och Ella har varit helt överlycklig över alla sina gäster och framförallt sina paketer ;) Just nu är det barbiedockorna som är favoriterna. Hon klär av och på och fixar och donar :)

Idag har jag varit igång nonstop sen imorse. Har tvättat i tvättstugan och fixat här hemma däremellan...är helt slut nu! 
Men imorgon är det sista lediga dagen och då tänker jag inte ha några måsten kvar på min lista.








Idag har vi rockat igång denna torsdag med skönsång och paketöppning :) Äntligen kom dagen Ella längtat efter..sin födelsedag! 
Hon undrade dock varför vi väckte henne mitt i natten haha. Ja det är ju inte precis ljust vid halv 7 :)

Jag och Ella ska snart äta pannkakor till frukost sen ska vi åka till leklandet i Ängelholm där vi ska möta upp Ida och Linnea för massa bus :)