Idag har jag och Andy haft en jättemysig dag i solen. Imorse kändes det rätt hopplöst men efter att ha övertygat honom att vi skulle cykla till stan har det bivit bra :) Vi cyklade ner till stan vid 12 tiden...gick en sväng på kullagatan och leta solglasögon, efter det träffade vi på A´s kompis Björn å då blev det en öl på hamnpaviljongen.
Vid 2 tog jag och Andy båten över till Helsingör där har vi suttit resten av eftermiddagen och myst på torget. Blev även middag där :)

Nu e jag hemma nöjd och belåten, Andy ska kolla fotboll ikväll så jag är alone här men det gör inget..är ju " Morgan och Ola-Conny" ikväll och det är ju bara fööör bra!:D


Jobb imorgon, röd dag så tiden är lite annorlunda jämfört med en vanlig tisdag men det gör inget..bättre betalt sen har jag semester på onsdag så jag ska nog stå ut :)


Ha en bra valborg!
Idag skulle vi egentligen åkt till Sjöbo men imorse ringde Andys pappa och ställde in. Helt plötsligt hade vi en hel dag att fördriva...har dock inte blivit mycket gjort. Vi har varit en liten liten sväng på väla för att hämta ut min mobil sen åkte vi och handla mat och godis :)

Telenor e ju söta..jag har tyckt att min mobil varit inne länge på lagning men har ine fått något sms om att den skulle vara klar så har hel enkelt fått vänta. Idag kolla jag på mitt kvitto och ser då att dom skrivit fel nummer till mig så det visa sig att mobilen legat klar i butiken sen den 18 april. Störigt men nu har jag fått hem den i alla fall. Funderar på om jag kan dra ner min mobilräkning lite i månaden. Måste bli lite med ekonomisk och det är en räkning som jag absolut borde kunna få ner. Får nog ta tag i detta!

Imorgon blir det bakluckeloppis igen med Ida. Denna gången har jag dock inte så mycket saker men lite kläder ska jag försöka få sålt. Hoppas att det bringar in lite pengar till sparbössan :)


Undra om det blir någon middag idag...klockan är 20 i 7 och Andy "vilar middag". Får nog väcka han snart :)
Jag blev inte bättre igår så efter 1 timme på jobb traska jag hem igen. Bädda ner mig i soffan och rörde inte en fena resten av dagen :( Idag mår jag konstigt nog mycket bättre men förkylningen är inte bra så toppen mår jag tyvärr inte.
Var precis ute o slängde sopor och gud vad varmt det är...verkligen helt underbart! Det är dags för våren att komma nu..bästa årstiden på hela året!

Nu ska jag bädda ner mig en stund till !


Puss & Kram
Nu har jag gått och blivit sjuk :( Är inte jätteförkyld men näsan är det stopp i och halsen den ömmar. Mår inte alls bra om jag ska va ärlig men jag har 2 jobbedagar kvar innan ledig helg så jag tänker bannemej stå ut!
Idag har jag bytat tid med Helena så det bllir 12-20 idag också. Hoppas den går lika snabbt som den gjorde i tisdags.

Imorgon om jag inte är sämre ska jag och mamma åka till väla när jag slutat. Får se till att inte hela lönen spenderas där ute men lite kan man nog unna sig :) På kvällen har jag bjudit in mig själv på middag hos mina föräldrar. Andy ska på HIF och jag känner inte för att sitta hemma själv o glo.


Nej nu ska jag vila lite innan det är dags att jobba!
Igår hade jag en supermysig dag med Lollo, Ida, Filip och Linnea. Vi åt långfrukost hemma hos Ida sen åkte vi till pålsjöskog där vi strosa rundor samt åt glass i det fina vädret :)

Idag har det inte blivit mycket roligt gjort för jag har jobbat 12-20, dock har tiden gått väldigt snabbt...vill att tiden ska susa fram nu till ledig helg samt en rolig sak nästa vecka.

Imorgon blir det jobb 8-15 sen ska jag hem till Jessica, Matte och Noel..trevlans värre :)
Haft den värsta natten på länge. Jag har varit vaken mer än jag sovit och jag typ dör av trötthet nu :(
Från klockan 23.30 fram till 04.00 har jag bara vridit och vänt mig, fy fan vilken mardrömsnatt!

Nu är min enda önskan att denna dagen ska gå snabbt så jag kan gå hem och lägga mig någon timme. Men först jobb, 9-16...för första gången på mycket länge hade jag kunnat göra allt för en eftermiddagtid idag...jag hade gått rätt in och lagt mig igen....
Vilken dryg dag. Jobbade först 5 låånga timmar, sen satt jag en halvtimme o vänta på min massagetid, efter det hade jag en timme att fördriva innan jag skulle träffa pappa på biltema. Blev att jag åkte en sväng till väla..gick in o åt 2 korvar på ikea haha.

Nu ska jag pyssla här hemma ikväll ska jag äta jordgubbar och hallon med vaniljkesella o jag längtar redan :))


Haft en väldigt bra måndag. Jag skulle vilja påstå att jag ätit konstant idag. Först träffade jag Sjöbbe på Väla. Där blev det fika med hallonpaj och vaniljsås.. Vi kollade lite i affärer oxå men det blev dock inga köp. Efter det åkte jag hem till Ida där vi fikade på kakor. Hemma hos Ida hann jag även med att äta middag och efterrätt med ananaspaj och glass. Ibland blir jag sjukt stolt över min karaktär! :D

Nu på kvällen åkte jag och Ida ut på väla igen. Hon skulle byta en av Linneas doppresenter och då följde minsan en klänning med Linda hem. Det var inget impulsköp för jag tittade faktiskt på den redan när jag var där med Sjöbbe ( Känns bättre då ):)

Här sitter jag och väntar på att "våra bästa år" ska börja haha. Innan dess är det "extreme homemakeover" och jag kan inte med det programmet. Mamman som är med dag gråter så överdrivet att det söker mig hehe.

Ska äta frukost nu sen göra vid mig för idag blir det date med Sjöbbe, Jessica och Noel på Väla :)





Mina stjärnor ♥

Tokiga gobbe som ville att jag skulle köpa chips med mig hem...men när jag kom hem hade han visst somnat på soffan. Vem ska nu äta chipsen....jag får väl offra mig :D

Då var det söndag. Lördagen bara svichade förbi. Dop på dagen med mat efteråt sen hämtade A upp mig så vi hämta hans bil i Svedberga. På kvällen hade jag, Andy och Kim lördagsmys :)

Idag ska jag jobba extra men börjar inte förrän 4, innan dess ska jag hänga lite med Ida...vi ska på loppis. Inte min grej överhuvudtaget men jag följer med som sällskap :)



Ha en fin söndag!


Hade verkligen en jättetrevlig kväll igår i Sjöbo. Det blev som alltid många skratt :)

Idag ska jag på Linneas dop. Klockan 13.45 ska jag möta Lollo i stan sen traskar vi bort till Maria Kyrkan tillsammans. Har aldrig varit på dop  i den kyrkan men den är väldigt vacker så tycker att det ska bli roligt att se :)
Ikväll blir det hemmakväll med Andy och hans bror Kim. Lite sådär spontant bestämdes det igår att han ska komma till oss tills imorgon. 

Nu ska jag prova en musliskorpa som dom dela ut på jobb igår sen får jag väl börja göra vid mig!

Puss o kram
Då var man uppe, inte pigg men uppe i alla fall. Ska och jobba nu, 8-14 så det går snabbt. Efter jobb ska jag och simma med Blondy o Harder. Har lovat mig sjäv att komma igång nu så får vi se hur det går haha.

När simningen är klar blir det snabbt hem o duscha o svira om sen sticker jag och Andy till Sjöbo. Äta o dricka gott hemma hos Andys pappa och fru :) Kommer bli en kanon fredag detta!!


Jag var på väla igår o hitta ett linne. Nu hoppas jag bara att det blir bra tillsammans med tunikan. Det återstår o se imorgon för innan dess forskar jag minsan inte i det :)

Fick även lämna in min mobil IGEN! Samma fel fortfarande, det gör en ganska less för vafan har dom gjort på verkstaden egentligen? Så nu har ja gamla mobilen igen, tillbaka till stenåldern.

Ha en fin dag!
På lördag ska jag på dop för fina lilla Linnea:) Jag borde kanske fundera på vad jag ska ha på mig så jag inte står där på lördag, fullständigt panikslagen. Har som vanligt en bild i huvudet så imorgon blir det till att springa rundor på väla för att hitta denna outfit! Min klädsel känns inte superviktig eftersom jag inte ska stå framme i kyrkan men man vill ju ändå va fin  :)


I övrigt undrar jag hur f*n man skivar en mango smidigt? En av dom godaste frukterna som finns men jäklar vad svårt det är...känns som att hälften gått till spillo när jag e klar :(
Jag kommer säkert va en sådan person som går hela livet och e röksugen. Finns faktiskt dom som säger att dom aldrig slutat längta efter en cigg. Jag har nu varit rökfri i mer än 1 månad, för det mesta går det bra men som idag vill jag helt plötsligt röka. Kanske gamla vanor som sitter i. Har jag tråkigt vill jag gärna röga litta :)

Jag och min man ligger i soffan o tittar på tv idag. Jag ville ut till väla men efter ett tag insåg jag att jag har absolut inget att göra där. Får bli en lugn hemmadag istället för vädret är inte på vår sida idag.

Nej nu ska jag ut o kolla vad internetshoppingen har att erbjuda :)


Jag berättade ju för ett tag sen om en konstig dröm, ja men den jag drömde häromnatten slår ändå allt. Jag drömde att jag var tillsammans med en orm!! Eller tillsammans var vi ju inte för jag hade gjort slut vilket ormen inte kunde acceptera. Men hur sjukt e inte det då att drömma det??
Jag har så länge jag kan minnas alltid kommit ihåg mina drömmar på morgonen och dom är alltid lika skruvade :)

Nu är äntligen helgen över! Jag åkte inom mamma o pappa efter jobb o hämta lite påskmat, kan inte få nog av det :) Nu väntar jag på att det ska komma något bra på tvn sen e  min söndag gjord. Imorgon är jag lledig och jag tror jag åker till vla en sväng då



Skönt är det med ny data, ingen skärm som flimmrar, en fungerande fläkt och ett batteri som håller MEN jag kan fan inte skriva på denna. Denna är mindre än den gamla occh jag blir på allvar riktigt riktigt irriterad när jag skriver. Så nu får ursäkta om här kommer en hel del felstavningar.




La en gamla foton på nya datan för att ha allt samlat o hitta denna godingen. Scotts på sjöcrona, en av dom roligaste kvällarna jag någonsin haft!
Idag är det påskafton, skulle kunna tro julafton för snön faller utanför fönstret. Jag ska o jobba strax sen klockan 17 när jag slutar ska jag köra till mamma&pappa o äta påskmiddag :)  Pappa hämtar upp Andy innan så slipper jag köra hem om.

Tur man inte har bytat till sommardäck för den var ju jävelen vad det kan snöa...bara det inte e halt ute :/


Nej göra ve sig det sista nu då...Ha en fin påsk!


Idag är jag trött. Vaknade 3 inatt av att jag var kissig och törstig. Efter det känns det inte som jag sovit en blund, vilket jag förmodligen har. Det var i alla fall inte roligt när klockan ringde.

Då var det skärtorsdag. Kommer bli asmycket folk på jobb men det är bara bra för då går tiden fort. Slutar klockan 14 och då ska jag nog och hälsa på mamma&pappa. Kan inte bara åka hem o sätta mig för då blir jag trött :)

Vår nya tv e på plats och jag måste att där e sjuukt bra bild på den. Vilken skillnad mot vår "gamla".  Ska bli roligt att dra igång en 3Dfilm o se hur kvaliten e då.

Egentligen är denna helgen som vilken helg som helst. Bara det att det är påsk, men vem bryr sig? Tydligen jag för den känns jobbig och jag önskar att den redan var över :/
Då var vi inne i påskveckan. En mycket intensiv vecka om man jobbar i matbutik. Jag jobbar såklart alla dagar, trist som fan då vi blivit bjudna på påskafton till Sjöbo till A´s pappa o fru. Känns dock lite sent att köra dit när jag inte slutar förrän 5 :( Men så är det att jobba i den branchen man gör, alltid något man missar. Blir påskmiddag hos mamma & pappa istället och det är inte fy skam det heller :)

Idag kör jag igång 14.00, en timme tidigare än vanligt. Innan dess ska jag mysa i soffan :)
Idag har jag och A varit ute o kollat på nya saker till hemmet. Det blir nog att vi köper ny tv, data och hemmabiosystem imorgon. Dom rike dom kan haha! Jag har strängt sagt nej till ny Tv länge nu men jag får väl erkänna att jag blev lite såld på den idag när vi var ute o titta :)