Igår hade vi en jättetrevlig kväll hemma hos Helena. Framförallt väldigt god mat  :) Det snicksnackades hela kvällen. Runt 1 drog vi ner i stan efter att jag velat fram och tillbaka hur länge som helst. Det var sådär ute. Jag tycker ju inte ens att de e kul att gå ut. Det e roligt om man träffar en massa folk man känner men det gjorde jag ju inte, inte en kotte faktiskt. Men jag hade trevligt sällskap ute iaf :)
Drog hem vid 3, en jättesnäll taxichaufför o de kosta mig bara 100spänn...de var minsjäl billigt :D


I eftermiddag ska ja hem till mammi och äta middag. Stora frågan e ska ja våga köra eller ska ja sätta mig på en jäkla buss? Alkomätaren visar 0 promille men man vet fan inte. Jag drack ändå en jäkla massa igår.


Bilder kommer som vanligt om en vecka eller två :D

Måste börja med att säga, vilket skitväder! Vi ska ju grilla ikväll, var fan e solen? Jag sitter och funderar fram och tillbaka på om jag ska åka ut till väla. Pallar jag liksom? Jag har ju kläder att ha på mig ikväll, det har man alltid... men inget fint!!

Har haft myskväll med honey. Tacos och film :) Vi hyrde film för en gångs skull, 3st...den första e avklarad skulle va en skräckis men den va sådär. Jag älskar skräckisar som man nästan skiter i byxan av. Så var inte denna.

Imorgon ska ja sova läääänge. Städas och färgas hår ska det oxå göras. Egentligen vill ja ut och kolla efter något nytt att ha på mig men vi får se vad det finns tid till :)

Sverige missar finalen i eurovision. Förvånar mig inte ett dugg. Oftast är det så att ju mer du hör en låt ju bättre tycker du att den är. Inte i detta fallet, ju mer jag hör den ju mer inser jag hur jäkla dålig låten e. Så tråkig så gudarna gråter. Nej dåligt val Sweden, mycket dåligt val.

Snart e det helg. Enbart en jobbedag kvar sen firar vi helg med 3 dagars ledigt. På lördag ska vi tjejer ses hos Helena. Hoppas på fint väder då vi ska grilla...mys :)

Vill även ut på lördag och se om vi hittar en ny vardagsrumsmatta. Vår e sååå jobbig. Förvänta mig visserligen det med tanke på att den i grunden e svart..men inte så jobbig som den e.
Sjukt att jag fortf. e uppe me tanke på hur trött jag varit idag. Men liggandes i soffan med tv´n på e ju inte så ansträngade.
Imorgon ska ja ut och byta glas på mina glojärn. Det har varit nära 2ggr idag att jag pajjat dom. Ena gången la dom fint i sängen för att sen helt glömma bort det. Tog alla mina kläder och slängde ner dom på golvet inte en tanke på att i den högen låg även dom. VÄLDIGT nära att jag trampa på dom men de klara sig :) Andra gången råka jag halvligga på dom i soffan. Dom e tåliga dom haha.


Nej nu ska jag sova. Mannen min har soovit sen 7tiden så frågan e hur natten blir för han. Själv ska man sova goooott :) Sov sött♥
Vad vore Lindas blogg utan lite gnäll. Idag mår jag bra m e n hostar som en gast. Känns som ska jag hosta ut mina inälvor. Hoppas inte det händer, lite jobbigt att sitta på vårdcentralen med inälvorna i en Icakasse på magen. Man vet ju liksom aldrig hur lång tid det tar innan man fram komma in och prata med en doktor.
Idag har jag varit på utbildning hela dagen. Svenskaspel sommarspecial. Är till för oss som ska jobba extra i förbutiken nu under sommar. Herregud var mycket information. Mycket har säkert stannat i hjärnan men en hel del har nog tyvärr flötit ut ur öronen igen. Bomben, Lången, Stryktips, Måltips, Matchen, Lotto, Keno...ja you name it. Det handla om allt! Väldigt nyttigt och intressant men när det kom till det där att räkna ut saker och ting tappa dom mig på vägen. Jag och huvudräkning, not sooo good!

Jag och Annika P såg mest framemot lunchen och där får man säga jag blev besviken. Vart var det stora salladsbordet? Det bästa med att luncha ute ju haha. Men dessvärre är det väl så ju finare ställe, desto sämre mat.


Väl hemma nu är man trött som ett as. Ska strax lägga mig i soffan i extrarummet med täcke och kudde och glo på The Hills. Lånat boxarna av Maddis så nu har man lite att kolla på :)

Imorgon e det jobb igen. Längtar sååå till helgen!


Ha en bra kväll!




Väska på magen som en kärring e såå 2010 :D

Idag har jag spenderat min tid hemma hos mormor. Är flera år sen vi träffades och det kändes skönt att sitta hemma hos henne och känna att allt nästan var som vanligt. Min barndom utspelades ofta hemma hos mormor och morfar, och det är inte mycket som förändrats. Jag tänkte sitta där ett litet tag men ett litet tag blev flera timmar då min mormor har en tendens att prata nonstop :) Kort drogs fram ut lådor, parymer åkte fram. Ja allt va helt enkelt som det alltid varit :)

Nu e man himma igen och vad resten av dagen ska erbjuda har jag ingen aning om. Hungrig e jag men vad ska vi äta till middag? Lönen kommer imorgon och innan dess har vi icke råd att handla maaaad haha :)
Vilken lååång och seeeeg dag det varit. Börja redan kvart i 8 i morse då jag hasa mig upp ur sängen och in i duschen. HBGhem skulle komma antingen igår eller idag för att mäta hur mycket värme och varmvatten vi använder. Då de som vanligt inte kan säga vilken tid de kommer utan de e mellan 8-16.30 fick jag snällt hoppa in i duschen för att inte riskera att krocka med dom i dörren :) Dock alldeles för trött duscha jag sen gick jag och sov lite till med min turban på huet :)

Dagen har verkligen aldrig velat ta slut. Ont i halsen har jag och jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk. Imorgon ska jag infinna mig 07.45 på maxi för att öva öppning i info. Jag ser inte framemot en tidig morgon, verkligen inte eftersom A e ledig :(


Första dagen med glasögon på jobb e invigd, massa positiva reaktioner så det var ju roligt :)


Nu ska ja mysa me honey!!


Sov gott!



Nu är jag väldigt sugen på att tatuera mig, frågan är ska jag eller ska jag inte...Vill ju verkligen men är rädd för att ångra mig. Den ska trots allt sitta där resten av livet. Det tål att tänkas på. Ska prata med Blondy imorgon, hennes pojkvän Roy ska i så fall göra den till mig :)

Dagens fråga, vad f*n ska jag hitta på idag?

Försökte fånga på bild hur jag ser ut i mina glasögon... men det går icke. Med tanke på att jag sitter med munktröja, flottigt hår och osminkad fejja så ser helt enkelt inte ett enda kort klokt ut. Jag skyller på kameran för hade ni sett mig på riktigt hade ni sett att jag e smokin hot här i min soffa. Så nu till den stora frågan, lägga sig och sova i brist på annat och riskera att vakna klarvaken i natt, eller sitta här och lida tills klockan blivit tillräckligt så ja får en god natts sömn?! 

Jag längtar till om 2 veckor, då sitter jag hemma hos Helena med alkohol i kroppen och har förhoppninsvis en helt ypperligt trevlig kväll med fina vänner.

Tänk om en månad ska det vara sommar, om ca en månad har jag sommarschema i info vilket innebär ingen Linda i kassan. Tänk så snabbt en månad går och jag är fortfarande inte fullärd. Herregud hur ska det gå? Vill ni spela på konstiga spel som inte innefattar keno, lotto och hästar så ställ er inte i min kö haha. Nej skämt åsido, jag kommer fixa det galant!


Fortsättning laserdome

 en shot i pausen så blir man superwoman

 Ida på tjuren

 Louise var en jävel på de

 Malin kämpar för att hålla sig kvar

 Annika fullt koncentrerad

 Blondy

 Vårt lag!

 Helena vann guld

 Frida och Lollo


Efter laserdome



Lollo fixar håret




Girls just wanna look gooood



Hår ska plattas




helena, Ida och jag



Partysugna tjejer



Vad är en fest utan chips



Annika med sina shottar



Malin på G



Carina likaså


Galna töser



Jag Emma och Sjöbbe


På väg till Cantina



Camilla och Louise




Helena, Frida och jag



Annika och Anette


Nej nu giter jag fan inte mer... borde finnas ett lättre sett att ladda upp många bilder.

Har jag sagt hur tråkigt jag har det ikväll? Om inte... DET SUGER

Ibland har jag lust att skaffa en anonym blogg, en blogg där jag kan skriva av mig...mina innersta tankar. Här delar man ändå av sitt liv till människor. Dock inte många men jag vet inte ens vem som läser. Vissa saker finns i ens huvud som man bara vill få ut...jag berättar väldigt mycket för mina vänner och familj men vissa saker håller man inom sig. Skriva dagbok skulle man kunna göra men idag e man för bekväm för det. Datan bara knapprar man bokstäverna, dagbok ska man sitta och skriva för hand o då får man skrivkramp.

Jag vet inte vad det e med mig
LASERDOME!



 Louise o Linda

 Emma, Ida, Louise, Karin och Anette

 Tjejerna i väntan på att få börja spela

 Linda

 Blondy

 Emma

 Carina, jag, Anette och Louise

 Linda och Frida

 Helena

 Annika

 Sumorbrottning

 Carina

 Match

 Sjöbbe och jag

 Helena

 Drickepaus

 Louise och Ida

 Lollo

 Jag

 Jag och Blondy

 Annika o Emma

 Åskådare

 Söta lollo



Forts. kommer, pallar inte mer tar 100år!
Vilken slappelördag jag haft. Sov till 10.30 och efter det har inte många knop blivit gjorda.

Igår jobba jag sen på kvällen hade vi besök av Andys mamma och sambo. Vi åt middag( Skaldjurspasta...såååå gott) och spela kort. Dom gick hemåt vid 1tiden och då var jag lagom trott, kinesögon till max:D Synd bara att jag fick så himla ont i magen annars var kvällen väldigt bra.

Ikväll ska min kära sambo ut och festa, och jag ska göra nada. Klockan e redan mycket och jag får ångest för att jag ska jobba extra imorgon. Får tänka på lönen men ajaj va de e tufft ändå. På måndag åker A till Göteborg för att jobba, I hate it, så tomt här blir :(


Buuhuuu nu var snart denna lediga dag slut... jag vill inte jobba imorgon!!

Har ändå fått lite gjort idag, ut till laröd för att hämta andys presenkort...på väg till väla efter att ha kört och kollat en sak i Allerum blev vi lite oense om vilken väg som va bäst att köra, vi tog Andys väg och körde en megalång runda ute på landet för att sen komma till den vägen jag mena :D Men söndagsåkning e alltid mysigt.
Ut i glasögon butiken för att fråga om det var rätt att ljuset speglades så, ja det var det. Men jag sa som det var att då är jag inte intresserade av glasögonen..som tur e kunde hon skicka en ny beställning på andra glas istället. Får se när dom dyker upp så länge får jag ha dessa.


Väla blev det sen en snabbis och när vi kom hem var vi duktiga och gick bort och pumpa våra cyklar vid Ramlösastation ( skitbra att dom har en cykelpump där) så nu är våra cyklar äntligen var dom ska va, i cykelförrådet!!

Nu kollar vi hockey, mål redan till Tjeckien men det kan ju ändras snabbt :)
Känns konstigt att va ledig idag, det e man ju aldrig en torsdag. Lite att fixa har man idag, ska bla. åka ut till glasögon affären igen för jag e inte nöjd hur ljuset reflekteras i dom.

Hade dom på mig större delen av kvällen igår men fan vad jag blir trött i ögon och huvud. Testa att köra med dom, megaläbbigt...allt va ju så tydligt sen väl inte på Brunnen blev jag så jäkla yr i huvudet så var tvungen att ta av dom haha. Inte lätt att vänja sig men de kommer väl sakta men säkert.

Igårkväll skulle vi kolla på Avatar. Andy somna efter ca 1timme men för en gångs skull höll jag ut. När kl va 00.30 var jag så trött så jag fick pausa och gå ut och ta en cigg sen på det igen :) Filmen var ju ganska bra...inte så bra som alla säger men helt klart sevärd!
Idag skiner solen lite, gött e de för om några timmar ska jag möta Linda i stan. Traska runt lite och glo i affärer. Först ska det dock tvättas lite kläder och man får väl försöka få i sig lite frukost oxå :)

Ha en bra dag!
Nyss kommen hem från en supermysig kväll hos Helena. Spelat yatzy,10.000, ätit chips och snackat skit :) Jättefint hade hon fått i sin lägenhet, och dessutom hade hon en megastor katt ;) Han rivs ibland säger Helena så ja våga knappt röra honom....annat e de med Beckham som ja tycker ser ond ut men Sjöbbs säger han e snäll :)

Så tack Helena, Louise och Blondy för ikväll, mer sådana kvällar tycker jag:)

Nu ska snart denna lilla tjej sova, sista jobbedagen imorgon och det klarar vi galant!

Sov gott pusss
Äntligen var fredagskvällen avklarad. Känns alltid lite lättare när man gjort den, nu återstår bara 2 dagar av helgen :D Har precis ätit nattamat...gårdagens middag, spenat med prinskorv slank ner i kistan såhär nära natta.

Imorgon jobbar jag till 17 sen ska jag köra hem till Helena för att titta på hennes nya lägenhet, ska bli mys :)




Så fint det börjar bli på vår balkong. Idag var jag och mamma och  handla ett olivträd. Blev superfint där ute, nu hoppas jag bara att det trivs där. Det måste komma lite sol nu så mitt växthus a.k.a balkong kan blir riktigt smarrigt varmt!

Nej men fy vilket tråkigt väder det e idag. Inte för att jag ska göra så mycket och kvällen ska ändå spenderas innanför stänga dörrar. Men ändå, det e ju höst ute!!

Nu har jag dammsugat och ätit frukost...ska hoppa in i duschen snart sen e jag helt redo för att möta dagen :)


Ha en trevlig kväll allihopa!!!
Jag som e världens lataste fick skjuts bort till Netto av Andy när han skulle och träna. Han tyckte det var sorgligt att jag inte gick dit istället men nej jag skulle åka med dit. Tror ni han skratta när det visa sig att Netto inte tog kort idag så istället fick jag traska upp för hela jäkla backen för att istället handla på brunnen. Pust så jobbigt det var. Haha nej skämt åsido, jobbigt var det inte men det tog emot ;)
Skulle ju handla ett olivträd på Netto men det blidde inget med det. Jag försöker ändå att alltid ha lite kontanter ute men såklart inte idag när det väl behövs.

Nu efter middagen har mannen begett sig till HIF. Själv sitter jag och funderar på om jag ska ta tag i städningen nu eller skjuta fram det till imorgon?

Glasögon är numera fixed. Efter ett ex antal provade bågar, lite maktlöshet och lite gnäll så tror ja att jag hitta ett par som ser någorlunda ut. Men fan tycker jag ser ut som en nörd vad jag än tar på mig. Ni får inte skratta när ni ser mig sen :)

Mammi och jag åkte även till flowerteam för att handla blommor och av mamma fick jag en liten tomatplanta. Nu väntar jag med spänning på redig hetta så min planta kan froda och odla riktigt goa körsbärstomater. Hur detta projekt ska gå får vi se men jag återkommer med uppdatering.

Annars har man bara jobbat idag....lika kul som alltid. Imorgon jobbar jag dock bara till 14 sen får vi se vad dagen har att erbjuda

Imorgon ska jag ut och leta glasögon. Hoppas jag hittar några som passar mitt ansikte eftersom jag alltid ska ha dom på mig. Mycket sämre syn än vad jag trodde var domen från optikern. Jeje vi får se, hittar väl nått fint :)

då var sista lediga dagen över. Ni vet alla vad jag anser om det men veckorna går ju alltid så snabbt så man får se det positivt...snart e det sommar och sooool
Usch jag tycker inte alls om min hårfärg. Trivs inte i den färgen. Nu e frågan om jag ska köpa ny färg och försöka färga över, eller om jag ska ge den några dagar och se om det ändras.
Igår var en trevlig dag. Linda kom hit redan vid 4, då satte vi igång och färga mitt hår. Först det vanliga mörka sen rött på de. Syns inte så mycket men ja får passa de för de kan nog lätt ha en tendens att bli tocke :)

Kl 19 infann vi oss på dalhem i lokalen där vi skulle fira Sara som fyllt 25 och Samuel som fyllt 24. Det var en trevlig kväll var hemma vid 02.30. Shitpommesfritt....kändes som att ja blev mega full under taxiresan ( Hur nu de skulle gått till) för ja kände mig inte så berusad på festen så jag fick gå hem och göra partytricket. Behöver ju inte skriva här va de innebär men det inkluderar samarin och fingrar :D

Faktiskt inte så seg idag...jag e helt övertygad om at de beror på partytricket men man inbillar sig så mycket. Precis ätit nudlar och skulle kunna döda för Mc donalds. MEn det kommer det inte bli idag så de kan ja lägga ner igen :)