Kvällen igår var helt galen. Jag finner inga ord. Vi vet hur man festar i alla fall. Mat, dricka, pilkastning, cider på stan och dans i vardagsrummet så jag nästan har träningsvärk idag. Klockan 2 blev vi hämtade och tur var väl det annars vet jag inte hur kvällen hade slutat. Mc donalds i sängen när man kom hem...morgonrocken på ner till bilen för att hämta mina kort som ramlat ut. När jag kommer upp till dörren igen hänger Andys nycklar kvar i nyckelhålet haha skadat.


Nu ska man försöka få i sig lite mat :)

foto025 (MMS)

så söt liten valp Andys pappa o sanne har:)

Men tur att jag har koll på läget. Fick beställa ett nytt lösenord på mitt svenskaspel konto för några månader sen. Fick hem det nya lösenordet...tänkte inte mer på det. Idag får jag för mig att jag ska spela på lotto över internet. Rotar fram pappret med lösenordet. Nä men då visar det sig att det var jag tvunget att registrera innan den 11 augusti annars var det ogiltigt. Nu fick jag med andra ord beställa ytterligare ett nytt brev hem. Stöööörigt. Tänk så hade jag blivit miljonär idag?


Jag spela i alla fall på keno igår. I förrgår när jag spela det vann jag minsan 45kronor...inte illa det :D

Då var det äntligen lördag. Jag älskar att kunna ligga i sängen hur länge jag vill, jag älskar att ha en morgon med min sambo, jag älskar att kunna äta frukost tillsammans. Jag älskar lediga lördagar helt enkelt.

A har åkt iväg för ett tag sen, flitig som han är ska han både träna och spela fotboll. Själv är man påklädd men det är väl också allt. Fick ju sticka iväg imorse och handla frukost annars hade jag nog inte ens haft kläder på mig vid detta laget. Funderar på om jag ska in i duschen för att sen ge mig ut på väla eller familia. Egentligen vill jag nog det mest för att ha något att göra. Känns som alla jobbar idag, eller i alla fall dom jag hört av mig till.

Vid 3 ska vi ta tåget till Malmö. Äta middag och kasta pil hemma hos Andys pappa och sambo. Det ska bli roligt.

foto024 (MMS)

lite vin framför idol såhär en fredagskväll:)imorgon blir de all in så ikväll blir det lugna puckar!

Man ska aldrig lägga sig i soffan och vila efter jobb. Fan jag somna ju till i nästan 2 timmar. Helt groggy när A kom hem. Nu ska vi dra en sväng till väla o se om han hittar nya skor...jag är bihanget haha

foto019 (MMS)

undra vad det gäller...lösgodis eller inte lösgodis:)

foto031 (MMS)

kokar ägg i vår nya äggkokare men så länge dom varit där i lär dom va gröna!

foto030 (MMS)

några kapitel i Ego Woman, som faktiskt hitintills är väldigt bra.. Men nu blir de mp3an för nu ska jag försöka sova:) god natt!

Igår var en riktig heldag med fina tjejer. Klockan 9 gick jag ut till bilen för att köra och köpa bullar. My gooood det var inte lätt att skrapa rutorna..satt ju som in i bergens! Tur vi inte skulle ta min bil upp till Ullared för inga vinterdäck på och det var riktigt halt ute. Efter det samlades jag, Karin och Helena hemma hos Ida för lite frukost.
Vi var framme i Ullared vid 12.30. Jag hittade aboslut ingenting. En kofta...och lite skit. Bra för ekonomin men tråkigt när man e där uppe. Så mitt kalas sluta på 700kr. Har nog aldrig hänt tidigare. Blev ändå många timmar trippandes omkring inne i varuhuset för att sen efter äta kina buffé. Inte förrän vid 10 på kvällen var vi hemma igen och då var jag helt slut.


Idag är det onsdag och jag ska jobba kväll. Slutar 20.45 sen får jag skynda mig hem till Greys :) Inget roligt väder ute så hade det inte varit gör jobbet hade jag inte gått utanför dörren idag.

Nu blir det till att diska och tvätta vidare


Ha en bra dag!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8012334.ab 

Den här mannen har just gett " äckligt, brist på annat" ett ansikte. Hur kan man få för sig att göra detta? Nej fy, hoppas han inte har fru för hade Andy börjat göra detta hade jag slängt ut han.
Älskade måndag e här. Idag tycker jag inte så mycket om den för idag ska jag jobba. Men skit i det. Först ska jag på härlig massage ska bli wunderfull! Sen jobbar jag bara 3-8 så jag klagar inte.

Istället blir jag ledig imorgon och då ska jag och Ida köra till Ullared. Jag har egentligen inte pengar till det men skit i det vad gör det om 100år. Är roligt att bara åka och göra något och inte sitta här och ruttna.


Har ett jävla sår precis på insidan av näsan. Precis lyckades jag dra av skorpan. Vilken känsla, jag kunde andas utan att det kändes som hela närborren attackerats av kråkor. Men det börja ju blöda direkt så lyckan blir inte långvarig. Jag får stå ut med denna känsla tills det behagar läka. Det kan ta tid, sist jag hade sår i näsan läkte det inte på flera månader. Det e bara till att gilla läget helt enkelt.
Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar. Åh ni anar inte så gott det luktar. Skaldjursås med pasta, sallad och baguette. MUMS det e så jäkla gott! Ikväll blir det bara hemmamys med hjärtat.... godis och chips framför tvn...passar mig perfekt för imorgon är det jobb igen.


Ha en trevlig kväll Puss


Jag hatar att jobba fredagskvällar av många anledningar men den största av dom är att vi har jävla pack där då. Tuffa jävla ungdomar som inte gör annat än att ställa till med problem. Snor gör dom men det i sig "skiter" jag i men jag hatar när dom ger sig på oss. Idag har dom hotat vakten, kallat min jobbekompis hora, sagt till mig att jag ska hålla käften och kolla bort och i grund och botten har ingen av oss gjort dom något. Det börja med att min kassaledare sa lugnt och sansat till dom att dom fick äta sitt godis efter att dom betalt och därefter braka det loss. Jag säger det, det är synd att en sån som A inte jobbar där och dom stått och kaxat sig för han hade gett killen en jävel. Hatar dom. Blir så frustrerad. Jävla pack.

Hålla käften och kolla bort. Sa jag något överhuvudtaget? Nej jag titta på dom för han satt och snacka skit...går mot honom när han fortsätter snacka och säger " ursäkta jag hör inte vad du säger" Då kunde jag hålla käften och titta åt ett annat håll ( sa han 3ggr till mig med kolsvarta ögon) för annars skulle han se till att jag förlora mitt jobb....Vänta lite...han ska göra så jag förlorar mitt jobb???!!!!.... HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAAHHAHAAHAHAH det var det roligaste den lilla patetiska människan sa den dagen.



Nej jag brusar upp mig. Min jobbekompis undra vad det ska bli av sånna personer. Men tyvärr e sanningen att det ALDRIG kommer bli något av dom.  Sorgligt men sant.

Tji fick jag för som ett brev på posten kom min huvudvärk tillbaka med bravur. Skithuvud.
Fick ryck och fixa till här hemma. Bäddat rent och lagt i en maskin tvätt. Duktig e man ibland.

Nu vill jag julpynta, icke länge kvar sen får man det ;)

 

Myspys i extrarummet julen 09

Dagen började inte så bra. En jäkla huvudvärk så jag bokstavligt talat trodde mitt huvud skulle sprängas i bitar. Men en pilla på det och glasögon på så försvann även det. Måste bli bättre på att använda mina glasögon, än så länge sitter dom fortfarande på annars har jag en tendens till att ta av dom så fort jag kommer innanför dörren.

Efter jobb stack jag och simma med Camilla. Åh så lungt och skönt där var idag, bara vi 2 på motionsbanan I like it! Kör fortfarande på 40 längder så imorgon tänkte jag höja ribban och köra 60...man måste ju pusha sig själv och blir bättre och bättre.

Lämnat in bilen för tvätt och städning har jag oxå gjort. Ja jag är så jäkla lat och låter någon annan göra det.

Imorgon är det fredag. Fick informationen nästa vecka så nu visar det sig att jag inte är ledig förrän tisdag. Så sorgligt.



Ha det bäst!


foto021 (MMS)

kan klockan bli två så jag får gå hem igen...huvudvärk så jag snart dör....eller nått.

Idag har jag och mamma varit på utflykt. Först var vi på trästället i Skyrup och sedan på förmedlingscentralen i Tyringe. Vi e rätt roliga för vi fungerar exakt likadant. Förmedlingscentralen är ett ställe där dom säljer både nya och begagnade saker så direkt vi kom in tyckte vi det lukta konstigt. Lompaställe ;) Önskar att jag hade varit lite mer öppen för begagnade saker, hör ju folk som hittar fina saker på loppis men nej, det är helt enkelt inte jag. Kan inte tänka mig att ta in något i mitt hem som någon annan haft.


När jag kom hem gjorde en megagod middag. Köttbullar, potatis, sås, brysselkål, ärter&morötter och såklart lingon till det. Så enkelt men ack så gott!!


Nu blir det hem till Andys farmor som fyller år!


             Mammsi och Jag i Thailand 09

Helgen går alldeles för snabbt. Kan någon trycka på stopknappen? Vill aldrig att denna dag ska ta slut!

Satt upp hyllor på toan med massa ljus på, blev faktiskt väldigt fint :)

Nu bär det av på 4års kalas hos kusinvitamin!

Igår var en supertrevlig kväll. Vi spela som sagt TP och jag och Andy är fan inte så dumma som vi ser ut haha. Ibland undrar man själv hur f*n man vet sådana konstiga saker. En del av oss blev lite berusade så när vi skulle sova snurra allt i mitt lilla huvud så jag gick upp och plocka undan och diska. Smart drag Linda, slipper man se skiten idag. Vakna redan vid 9 idag och sen dess har vi mysit i soffan framför tvn:)

Vad dagen har att erbjuda vet vi än så länge inte. Vi ligger här och disskuterar fram och tillbaka.


TUDELS!

Jaha då var man duktig idag och tog sig till simhallen...tror ni dom har motionssim nu på eftermiddagen? NEJ! Så typiskt när man väl släpar sitt as dit. Det var bara till att köra hem. A föreslog att jag skulle kört direkt till gymmet istället. Men hej jag tränar gärna i bikini. Nej då får jag hålla helg istället. Träna kan jag göra på måndag.

Ikväll blir det spelkväll med Andy, Carina och Pompe. Ska bli väldans trevligt :)

Finns ingen annan dag som det är lika skönt att snooza på. Gud jag tycker att detta är aaaalldeles för tidigt att vara uppe. Men som sagt jobbar bara till 2 så jag är glad ändå. Nu är den stora frågan, simma eller inte simma efter jobb idag?

Nu vill jag faktiskt ha en ny blogg. En ordentlig, inte en jäkla temabakgrund man väljer genom blogg.se. HELENA när ska du hjälpa mig???
Idag har varit en bra dag på jobb. För det första fick jag äntligen bokat en massagetid, åhh vad jag längtar! Sen bestämde jag även mig för att gå in och prata med min chef om min fredagstid. Så nu istället för att jobba till 3 ska jag sluta redan 2..ingen är gladare än jag :D

Efter jobb åkte jag ut med mamma och pappa och köpte present till min lilla kusin som ska ha kalas på söndag. Hoppas den lilla skiten blir glad :)


Nu ska jag kolla lite tv, torsdag...brukar där vara något roligt att titta på då?

foto019 (MMS)

jobbat,simmat,handlat och lagat mat nu blir de soffan med täcke och kudde i väntan på greys:)

Jag och Rebecka har kommit fram till att jag är kärring. Men jag kan inte hjälpa det men ibland blir jag så himla arg. Man kommer hem, helt överlycklig för att äntligen jobbedagen är slut. Ser framemot att parkera bilen och typ springa upp till sitt älskade hem. Men då är där någon jävel som fått sitt körkort i ett cornflakes paket eller nått som inte kan parkera. Står så jävla snett så hans framdel har kommit in i min parkeringsruta. Minismå parkeringar har vi så när jag väl kommit in i min parkering kommer jag knappt ut ut bilen. Då kokar jag över. Bokstavligt talat, jag blir galen!!

Men nog om det, trots ryggont och magont hela dagen på jobb blir jag så glad när jag får umgås med Rebecka. Snacka skit, uppdatera henne vad som händer här hemma och höra skvaller från hennes resor. Love it!



Imorgon blir det jobb igen sen direkt efter ska jag, Camilla och Blondy och simma. Det enda Blondy pratar om är att basta. Hon har nog inte förstått poängen med detta, eller längtar hon så efter att visa bullen. Bulle med bulle.




Dagen blev trots att det så mörkt ut ett tag en ganska händelserik dag. Träna imorse. Fy f*n så tråkigt men jag är nöjd att jag gick dit. Efter det hem och börja städa...mitt i allt fick jag ett samtal. Älskade Rebecka ville träffas o ta en cigg ♥ Hon e fin min vän och alltid lika galna saker att berätta. Ser framemot att träffa henne imorgon igen.

Fortsatte städa och nu på kvällen kom mamma och pappa på besök. Fina mammi och pappi....stackars pappa får alltid fixa saker när han kommer hit. Saker som A kan fixa men som aldrig blir gjort :)

 

Ny dag nya uymaningar. Drömde inatt att jag fick tvillingar..den ena hade svart afrohår den andra blont krylligt hår. Haha kan nog knappast vara så mina och Andys barn kommer ser ut :) Ska snart ge mig iväg för att träna lite i gymmet. Är jag taggad, nej. Hatar att träna men vad ska man göra :) Sen får se vad som händer resten av dagen. Borde ringa Helsingborgshem eftersom vårt golv släpper i köket...men det e så mycket man borde haha.


Fattar ni att jag inte behövt ställa klockan sen i måndags. Fattar ni då att jag höll på att gråta när klockan ringde 7 i morse. O vad är det för väder ute?! Det e ju dimma för fasiken, ser ut som jäkligt kallt väder. Det är kallt inne så då är det nog det ute oxå...

Igår jobba jag till 7 sen susa jag direkt ut på födelsedagsmiddag i Laröd hos Louise. Vi hade jättetrevligt och trots att jag sa att det inte skulle bli sent var ändå klockan 00.30 när jag var hemma.


Nu ska jag och jobba igen, slutar 4 idag så det är gott och imorgon är man leeeedig :D




Louise och Ida vid ett annat tillfälle :)

Idag är en fixa-trixa dag. Jag städar, diskar, tvättar, stryker och sätter upp gardiner. Och än är jag inte på länge klar med mina projekt. Men det är det som är bra med lediga dagar, man behöver inte stressa...en liten paus imellan hinns med :)

Idag har jag även, tro det eller ej *trumvirvel* bokat tid till Indoorwalking. Imorgon kl. 12 ska jag tillsammans med Helena svettas, flåsa och kämpa på ett träningspass. Om jag överlever får vi se men nu är det dags.


Satte in fotona från London i ett fotoalbum och då hitta jag även alla fina album jag gjort från mina resor i Thailand. Ååå jag kan inte fatta när jag tittar på dom att snart är jag där igen. Snart ska jag bara njuta av livet på mitt favoritställe på jorden. Plaska runder i kristallklart vatten, äta god billig mat, bara vara. Snart bara 3 månader kvar, och det kommer gå snabbt!