Idag har jag varit på kurs på jobb sen susa jag hem och hämta loppan. Hon ville som vanligt inte med hem och skulle absolut inte in när vi väl kom hem så vi gick ut i sandlådan och lekte lite.
Tycker det är så roligt att höra hur det går på dagis om dagarna
Hon har en kompis som heter Lily. Dom leker tillsammans och håller varandra i handen ♥
Hon går numera in och lägger sig själv på madrassen när det är dags för vila.
Satt och sov i en gunga idag haha, tosig blev hon när hon inte fick gunga mer :)

Hade tyvärr slått en vurpa idag också så hon fick skrapsår på näsan och bet sig i läppen :(
När en av pedagagogerna berätta så ursäkta hon nästan sig men hallå det är ju sånt som händer:)











Idag slog jag slag i saken och klippte av mitt slitna hår. Ellas toppar fick sig även en omgång:) Tack för klippningen Therese och tack för den trevliga stunden hemma hos er:)



Nu är det soffhäng tills det är dags att sova. Imorgon jobbar jag kväll och jag älskar det! Få sova utan en jäkla väckarklocka som plingar när man sover som godast!!
Tragiskt att jobba en sådan här fin dag. Men jag antar att det kommer vara någon fin dag när jag är ledig också;)
Jag&Ella gick en promenad till affären innan. Vansinnig blev hon när jag satte henne i vagnen. Stannade och gungade lite och då blev hon arg när det var slutgungat. Liten tjej med stort humör:) Sen skulle hon givetvis inte gå in utan låtsades precis som att hon inte hörde mig..men jag förstår henne, det är skönt att vara ute!

Nej nu blir det lördagsmys med sambonmin















Nu är jag igång och jobbar. Det känns okej, än så länge mjukstart men efter min lediga fredag går jag på mitt 6dagars pass och efter det kan jag säga hur det verkligen känns att jobba igen;)

Ella älskar sin förskola. Idag peka hon och börja skratta när hon såg byggnaden. Sa knappt hejdå utan sprang in och börja leka. Ville knappt hem när jag hämtade henne. Såå skönt det känns! Barnen är verkligen underbara där, dom välkomnar henne med ett stort "hej Ella" och kramas hejdå när hon ska gå hem :)

Nu ska jag sova, heeelt slut!