Att vi varit vakna sen klockan 05..inte ett dugg eftersom vi sovit hela natten! När man dessutom får ha lite morgonmys men denna donnan i lugn och ro så är det faktiskt väldigt skönt att bara uppe så här tidigt. 

Snart kommer yrvädret upp, det är då vår dag verkligen rockas igång. 



Herregud vad tiden går fort. Snälla stoppa den nu! Mina töser växer så det knakar...allra mest minstingen i huset. Jag får sån ångest eftersom jag vet att detta är mitt sista barn så vill jag njuta så mycket som möjligt men jag hinner verkligen inte med. 

Vår vardag tickar på som vanligt. Imorgon är Ellas sista dag på dagis sen går hon på 7 veckors ledighet. Blandade känslor på det. Mysigt att ha henne hemma, vi slipper stressa på morgonen och vi kan hitta på lite saker. Samtidigt så ger dagis henne otroligt mycket stimulans som jag omöjligt kan ge henne. 
Men det blir nog bra det :) 

Jag har åter igen börjat på viktväktarna, dock mer taggad än någonsin. Jag SKA ner till min målvikt denna gången. Den vikten jag hade precis innan jag blev gravid med Ella. Det kommer bli tufft men det ska gå. Jag har gått en vecka nu och än så länge går det bättre än bra. Har till och med börjat gå på promenader..bara det! ;)

Blandade bilder från veckan som gått :

Till och med när Maja drar Ella i håret så blir inte Ella arg. Jag hörde dock henne säga till Maja på skarpen en dag " aj Maja! Det gör faktiskt ont när du drar mig i håret". Tro jag det, när jag gick bort så låg Maja med en tuss Ellahår handen!


Vi var på sjöcrona i helgen med Mått och barnen på barnensdag. Tänkte gått på lördagen men blev inte så och när vi hörde om hur mycket folk där varit var vi rätt nöjda att vi tog söndagen. Även fast Ella missa sina idoler dolly style så var hon helnöjd! 


Som vanligt ville mina barn upp innan tuppen. Klockan 06 startade dagen idag ,igår 05 😴

Sjukdomarna avlöser varandra. Ella har varit förkyld, smittat Maja som också blev förkyld och nu är Ella förkyld igen och vaknade med ögoninflammation..skjuuut mig! Dessa ögon alltså, det är så jäkla tradigt att hålla på med dom..får torka varannan minut. 

Nä försöka vakna till liv kanske, sitter i soffan med en unge i knäet och den andra alldeles intill mig. Jag vill gärna gå in och duscha, innan dess blir jag inte pigg! Men det ser mörkt ut..Tror inte någon av dom tillåter det. 

Det är inte så himla jobbigt att gå upp på natten för att mata Maja. Såklart är jag inte pigg men det är ändå okej. Dock är jag fruktansvärt mörkrädd så jag tycker att det är obehagligt att vara uppe helt själv, fastän Andy ligger i rummet brevid.
Nu inatt ringde en klocka som lät som en dörrklocka..dingdongljud. Trodde först att det var Andys mobil men när jag sen satt i vardagsrummet och det lät tydligt så förstod jag att det inte var det. Sjuukt läskigt. Såg att det var vårt larm som fått något flipp..Det stod "alert" i displayen...men vad i helsike var det och varför startade det? Det tjuter ju högt när det sätts igång inte fan låter det som en dörrklocka. 

Så nu ligger jag i Ellas säng ( sängbyte såhär mitt i natten ) och jag kan inte sova för jag är helt nervös över varför det sattes igång. Skulle kunna googla för att få fram manualen till det men vet faktiskt inte om jag vill veta anledningen. Speciellt inte nu på natten. 
Idag har jag och mina töser varit hos mina föräldrar. Dom har varit i Prag i veckan och hade köpt massa fina kläder till tjejerna. Ella som är tokig i klänningar och fina skor blev ju överlycklig. Hon trodde till och med att hon skulle få sova med sina skor på sig haha. 

Ella är ju ganska ( läs väldigt ) glad för att prata med ALLA hon stöter på. Idag prata hon med mamma och pappas granne och det hela sluta med att hon fråga om hon fick komma in till dom. Alltså ja..vad säger man. De e ju kul att hon e social men det finns ju gränser haha. Jag som är megaosocial tycker att det oftast är rätt jobbigt. Jag har ingen lust att stå o prata med käringar i soprummet bara för att Ella är sugen på att snacka av sig lite ;) 



Sedan 5 igår eftermiddag har jag tjatat på Ella att hon ska städa sitt rum. Hon har fortfarande inte gjort det. Hur svårt ska det va? Igår sa jag till henne att om hon inte städa sitt rum så fick hon inget kvällsgott heller. Vet inte vad det är för fel på ungen men hon hoppade hellre över det goda över att behöva städa. 

Idag har vi ett nytt hot. Städar hon inte så kommer vi inte gå nånstans idag. Jäkligt tråkigt för mig om hon väljer att hoppa städningen idag också. 

Så länge sitter jag här i soffan med min apunge. Förkyld är hon. Låter som en liten gris och har ingen röst. Det drar inte fram bra minnen med en förkyld bebis. Tack gode gud är det sommar så RS går väl inte nu. 

.
Ella sover, Andy sitter på altanen med Mått och tittar på fotboll och här ligger jag och Maja i sängen och äter chips. Perfekt fredag om du frågar mig. Jag har kli i hårbotten ( förmodligen inte tvättat ur schampot ordentligt) har kräk på axeln och byxorna samt ena strumpan ut och in. Men vem bryr sig. Det kunde varit värre :) 

Jag hatar denna värmen, samtidigt som jag älskar den. Det är lite för varmt för mitt tycke men sen är det helt underbart att kunna sitta i trädgården och mysa samtidigt som Ella är lycklig och badar i poolen. Jag vill att denna värmen ska stanna samtidigt som jag vill att det ska bli svalare. Jag vill äta kakan men ändå ha den kvar. 



Det är redan varmt som tusan i lägenheten och inte blir det bättre av att vi sitter på varandra. Jag är underst, sen har jag Maja på bröstet och över mina ben kommer Ellas ben. Men fast det är svettigt är det mysigt så jag har inte hjärta att flytta på dom.

Nu är veckans besök över. Ska försöka att inte boka in grejer varje dag för jag märker att jag stressar.  Samma sak att jag alltid springer rundor som en idiot hemma. .tvättar, städar, lagar mat, fixar och donar. Jag går miste om stunden, istället för att sitta ner och mysa med mina barn så stressar jag och direkt när Maja somnat så lägger jag ifrån mig henne och susar iväg och fixar lite. Nej minsann det får bli ändring på det. Nu ska vi fortsätta vårt mys, vi har inte ens borstat tänderna än. Men idag ska vi bara ta dagen som den kommer...ingen stress, bara njuta!