Idag har varit en härlig dag med bästa Rebecka. En promenad sen har vi tagit det lugnt på vår altan hela dagen. Ella fick sitt premiärdopp i sin pool..vilken lycklig tjej:)
När jag sa att jag köpt en pool till Ella i ullared blev andy "sur" för han anser inte att vi har plats till det. När han fick se den idag sa han "jaha är den så liten, ja men då går det ju bra" .hade han lyssnat från första början så hade han vetat att det bara är en liten plaskepool men som vanligt lyssnar han med halvt öra ;)



Nu har vi bestämt var årets campingrunda går. Vi börjar i Åhus sen efter några dagar åker vi vidare till Öland:) Detta året är vi iväg 2 veckor och det ser jag verkligen framemot:)
Då var det kväll. Det blev en fin dag trots att det var kallt imorse. Efter jobb där jag fick sluta tidigare susa jag ner i stan och uträttade lite ärenden innan jag hämta Ella. Hon skulle absolut inte gå hem från dagis. Skrek och åla sig för att komma ur min famn. Till sist kom vi därifrån, vi gick hem utan vagn så det tog sin lilla tid:) Vi stannade på en lekplats och åkte rutchikana sen gick vi inom Ellas farmor och hälsa på.

Imorgon är det röd dag och som vanligt har jag otur att det infaller på min helgvecka så medan ni andra kan gotta er med ledig dag så ska jag jobba:(

I helgen var jag i ullared med min tjejliga;) Jättehärlig och trevlig helg. Hela lönen rök bara sådär men skit i de..om en månad kommer nya pengar haha.















Jag är inte jätteflitig med att blogga. Känns inte som att jag har så mycket att berätta. Dagarna flyter på, antingen består dom av jobb eller blir det att träffa vänner på lediga dagar.

Idag slutade jag 3 och efter att ha hämtat upp Ella på dagis mötte vi Rebecka. Vi gick och åt glass sen grillade vi korv i trädgården:) Jag&Rebecka var inte övergrymma på att grilla precis men efter många om och men fick vi våra korv med bröd:)

Bilder från tidigare tillfälle:




Idag skulle Ella följt med på sin första utflykt med dagis med matsäck och allt. Då blev hon såklart sjuk. FalskKrupphosta inatt, feber imorse och en snorig näsa idag. Jag vet att hon är liten och förhoppningsvis inte vet vad hon missar man glöttig mamma som man är så ordna jag picknick i vardagsrummet där vi åt pannkakor och drack saft på en filt:) Ella verka nöjd och det är huvudsaken:)







Helgen är över och det är alltid lika ledsamt. Har haft en bra helg med massa mys med min tjej. Igår kom pappa hit på middag och bus med Ella. Han hjälpte även mig att fixa till rabatten. .det ser bättre ut än innan men får kanske så lite gräs så det jämnar sig ordentligt:)











Idag kom äntligen andy hem. Han var hemma redan 10 så idag har vi bara myst hemma.


Lillsess och jag har varit ute på ärende på förmiddagen. Vi började på maxi där Ella fick en egen kundvagn. Hej och hå var det gick undan haha. Jag fick inte handlat mycket för det var mer hänga med i svängarna än handling som gällde. Men hon var så söt, riktigt mallig för att hon hade egen kundvagn, gick och log mot alla och sa hej:)


Vi körde sen till väla där jag skulle byta ett par byxor som var sönder, såklart hade dom inte fler i min storlek men fick undanlagt ett par på familia som jag får åka och handla imorgon. In på flowerteam för att handla nya blommor till altanen och dom har jag även planterat nu:) Nu ska bara rabatten jämnas till sen är jag klar där ute. I dagsläget ser det förjäkligt ut med en helt ojämn gräsmatta men det får jag ha lite hjälp med att fixa:)




Nu sover loppan middag och snart kommer min pappa som ska spendera eftermiddagen med mig och Ella. Mamma jobbar kväll och Andy är som sagt iväg så jag ska bjuda pappa på middag:)

Ha en fortsatt trevlig lördag 💖





Här ligger jag i sängen och surfar. Mina fina vänner Ida och Camilla lämnade mitt hem för ca en timme sen..timmarna bara flög iväg. Vi åt sushi och snackade massa skit, himla trevligt:)

Jag borde väl sova nu för man vet inte när lilla loppan bestämmer sig för att gå upp imorgon. Har jag otur är det 5, har jag tur är det 7;)



Jag&Ella spenderade dagen med min mamma. Vi shoppade loss på väla och maxi haha. Jag tror att jag och Ella ska fortsätta på shoppinghumöret imorgon..ska väl ändå regna?!
Dagen som kom och försvann. Efter att jag slutat jobba for jag iväg och hämta Ella. Hem och laga mat, städa och duscha Ella. .ja sen var typ denna dagen slut. Längtar till helgen. 3 lediga dagar som jag och Ella ska spendera själva. Andy ska iväg på fiskehelg med sina kompisar och jag tycker faktiskt att det ska bli rätt skönt 😊

Nej nu ska jag sova, helt slut och med fotboll på tvn ser jag ingen anledning att kämpa med att hålla ögonen öppna.




Älskade tjockamolla 💟💞💜
Ledig fredag och en bra sådan:) Ida och Linnea var här på bus på dagen. Vi lekte lite på en lekplats, handlade, åt lunch och fikade. Roligt att se att våra töser lekte fint tillsammans:)




På eftermiddagen åkte jag och Ella till mina föräldrar. Där klättrade Ella upp och ner på en pall ungefär 100 ggr, att hon orkar:)



Vart tog "sommaren" vägen? bara sådär blev det kallt igen..nåja den kommer väl. Igår när jag kom hem från jobb så var det rätt varmt på vår altan så vi åt grillat ute..härligt detdär:)