Nu är julen över och vilken bra sådan det varit.
Jag har haft 5 dagars ledigt som jag bara tagit det lugnt och njutit av. Lite sorgligt är det att det åter är dags för jobb men jag tröstar mig med att jag snart kommer vara ledig betydligt mer än så :) 

På lillejulafton spelade vi som tradition bingolotto hemma hos Andys mamma. Inte en enda av oss vann ens en ynka lott! Men det var trevligt ändå. När vi kom hem satte Ella gröt och vatten till tomten och till hennes lycka hade han ätit gröten när hon vakna på morgonen..dessutom hade han satt julklappar till henne! :)

Julafton hade vi familj över. Det blev en mycket lugn och trevlig julafton. Vi gjorde som alla andra, åt gott, tomten kom, öppnade paket och spelade paketspelet.

Juldagen var en mycket mycket lugn dag. Jag var så trött! Låg på soffan mestadels av dagen och tittade på filmer..ice age, lilla sjöjungfrun och snövit :) samt åt all julmat som blev över ( Tack gode gud är det slut nu )

Igår på annandagen fyllde min pappa 60 år! Mamma och pappa kom hit redan på dagen och umgicks och på kvällen åt vi på båtarna. Sååå god mat! Följde med hem till mamma och pappa en sväng efteråt innan vi körde hem och jag stupa i sängen. 

Dags att vända rätt dagarna..jag är inte van eller speciellt bekväm med att vara uppe länge på kvällen. Är väldigt trött då..så nu är det bara nyårsafton jag ska lida igenom ;)






Efter en natt med feber för min del bestämde jag att idag skulle det bara bli en hemmadag. 
Voine voine vad denna donnan har testat mitt psyke idag. Och tyvärr höll det inte hela vägen. Ett och annat utbrott har det tyvärr blivit. Så nu när hon sover och är så söt ( är hon ju när hon är vaken också) så får jag jättedåligt samvete. Jag vill ju gärna va en lugn och pedagogisk mamma men ja ibland så går det bara inte. Bättre lycka imorgon ;)


Nu har jag precis kollat klart på en film. Andy är på julfest och jag ska jobba extra imorgon så jag ser faktiskt ingen mening med att vara uppe längre haha. Våra grannar har fest...vilket inte stör mig speciellt mycket meeen det är fasiken vas tjejer är störiga att lyssna på med sitt vrålande haha
På senaste tiden håller mitt hjärta på att svämma över av kärlek till Ella. Hon retar fortfarande upp mig till vansinne vissa dagae men så fort jag jobbar eller hon har gått och lagt sig så tänker jag på henne hela tiden. På saker hon sagt, gjort eller vissa utryck hon har. Den här lilla donnan äger verkligen mitt hjärta..hon är det absolut mest värdefulla och finaste jag har i mitt liv ❤