Detta året har det blivit en del tripper, små som stora. 4 veckor i Thailand, 1 helg i Göteborg, 1 natt i Köpenhamn och nu 1 helg i Ullared. Ändå är jag inte nöjd. Nu sitter jag och funderar på om det verkligen inte finns lite överskott i kassan som kan gå till en liiiten helg någonstans. Det är "bara" 3 månader till vi åker iväg igen men åh jag vill ju åka nu. Jag får nog ta fram miniräknaren och kolla min ekonomi :D

20111017_194755 (MMS)

Jag steker pannkakor..får väl erkänna att det går åt helvete

Gud så dålig jag är på att skriva här men det är inte så roligt längre.

Har haft en helt perfekt 4dagars ledighet. I helgen åkte jag, mamma och pappa upp till Ullared där vi mötte upp Farbror, Eva och 2 kusiner. Eftersom dom bor i Karlstad ville Niclas att vi skulle bo en helg där på campingen så vi kunde träffas och så behövde han inte gå med Eva inne på gekås :D
Vi bodde i husvagn vilket var jättemysigt dock var det lite väl kallt. Minusgrader kväll och morgon utan vinterjacka är inte okej. Man drog sig för att gå och kissa. Var inne på Gekås alla 3 dagar dock sluta min nota på 2500, inte så farligt ändå haha. Hade gärna åkt dit igen och bott på campingen men då ska det minsan vara varmare..gärna vår :)

Idag har jag Jessica och Noel varit ute på långpromenad. Vi gick ner till ÖoB för att sen fortsätta kursen ner till stan till Resia. Ville att dom skulle kolla vår bokning till Thailand så allt är rätt denna gången men det kunde dom visst inte göra. Får ringa dit imorgon. 
 På vägen hem blev dock Noel lite gnällig så vi tog bussen hem från söder, men det blev en bra runda ändå.


Nu ska jag äta Kalopps som blev över från igår. Jag är lyckligt lottad som har en sambo som är duktig på att laga mat :)

Så himla roligt när Helsingborgshem kommer upp och ska sätta upp mätare, jag har precis gått upp ur sängen och det är två unga killar som kommer...fint ska det va

20111014_203800 (MMS)

Sitter i förtältet i ullared o har det mys:-)

Detta blir min 7:nde jobbedag i rad och jag dör en smula. Kan bara dessa 4 dagarna gå snabbt nu så e jag glad. Då blir jag ledig 4 :) Usch vad det är jobbigt. Imorgon börjar jag 12 och jag ser framemot min sovmorgon!!

Livet rullar på i vanlig ordning. Köpt ny mobil, samsung galaxy s2 så nu spekar jag wordfeud för hela slanten :)

Nääe jag e så trött så jag får uppe och hoppa nu annars sitter jag och sover


Puss

Att gå upp klockan 6 känns som att gå upp mitt i natten. Lika mörkt vilket som. Sen mår jag skit. Härligt. Jag har inte råd att vara hemma. Låt mig reda ut denna dagen, igår led jag in i det sista.

foto022 (MMS)

har stackaren fått ett munsår tänker ni,nej då det är bara Jonas som spräckt läppen på mig,inget konstigt alls;)