Det blev ju en tripp ner till stranden idag, verkligen mega gott var där nere, lagom varmt och trevligt sällskap :)
Jag bada minsan idag med, dock ensam eftersom Kittel var chicken :P
Efter ca2½ timme tyckte vi att det räckte för idag så då åkte jag med mamma till ikea och väla. Hitta inget spec bara ett guldigt ljus som gör sig så fint i hallen nu! Prova någon bikini oxå eftersom mina e slitna till max men nej , det var nog inte min bikini dag helt enkelt!

Nu på kvällningen åkte jag ner med Andy och Pidde för att ännu ett dopp i havet...det börjar ju nästan bli varmt i vattnet, eller i alla fall så man står ut...glad e jag för det, jag älskar ju att bada!

Nu åskar det ute, usch det tycker vi inte om!

3dagar kvar att jobba, nu börjar verkligen nedräkningen!


Adios amigos, ha en fortsatt trevlig kväll!

Tittar på ett program på discovery travel and living som handlar om blivande fruar som väljer sina bröllopsklänningar, herregud säger jag bara. Dom hittar minsta lilla minimala felet hela tiden, sjukt! Förstår dom visserligen för det e ju sjuka summor dom lägger på en sketen klänning dom förhoppningsvis använder en gång i sitt liv!!

Jag personligen kommer nog aldrig att gifta mig kyrkligt, bara tanken på att stå där i vit brudklänning, slöja och blommor i handen får mig att må illa. Jag har alltid sagt att jag aldrig ska gifta mig, till viss del står jag fast vid det, en ring bevisar inget för mig. Däremot skulle jag kunna göra det om min pojkvän friade och det betytt mycket för honom... men kravet e att han velat gifta sig på ett otraditionellt sätt....tycker det är häftigt när folk gifter sig när dom dyker, eller bytar ringar i luften, ja vad som helst som liksom inte är detta vanliga. Att gifta sig i Las Vegas hade oxå varit coolt, vigas av en Elviskopia, coolt :D

Nej jag hade helt enkelt inte passat in i kyrkan i brudklänning, hade blivit illröd i huvudet för alla glor på en, och ja... bara känt mig allmänt besvärad. Som tur e har jag en pojkvän som känner exakt likadant som mig :)

Däremot hoppas jag min vänner gifter sig för att gå på andras bröllop e ju jättehärligt! Har bara varit på ett i mitt liv, men det var så fint! Böla gjorde man ju oxå när min faster kom in i kyrkan och var så fin :)
Nu har jag fått på mig min bikini och ska dra ner till stranden med Sandra! VI får se hur länge det fina varar eftersom dom lovat lite mindre fint idag, nåja jag är glad för det lilla och ska ända bege mig ut med mamma i eftermiddag plus att ikväll står städning på schemat hemma hos Håkansson/Svensson! Vi gör ett nytt försök imorgon med att ha hit faster med familj då jag blev sjuk sist!

Tro mig det är ingen lätt match att raka benen i en dusch som e överfull av A´s dykutrustning, ska man behöva bo i ett mega hus med hur många rum som helst för att alla ska bli nöjda :)

Ha en fin dag!♥
Hade jag inte varit kär i min Andy hade jag fan åkt till Miami Ink och raggat upp Ami James, damn he´s hot!

Det blev en tripp ner till råå för kvällsdopp igår och jag bada banne mig oxå :) Kallt som fan men efter ett dyk var det rätt lugnt :D
Idag har man jobbat, geeee miiiig seeeemester NUUUUUU! Pallar inte me att va där, varmt och kvavt och som vanligt, stressigt!
Sen jag kom hem har jag ätit mig en lax och räkmacka och lite senare ska jag mumsa i mig jordgubbar :)

Såg i tidningen att imorgon på lediga dag ska det bli regn, attans bananer men skitsamma, har lovat mamma att köra henne till ikea och lidl...kan bli mys det med :)

nej nu ska jag packa ihop kläderna på torkställningen så nästa dos tvätt får plats!

Pussis

Vilken fin solig dag det varit. Min dag började med att försöka strandragga upp någon men inte en själ som ville till stranden så jag åkte ut till Vicky och Nico istället där jag och V försökte pressa på deras trädäck! Efter ca 2-3 timmar fick jag nog och åkte hem för att tvätta av mig för att sedan bli upphämtad och ut och hälsa på kusinerna!
Nu e jag hemma och A pratar fram och tillbaka om vi ska åka ner och ta ett dopp...jag säger vi men egentligen e det bara han ... jag e värsta badkrukan ju!
jag hade en dunderfylla igår som inte var av denna världen...trots hög promillehalt tog jag ett vettigt beslut och stannade hemma! Hade Lollo, Vicky och Daniella över här ett tag...det var trevligt trots minnesluckor. Finns inget värre än minnesluckor...usch!

Denna dagen har spenderats ett tag på stranden med A, men vi hann inte mer än komma ner så blev det molnigt! Resten av dagen har varit innomhus med tv och bok...skönt det med ibland! Är det fint väder imorgon åker jag till stranden igen!

Har insett att ju äldre man blir desto klarare börjar saker och ting bli...Det kommer aldrig bli som förr, den tiden är förbi nu är det bara att blicka framåt och helt enkelt acceptera det gångna. jag har många betydelsefulla personer i mitt liv men tyvärr börjar antalet sjunka, men hellre få nära personer än många "bekanta"

Idag har jag haft en supermysig dag med min darling Sjöbbas! Blev hämtad runt 12 då vi åkte till råå och handla lite god "sola-mat"...efter det åkte vi till örbyängar och la oss på en filt. Men där blåste det storm så vi åkte istället till pålsjö slott och la oss där. Varken jag eller Sjöbbs är människor som gillar att sola så vi låg väl där i lite mer än en timme sen åkte vi och åt glass istället :) Hem om S snabbt sen ner till Norrahamnen och tog en fika!
Man blir helt trött av att ligga i solen så jag åkte hem och satte igång en film nu framåt kvällen... Twilight igen, typ 3dje gången jag ser den nu ...moget Håkansson!

Nej helt enkelt en supermysig dag idag, me love u alot!

 
 Sjöbbs bor på landet, syns det ;)

 
Här i deras härliga trädgård låg jag och sola medan L var i duschen... jag vill oxå ha det så hemma!

haha ibland undrar jag hur jag kunde köpa min bil, inte så att jag inte tycker om den...det är ju min pärla men den är väldigt knepig den där lilla gröna faran! Igår skulle jag och Lollo åka och fika hos Sjöbbe efter jobb och eftersom Lollo precis fått sitt körkort ville hon såklart köra. Varna henne att min koppling e väldigt trög och att man ibland får ge lite extra gas för att komma iväg... men riktigt så mycket gas som Lollo ger mena jag kanske inte ;) Nej det var en mycket rolig bilfärd ut till Sjöbbs.... jag skratta så jag inte fick någon luft när vi böörna iväg :D
Hade man varit rädd för sitt liv hade man nog hoppat av i farten ;) Haha neej Lollo är en mycket bra förare!!

  

Hej!

Idag när man vakna upp så är det finfint väder... inte så att man vill sitta inne på sin lediga dag precis! Så om ca 1 och en halv timme hämtar Sjöbbas upp mig så ska vi ut på äventyr! Måste börja arbeta på min bränna lite nu, jag e ju fortf. albino :)
Prata precis med A och han tycker jag ska skriva in mig på dykkurs nu...jag vill ju oxå det men för det första handlar det om en del pengar, för det andra e jag lite rädd. Provdök när vi var i grekland och jag tyckte det var läskigt med all den utrustningen, simfötter, syrgastub, cyklop, våtdräkt...ja hela fallerrullan. Jag vill ju gärna titta rakt fram när jag dyker men det kan man icke utan man ska ligga raklång och simma annars flyter man upp som en kork!
Nåja vi får se, det hade varit roligt att ha ett gemensamt intresse men som sagt, jag är lite mes! :D

 
På där här platsen hade jag mitt premiärdyk...tvivlar på att det blir lika fint nästa gång :)

Nej ett hopp in i duschen, lite solkräm på sina vita kroppsdelar och jag är redo för en fin dag i solen med en mycket fin vän!

Dte är beslutsångest på hög nivå idag, att dicka eller inte dricka! Jag behöver inte bestämma mig nu eftersom jag oavsett vad kör ut oss på festen med Carinas bil och i så fall lämnar jag bara kvar den där!
Jag har absolut inte planerat att festa men det hade varit rätt gott med en cider till maten...dock blir allt så jobbigt gällande hemfärden då!
Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig heller, tyvärr är det ju inget fint väder idag och vi ska sitta ute...undra om man överlever en kväll i kjol? Hmms...tål att tänkas på detta!

Det var jättetrevligt här igår...vi hade kakor till en hel kommun och fastän jag insisterade på att dom skulle ta med dom hem så ligger dom och frestar i skafferiet nu! Men iaf. en kväll med tjejerna är något alla behöver, 6st tjejer som snackar skit och skrattar, härligt det :) Sista man hem var Lollo som gick vid 01.00, vilket innebar att innan jag somnat var hon nog halv 3!

Nu har vi även bestämt att den 25juli drar vi till bakken, ska sätta in en lapp i slussen på jobb på måndag så får alla som vill följa med :) Förra året var det kalaskul trots att det ösregna konstant hela dan, vilken otur!

Trevlig midsommar allihopa om vi inte hörs mer!

Sugpropp eller inte, spelar det någon roll?


Vet ni förresten vad jag gjorde igår. Jag hade så ont i halsen och tyckte så synd om mig själv så jag skulle ta mig ett bad. Jag e lite (Mycket!!)  IQ befriad så istället för att sätta dit plastploppen i hålet satte jag dit sugproppen som man egentligen ska fästa på väggen...men det funka bra tills A la sig i . Han undra varför jag satt den där och när jag då skulle byta och sätta i plastploppen istället lyckades jag, på något knepigt, klumpigt sätt trycka ner hela skiten. Jag vet att det är svårt att förstå vad jag menar men tänk er att om ni tittar i badkaret där vattnet rinner ner, och det ni ser är badrumsgolvet...då står det inte riktigt rätt till! Där var nadashit kvar, Linda hade lyckats pajja hela skiten!
A skratta bara o sa att vi fick ringa felanmälan men att innan dom kommit kunde vi inte duscha, då hade ju allt vattnet landat på golvet.... PANIIIK! Jag MÅSTE duscha på morgonen!
Fastighetsskötaren skötte sitt jobb iaf. och kom i morse och lagade och Linda blev glad igen för hon kunde ta sin standard morgon dusch :D

Bara för det ska jag ta mig en dusch nu!

Adios!
Ändrade planer idag, sitället för att ge sig iväg på fika ska fikan äga rum hemma hos mig. Camilla, Maria, Annika och Lollo är mina gäster ikväll =)
Det blev lite stressigt med städning och så, men vafan dom får ta det som det e ... detta är inget hem där det bor två pedanter precis :D

Guuuud säger jag bara så hysteriskt mycket det varit på jobb idag. Det var kaos...hur långa köer som helst! Tur man bara jobba till 2 för det räckte gott och väl!

Imorgon är det midsommar, och jag blev lyckligt lottad att va ledig :) Planerna är att sova länge, göra ve sig i lugn och ro för att sedan köra på midsommarfest :) Kommer bli en kanon dag!
den 23 oktober

:))
Söndag idag..helt fruktansvärt underbart att kunna vakna utan att behöva känna efter om man e bakis! ska o jobba nu o då e de helt klart en fördel om man mår bra.. vilket jag gör idag :)) Va bara hemma hos föräldrarna igår.. pappa laga god mat till oss sen satt vi bara o slappa o titta på tv.. va skönt men samtidigt kan ja inte mer än sakna min festlördagskväll! Jag e inte född till att sitta inne en lördag, de tillhör inte min natur.. jag e tjejen som e ute varenda lördag o festar som att de vore den sista dagen i mitt liv.. jag e hon som vaknar på söndagen, känner efter om ja e bakis.. suckar lite för att jag e onormalt trött o sen får lite ångest över gårdagen! så jag känner mig konstig idag , glad o pigg men konstig :) fast ja tror nog att detta ska börja bli rutin istället.. iallafall när man ska o jobba!   har hört att när man e kär växer håret extra mycket.... så om du nu finns gud... så för fan ge mig en karl nu innan jag blir skallig!!!!!   Tjollahopp!!



Haha jag var lite rolig ändå på den tiden, jag levde verkligen för mina lördagar då det ALLTID vakades fest, sen tappa jag hår så jag föll på att bli tokig.... trodde att en karl skulle rädda mina bekymmer hahah...Mindre än ett år senare träffade jag min kärlek, kvällen dokumenterades såklart oxå men inte ett ord om A haha. Det tog lång tid innan jag erkände för min mamma att jag träffat han, rädd att det inte skulle hålla och jag skulle stå där som ett fån :D

den 19 oktober 2005

Honkens cykel!
Invigning av ...hmm bloggen.. så himla nördigt men de e kul att skriva dagbok haha!   men hmm vad ska man skriva.. När jag innan hade en lunar så flöt de alltid på o vet att mina dagböcker uppskattades ( Therese glad nu igen ;)   Igår skulle jag vara en mycket duktig tjej o cykla till jobb.. inser varenda gång ja drar iväg me gamla skrutten att ja älskar att cykla..sån frihet att inte behöva sitta på en jäkla buss o stressa för att busschauffören kör som en sölkorv..tänkte dessutom övervinna min rädsla för att cykla hem i mörker. Sagt och gjort, när klockan slog 20.00 och det äntligen var dags att åka hem satte jag mig stolt på cyklen , och upptäcker vadå .. JO att mina bromsar inte funkar! Ja trodde på fullaste allvar att jag skulle börja gråta så arg jag var.. Kallt va de o näsan bara rann!Men efter att mamma övertalat mig att gå eller cykla hem till dom så pappa kunde köra mig hem , och efter ett x antal svordommar, nårra spark på cyklen , och lite "tycka synd om sig själv" bestämde ja mig ändån för att cykla! de gick hyfsat bra, förrutom att ja fick stanna mitt på lägervägen för att ja trodde att ja tappat min mobil.. hur som helst så funka bromsarna någorlunda om man veva bakåt me tramporna nårra varv ( ORKA!?) så ja bestämde mig för att cykla hela vägen hem .. tänkte att ja tar vägen förbi viskängen eftersom där nog e minst äckligt..! När jag äntligen börjar närma mig hemma o ska bara cykla över korsningen till närlunda o sen igenom de området så stannar en kvinna mig! helt panikslagen berättar hon för mig att hon precis blivit överfallen av två killar på moppe som försökt sno hennes väska, lyckligtvis klantade sig killarna o ramla me moppen så hon hann cykla iväg me dom hack i häl! hon fråga mig om ja möjligtvis sett dom på vägen , men helt ärligt, varför skulle dom ge sig på berg när de finns småsten hähä.. Nä men jag hade som tur va varken sett eller hört nån moppe.. att jag inte hört nån kan bero på att ja hade mp3n på högsta volym, plus att ja sjöng me i låtarna, kan ha vatt de me som skrämde iväg dom ;) vad får vi ut av denna historian, jo att Linda Håkansson kanske ska tacka sin dumma cykel för att dens bromsar skulle jävlas..dom minuterna jag gick o svor kanske "rädda" min väska! :) e blir iallafall fall ingen kvällscykling för min del , och ingen cykling överhuvudtaget på ett tag .. kan gå illa om bromsarna slutar funka i en backe :D   tudeloo!


Jag är minsan inte ny i bloggvärden, detta inlägget hitta jag på min msn där jag bloggade ett tag och detta var mitt första inlägg :) Jag hade nog roligare på den tiden, där är mycket mer glädje i mina inlägg och trots att jag var tosig den kvällen lyckades jag ändå hitta det positiva. Jag vill va den Linda igen .

Vad är det med folk?
Laila Bagge och Niclas Wahlgren ska gifta sig, Niclas har tydligen friat, men dom ska vänta med giftemålet ett tag, ska först och främst flytta ihop!? Här är mitt stora frågetecken ? Har han friat utan att dom ens bor ihop? Vet inte en människa i den åldern att alla problem, alla små saker man stör sig på uppkommer då man helt plötsligt bor under samma tak?

Jag vet att det finns 100 saker Andy stör sig på hos mig, och jag vet att det finns en del saker jag stör mig på hos honom ; Om man sätter ner disken i vasken, sköljer man inte det då så den som ska sätta in det i diskmaskinen slipper stå och skölja i en kvart? Korgstolen i vardagsrummer är och kommer alltid vara just en korgstol, alltså ingen hatthylla! Haha ja det finns mycket man kan vända sin irritation på och det e kanske just det som e lite charmigt med att vara sambo!

Prata precis med älskade Camilla, dom brukar tydligen träffas några från jobb och snacka skit och ha sig och nu tyckte hon att jag kunde följa med på torsdag. Gärna det säger jag, jag behöver komma ut lite :D


 En väldigt bra vän i alla lägen!

Nu har jag varit hos doktorn...detta besöket påminde mig om varför jag aldrig går dit....tar ju en jävla tid när man sitter där på öppen mottagning! Nåväl det var bara ett virus som ska försvinna av sig själv.... nu vet jag det i alla fall så nu e det bara att hålla ut:) Jag frågade om min knöl på halsen jag hittat men han bara skratta när jag sa att jag fått för mig att det var cancer, fick tillägga att jag e lite hyppo :D
Inne på provtagningen skulle dom ta tempen och halsprov....och sen smög hon dit att dom skulle ta sänkan, SAY WHAT? Jag är ju megarädd för nålar så jag blev helt likblek i huvudet! Men vad ska man göra så hon stack i fingret och då börja jag nästan böla hahaha....Hon fråga lite snällt om någon skrämt mig, men nej , bara jag själv som skrämt upp mig!
Hade jag vetat om att dom skulle ta stick hade jag aldrig någonsin gått dit det e ett som e säkert!

Nej nu fick man reda på att man inte e döende eller har några onda bakterier så nu får det va slut på detta tycka synd om sig själv!

Idag e man ledig så jag ska försöka ta tag i denna jädrans städningen!
Denna dagen har inte varit positiv för 5öre...stress hit och dit vilket få mig att ännu mer vilja ha semme!

im off, har inget vettigt att säga ändå!


förresten funderar jag på att lägga ner min blogg
Jag är hypokondriker. Kort sagt. Hitta en knöl på halsen, en stor på ena sidan och en liten på andra. Andy säger att det är mina mandlar som är svullna. Jag säger att det nog är halscancer. Svullna mandlar nästan en vecka i rad? Nej det är något skumt. Men jag vågar inte gå till doktorn....jag har aldrig tyckt om att gå till doktorn och måste därför i princip va döende för att göra det. Nu kan fallet vara så att jag är det....okej är det inte bättre tills tisdag måste jag nog låta dom kika i halsen....fast det svider att gå till farbror doktorn...jag gör helt enkelt inte det.

Annars är det bra :) Jag har målat nyckelskåpet....ska penslas en gång till sen har vi precis spelat Bingolotto....haha japps vi e pensiosar! Vann gjorde vi inte men man lever på hoppet!
Imorgon är det jobb igen ... kort vecka egentligen, eller ja... den e som vanligt med undantag fredag då jag blev ledig :D Har hand om tidningarna nu när Annika har semester så det e rätt soft.... går några timmar fördriv med att packa upp, retunera och sånt shit. Sen kan man mygla lite mer om man vill , mygla tycker vi om. Fast den största myglaren på Maxi har semester 3veckor framåt nu , kanske får ta över den rollen lite!
nyss hemkommen efter äventyr  med Mamma och Pappa...eller äventyr och äventyr...vi har kört rundor och letat efter lasyr och boken till mig. Såklart hitta vi lasyren på Ikea, det e där jag sett den från första början så fattar inte varför jag ska envisas med att åka till andra ställen!

Efter det åkte jag och pappa och tvätta bilen. Skinande ren e den nu och det har den inte varit på hur länge som helst. Det blev lite dammsugning oxå eftersom min bil sett ut som en tjockis bil. Tjockisbil e för er som undrar när det ligger fullt med smulor i bilen :D A säger att min bil e den... men vafan gör man om man inte hinner äta innan man ger sig iväg!

Nu ska jag vänta på min kära man sen ska vi äta lite middag, det får bli kyckligen idag istället! A´s pappa skulle nog oxå komma förbi en sväng!

Imorgon blir det jobb igen, e så gott som frisk nu och det känns underbart!!
På Citygross köpte jag mig ett paket physalis, mumma tänkte jag men fan vad man blir less rent ut sagt när paketet e fullt av mögel! Det handlar inte om pengarna jag la på det paketet, det handlar om att jag lagt 20någonting kronor på ett paket som jag inte ens kan äta! Hade jag haft ork hade jag åkt tillbaka med det, men jag pallar inte för ynka 20spänn. Det är precis likadant på maxi så jag säger inte att det är city gross som e skit, men en affär ska inte ha mögliga saker att sälja! Hur ofta som helst ser man det passera och får säga till kunden....det är fel. Det ska inte finnas mögliga frukter i en butik. Därmed sätter jag punkt på detta inlägg.

Hejsan allihopa!

I
dag var man åter igen människa, jag känner mig mycket bättre :D
Bestämde mig dock för att inte jobba imorgon eftersom jag vill få bort detta innan jag hoppar in i jobbet igen!
Jag och Andy gav oss iväg till Maxi Råå innan, min första utomhusvistelse sen onsdagseftermiddag!
Skulle hitta färgbets till spegelramen och nyckelskåpet och den tredje boken till mig.
Märk besvikelsen när inget av det fanns där!
Åkte vidare till Citygross men dom  hade inte heller så då handlade vi maten till ikväll istället...blir potatisgratäng med kyckligfilé...mumma :)
Jag ska nog köra ut till väla och Ikea imorgon och hitta sakerna, idag orka jag inte köra runt.... och det är skumma grejor med min bil!
Står man i en backe så typ hoppar bilen och får anstränga sig som fan att inte dö...skitsvårt att hitta dragläget och där jag alltid står e absolut ingen brant backe. När vi körde till Maxi dog den i en korsning sen hoppa den fram i 2ans växel.... ja den e megakonstig...vet inte vad det e med min lilla KFC :(
 Ibland går den som en klocka men idag var inte hans dag!
Får kanske ringa Steffe och fråga om han kan ta sig en titt på han!

Nu ska jag läsa tidningen! Kramar
okej man ska inte gnälla och tycka synd om sig själv, det har jag gjort tillräckligt i denna blogg men seriöst om inte denna halsen snart ger upp så stoppar jag ner ett rivjärn och river sönder min hals!!!!! 
Och dom som säger att strepsils hjälper kan hoppa och skita...det har inte hjälpt ett dugg!!!
Jag har försökt sova i snart 1½ timme... jag orkar inte va uppe mer men jag kan inte sova!
Hoppas inte det är halsfluss jag åkt på för jag pallar inte gå till doktorn!

tack och adjö
  Så grann! :)



Vad vore ett hem utan tavlor....dessa här konstverken pryder våra väggar, i hallen går guldigt tema och i vardagsrum svart och vitt med färgade detaljer....svårt att se då mina fotoegenskaper inte e dom bästa men på den första är där en röd cykel, på den andra e eiffeltornet guldigt och sista, tja det ser ni nog. Dessutom går v-rum i stadsmotiv....finfint tycker jag

Dessutom har jag köpt två levande växter som än så länge lever :

Skam den som ger sig säger jag bara... jag har letat letat och letat efter en sak på internet....gav nästan upp men till sist blev det en bessathet och jag skulle hitta det, och visst efter mycket om och men så voila!
Det e inte klokt vad mycket man hinner med när man inte har något att göra :D

E lite avundsjuk på alla som e på roliga studentfester, det hade jag oxå tyckt va roligt :) Studentfest e ju praty deluxe :D

 
Till skillnad från många andra vill jag att denna dagen ska ta slut... jag har absolut inget att göra! Det är ju knappast så att jag funderar på att ta mig någonstans och verkligen inte så att någon skulle ens vilja sätta sin fot innaför min dörr. Vem fan vet vad det e som attackerat min kropp, något ihärdigt skit som vägrar lämna den är det iaf!
Jag har öppnat en öl nu, man blir väl full efter denna, tror inte det är mycket man tåler en dag som denna haha. Jag firar alla som tar studenten i min svettiga outfit bestående av slitna joggingbyxor och munktröja!
I morse såg jag ju som sagt Twilight, ca 2-3 timmar senare hade jag inget att göra så jag såg den en gång till.....jepps ni hörde rätt, exakt så roligt har jag det!
Ska nog ringa och störa min mamma lite haha
Stackars studenter! Ja det var min första tanke denna morgon, kolla bara ut! Det ösregnar och blåser storm och även om jag ända inte kan gå utanför dörren tycker jag himla synd om alla dom som har sin stora dag idag! Jag minns själv när man sprang ut, vi hade kanon väder och det kändes precis som hela världen öppnade sig. Sen att man inte gjort mö sen studenten är ju en helt annan femma, den dagen var man lyckligast i världen! Inte ser det ut som någon bättring av vädret heller, usch jag lider med dom.

Jag har faktiskt oxå varit utanför dörren idag, jag gick ut till min bil, körde upp till villagatan och parkerade där istället(Får inte stå på besök som jag gjort sedan onsdags!)  Det räckte och blev över för min del. För det första har jag ingen kraft i min kropp sen besvärades jag väldigt av detta väder!

Även fast jag är sjuk är jag uppe med tuppen. Faktum är att jag sover så dåligt med frossa blandat med svettningar så jag vaknar på natten och önskar att det kan bli morgon. Började min morgon me att kolla en film, Twilight....den var mycket bra! Nu har jag inget att göra så jag ringer min mamma stup i kvarten för att ha någon att prata med! O inget är där på tv....nej det suger helt enkelt att bara ligga hemma!
Vet ni vad man gör när man är sjuk? Jo man läser ut en bok på 450 sidor ! Jag köpte den igår vid 15.30 och läste precis ut den....då har man inte mycket att göra :)

Ska va hemma imorgon oxå, dock känns det redan bättre men vill bli av med det helt innan jag ger mig på jobbet igen. Ska eventuellt jobba extra söndag ute i informationen....ska höra av mig om det på lördag för det beror helt på om jag är frisk eller inte!

Nu ska jag kolla lite tv med min käraste!

Efter att ha skrivit inlägget igår gick det bara utför...jag frös så jag skaka trots massor av kläder, morgonrock och två täcken...ont i varenda led i hela kroppen! Ja som ni förstår sov jag hela kvällen, hela natten med få undantag då jag vaknat till. Vakna i morse i en säng som var dyngsur! Fick ringa till jobb och säga att jag stannar hemma för jag hade aldrig kunnat jobba!
Nu fryser jag inte längre, ibumetin is the shit.... men varenda sak är en ansträngning! Duscha var så skönt men samtidigt gjorde det ont, minsta lilla beröring och jag kvider haha!
Nu har jag slängt i sängkläderna i tvätten och ska lägga mig tillrätta i soffan, det blir inte många knop gjorda idag!

Nej nu får det vara nog på mitt "tyck synd om mig" inlägg....dags att vila lite!

kramar ♥
Det är ingen bra dag...vakna med ont i halsen och fick nog feber på jobb. Ont i kroppen, fryser och snurrar i huvudet.... JAG VILL INTE BLI SJUK! Jag hoppa över besöket hos Vicky idag....känner mig inte alls laddad till det. Istället köpte jag mig en bok, gissa vilken :) Jag offra dom pengarna för jag vill verkligen läsa vidare denna serien!

Nej nu ska jag hämta min filt och vila lite i soffan!

Kramar
Samtal utspelat på maxi:

Kund:
Ursäkta mig vet du vart ni har hushållspapper?
Personal: Ehm...hushållspapper?
Kund: Ja? Vet du var ni har det?
Personal: Hmm...ehh...alltså vad menar du?
Kund: Hushållspapper ( Tittat lite förvirrat)
Personal: Hushållspapper....Ehm...alltså e det typ som bakplåtspapper?
Kund: Nej det är det inte (Tittar ännu mer förvirrat)
Personal: Vad använder man det till då?
Kund: Ja man kan använda det lite till allt möjligt (börjar småskratta)
Personal: Nej alltså jag vet inte...(tänker) har du kollat borta vid plastpåsar
Kund: Nej men där borta tror jag inte att där är, det brukar va vid toapapper
Personal: HUSHÅLLSPAPPER, det är klart jag vet vad det är, fan va dum jag är, om du går gången ner till höger så har du det där ( tittar sig runt omkring för att se att ingen hört detta samtal)

Vilken idiot vet inte vad hushållspapper är tänker ni nu .... ja ni det hade jag nog oxå undrat men detta är ingen mindre än Linda Håkansson, jag skyller på tillfällig demems eller något! Pinsamt var det , hon måste ju ha trott att hon var med i dolda kameran!
hahahaha detta måste va den roligaste bilden på länge...... Ni som sett mitt körkort vet att det är väldigt ljust och fram tills nu har jag trott att dom överexponerat det.... men här har vi besviset på att min kollosalt bleka hy inte fastnar på bild...eller e det min fula nuna som inte vill fastna... jag vet inte vilket men här har vi beviset iaf:

 
Jag ser ut som en utomjording! Men jag bjuder på det!

Men hur störigt e inte detta :

  • Hittar inte någon ny Gossipbok fastän det var längesen jag beställde mina senaste...snabba dom e på att översätta iddis!
  • Finns att beställa nästa bok i Twilight serien, men pocket kommer ut den 15 och  jag som ändå slänger eller ger bort mina böcker efter att ha läst dom kan gott köpa pocket som är mycket billigare.... men jag vill ju läsa den NU!

Dagens I-lands problem allså!

För att fortsätta på I-lands problem så är det faktiskt lite störigt att vår Tv bara har bra bild om vi kollar genom digitalboxen..... o jaa det är faktiskt jättejobbigt att sätta på boxen( ta det inte bokstavligt ;) och leta upp fjärrkontrollen till den! Så jaa detta är ett stort problem för mig! Spec. sen jag inte ens kastat ett öga på den sen jag kom innanför dörren, men tänk så hade jag velat göra det?

Nu ska jag ta mig ett glas vatten, har kommit på att här på Elinebergsvägen är det mycket goda kranvatten än på Harlyckan....Andy säger att det kan inte vara någon skillnad, men jo mina smaklökar känner att detta är godare!

Suck nu har jag läst ut min bok och jag bara MÅSTE ha nästa... när jag väl fastnar i böcker e det kört... kolla bara på mina Gossip Girl böcker...en sådan läser man ju ut illa kvickt och längtar till nästa kommer ut haha! Frågan e om man ska gå in och beställa nu?

Idag kom skattepengarna, weihooo...tur för lilla mig som inte har en spänn kvar av lönen Jag måste försöka bli den ordentliga Linda jag var en gång i tiden, spara alltid hur mycket pengar som helst! Annat e det för tillfället när lönen bara hinner in på kontot och vända! Nej det får bli ordning på detta, hoppas på att få jobba på söndag, sen kanske sluta röka vore ett steg i rätt riktning ?

Imorgon bär det av till Billeshåla igen och hälsa på Vicky m.familj, denna gången med Sandra och Jessica! Sen måste jag hem och städa för på torsdag kommer faster med familj och hälsar på! Kristina sa visserligen till mig att inte städa då hennes familj består av tre vildingar på 1, 2 och 4år....här kommer med andra ord inte vara städat när dom åker hem! Men jag tycker om mina söta kusinvitaminer....dom är så underbara :)

Nej nu ska jag räkna mina gossip och se om det kommit ut någon ny och givetvis hitta uppföljaren till min senaste bok!

Adios! ♥
Äntligen är vårt vardagsrum helt klart (om man bortser från två kuddar som e hos sömmerskan Carina) Här e så fint inne nu :)
Det blev alltså en sväng till Ikea idag där vi handlade tavla, byrå och ljus :)
Gardiner e oxå på plats i kök och extra rum, sovrummet får vänta lite till eftersom tyget vi hitta inte fanns på lager!

Nu ska jag och honey kolla Slumdog millionaire..spännande att se hur filmen e eftersom jag just läst boken!

Ha en fortsatt trevlig kväll! Kramar ♥
Nu ska jag ge mig in i duschen sen åka iväg och hämta mammi! Ska tydligen svänga inom fastbergs och beställa blommor så vem vet....det kanske blir någon grön växt till Håkansson/Svensson, just nu har jag ju tygblommor överallt eftersom jag har en tendens att döda all levande grönska! Idag ska som sagt mamma hjälpa mig att sy gardiner till rummen, kommer bli så fiiint! Ikväll ska jag åter igen försöka få med A till Ikea, jag VILL ha en tavla och en hallbyrå nu!

För er bokmalar kan jag verkligen rekomendera "Om jag kunde drömma", har hört att man fastnar i böckerna men jag var lite skeptisk till om jag skulle tycka om att läsa om vampyrer, men jo.... jag är fast! Ser att fortsättningen finns ute oxå så det får väl bli några klick på adlibris sen!

Söndagen är snart slut, gott säger jag och har härmed avslutat ännu en jobbehelg!
Igår bar det hem efter jobb, åt A´s goda fläskfilé gryta sen kom det lite folk hit  dvs. Åhsberg, Matte och Jessica. Grabbarna satt med varsin viftande Sverige flagga och jag och Jessica satt på ballen, målade naglarna, röka ett ex antal cigg och snacka skit! Trots en hyffsat tidig kväll höll jag på att börja gråta när klockan ringde i morse!
Men det var en trevlig kväll igår så det var det värt!
På tal om naglar har jag en gräslig färg på nu...något turkost nagelack man hitta i lådan.... men tror ni jag tar bort det igen...nej det e nog liiite coolt ändå:D

Nu ska jag lägga mig och läsa lite!

 Mina senaste naglar matcha min goda blåbärslikör :)

Då var man redo för denna dagen... väntar bara på att A ska komma hem, han skulle och handla frukost men har varit borta väldigt länge! idag jobbar man till 17 sen får jag se vad jag hittar på ... En viss person kämpar för att få mig härifrån ikväll men det spelar ingen roll, för jag måste ändå hem i tid eftersom det e jobb imorgon igen!

Vi hörs!

Oj idag e det ju nationaldagen,  hade jag glömt om det inte vore att jag precis hörde det på tv´n! Nej men då blev ju planerna hela annorlunda ikväll......givetvis om det är nationaldagen måste man ut och fira precis som norskarna gör! Sverige brukar ju fira detta ordentligt inklusive jag..................................................eller inte!
Usch nu början tiden sina...inte många timmar kvar tills man ska ge sig iväg. A messa att han satt och åt smörgåstårta, jag blev ju inte avis om det var de han ville få ut av det, för jag åt faktiskt nudlar!

På måndag ska jag och min kära mor sy gardiner, jag kan ju visserligen inte sy men ja kan sitta brevid och bestämma :D Vi behöver verkligen gardiner till sovrummet och det är så man skämms att vi fortfarande inte har satt upp det!

Nej nu ska jag börja läsa en ny bok, har precis läst ut Slumdog millionaire och ska börja på Om jag kunde drömma. Den sistnämda är ju boken som finns i film, Twilight, som fok verkar va helt fast i! Visserligen är den första boken också film :D

Läste nyss på min nedräkning på bloggen, det e ju "bara" 30 dagar kvar till semstern....ååh ingen längtar nog så mycket som jag gör! Så gott att inte behöva jobba på 3veckor, de e mö dejligt! Hoppas på fint väder, annars e de lite tråkigt att va på svennesemester!

 

Nu har vi börjat kolla resor till november oxå, kan mycket möjligt bli att man får återvända till najsiga Thailand :D

Godmorning allihopa!
Längesen man blogga men kan bero på att jag inte har något vettigt att säga!
Idag e det fredag och jag jobba till halv 11, man ska inte hänga läpp för det för det e många timmar tills jag ska ge mig iväg och vad jag ska göra innan dess har jag ingen aning om!

Igår efter jobb åkte jag, Sjöbbe och Maddis ut till Vicky, Nico och Isabella och hälsa på! Jag åt kakor så jag fan höll på att spy när jag kom hem! Sjöbbs åt lika mycket som mig men hon körde ju ett träningspass sen på V&N´s weii.... och det var en syn för gudarna!:) Söt har lillflickan blivit, hon har ju nästan mer hår än vad jag har haha :D

  Sötnos

  Sjöbbs

 Maddis och Vicky vid alla kakor!

 Sjöbbe ska träna

 Isabella tränar i sitt gym!