Imorse verkade Ella lite förkyld men vi gav oss iväg ändå och träffade Sandra, Mindy och barnen. Vi fikade på en gräsmatta, jättemys! Dock blev Ella sämre så vi körde hem efter ett tag. Hon har varit förvånansvärt pigg idag med näsan rinner och nu när jag gick in till en ledsen Ella hörde jag så hes hon blivit. Får så ont i mitt hjärta :( Ge mig vilken sjukdom som helst men bespara min lilla älskling det. Hoppas hon är bättre imorgon. Som vanligt blir jag jätteorolig när hon är sjuk..det sätter ju sig alltid på hennes luftrör :(



Vi har inte gjort något idag mer än att gå till affären. Imorgon ska vi bannemig ut i det fina vädret. Min förkylning tycks ha stannat vid täppt näsa och det får man vara glad för:) Jag längtar till Ella ska sova haha..ungen är ju överallt, speciellt ställen hon inte får va på.











Andra natten i rad jag får sova med Ella på soffan. Hon somnar gott i sin säng men ska icke sova där sen..tätt inpå mig ska hon va. Känns sådär när jag är förkyld men det är också anledningen till att jag inte orkar ta kampen. Sen tyckte hon 05, 30 var en utmärkt tid att gå upp. Så idag är jag sne i ryggen, förkyld och helt slut.
Vår dag har varit lugn och skön. Ella har aldrig tyckt om att mysa, inte ens när hon var spädis men nu börjar det släppa. Nu kan hon sitta i knäet och bara mysa o som jag&Andy njuter :)









Kan man bli annat än glad när man möts av detta leendet. Nyvaken och helt överlycklig :)







Nu börjar jag bli sjuk, ont i halsen och stopp i näsan. Härligt! Idag blir det att kurera sig hemma så gott det går med en liten fis som är pigg. Huvudsaken är att hon mår bra!

Tur vädret inte är fint idag, jag passar på att tvätta och fixa här hemma :)



Ella totalvägrar sova idag. Hon är pigg som en mört så nu som sista utväg försöker vi trötta ut henne i sin hoppgunga. Hon verkar jättetrött, hoppar och snackar för glatta livet :) Kan ju alltid hoppas att det belönas med en sovmorgon.









Om jag går ut ur rummet så sitter Ella vid tröskeln och väntar tills jag är tillbaka sen backar hon bak och fortsätter leka. Obeskrivlig kärlek på denna tjej ♥



Jag har haft en fantastisk helg med fina vänner. Vi har haft det jättemysigt och shoppat mycket:)
Vi hade 2 stugor där vi bodde 3 och 3 så i vår stuga sov jag, Sjöbbe och Jessica. Denna stugan kallades snarkstugan haha. Har inte blivit mycket sömn utan vi har legat vakna och pratat långt in på natten och vaknat tidigt. Igår kväll/natt hade jag sån sjuk hemlängtan. Borta bra men hemma bäst med min Andy och Ella ♥

Att träffa Ella igen var helt underbart..jag har legat och tänkt och tänkt på henne på nätterna så jag blev såå glad att va hemma hos min fis igen.
Nu ska jag gå och lägga mig och sova gott! Som jag längtat efter min säng. Om jag kan sova för helgen har varit onyttig till max så min mage strejkar med magknip som inte är av denna värld :(

.



Nu börjar känslor krypa fram. Glädje och förväntan inför helgen men även separationsångest. Jag kommer inte träffa min tjej förrän söndag...vår lilla glädjespridare.
Jag tror samtidigt att denna helgen kommer göra gott..få bara va Linda en helg!







06,20 hörde jag Ella, flög upp ur sängen för att kunna natta om henne. Kommer in i rummet, då sitter hon och leker i sängen. Jahapp då går vi upp då. Varför ska hon vakna så tidigt när jag ska iväg :( Nu blir det mys med min tjej tills jag blir hämtad vid 13 :)







Jag håller på att packa..så tradigt. Fotade väskan och upptäcker på fotot att tröjan jag packat ner är där fläckar på som inte gått bort i tvätten, smäll av på sånt! Nåja nu ska jag sova så jag är pigg imorgon!
Sov gott











HAHA mamma trodde du att du kunde gömma dig i soffan :-D
Här har man varit duktig och tvättat allt som ska med i helgen. Då upptäcker jag när jag viker ihop tvätten att en viss fröken har dragit ner en tröja, lekt med den och kräkt på den! Jäkla onge!! I med den i tvätten igen då :)

Nu sover Ella så nu ska jag passa på att ligga på soffan och kolla greys sen blir det handling när Andy kommer hem.



Ella har kollat på Ullared idag, får ju se var mamma ska åka;) Hon hade turen att Morgan vinkade till henne

Så sjukt obehagligt att jag den senaste tiden förstår att jag drömmer. Alltså jag kan drömma något obehagligt, tänka att jag måste vakna så jag kommer ur drömmen och så kämpar jag för det. Kan man fastna i en dröm?

Igår somnade jag redan 20,30. Jag är såå trött om kvällarna men det är skönt att lägga sig tidigt. Fick spela in Greys så när Ella vilar ska jag passa på att titta på det :) Annars vet jag inte vad vi ska göra idag. Min tanke var att städa och tvätta men jag har gjort det på eftermiddagarna denna veckan så nu har vi en helt oplanerad orörd dag framför oss :)

Packa ska jag i alla fall göra för imorgon drar vi till Ullared. Ska bli himla trevligt :)

Det ENDA Ella vill göra här hemma är att hitta ställen att resa sig på. Jag tog undan gåstolen, fällde upp luckan på tvbänken. Så nu kan hon kanske sitta och leka med sina saker en stund. Trodde jag. Då kröp hon under tvättstället och försökte där, vidare till bumbostolen, vidare till en vägg (!!) sen bordet och till sist fick hon syn på sin gåstol. .där susade hon ut och ställde sig. Suck!
Fint väder idag...vill inte ens gå utanför dörren.















Det bara skriker VÄÄÄLA om vädret imorgon, tycker inte ni det?


Jag ska försöka mig på att hitta skor och en långkjol. Sandra sa idag: "det är så skönt med långklänning, det känns som jag går rundor naken" och vem vill inte ha den känslan ;)
Vi har varit med Sandra och Savannah idag..vi gick en runda och hälsade även på på maxi. Rundan där inne tog 100år men lyckades träffa allt möjligt folk där:)

För ett litet tag sen fick jag den briljanta idén att promenera upp och handla. Det småregna när vi gick dit och öste ner när vi gick hem..härligt!! Ella ska sticka ut huvudet i regnet hela tiden..förstår hon inte så bra hon har det där i vagnen, jag hade gärna bytat! !












Lillfis fick ett diadem idag, hon är såå söt i det
Idag har vi varit med mamma hela dagen. Vi tog en promenad ner till stan och kollade lite i affärer.
Mamma&pappa har precis varit i Budapest och vi fick lite paketer därifrån :)
Ella fick en docka, ett pussel, en klänning och en tröja. Kläderna är i större storlek så dom får hon använda längre fram:)



Jag fick en somrig scarves :)

Tack så jättemycket för dom fina sakerna!! ♥






Sandra ringde innan och berätta att Savannah fått en tand. Men vaf*n, när ska Ella få en bisse? :) Mamma sa att jag var jättesen med det så hon har väl ärvt mina gener där. Som mamma sa " hon har fått Andys utseende och det vilda från han så detta blir kanske från dig" Haha tur man kan bidra med nått;)

Sandra har även utnämnt mig till "bajsexpert"..jag känner mig ehhm. .hedrad? Jag är inte duktig på mö men när det kommer till barnförstoppningar är jag jäkligt bra hahaha :)

Ella är inte intresserad av sina leksaker längre, nej hon kan sitta en stund och leka men får hon syn på gåstolen så blir det fart på ungen. Då ska hon givetvis upp och stå. Hon har lärt sig att putta den tills det tar stopp och då reser hon sig upp. Har ramlat ett ex antal gånger för hon blir modig och ska upp ytterligare ett steg och stå på kanten av stolen eller släpper hon ena handen. Hon landar dock mjukt men liv blir det ändå. Lär hon sig? Nix 2 sekunder senare är hon uppe igen och ska åter igen stå på kanten! !




Nu ska jag sova. Andy jobbar natt så om Ella vaknar inatt ska hon minsann få komma in och mysa mes mammi:)
Sen vi fick Ella har jag blivit nästan sjukligt misstänksam mot människor. Igår på tåget hem satt en kille och stirrade på oss hela resan. Då tror jag direkt att det är en psykopat som har pistol och kommer skjuta ner oss. När vi gick av sa jag det till Andy som sa " han var nog bara full och ville att vi skulle prata med han, han hade nog tråkigt". Okej så kanske det var också. Han kanske inte hade pistol trots allt.
Men ärligt talat är det konstigt att man blir så? Varje dag läser man om nått psyko som skjutit, våldtagit eller torterat sitt offer. Grym värld med mycket sjuka människor.
Andy e ett surhue här hemma. Vi tjabbade lite innan för jag undrade om han kunde ge Ella mat för jag vilade. Då tyckte han att jag bossar med honom. Men om jag inte säger till han så gör han inget heller. Nu sitter han här o surar sidan om. Han har satt igång en film jag inte ens vill se men fråga för alldel inte haha.
Nä men om man skulle gå ut så gubben kan bli gla igen, eller vänta det öser ner så nej jag tror vi skiter i det.

Igår var vi på bakken hela dagen. Vi bestämde det lite spontant i fredags och våra vänner Linus och Malou med barn ( Benjamin, Nelly och Nova ) följde med...det blev en toppendag! Alla barn var på topp inklusive Ella. Hon var så nöjd med att sitta och titta på allt folk och karuseller:)

När Andy hade Ella på sina axlar kom det fram en kille i 20års åldern och berätta att Ella är den sötaste bebis han nånsin sett. Han frågade Andy ( på danska ) om det var han som "gjort" henne. När Andy sa ja, klappa han Andy på axlen o sa bra jobbat hahaha. Men visst blir man stolt som förälder, hon fick många att le där inne och då växer man lite som mamma&pappa ;)

Ella slocknade på tåget hem igår och sov till 6,30 i morse..thats my girl! Vi slog på tvn när vi kom hem och hamnade på eurovision. Vi stängde den lika snabbt igen, vilket skit!













Vi har haft en underbar dag på fredriksdal med Therese, Nathalie, Sandra, Mindy, Emma och alla barnen. Så himla mysigt i detta varma väder när man kan vara ute! Vi satt först och picknickade och busade sen gick vi en runda :)

När vi kom hem satt Andy på balkongen så vi joinade honom där. Ella var helt svettig efter bilresan hem så hon fick va i blöja där ute med oss. O hur skönt är det inte att kunna ha henne i bara blöja ute på balkongen? Det har jag längtat efter hela vintern..slippa alla dessa kläder!

Nu ska vi äta tacos sen blir det sängen för oss:)





Man blir ju stolt som en tupp när Ella reser sig själv. Även om hon gjort det innan så var det stort idag för nu reste hon sig mot sin gåstol! Inget fusk här inte



sen tror hon att man kan resa sig mot allt men bumbostolen e lite väl ostabil för det ;)


Idag fick vi sovmorgon till 7.30. Så himla skönt, jag var uppe före Ella. Fick gå in och se så allt stod rätt till och jovisst där låg hon och gottade sig :) Vi har en förvånansvärt lugn morgon. Jag ordnar med tvätten och Ella ligger och leker på golvet :)





Idag har vi haft en mycket trevlig dag med Ida och Linnea. Vi började dagen med att gå i ramlösaparken och slutade med en lunch i stan:) På vägen hem gick vi bortom Jessica och Noel som picnicade på gräsmattan här ute:)

Nu är vi hemma och Ella rastas i hoppgungan :)





Nu har jag även köpt en strandtunika..nu är jag också redo för sommaren och stranden. Där får ni minsjäl inte se en Linda i bikini utan detta blev perfekt :)
Jag är en riktig kärring, varje kväll halv 8 sitter jag bänkad framför tvn och tittar på "halv 8 hos mig". Men det är ju så roligt och se vad folk lagar för mat :)

Idag har Sjöbbe och Alice varit här och hälsat på:) Det var roligt att ha dom här och för en gångs skull var Ella rätt lugn :)

Vi åkte sen och hämtade hem husvagnen. Nu är vi sugna att dra ut i helgen men vi får se hur vädret och så blir.


Idag fick även nog och slängde in palmen i vårt sovrum. Det tyckte Ella var kalas för nu har hon en stor yta att springa runt i sin gåstol på:)
Ella vaknade klockan 6 och skreeek. Tog upp henne och försökte få henne att somna om men inget hjälpte, gav henne ersättning för hon kanske var hungrig. Inte det hjälpte heller. Upptäckte sen att blöjan hade läckt. Men hej dålig mamma!! Här ligger hon och skriker i kiss och jag gör allt för att hon ska somna om :(

Vi har varit uppe sen dess och lekt och nu har sessan somnat om. Fina fina tjej, vad drömmer du? Det rycker i mungipan så något roligt måste det vara:)











Nu ska jag passa på att äta frukost i lugn och ro
Idag har det faktiskt varit synd om vår flicka. Hon har kräkt så mycket! Kaskad kräkningar, hostat av det och en gång rann det till och med kräk ur näsan:( Hoppas det blir bättre imorgon för det gör ont i hjärtat av att se det. Tur hon är vid gott mod i alla fall vår lilla vilding.
Imorgon är det full rulle så nu blir det en god natts sömn!











Det blev ingen sovmorgon till 8 men till 07,15 o det är inte illa det:)
Vi tar det lite lugnt såhär på morgonkvisten, ovädret hänger över Helsingborg så man vågar inte ge sig ut. Ska försöka komma iväg och hämta ut 2 paket och klockan 13 kommer Blondy på besök:)




Ella älskar fötter och skor. Ett säkert kort att få henne att skratta är att killa henne på magen med foten haha.
Varje kväll avslutar jag med samma ord : Sov gott hjärtat, mamma älskar dig mest i hela världen och tycker du är världens finaste tjej. Vi ses imorgonbitti ♥ Ikväll la jag dock till: Vi ses imorgonbitti, klockan 8. Tror ni hon lyssna på detta? Det hade minsann varit skönt med sovmorgon så hoppas hon gjorde det :)















Jag vill faktiskt stoppa tiden nu. Jag kräver nästan det! Det går alldeles för snabbt..man hinner knappt med. Jag vill hinna njuta av denna bebistiden, vill inte att tiden ska försvinna från oss, vår flicka växer alldeles för snabbt!!





titta vilken liten fis hon varit och kolla nu!
Idag har jag och Ella träffat Vicky och Bella. Var jättelängesen vi sågs och det var riktigt trevligt. Bella gick och höll Ella i handen när hon satt i vagnen, så sött :)
Resten av dagen har vi varit hemma och haft familjemys :)





Om två veckor ska jag och fina vänner åka till Ullared hela helgen. Bo i stuga och ha det riktigt mysigt :) Jag är dock rädd att jag kommer sakna min prinsessa för mycket...samtidigt som jag ser framemot att umgås med mina vänner får jag ångest när jag tänker på det. Men det blir nog bra, vi är många som sitter i samma båt så vi får stötta varandra haha :)
Igår var jag och Rebecka på bakken. Vi hade en jättetrevlig dag med fint väder :) Vi var hemma redan 23,00 men när jag vakna imorse mådde jag såå illa så fick lägga mig igen och sova men nu är det bra. Nu leker jag med min prinsessa och ska strax gå till affären :)

























Denna lilla syrken är verkligen överallt nu. Från det ena rummet till det andra, o snabbt går det! Kan inte fatta att min bebis börjar bli stor :(

Jag och Rebecka ska till bakken idag men enligt SMHI ska det regna rätt mycket idag så frågan är om man ska eller inte..



Idag åkte jag, Ella, Annika, Axel, Alve, Camilla, Elin och Evelina in till Helsingör en sväng. Allt var stängt pga helgdag men barnen fick varsin glass sen gick vi en runda, var jättetrevligt:)
Jag och Ella åkte sen hem till mina föräldrar och hälsade på och titta på deras nya möbler i vardagsrummet. .blir lite sugen på att byta ut våra!

Nu glor jag på revenge sen blir det sängen :)



Vi har varit i Löddeköpinge med Sandra och Savannah idag. Jag skulle köpa en uvdräkt till Ella som jag spanat in. Såklart, eftersom jag är så dryg på att bestämma mig, var den slut i Helsingborg så Lödde fick det bli. Nu får det minsann bli en fin sommar så hon kan utnyttja denna flitigt på stranden :) Hitta även en söt tröja och ett par shorts till henne och hör och häpna, en blus till mig själv!!

Nu har jag precis blekt Ellas vita kläder med tomat på i klorin..funka perfa! Får väl köra dom några gånger vanligt så det starka försvinner men glad blev jag att det gick att få bort.







Nu har vår vilding upptäckt att man kan stå upp lutad på en liten pall också. Jag är livrädd att hon ska slå sig :(
Ella hittar bara på skit nuförtiden. Idag vände hon sitsen på sned så hon gick med gåstolen på sidan som en krabba med sikte såklart på växten. Den åker snart ut för jag kan ju inte slänga ut henne;)
När jag och Andy åt middag åla hon sig bort till tvbänken, tog hjälp av luckan att sätta sig på knä på golvet sen rätt som det var tog hon tag i bänken och stod upp. Jag har aldrig sett Andy så snabb på att flyga bort till henne haha. Tog ner henne på golvet sen gjorde hon minsjäl likadant igen. Så nu vågar vi inte ha den luckan nere mer.
Det är roligt när det händer saker men vardagen blir mer och mer komplicerad..att gå och duscha är ett helt projekt för var gör jag av henne under tiden?

Det blev ingen hemmadag utan vi åkte ner och träffa Sandra och Savannah i stan sen blev det besök hos Ida och titta på deras radhus:) Helt underbart väder men tyvärr verkar det vända imorgon :(





Strax innan 5 vaknade Ella och skrek, då jag fick in det i drömmen tog det för lång tid att komma in o natta om henne så vi gick upp. Efter det och fram till 8 har det varit konstant gnäll, skrik, sömn i 20minuter, gnäll, skrik, sömn i 20 minuter. Skjut mig. Jag tror hon drömmer för hon sover så oroligt, vrider och vänder sig hela tiden.

Nu är vi uppe. Vi blir hemma tills det är dags att åka till Ida och hälsa på..om jag inte får spel på ungen innan dess och går ut haha :)
Såg en bild och en text på fb som gjorde mig väldigt upprörd. 2 tjejer hjälpte en man som ramla ihop på marken i en förmodligen hjärtinfarkt, väldigt bra gjort MEN varför fotar man och lägger ut det på fb?? Jag tycker att det är skrämmande..tänk så ramlar du själv ihop på gatan, slår dig blodig och kanske inte ens överlever, inte f*n vill du att där ska stå folk och fota dig? Nej dagens samhälle är åt skogen.
Jag och Ella tog bussen upp till Sandra och Savannah idag. Det utbröt kaos direkt när vi kom. Maisy, Sandras hund, skällde så Ella blev hysterisk rädd, då börja Savannah skrika för att Ella gjorde det vilket i sin tur gjorde att Maisy börja yla..jag och Sandra började skratta och då kom en höggravid Tania in i denna kaosen..men alltså ja det var för roligt!
Vi gick in en runda på Fredriksdal, fikade, promenerade och njöt att detta underbara väder vi haft idag :)

Nu sover Ella, Andy jobbar så jag ska se klart Morgan och Ola-Conny sen gå och lägga mig och läsa :)


Jag har blivit så morgontrött. Idag satte Ella igång sitt morgonsnack 5! Oo nooo var min enda tanke. Klockan 6 började hon bli otålig så då fick vi gå upp. Nu ligger hon och kravallar i sitt gym och jag sitter i soffan och glor. Vädret är jättefint redan, något positivt i alla fall:)

Igår satt jag i soffan när jag hör gåstolen kasa fram övet golvet, ingen Ella satt i. När den rundar fåtöljen ser jag att efter den ålar sig Ella och puttar fram den, haha ge mig hennes energi tack! Hon är numera överallt dock är det rätt lätt att lokalisera henne för hon stånkar o stönar :)
Mitt inlägg igår blev lite konstigt.Vi var i alla fall en runda i Helsingör med Andys pappa i fredags.
Igår var en lugn hemmadag och idag ska pappa o A ta bort rosten på våra bilar så jag och Ella ska va hos mamma sålänge :)





Andys pappa kom till Helsingborg igår och hälsade på. Vi åkte till Helsingör, satt på torget samt häls
Den gjorde verkligen sitt jobb, trötta ut en vild unge, varför har vi inte köpt en sån tidigare ;)


Vilken succé! Ella sitter och hoppar i sin gåstol därför köpte vi en gunga också och den är kanon..hon hoppar och skriker glädjetjut :)


Lätt sätt att roa en vild onge :)
Det blev ingen morgonrunda utan jag städade istället. När Andy slutade jobba åkte vi och köpte en hoppgunga och ett leksakspiano av en tjej..hon provade gungan nu ikväll men stod mest och gungade och pratade :)

Andy släppte av oss på eneborg sen gick jag och Ella en runda på ungefär 1h..gick genom jordbodalen hem och där är så fint nu, det blommar upp nu:) Tycker det är så synd att där inte är djur längre, tänk så fint där var när vi var små.
På kvällen kom Andys syster Johanna och hennes Rebecka en sväng och hälsade på:)

Jag tror det blir sängen nu, läsa lite. .har börjat om på twilight böckerna ;)











Vi är uppe tidigt idag, som alla andra dagar. Jag har absolut ingenting att göra idag så det får blir en långpromenad med Ella. Funderar på vart vi ska gå, det är lätt att ha höga planer att gå långt men man ska ju gå hem igen också haha. Jag ska i alla fall göra oss redo sen gå ut :)
Vi har varit hos mamma&pappa hela dagen, suttit ute lite och gått en promenad. Jag avslutade en bra dag med att köra på dom satans däcken vi har stående i garaget så glaset till blinkersen gick sönder. Tosig!!

Dags att börja på vår middag, om Ella gnällfis tillåter