Ångrar mig bittert att jag sa ja till att jobba idag. Mitt öga rinner konstant! Så är det alltid när jag är förkyld och det är så irriterande. Kan inte ha mascara och ser helt sliten ut. Jaja 5 1/2timme ska jag väl kunna stå ut men min erfarenhet är att det blir 10ggr värre av alla lysrör.

Mitt schema är äntligen klart och jag är rätt nöjd med det. Ledig varannan tisdag, varje fredag och varannan helg. Jag har själv valt att gå ner lite i timmar för tiden med Ella är värdefullare än alla pengar i världen!
Känns helt underbart att Ella tyckte 03.30 var en bra tid att gå upp på. Så nu sitter vi i soffan och tittar på barnprogram. Jag har blivit megaförkyld så jag mår sådär men det ordnar nog upp sig, lite mer sömn hade inte skadat.
Imorse kom Sandra och Ida hit med barnen..vi slet med pulkorna i snöstorm bort till en backe där barnen fick åka lite. Tror varken dom eller vi tyckte det var speciellt trevligt..det blåste helt enkelt för kallt.
Efter denna ljuva utomhusvistelse följde Sandra och Savannah med in till oss en runda där barnen fick leka lite :)

Nu sover loppan och jag ska titta lite på tv. Tyvärr måste vi ge oss ut igen då jag har ett paket som ska hämtas och mjölk ska handlas. På med skidorna på vagnen för det är minsann ingen lätt match att ta sig fram på oplogade trottoarer.





Så nu är det lugn och ro i detta huset;) Hon ska tvunget bläddra i en bok innan hon lägger sig och tredje gången gillt så gick det.

Idag har vi åkt pulka med Emma och William och deras grannar:) Det var skojigt, vi var bara ute ett tag sen gick jag&Ella och handla och resten av dagen har spenderats här hemma.
Hon har varit på underbart humör och just sådana här dagar tycker jag att det är extra tråkigt att hon ska börja på förskolan. Önskar jag haft mammadagar till i alla fall ett år till..det är ju nu allt händer!












Imorse upptäckte jag att vi haft ovälkomna gäster på vår altan. Snott alla tändare som låg på bordet. Skiter såklart i tändarna men tycker det är obehagligt att någon varit inne på vår altan på natten!! Här är en av anledningarna till att jag var skeptisk till att flytta till första våningen..jag är glad att jag inte var uppe och drack när dom bestämde sig för att traska in här. Det är inte för att jag hade velat konfrontera dom utan jag hade sketit ner mig!



Vi försöker få Ella att somna 7 istället för 8. Igår gick det bra, idag går det inte alls. Klockan är nu 8 och hon bara skriker. Har provat allt, legat på golvet och låtsassovit, gungat henne i famnen, tagit in henne i vår säng, killat henne i håret. Inget funkar!!
Vad mycket snö det kommit! Jag är ju inte helt överlycklig över det precis men denna veckan har jag inget jobb så då är det okej, så länge jag slipper köra är jag nöjd:)

Vi har varit hemma idag, jag och Ella var ute i trädgården och lekte i snön men hon tyckte inte det var så kul haha. Rätt som det var kallade hon på pappa och stod och sa tack vid dörren så då ville hon in igen. .jag förstår henne:)


Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv..kylan gör så mina händer spricker och kliar så nätterna är inte så roliga:(














Ella har varit med sin farmor på väla hela dagen. Hon ville gärna ha med henne ut där så dom kunde fika med hennes jobbekompis:) Jag har snott bilder av carina men av att döma av dom verkar det inte gått någon nöd på Ella ;)

Igår fick Ella följa med mina föräldrar hem. Hon satt i bilen och grät otröstligt efter att mamma&pappa sagt hej och hejdå till henne snabbt för att sen gå hem. Så jag fick ringa in och fråga om Ella fick följa med dom hem ett tag haha. Överlycklig sprang hon mot pappa när han kom ut och hämta henne, vinka knappt hejdå till mig haha..mormor, morfar och farmor är bäst ♥
Idag har vi varit hemma, vi tog en promenad till affären innan men i övrigt att vi hållt oss inomhus. Det är så kallt så jag har ingen lust att ge mig ut.

Jag har börjat på viktväktarna igen, dags att ta tag i dom där kilona som tydligen etsat sig fast på min kropp efter graviditeten ( kan vara så att jag ätit kvar dom ) Första dagen idag och det har gått bra. Hoppas det fortsätter så och att jag lyckas även denna gång ( gick ner 9kg förra gången jag gick på det )

Nej nu ska jag titta klart på revenge sen ska jag sova. God natt!



min kock ♥♥
Extremt seg dag har det varit. Jag och Ella tog en promenad i jordbodalen i förmiddags, var inte så skönt då det kändes som att ansiktet skulle frysa till is. Men frisk luft gör en gott ;)

Resten av dagen har vi varit hemma. Jag vilade i 1 1/2 timme, blir så trött av att inte göra någonting!

Idag fick Ella en förskoleplats. Efter mycket ringade hit och dit fick hon till sist en plats här på elineberg, så den 13februari ska hon skolas in. Hello Ångest! Nä nu när hon väl fick en plats tycker jag inte alls att det känns roligt. Men det är så det är, rutiner ska in i denna vardagen igen ;)

Imorgon ska jag jobba och jag måste säga efter denna segedag att det ska bli rätt skönt att åka iväg en sväng..tjäna litta pengar till familjen haha.

O på tal om pengar, åh vad jag önskar att Andy haft ett jobb så jag kunde gjort om lite på hennes rum. Ny taklampa, fönsterlampa och matta. Räkna ut att dom 3 sakerna skulle gå på 1600 och nej det finna det verkligen inte pengar till :(





Min lilla stjärna, hon har kommit i en jäkla period där allt ska trotsas. Gör bara saker hon inte får. Men sen kan hon vända och bli hur go som helst. Idag hittade hon ett paket servetter och som hon har städat. Torkat allt i sitt rum, torkat i sina kastruller, dockorna fick en omgång. .goa unge! Hon går verkligen in för det haha.

Tradigt men sant ska jag och jobba om mindre än 2 timmar. Men bara till 20.45 så det är rätt lugnt. Nej nu ska jag diska sen kommer Andys mamma och ska passa Ella ett tag:)











Jag har fredagsmys själv idag. Jag älskar det haha! Kan titta på mina missade avsnitt av revenge tillsammans med lite gotte :)

Idag kom Sandra och Savannah förbi en liten sväng annars har vi bara varit hemma. Ella har haft en sådan rolig dag då allt går ut på att reta gallfeber på mamma&pappa. Klättra på tvbänken, sitta på soffbordet, hoppa i soffan. Idag fick jag den bästa kommentaren på länge. Andy har sagt till mig att jag måste tuffa till mig då ella inte alltis lyssnar på mig. Idag, efter att han skällt ett antal ggr på henne utan resultat, säger han "Det märks att jag och Ella är hemma mycket tillsammans för nuförtiden lyssnar hon inte på mig" TACK! Även om det är tråkigt att hon inte gör det så var det gött att höra han säga det. Tuffa till dig var det ja.

Nej ett avsnitt revenge sen blir det sängen för min del.









Dagen har spenderats med fina Rebecka. Vi lekte på planteringens lekplats sen gick vi en långrunda och avslutade med ankmatning :) Massa skvaller och massa skratt, precis som det ska va:)





Idag var jag&Ella hemma hos Sandra och Savannah på bus och lek. Vi skulle vara ute och leka men jag tror vi var ute ungefär 10minuter. Herregud så kallt det var..nu är vi inte vana vid detta så det blir som en chock :)

När vi kom hem fick jag ryck och spika upp tavlor..allt hänger i olika höjder men så blir det när jag ska göra jobbet..det är uppe i alla fall;)

Jag hade önskat det kommit lite mer snö så vi kunde åkt pulka imorgon men enligt smhi ska det regna istället :(

Skön stil på loppan..jag fick vända henne, inte bra om hon fastnar där inatt:)





Idag efter jobb städa jag ut julen (bättre sent än aldrig haha) sen blev det massa bus med min loppa. Vi dansade och sjöng till Mora träsk..eller Ella dansade och jag sjöng..vi är ett bra team ;)

Andy somnade på soffan så då passade jag på att titta på paradise hotel. Irriterande när han då vaknar och som vanligt tror han är chef över tvn. Jag protestsurade och har sen dess legat i sovrummet. Jag är inte lika mycket tvnörd som han är men någon gång kan jag faktiskt tycka att jag ska få se på vad jag vill utan att han ska dividera och sura. Dagens I-lands problem, vem ska få bestämma över tvn?? Det slutar ändå alltid med att jag ger mig och går och gör något annat så fattar inte varför jag ger mig in i striden.

Nä nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon med!



Jag är helt död idag. Jag är så trött så jag inte vet var jag ska ta vägen. När klockan ringde sov jag som en klubbad säl...usch vad jag inte tycker om att gå upp tidigt!

Men vad gör man, bara att sminka på ett ansikte sen ge sig iväg för klockan 7 ska jag sitta och vara trevlig :)

Om jag fortfarande är trött så är sängen min vid halv 4, jag skiter i om Andy var hos en kompis rätt länge igår för det är den som jobbar som har förstatjing på vilan ;)
Denna veckan har jag fått tider så jag jobbar 6 av 7 dagar. Jag är glad för det, behöver verkligen pengarna! Vi får se hur resten av månaden blir men jag tar det som det kommer:)

Idag börjar jag inte förrän 16 så jag passar på att få undan lite tvätt. Andy gick upp 6imorse med Ella ( våra ljuva sovmorgonar är ett minne blott) Klockan 7 tyckte han att det var dags att ta ut granen så jag vaknade av dammsugaren..härligt!

Nej nu sover loppan så jag ska passa på att se lite på tvn :)
Jag är som vanligt helt slut efter en jobbdag..imorgon ska jag på det igen! Jag är inte längre mammaledig men kan inte heller börja jobba helt då vi inte har förskoleplats så jag får ta lite när vi kan nu när Andy är hemma :) Vet ju inte när han får jobb därför får det vara lite såhär i väntan på förskolan :)

Gårdagens bilder:









Idag var vi på busfabriken där Noel hade kalas. Jättetrevligt! Roligt att träffa alla och barnen hade roligt :) Där var så in i bombens mycket folk och nog 100grader inne så klockan 3 var både jag&Ella helt slut. Vi tackade för oss då och åkte hem. Ella fick vila lite och så även jag haha. Tack för idag Noel ♥

När vi sen lekte på hennes rum fick vi strömavbrott. Kolsvart i hela lägenheten. Det roliga var att Ella fortsatte leka som att inget hänt, haha märker hon inte att det blev helt svart?! Hon är rolig hon!

Nu ska jag&Andy ligga i varsin del av soffan och glo på tv..jag är såå trött så förvånar inte mig om jag somnar här



Idag har jag varit på väla med Sandra. Skulle med ut och hitta pyjamaser till Savannah. Jäkligt snopet när jag då mäter om Ellas fot och helt plötsligt går väla besöket ut på att hitta skor till Ella då hennes tydligen är på väg att bli för små. Inte lätt att hitta då vinterskorsäsongen är så gott som över i affärerna. Hittade inga utan får ut i dagarna och göra ett nytt försök :(
Vi gick i alla fall några timmar på väla och när barnen somnade satte vi oss och fika. Jag for vidare till familia efteråt där jakten på skor fortsatte men istället hitta jag ett par fina byxor på rean till Ella :)