Här sitter jag och min man denna onsdagskväll och myser framför tv´n. Okej myser och myser, han ligger och kollar fotboll och jag kollar internet :D

Dagens suprise e att jag blivit förkyld IGEN! Hej Linda Håkansson med världens sämsta immunförsvar. Himla tur att jag inte blir sängliggandes varje gång jag drar på mig detta skitet för då hade jag garanterat fått ha förstadagsintyg :) Nej men det e lugnt, jag nyser bara så snoret rinner och hostar så slemmet rasslar...najs va?

Idag har jag jobbat. En himlasupermegaseg dag. Mycket att göra men min klocka ville helt enkelt inte röra sig. Konstigt det där.... men nu har jag bara en dag kvar sen e de lillledigt.

Efter jobb åkte jag ut till svedberga för att åter igen lämna bilen till Stefan. Megakissig då jag inte palla gå på toa på jobb... kommer ut till Sjöbbs och får höra " vi har inget toapapper" ehhh nähe kanske läge att handla hem det då? Fick en servett med mig in, alltid något hahah. Så vi åkte till citygross för att handla. Handla med oss revben hem som vi snaska i oss. Gott men jag hatar verkligen att bli kladdig... tycker de e så äckligt!

Nu e bilen hemma igen och idag tjuvinvigde jag min parkering är ju egentligen inte förrän imorgon. Gott att ha plats utanför huset, minus för att det e pygmérutor.


Nu ska jag sova! Sov gott!

Vilket vackert väder det e idag. E det inte typiskt att igår när ja va ledig var de skitväder men idag när man ska jobba e de fint. Nåja inte mycket att göra åt de inte. Seg e jag idag....skulle snooza i morse men såklart pep mobilen för dåligt batteri och jag mitt klanthue visste inte vart jag lagt laddaren. Så det var bara att gå upp och börja leta, tosig var jag.

På fredag blev det visst inget malmö...John behövde ta jouren på jobb så ingen fest. Får se vad den dagen har att erbjuda istället...e ju ledig :)
Idag har varit en lugn ledig dag där jag samtidigt fått lite gjort. Åkte till väla vid 12 där jag mötte upp Linda. En kokbok till mamma och pappa, mascara, olja och oljefilter fick följa med hem. Ja de sistnämda handlar ju såklart om att helt plötsligt var det dessutom dags för service på bilen. Skjut mig och denna bil. Hoppas hoppas hoppas detta är det sista!

Efter det åkte jag till maxi för att handla påskris och påskliljor för att sen hem och påskpynta lite. Här e så fiiint nu. Jag har inte så mycket men det lilla jag hade gjorde susen. Ser så färgglatt och vårigt ut :)

Denna veckan är det kort arbetsvecka. Endast tisdag, onsdag och torsdag. Men påskveckan på maxi är ingen lek. Det är kaaaaaos! Men det gillas att ha mycket att göra, tiden flyger iväg då.

På fredag ska vi till Andys pappa och hans sambo Sanne på påskfest ska bli väldans roligt :) På lördag blir det mysig påskmiddag hos Andys mamma och sambo Pompe. Mina föräldrar firar påsk i Thai och genom sms och mms ser dom ut att ha de otroligt bra! ♥


 Köksbord

 Vardagsrums skänken

 Soffbord


 Köksfönster

Såklart e ju både asken på köksbordet och hönan på soffborde fulla med påskgodis :D






Detta var allt för mig TUUUDELS!
Shit vad jag har sovit konstigt. Gick inte och la mig förrän klockan vad alldeles för mycket, vaknat till och ifrån i natt....i morse har jag inte ens hört när Andys klocka ringt vilket ALDRIG har hänt innan! Min egen klocka ringde 7...då fatta jag inget. Trodde jag försovit mig men de visa sig att jag bara ställt klockan en haölvtimme tidigare än nödvänligt


Nej nu måste ja ringa resursbank innan jag susar till jobb. I eftermiddag blir de Ullis
Nyss plinga det på dörren. Stel som en pinne satt ja kvar här i soffan och lyssnade efter ljud. Typiskt oss svenskar att inte öppna dörren. Men jag resonerar som så, hade det varit någon som jag känt hade dom ringt innan och sagt att de var påväg hit.( Ska aldrig mer klaga på dig Sjöbbe att du inte öppnar för jag gör inte heller de haha)
I alla fall damp det ner något i brevlådan efter ett tag. Gissa vad det var? Jo såklart Jehovas. Suck att dom aldrig ger sig....om jag hade varit intresserad av att gå med i deras sekliknande skit hade jag väl kommit dit frivilligt. Kan inte se att dom ska locka troende genom att va allmänt störande i dörren.


Idag är det åter igen jobb....ska försöka att komma ihåg mitt ATGprov ikväll när jag kommer hem. Måste göra det för att få va i info men jag glömmer ju det hela hela tiden. Så nu får det bli mobillarm ikväll! Idag handlar vi upp de allra sista örena....det e okej för imorgon e det LÖÖÖÖN!!
Då var klockan halv 12...tiden bara springer iväg. Nu någongång kommer Vicky och Isabella förbi. Dom skulle bara inom sjukhuset för vaccinering. Pih stackars lilla flicka!

Ska fjäska och se om Vicky vill köra mig hemom mamma och pappa så jag kan hämta min bil och kamremen innan jag ska jobba. Ska ju inte köra med bilen nu när bromsarna e dåliga men jag vill få hem bilen för på torsdag måste jag köra den till jobb för att efter det åka ut och lämna den. Tur man e tät annars hade denna bil ruinerat mig fullständigt :D



På lördag åker min mamma och pappa till Thailand IGEN! Åh så avundsjuk jag vill ju oxå! Dom kommer ha en kalastid där nere och vad jag hört från andra, väldigt varmt! 40grader i skuggan låter ju fint...fast jag tåler ju knappt värme så ja hade nog kolatvippen :D

Nej minsan nu var det måndagkväll. Så sorgligt då ska man jobba imorgon igen. Jeje sånt e livet. Denna veckan e inte möe bestämt...förrutom att lämna bilen på torsdag för att sedan åka till ullis med Linda och Maddis :) Najs jag lever där uppe haha
På lördag ska jag spinna. Vad har jag gett mig in i känns det just nu men det blir nog bra. Läser ni i HD om nån tjej som fick åka amulans från aktiverum så e de bara jag. Don´t worry överansträning bara :) Men de e ju " Spin of hope" så det är för en bra sak dvs cancerfonden... ( har jag för mig)





Haha ja diggar reklamen för "lyxfällan"

-Ah ja impulshandlar allt från peruker till häst till......
-Häst? impulshandla du en häst?
-Aaaa

Haha vilka roliga människor de finns...man impulshandlar väl inte en häst!!? Man impulshandlar kläder, smink ja skit helt enkelt men fan inte en häst. Nästa gång jag känner att jag har en slant över ska jag impulshandla en ko. De hade varit något. Fast de kommer aldrig hända för jag har aldrig en slant över :D


I fredags hade vi lite fest hemma hos Lollo eftersom Rebecka var hemma. Vi var ett glatt gäng och hade som vanligt väldigt trevligt! Nu har Rebecka åkt iväg på nya äventyr och det är lika jobbigt varje gång men någongång kommer hon hem för att stanna :)



Frida, Lollo och Linda



Sjöbbe och jag



Rebecka och Annika



Rebecka och Frida



Frida



Ise, Sjöbbe, Emma och Frida



Ise, Rebecka och Lollo



Emma, Frida, Linda, Rebecka och Louise



Emma



Frida



Helena, Rebecka och LOllo



Ise



Sjöbbe och Tindra



Sjöbbs ( På en fest vi ens var välkomna på hahaha)

Varför ska man va så seg på att göra saker. Jag hade hela dan igår på mig att göra de men nej dra du gärna ut på det. Jag pratar såklart om städning. Ska städa toa och badrum denna helgen. Toan e så gott som klar men badrummet...åhh suck de e sååå jobbigt! Måste göra de nu annars bankar min man mig.

I eftermiddag ska pappa kolla på bilen. För såklart har ju bromsarna gått sönder nu....weeihooo VARFÖR?!!! Jävla skitbil, kostar alldeles för mycket med bil.


Nej nu ska ja ta tag i badrummet.
Bilen var klar idag yeeeeehaaa :D Känns gott och fin var den, blänkte satan!

Nu var denna dagen gången, ska lägga mig och läsa lite sen blir det jobb imorgonbitti igen. 2 dagar till att jobba innan helg det klarar jag finfint!




Sov gott kära vänner!

Idag är det onsdagsmorgon. Ska börja jobba 09.30 därav e jag uppe vid denna tiden, hade aldrig hänt annars.
Så jobb står på schemat, åter igen ska jag ta bussen dit men ska faktsikt ta en senare idag, även fast det innebär att jag kommer i sista sekund inspringades. Men segt att sitta hur tidigt som helt på jobb. Bussåkandet var rätt soft. Inte mycket folk på bussen så jag satt där och kuckilura och helt plötsligt var det min hållplats :)

I eftermiddag ska jag och A handla, ekar tomt nu igen

So long ha en bra dag!

Idag är det premiärdag för bussåkandet. Känns riktigt najs faktiskt....eller inte. Segt att åka buss men ikväll blir jag hämtad av mamma och pappa, snälla dom e :) Hade vi tur e bilen klar i slutet av veckan så det håller vi tummar och tår på att den e  :)


Igår var jag ledig. Lämnade in bilen på verkstad sen åkte jag och Linda till pålsjö för att promenera i solen. Pålsjöskog var helt omöjligt att gå i, helt isigt överallt så vi gick en runda ut till mariapark och titta på husen!

På eftermiddagen hade jag, Linda, Lollo och Rebecka mys. Roligt att hon e hemma lilla stjärnan! Hollywoodfruar så givetvis på tvschemat...Pinsamma opererade kärringar. Det gillar vi att titta på :)
Nä vad säger ni, nanna kudden nu så vi e pigga och glada imorgon! Jag hade rätt, kvällen var snabbt över. Nu kör vi helgen också och sen helt plötsligt e det måndag! Vet inte hur jag skulle klara att jobba utan mina underbara kollegor...dom förgyller verkligen mina dagar, alla på sitt sätt! Guld värda e dom!


 En liten liten del av dom :)


btw vilken sjuk film som e på tv´n nått norskt skit där de sprutar blod till höger och vänster, sågar av sin egen arm med en motorsåg, vet inte om de e en parodi eller de ska föreställa skräck :D

Varför e det så att när jag jobbar eftermiddag gör jag inte ett skit på förmiddagen? Man tycker att det e ju då man har tid att hitta på saker. Men nej sitt du här hemma och uggla! Jag jobbar ju då fredagskvällen idag....jag vet om att det går snabbt, jag vet om att det som oftast e mycket folk på fredagar, jag vet om att helt plötsligt slår kl 22.00 och butiken stänger. Men just nu e det ingen tröst. WHY WHY WHY måste ja har ha nattpasset varannan fredagskväll?! Jag vill klänga på min honey och driva han till vansinne, jag vill mysa ner mig i soffan med täcke och kudde, tända ljus och titta på lets dance på tv. Men nu går inte det. Jag ska jobba ikväll. Punkt slut liksom.



Hoppas helgen svischar förbi snabbt så att det kan bli måndag. Då ska bilen lämnas in för lagning. Den kommer bli fin igen. Tills dess tudels och ha en bra helg allihopa!
Nyss hemkommen efter en promenad till brunnen med Lollo. Köpte frukt för jag blev så sjukt sugen på nått och ja tänker icke förstöra min simning med chips! Apelsiner, Satsumas och vindruvor blev det och MY GOOD vad goda apelsinerna va! Mega gott mina damer och herrar! Nu ska ja in på facebook och kolla min farm....för ja tyvärr har jag lagt mitt café åt sidan och blivit beroende av farmville. Love my animals hahaha   som sagt jag e nörd!!


 Jag och Lollolajnen.... så snögg man kan bli på bild!
Idag har varit en aktiv dag för Linda, aktivare än vanligt iaf haha. Först jobba jag, 9-14. Go e den tiden. Efter det gick jag på massage och efter det *trumvirvel* simma jag! Yes ni läste rätt, Linda Håkansson pilla sitt as till simhallen! Skönt va de synd bara att de finns sölgrisar som simmar samtidigt. Jag måste simma snabbt annars känns de som att jag ska drunkna haha :)

Dessutom har jag lagat mat idag och det smaka prima, visserligen inte så svårt haha.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, mannen ska och spela biljard så inget sällskap har man men vi får se vad som händer...lite sugen på att träffa nån iaf!


På lördag kommer Rebecka hem. Månaderna går så jäkla snabbt alltså nu har hon avverkat ännu en säsong som reseledare. En annan e ju kvar fortfarande men mitt kall i livet visar sig nog nångång :)


Jag går och skrattar för mig själv, ja har sådan jäkla träningsvärk i mina lår så ja går som ja har sketet på mig! Aj aj aj säger ja bara. Detta visar hur otränad man e!
Idag har jag varit och tränat. Andy har fått för sig att vi ska fotas och mätas ikväll sen ska vi se om en måndad om man förändrats. Förutsättningarna är ju då att vi tränar och inte äter skit. Vi får se hur det går :) JAg blir dock så besviken när jag inte orkar mycket på gymmet, vill helst komma dit och va värlsbäst men så är ju inte fallet. Men man måste ju börja någonstans.

Annars har jag bara plockat undan här hemma, tvättat och diskat lite och nu sitter jag i soffan och kollar tv.



Lite bilder från Karins födelsedagsfest i lördags:

 Linda och Ida

 Helena och Camilla
 Camilla jag och Lollo

 Lollo och IDa

 Karin och Jon

 Jon och Emma

 Minna

 Lollo dansar :D
Jag festa igår, trevlig kväll var det och som vanligt var jag ju bland dom sista som lämna huset. Sällan liksom. Åkte taxi hem, fick någon knäpp idé att taxin blev för dyr så jag hoppa av vid netto. Ångra mig direkt, sketa läskigt och örla där ute mitt i natten så fick småspringa hem...kunde ja gott ha jävla snåljåp...åk gärna inte enda hem med taxin. Trodde taxin kostat mig 192kr, visa sig idag på kvittot att den kostat 125...hade jag vetat det i natt hade jag nog åkt fram till dörren :D

Hem, örla runt i lägenheten åt natta mat liggandes i sängen, snurra jävlar i det. Försökte titta på tv, helt omöjligt såg inte texten så somna gott istället. Vakna 10 i morse, pigg och glad. Mår inte dåligt idag vilket e skumt satan...tror det beror på samarinen inatt :P Stora problemet idag är att jag e konstant hungrig. Verkar inte finnas nån botten på mig. Precis ätit stuvad potatis med isterband. Nu pep micron att min pizza e klar...herregud hur ska denna dan sluta!? Sitter i soffan och glor på nått antikprogram, jag ska nog börja gå på loppis och köpa hem skit som jag sen kan tjäna en hacka på!



Nej nu kallar maten ! Tudels
Usch vad ja e dålig på uppdatering, vet nog allt att ni sitter och bara väntar på att ja ska skriva :D

Igår sluta jag 3 sen bar det hem för lite slappe innan vi mötta Linda och Stefan för bio! Såg "farsan" och jag tyckte den var störtkul...skratta som fan och böla lite :) Tack fina ni för igårkväll!

Idag vakna jag 06.30 klarvaken, aaaa nä tänkte jag då, någon måtta får de va så jag somna om igen. Men nästa gång jag kolla vad klockan 8 och då gick jag helt enkelt upp! Ska till Ullared med mamma och pappa idag :D Har typ inga pengar så vad jag ska där och göra kan man ju fråga sig men de e ju kuligt :)

Ikväll blir det födelsedagsfest för Karin. Velat fram och tillbaka om jag ska gå eftersom jag dragit på mig en förkylning som innebär att ögonen rinner 24/7 men det verkar ha blivit bra men den saken nu så vi ger sminket ett försök ikväll! Hela veckan har jag fått gå till jobbet utan mascara, me don´t like! Där kan man verkligen kännas sig naken, rädd, exposed som en viss hemmafru en dag sa och satte dom orden på världskartan.....Nej nu vet jag inte vad jag snackar om....det får nog bli frulle nu!


 Min andra hälft sviker ikväll, hur ska detta gå!