Idag åkte jag, Ella och mamma till wrams gunnarstorp på julmarknad. Det var väldigt nära att jag&mamma blev ovänner men så går det när ingen har lokalsinne. När den ena sitter och säger till vad vi än åkte förbi "jaa men detta är nog rätt, det känner jag igen" så kokar det över för den andra ;) Vi körde en rätt lång omväg om man säger som så. Men fram kom vi och det var mysigt :)





Denna veckan har vi fått lägenheten och träffat målaren som sätter igång direkt. Lite osäkert när vi flyttar men hoppas på nästa helg.

Ska bli väldigt skönt att jobba i helgen och slippa detta packande och denna röran! !
Jaha ingen har väl undgått detta väder, därav har vi inte gjort mycket idag utan bara hållt oss hemma.

Hur glad tror ni att jag blev när jag rättade min lotto,som jag köpt för 40kr, och jag vunnit 2800kr?? Jag blev megaglad!! Det gjorde verkligen min dag:))



Klockan är 9 och jag har helt slut! Vi har bara varit hemma idag och det blir man minsjäl trött av.
Ella är pigg och glad men som det rosslar i luftrören. Dock stoppar det inte henne från bus. Jag har tagit ner henne ett ex antal ggr från tvbänken idag sen har hon kommit på att man kan lägga förstärkaren ner så det blir en pall. En massa ajaj har det varit idag;) Jag har även badat med Ella idag, mysigt tills hon skulle stå upp i badkaret och plocka ner allt som stod på kanten. Det var jag, Ella, badankor och schampoflaskor i badet, härligt med blandad kompott ;)





Nä nu ska jag sova. Mamma kommer och hjälper mig att passa Ella i veckan så jag kan packa.
Min lilla fis har sådan hosta. Hör hur hon hostar och sen gnäller till. Usch ja man vet själv hur det är att sova med en retlig hosta! Har hört att Andy varit inne hos henne flera gånger inatt :(
Jag får se hur hon är idag, vi ska till Rebecka på fika men är hon dålig får det bli en promenad istället.


Idag tog jag, Andy och Ella en långpromenad till maxiråå. Det kändes i fötterna när vi närma oss hemma:)
Andy ville titta på fotboll med två kompisar efter det så snäll som man är flydde jag och Ella fältet till mina föräldrar. Här blev vi bjudna på middag:)
Just nu sitter jag med en tens, har såå ont i mina axlar. Längtar till torsdag då ska jag på massage!

Snart ska vi köra hem, ska inom o handla mc donalds till Andy, snäll som man är åter igen;)





Haft fredagsmys med A, ätit gott och tittat på tv. Älskar tvtablån på fredagar :) Nu sover hela familjen och det ska jag också göra.
Jag tänkte kolla lite tv i sovrummet innan jag sluter ögonen men en tjuv (läs Ella) har visst tagit fjärrkontrollen ..o vem vet var hon lagt den?
Denna månaden är inte rolig för oss..dubbelhyror, flyttkostnader, eftersändning av post. Som tur e fick jag ut bra med pengar så jag också kan bidra med något. Men det svider.

Förkyld liten Ella är det idag. Torrhosta och snuva. Än så länge ingen feber och hoppas den håller sig väck!
Tycker denna årstiden är så svår, hur man ska klä sina barn. Jag satte i åkpåsen i vagnen i helgen men Ella blir helt svettig i den och jag har hört att det är bättre att frysa än bli för varm? Jag tar nog ut den igen..de e trots allt minst 13 grader ute om dagarna
Denna veckan har vi besökt lite vänner med barn. Jag har som vanligt inte en tanke på att packa men jag har i alla fall hämtat hem flyttlådor, alltid något;)

Ellas dagar går ut på att klättra på allt hon kan. Jag får flytta rundor på saker så hon inte ska kunna det:)
Idag klättra hon upp på bänken i sitt rum och stod där och titta på folk som gick utanför och vinka till dom haha





Jag är som vanligt uppe före Ella. En riktig sömntuta är vad hon är.
Hon är väl trött efter kalaset igår :)

Grått och tråkigt idag. Vet inte vad vi ska hitta på. Tycker lönen kan komma nu så man har lite pengar att röra sig med.
Jag är helt slut. Så mycket att göra på jobb. Ella är på kalas med mina föräldrar så nu ska jag ta en eftermiddagslur. Andy ligger i vardagsrummet och kollar på tv. Jag undrar om han e lomhörd för trots att jag har stängd dörr skulle man kunna tro att det är här inne i sovrummet han tittar på tv.

Nä men godnatt då?
Andy berätta att han hittat ett Ellaprogram på netflix. 1timme satt hon i sin fåtölj och titta!! Tror knappt att det är sant men nu satte jag igång det och javisst, helt inne i i det:) Gulle där sitter hon och skrattar:))
Jag och Ella skulle vila middag vilket slutade med att Andy väckte mig 18,30 och då sov Ella fortfarande. Nötta, han får ju väcka henne!



Andy hjälper en kompis idag så jag och Ella har haft myskväll själva. Vi har lekt med lego, dansat och busat i vår säng:) Nu sover loppan så jag ska kolla på skitprogram som jag aldrig får titta på när Andy är hemma :)

Innan idag var vi på ikea med Sandra och Savannah. Köpte bara en låda att ha Ellas lego i men oo vad det kliar i fingrarna att köpa saker. Vill att denna flytt ska vara över så jag kan börja inreda den nya lägenheten!



Jag fick packat en del saker idag. Det går rätt snabb och lätt när Ella vilar. Om det är något positivt med att flytta så är det allt man rensar..otrolig på att spara på skit.

Idag kom Ella på hur man klättrar upp på tv-bänken och sin fåtölj. Det kryper i kroppen på mig, så rädd att hon ska ramla ner och slå sig.
Ella är iallafall helnöjd med detta nya äventyr. Hon klappade händerna när hon klättrat upp haha.







Vi flyttar om ca en månad. Idag tänkte jag att det kanske är dags att börja packa. Kill me! Fan vad mycket grejer vi har. O inget tidningspapper har jag så det blir ingen reda med detta. Tror jag väntar lite till;)
Man kan ju säga att jag sparar på allt skit..gamla skolarbeten..vad ska jag med det till? Bli klokare?
Haft en underbar dag med Sandra&Savannah. Jag&Ella körde till dom i förmiddags, därifrån tog vi en promenad till pålsjöskog. När barnen somnat satte vi oss och fikade med en bänk med varm choklad och croissant :) Så mysigt! Promenerade därefter hem till dom där barnen fick leka och vi avslutade vår dag med handling på maxi:)

Nu ska jag sova. Hoppas Ella sover hela natten. Inatt ville hon upp 01,15 och leka!!? Aaa nää där går gränsen. Jäkla jobb att få henne att somna om och jag tror faktiskt att jag somnade om innan henne. Givetvis skrek hon inte, då hade jag inte lagt mig, utan hon låg och prata och filosofera i sin säng haha.
Har varit och kollat på nya köksmöbler idag. Beställde ett men nu velar jag om vilka stolar vi ska ha. Varför ska det finnas 100olika alternativ? Det blir för mycket för veliga mig:)
Annars hae vi bara varit hemma. Liten rastlös tjej har vi haft. Imorgon ska hon hem till mormor hela dagen för jag ska på kurs på jobb. Hoppas hon gör av med lite energi där;)







Igår hade vi kalas för Ella med närmsta familjen. Det bjöds på tårta och kaffe. Jag gjorde egna tårtor som blev allt annat än fina men goa var dom och det är väl huvudsaken; )
Hon fick jättefina paketer och verkade tycka det var roligt med alla som kom och firade henne:)










Åh min tjej är så ledsen. Hon fick vaccin idag och det tog hårt :( Hon gråter hela tiden men fick henne att somna hos mig precis..lilla hjärtat som alltid är så glad.
Ska passa på att städa nu för imorgon är det 1års kalas..hoppas innerligt hon mår bättre då!
Ella har åkt upp o ner i sängen några gånger...ville inte sova! Till sist starta jag hennes speldosa för att kunna se ngt i rummet och vad hände, jo hon la sig ner och titta på bildspelet som visas i taket från dosan. Perfekt! Jag tänkte packa ner den för hon lyssnar aldrig på den men det ska jag säga att packas ner ska den inte. Det har jag inte ens tänkt på att hon kanske tycker det är mysigt att titta på nalle puh i taket:)

Nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan och spendera dessa 2timmarna med greys:)
Ännu en hemmadag. Jisses vad tråkigt det är. Ella vilar middag men när hon vaknar ska vi gå ut en runda, kanske mata ankorna.
Känns som hon sovit länge..men nu när hon är förkyld vill jag inte väcka henne för hon behöver denna sömn.



ser ut som att allt det vita är skitigt, det är det inte! Blixten som spelar ett spratt
Då var födelsedagsgrisen lagd. Hon har haft en bra födelsedag trots förkylning:)
Vi har busat inne hela dagen förrutom en promenad till affären. Ätit tårta har vi såklart också gjort:)

Egentligen skulle Ella fått dockvagn och docka till jul men vi tyckte att hon kunde få den idag så den har hon kört rundor med:) Hon fick även böcker, kritor och ritpapper.















Idag är ingen vanlig dag för det är Ellas 1års dag! Hurra hurra hurra!

För exakt 1år sen klockan 7 körde jag och Andy i illfart in till sjukhuset, ovetandes om att vi skulle få den finaste flickan i världen!
1år har gått och hon är den mest betydelsefulla och älskade personen vi har i vårt liv ♥








Jag och Andy gick in till henne innan Andys jobb, hon fick öppna sina paketer :)
Jag&Ella har haft mysdag idag. Vi tog en promenad bort till Jessica innan för att lämna en sak och då fick Ella en jättesöt briobil i 1års present:) Tack så mycket! :)
En tur till affären fick det också bli sen har vi bara varit hemma.
Nu sover både man och dotter..jag har sett färdigt hela Lostserien så vad ska jag nu titta på?



Jag hoppas vår loppa sover gott inatt. Snorig till tusan och lite ansträngd andning nu på kvällen. Tråkigt med dessa höstbaciller!
Vi har lite minidisco här hemma denna morgonon. Babblarna spelas på Youtube på tvn:) Älskar att ha en smarttv! Hur som helst så är det sorgligt att det bara finns två låtar med babblarna för hon älskar det! Hon är helt inne i tvn o dansar.samtidigt :) Fattar inte riktigt om man kan köpa dvd med dom eller det bara finns dessa två låtar?

Vi ska nog bara hålla oss hemma idag, Ella är jättesnorig. Men vi ska nog reda det med ;)



Jobbpasset är över. Helt otroligt vad jag saknar Ella när jag jobbar. Så fort jag ser ett barn i hennes ålder så tänker jag på henne. Usch ja, tycker allt att det är lite jobbigt att vara ifrån henne. Hur ska det då bli när hon börjar på dagis?

Nu ska jag&Andy titta på tv och äta chips :) Hatar att jobba kväll men älskar att jag kan vara uppe hur länge jag vill :) Imorgon börjar jag 4 och Andy tar Ella på morgonen så jag får sovmorgon...lovely!!

Tycker det är bra med pappa-dottertid. Dom hittar på saker tillsammans och myser:) Idag hade dom åkt till ikea och köpt en leksaksback. Helt imponerad blir jag för det är inget jag nämnt ( alltid jag som tänker på sådana saker ) ...min man han kan om han vill;)
Idag har vi haft supertrevligt hela dagen hos Ida och barnen. Vi har lekt, lunchat, fikat och varit ute:)

Nu nattas Ella sen är det fredagsmys med idol för oss:)





I förmiddags var jag och Ella på öppna förskolan med Emma, William, Sandra och Savannah:) Där var det lek och sångstund. Ella verkade tycka väldigt mycket om sångstunden, hon älskar ju sång så hon får dansa lite;) Nästa vecka ska vi prova den på ringstorp:)

När vi kom hem städade och tvättade jag sen körde jag&Ella hem till mamma&pappa. Där blev vi bjudna på middag:)

Nu är Andy och köper godis sen tror han att han ska spela nya gta. Han spelar aldrig tvspel men så fort han köper gta så ska det spelas, tur han tröttnar snabbt;)




Bild snodd av Emma haha ;)
Denna veckan har jag inbokat massor av roligheter. Det började i måndags med en date med Rebecka. Alltid lika mys och träffa henne vilket blir sällan då hon pluggar järnet. Ella fick en födelsedagspaket av Rebecka, ett par byxor och en tröja..superfina!!

Igår var jag&Ella hemma hos Sjöbbe&Alice. Flickorna fick busa och röja:) Vi gick även ut på deras gård där dom fick leka i sandlådan men jag vet inte om dom frös eller vad det var för den utomhusvistelsen blev mest gnällig haha. Även där blev Ella bortskämd och fick en anka man går med i födelsedagspaket. Den går hon rundor med här hemma så den uppskattades:)) Tack så mycket♥

Idag har jag, mamma och Ella varit i ullared. Ella skrattade så hon kikna uppe på barnavdelningen. Efter ett tag förstod vi att det var när vi rota i strumpkorgarna som det roliga hände. Haha lättroad? Hon var i alla fall jätteduktig hela dagen och vi fick handlat det vi ville:)

Hur sjukt är det inte att Ella tappa ena strumpan inne på gekås. Timmar senare stannar jag vid en hylla för att ringa Andy och vad ligger där, jo Ellas strumpa. Haha snacka om tur!

Nu ska jag packa in Ellas födelsedagspresenter, inte klokt att hon fyller 1år om mindre än en vecka!