Kvart i 10 och jag är klar med städningen. Gött! Ella bygger som vanligt lego så jag passar på att ligga på soffan, bara en tidsfråga innan hon upptäcker att jag inte är där och kommer och hämtar mig :)

Har fått friskvårdsbidrag av jobb och funderar på om jag ska ta vv på det. Gymkort blir det icke och skulle jag få för mig att börja simma en vacker dag så kostar det inte så mycket att ta ur egen kassa. Ja jag får tänka på det. Egentligen skulle jag haft vv så man går ner och väger sig för då fuskar man inte..pinsamt och komma ner och inte gått ner utan upp men det kostar så mycket i månaden ! 

Annars inga direkta planer för dagen. Ska eventuellt gå till Ellas farmor och hälsa på. Sen tjatar Ella varje morgon att vi ska åka till "Mommo o poppa" så det får vi göra i helgen :) Jag vill ut och hitta en bil i helgen men andy är ute varje dag och har inte hittat något intentressant så det blir väl inget med det. Vill ha ny bil nu!
Jag är så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig på studs. Men Ellas läggtid är inte kommen än så för att hålla oss vakna bygger vi lego. Det är en av få saker hon kan sitta länge med. Full koncentration har hon :) 

Lediga helgen är kommen, gött! Inga direkta planer men en sak vet jag, är det sånt här väder går jag inte ut. Jag fick nog av det efter att ha stått och väntat på bussen i ösregn sen gått hem från förskolan i lite till regn och blåst! Jag var så blöt när jag kom hem!


Vår nyårsafton blev bra, precis så där lugn och stillsam som vi ville. Vi åt gott, spelade bingolotto, lekte med lego. Vid 12slaget gick vi ut och mötte Andys vänner och skålade in det nya året :)

Igår var en seg dag. Vi kom i säng sent så det var en trött familj igår. Men det är skönt att ha sådana dagar också. Jag somnade halv 8 när jag nattade Ella och kom inte upp mer den kvällen haha.