foto008 (MMS)

nu blir det läsning sen sömn. Imorgon väntar en ny dag med jobb och besök hos sjöbbe!godnatt!

foto005 (MMS)

jag har klätt om tvättkorgen,mycket finare nu än innan då den var vit med fläckar på.

foto002 (MMS)

här sitter jag och har det mys hemma hos mina föräldrar. Det blir grillning här idag:)

Igår var jag i princip hemma hela dagen, idag tog jag igen det och var ute hela dagen tillsammans med Ida och Filip. Vi har besökt diverse lekplatser, fikat på gräsmattan, busat och ätit middag tillsammans. När jag kom hem ville A till Maxi så då åkte vi dit och handla. Nu e Linda Håkansson slut som artist!

Imorgon ska jag och Jessica promenera till mötet...känner att jag blivit iaf lite duktigare på att röra mig..man behöver inte alltid ta den snabba och enkla vägen med bilen :)

Nu blir det nattatajm för mig. kanske kan få sova en hel natt nu? snäääälla....

foto015 (MMS)

här ligger jag i soffan och har det gott...jordgubbar is the shit!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13227318.ab


hmmmm......eehhhmmm....ööööö....nä jag finner verkligen INGA ord. Sjuka människor finns det gott av i alla fall.
Hade en jättebra midsommarafton igår tillsammans med Andy, pappa och senare på kvällen mamma. Lugnt och fint..åt gott, drack god pepsi max, spela dart, mös och pratade. Helt e min smak. Vid 00.30 fick jag tvinga hem Andy, då höll jag på att dö av trötthet. Dock sov jag inte många timmar inatt... andra natten i rad....jag tycker så synd om mig själv. Imorse ringde klockan, meningen var att jag skulle följa med pappa, farbror, faster, Urban och kusiner till ven men av personliga själv stannade jag hemma. Dock var jag en snäll familjemedlem och lämna och hämta dom i Landskrona.

Jag har bara tagit det lugnt i övrigt idag, tittat på tv och haft det bra. Somna till en halvtimme på soffan innan...det behövde jag...jag ber till gudarna om en natt med sömn. O nej jag är inte gravid, bara för man inte dricker på en högtid och inte mår så bra tror folk direkt att det är så....så är det inte!!

Nu ska jag steka mig en hamburgare och titta på Änglagård :)


Tyvärr har jag inga bilder från midsommar...glömde kameran hemma och pappa lär väl ta en jäkla tid på sig att lägga in sina :)



Förra året...undra var jag har den klänningen??

foto014 (MMS)

taxi helsingborg här...igår fick jag köra och hämta mamma och arbetskompis,idag har jag lämnat och hämtat släkten i landskrona!jag ska aldrig mer va nykter midsommar;)

Påminnelse till mig själv : Ta INTE ballerinaskor när du ska ut och promenera. Det känns som mina fötter blöder haha. Jag tänkte ju att jag baaara skulle gå ner till söder, men baaara gå ner till söder är ändå en bit och mina fötter kräver ordentliga skor hädanefter!

Min morgon börja katastrof. Jag har nog sträckt ryggen under dykningen igår så jag kunde knappt gå upp ur sängen i morse. Väl uppe inser jag att jag ställt klockan fel. Istället för att ha min värdefulla timme på morgonen hade jag istället bara en halvtimme. Hatar att stressa! Fick t.o.m äta en del av min frukost i bilen.

Imorgon börjar jag inte förrän 2 vilket ska bli skönt. Jag ska sova så länge jag kan, plus att jag ska sitta lite med min massagedyna. Min rygg ömmar och ingen massagetid på jobb passar mitt schema :(

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med täcke och kudde. Hoppas där är någon bra film på tv!



jag skulle vilja ha en hund. I peridoder är jag helt inne på att skaffa det. men sen inser jag att jag i nuläget vill ut och resa och jag kan inte förlita mig på att någon ska kunna passa den. Men jag vill...
Här med Bambam på Koh Chang :)

foto008 (MMS)

bananer,melon,äpple och körsbär för 28kr...de e billigt:)

Har haft en bra ledig dag. Känner mig mycket gladare nuförtiden. Om man bara bestämmer sig för vissa beslut i livet kan det förändra mycket. Jag känner mig starkare som person helt enkelt. Mycket är p.g.a mina vänner, min familj och A. Dom stöttar, peppar och bryr sig.

Imorgon ska jag träffa en av mina favoriter. JB och förhoppningsvis Noel :) Vi ska promenera ner till söder och checka in utbudet av frukt och grönt. Förr var dom i alla fall billiga med sånt där nere, och det är minsan aldrig fel. Först på dagen blir det dock jobb, förbutiken igen. Tycker om att vara där ute MEN man måste fråga om legg heeela tiden. Dör så jobbigt det är.


Snart är det midsommar. Jag har bestämt mig för att köra så kan jag hämta min mamma och hennes arbetskamrat på kvällen när dom slutat jobba. Innan dess ska jag och A fira med pappa, tycker synd om han att han ska behöva sitta själv när mammi jobbar. Jag har redan räknat ut hur mycket sill och potatis jag kan äta, så är man förberedd ;)


foto007 (MMS)

jag är så glad,gick verkligen över förväntan idag:)

Fy fan vad vi är duktiga jag och mina vänner...nu fortsätter vi i samma stil tjejer :)
Strax ska jag gå ner och äta lunch med Ida. Spagetti och köttfärssås, gillar det starkt!
I eftermiddag blir det jobb. Längtar tills imorgon då jag är ledig, men då har jag ju helt dagen planerad. Blev ingen dykning i fredags, blev inställt i sista sekund så imorgon då sker det. Hoppas jag.

foto006 (MMS)

idag är en sådan dag man inte vill gå utanför dörren...eller sängen för den delen! Men saker måste skötas ändå..

Idag mina vänner ska jag äntligen ner och dyka, om exakt en timme. Eller äntligen vet jag inte, jag har ju nerverna utanför kroppen idag men det kommer nog gå fint :)
Precis ätit min frukost bestående av yoghurt. jordgubbar och äpple. Fint ska det va :) Har jävla problem med att komma upp i mina points... jag äter helt enkelt för lite varje dag- Vem kunde tro det haha.
Sen i eftermiddag blir det jobb, och hela helgen med för den delen. Det värsta av allt är att jag ska jobba på måndag. Buhuu det är jag verkligen inte van vid. Så blir det när jag nu bytar schema några veckor framöver för att täcka upp i informationen. Men det är skoj :)

Godmorníng folks! Jag är som vanligt tröttare än tröttast men jag är upp i alla fall :)
Ska hoppa in i duschen för att sen bege mig på fika hos Therese med Jessica, Noel och Sjöbbe. Efter det ska vi på möte. Det ska bli spännande och se vad det ger en. Förhoppningsvis något mycket bra.

Imorgon måste jag ta mig ner och köra mitt förhoppningsvis sista pooldyk. Är ju egentligen klar med dom det är mer bara för att jag ska få känna på det igen. Måste sätta lite fart kan inte slöa såhär som jag gör! Så ikväll blir det inga korsord utan det blir till att bläddra i dykboken!



Hade en trevlig kväll hos Helena igår med Helena, Lollo, Ida och Filip. Det var megagott måste jag säga! Grilla är aldrig fel. :)

Jag är så trött, är det okej att sova bort hela sin lediga helg? Jag hade gärna gjort det men så onödiga ska vi inte vara. Igår gjorde jag inte mycket, låg i sängen och löste korsord, tvättade, plockade undan lite, käka Mc Donalds...ja en helt vanlig bakislördag helt enkelt.

Idag stack jag och Andy ner och åt brunch på Swea. Helt okej, men den "varma" maten var allt annat än varm...det är lite dåligt om man nu måste klaga :)


jag vet inte om jag ska hänga med Ida och Filip upp till Helena idag. Orkar jag?

foto002 (MMS)

nu blev de jag som får ta emot gästerna...dom hinner förmodligen inte hem i tid!trevligt trevligt!dricker en öl så länge;)

Uppe tidigt idag, börjar klockan 8 så det är bara att gå upp och se glad ut. Precis ätit naturell yoghurt med hallon och musli. Fy fasiken var yoghurten var sur, ingen hit!

Jag längtar till denna jobbedagen är över, det gör jag alltid. Idag är jag i förbutiken, dessutom kommer nog många panikhandla nu på morgonen så jag är helt övertygad om att det kommer gå snabbt. Skönt att ha klädslen klar för festen, slipper man böka med det. I eftermiddag är det bara ansiktet och håret som ska få sig en uppfräschning :)



Ha en trevlig helg allihopa!

37 blev till 36 som egenligen skulle behöva va 35:or. 2 sulor senare passar dom mig någorlunda. Jag snackar om mina skor inköpta på maxi för 79spänn. Det är billet! Men vad f*n är det för storlekar? Jag har och kommer alltid ha 37 i skor, i vissa skor kan jag gå ner till 36 men där går gränsen.

Hade det inte varit för att jag hade en bild i huvudet hur det skulle se ut till min klädsel och hängde upp mig på det hade jag aldrig köpt dom, men nu är det som det är. Som sagt 2 sulor senare och jag kan i alla fall gå i dom :)

foto066 (MMS)

om ni försöker tänka bort mitt fula hue och bara tänker på kläderna,är detta godkänt på en student?

Nu har jag beställt den omtalade Neulash som ska göra dina ögonfransar längre och fylligare. Jag längtar tills jag får hem den och kan se om det verkligen är så bra som alla säger. Det är dock dyrt. 895spänn för en liten tub. Men håller den var den lovar är det lätt värt det :) Jag återkommer med resultat!

Jag hatar korsord, alltid ska det bli fel nånstans som man inte reder ut resten. tosig!

Idag har jag jobbat sen mötte jag Jessica och Noel, vi promenixa till ÖoB. Jag vet inte hur, men jag lyckades komma ut därifrån med bara skit. Viktväktarna på måndag ;) Mysigt att träffa dom iaf :)


2 dagar kvar sen 3 dagars ledighet. Student på fredag som jag faktiskt ser mycket framemot.  Nu ska jag prova ett par skor jag köpt som är för stora, ska se om en sula hjälper. Jag vill ju ha dom!!
Kul att man mobilbloggat så har inte ett enda inlägg kommit fram. Tur jag inte betalar per mms för då hade det retat ihjäl mig.
Har varit uppe sen 07.30, dom ska komma hit och installera vattenavräknare. Som vanligt någon gång mellan 08.00-16.00. Lika bra att gå upp och va klar i tid, speciellt eftersom arbetet tar ca. 2 timmar. Men än så länge har dom inte dykt upp vilket är väldans skönt.

Igår var jag äntligen ledig. Jag och Andy stack och åt frukost på Alldas, mumma! Sen åkte vi ner till Råå och spela minigolf. Tur det blåste som fan annars hade jag dött av värmeslag. Det gick ju inget vidare för mig, tosig till max.... spec. när han fick hole in one på 3 banor...retligt!!
Vi avslutade med en glass i småbåtshamnen, mysigt :)


Idag jobbar jag till 20.00 så det blir inte mycket gjort. Resten av veckan är morgontider, mycket bättre!


foto063 (MMS)

nu ska jag titta på änglagård 3,hoppas den e lika bra som dom andra är!

foto062 (MMS)

haft en mysig dag i solen med älskling!nu tvättar jag och löser korsord,pensionär?jag?

Vill ni veta en sak? Min helveteshelg är över, imorgon är jag ledig hihi


foto059 (MMS)

grannen har disco,kan inte koncentrera mig på min bok. Dessutom har jag slitit av en nagelbit med pincett så det börja blöda. Aj aj på tummen

Har precis kommit hem efter att ha lunchat på stan med Andy. Fint väder, mycket folk på stan, dock ganska kallt i vinden. Jag ska köra till jobb vilken minut som helst, hur kan man spendera en fredagskväll på bättre sätt?

Dessutom backa jag in i ett garage med Andys bil, lite skumt eftersom jag drömt, som sagt 2 ggr att jag backar in i bilar. Det blev inget på bilen men jag trodde A blev arg så jag börja gråta haha. Ibland är det skönt att gråta och släppa ut allt, men kanske var en lite töntlig sak att bli ledsen över :)


Ha en trevlig helg! Har ni tv4 film och råkar vara inomhus just nu så titta! Änglagård2, gah I love dom filmerna och denna gråter jag alltid som en tok till.

Kan man bli trött av att drömma? På morgonar drömmer jag alltid så sjukt mycket så jag är helt svettig och slut när jag väl vaknar. Andra gången på kort tid jag drömmer att bromsarna inte funkar på bilen jag kör så jag backar rätt in i en annan bil. Men så medveten man är om saker även i drömmar. Jag visste att det inte var en speciell person som stod på balkongen för hon lever inte längre, och detta fick jag reda på för inte så lång tid sen.
Att vakna klockan 10 och fortfarande va astrött är ju inte rätt, får tvinga mig upp ur sängen för jag vill inte sova bort hela dagen.



O mensvärk på det, yey kan inte inte bli mycket bättre!

Har haft en jättebra kväll med Ida. Först haket för god middag sen en promenad i stan. Efter det åkte vi ut till råå för att luska ut vart det nya dykcentrat ska ligga. Fattar inte var, men skitsamma, mega fina stugor har dom byggt på campingen som man tydligen kan köpa?

Jag längtar till denna helgen är över, tyvärr hela 3 dagar kvar men det kommer nog gå snabbt. Imorgon börjar jag inte förrän 15.30 så lite roligheter ska det väl hinnas med innan dess :)


Nu ville jag pussas och kramas med min älskling men den tönten ligger och sover. Han vakna till när jag kom hem och ställde till med liv för att jag byta till BigBrother iställer för hans film ( som för övrigt var slut) U gotta looove him :)


Det är så orättvist! Nu har dom flesta långledigt, men en annan ska jobba alla dagarna. Tillåt mig gråta en skvätt. Och ser ni, jobbehelg, fint väder. Slår aldrig fel. Idag skulle jag slutat 2 men eftersom det är en jävla röd dag slutar jag 7 istället, känns lika bra som det låter.