Då var dagen här, nyårsafton! Jeeevlar va detta året gått snabbt! Och inte e de mycket som hänt inte, så jag säger som ja säger varje nyår, nästa år blir ett bra år! Nyårslöften har man som vanligt, denna gången hoppas ja verkligen jag håller dom(säger ja oxå varje år)! Så vem vet, nästa år vid denna tiden kanske ja sitter här o skriver mig ett inlägg och har ett helt annat liv  än va ja har i skrivande stund! (Dock är det inte det mina löften handlar om )

Nyår detta året blir lite annorlunda, är van vid att fira med mina älskade vänner men detta året e vi väldigt splittrade :(
Planerna är iaf att jag o Andy ska äta oss en god två rätters middag tillsammans sen får vi helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda! Hur som helst tror jag det blir en bra och mysig nyårsafton med min älskling!

Just nu går jag o städar lite så här e snyggt o prydligt ikväll, och måste bara säga, tack gode gud för diskmaskin haha, så goooott!

Nej får väl fortsätta med mitt nu men GOTT NYTT ÅR!!!!

          
jahapp då var de måndag kväll....Ångest!! har ju varit så skönt att vara ledig och kunna umgås med sin man lite!
Idag har de mest åkts runder överallt...först till pc city för att försöka hjälpa pappa med en ny data, sen åkte ja o A in på väla...!bara parkeringen fick mig att undra va f*n vi åkte dit för men vi fick till sist en parkering iaf! Dock blev de inte ett enda köp...ja e minsan ingen mellandags människa... allt e ju helt utsållat..ja köper hellre saker på ordinarie pris faktiskt. Klart de e bra när de e billigt men där ska ju gärna finnas något roligt oxå , känns som affärerna plockar fram allt skit som inte blivit sålt under årets gång!

Det blev bara lite mat på väla, friterad spätta på Blå Tuppen, helt ok faktiskt.
Efter det bar de hem till mamma o pappa för att hämta vår bänkdiskmaskin vi fått i julklapp, men det var inte de lättaste att koppla in den visade det sig så imorgon får vi ge oss ut o hitta saker till det, måste ju även handla nyårs maten!Som det ser ut nu blir de oxfile, man får ju lyxa till det lite även om de inte blir en hejdundrandes nyår detta året! Men vi kommer nog ha kul, slutar väl med att ja får ta bussen till jobb dan efter :)

Nej nu ska ja o min karl kolla klart en film vi börja se igår, o ja ska kolla skåpen om där e nått roligt kvällsgodis haha, för de äter ja ju aaaaaaldrig!!!

Massor kramar till Andy o Sjöbbe ni e ju dom enda som vet att min fina blogg existerar!:)
Då var julen över...skönt men samtidigt rätt tråkigt, iaf om man tänker på alla lediga dagar man fått under dessa dagar =)
Julafton var väldigt mysigt...fick väldigt fina julklappar som ja blev mega glad för...både praktiska och roliga saker! Hoppas att folk uppskattade vad jag gav bort oxå!:)

På Juldagen blev det fest hemma hos Sjöbbs...mycket roligt att alla vi "gamla" tjejer kunde samlas och umgås, det händer allt för sällan ju! Men när man kommit upp i denna åldern får alla så olika liv framförallt olika arbetstider!

jaa jag vet egentligen inte vad ja ska skriva...tänkte att de kanske var dags att iaf skriva ett inlägg me tanke på att ja gjorde denna för ett tag sen men helt ärligt så har ja ingen lust. Allt känns bara tungt idag .....


www.lindii.webblogg.se




  Jag älskar dig gumman så mycket...utan dig vore livet bra tufft!!!