Idag åkte vi ut till väla en runda. Jag varnande Ella innan vi gick in att om hon håller på och springer ifrån mig så åker vi hem igen. Allt gick jättebra, hon höll sig i närheten i alla affärer.
Sen skulle Maja ha mat i ett sånt amningsrum. Efter det gick det jäkligt fort. Ella går först ut ur rummet och direkt efter kommer jag och bökar mig ut med vagnen. Ella är puts väck. Tittar åt höger, tittar åt vänster..hon syns inte till. Ropar på henne och tittar bland toaletterna ifall hon fått för sig att gömma sig. Ingen där. .en städare säger till mig att hon gick ut i gången. Börjar fan få lite panik och ögonen vattnas, var fan e ungen. Frågar desperat en tjej om hon sett henne och då ser jag denna lilla unge lunka fram. Då har hon sprungit ner i gången sen vikt av runt en hörna. Helt omöjligt att se henne! Jag blev så arg samtidigt som jag blev så lycklig av att se henne. Hur får jag henne att förstå att hon inte får springa iväg? Att världen är ett jävligt hemskt ställe där det tyvärr finns dumma människor. Att det inte är så roligt för henne om vi blir av med varandra ? Jag blir galen på att hon är så orädd!!
Som straff fick hon inte den glassen jag lovat..och ut gick vi från väla som jag sagt, jag med raska steg och hon bölandes efter skrikande " jaaag vill haaaa glaaaass".

Förhoppningsvis lärde hon sig något, men tyvärr tror jag inte det. Nästa gång vi är nånstans kommer vi ha samma jäkla diskussion.

I tisdags var jag med Ella hos frisören. Hon valde gröna och oranga slingor efteråt. Häftigt tyckte hon, vad jag tycker är mindre häftigt är att jag inte får ut färgen!! Har schamponerat och gnuggat i håret hur många gånger som helst så kvar är gula (!!!) slingor framme i luggen. Ungen ser inte klok ut! Det ser ut som en misslyckad blondering haha. Jag vet inte vad jag ska göra, skäms lite över hur hon ser ut. Tur hon inte själv fattar så gräsligt det är!

Idag mötte vi upp Linda och Alice för en tura. Vi hade redan bestämt att vi inte skulle gå av utan skulle sitta kvar på båten. Det var supermysigt ! Tjejerna har ju så roligt tillsammans...dom skrattar och tramsar nästan hela tiden. Det är fint att se två små tjejer vara så bra kompisar ❤
Såklart åt vi pölse och tog ett besök i shoppen där dom fick välja varsin godispåse som dom sen fick smaka lite på!  

Ella har minsann inte pratat om dagis nu på nån dag..kanske börjar hon tycka att det är kul att ha sommarlov ;) 

Jag tycker i alla fall att det är skönt. Ingen stress på morgonen som det faktiskt alltid är för oss när vi ska till dagis. 




Vilken tråkig helg. Tråkigt väder vilket resulterat i att vi bara varit hemma. Bara vara hemma resulterar i rastlös Ella vilket i sin tur leder till bråkig Ella. Inte hela tiden men hon har sina stunder. Jag ska inte säga något för jag har varit väldigt lättirriterad denna helgen, blir trött och seg av att bara gå hemma o då sätter det sig tyvärr på humöret. 

Tur det är ny vecka imorgon så vi kan ta nya tag. Nu väntar vi bara på solen så blir det perfekt :) men även om det är dåligt väder i veckan så ska jag försöka hitta på saker med barnen, Ella deppar liksom för att hon har "sommarlov" . Så ska det ju inte vara..men hon saknar sina kompisar på dagis :)


Vart är det fina vädret ? En aning deprimerande att det blåser och regnar varje dag! Vi har lämnat in vår bil på lackering så denna veckan blir jag tvungen att gå överallt och då är det extra tradigt med dåligt väder.
Men det stoppar inte oss från att hitta på saker. Igår var jag, barnen och Rebecka på jordbodalens lekplats. Det småregna nästan hela tiden men när vi sen satte oss och fika i ett hus så öppna sig himlen. Och det sluta inte!! Så vi fick traska hem i ösregn. Vanligtvis så småspringer man när det regnar. Inte Ella Svensson. Hon asa benen efter sig, satt och kasta lite grus i en vattenpöl..ja alltså det verka ju inte bekomma henne att det ösregna. Så jag fick också skita i det och låtsas istället som att solen sken ;)

Idag ska jag till bvc med Maja och Ella ska följa med sin farmor till väla. Tar nog en promenad ner till lidl och coop efter bvc..men ja det är hur dagens plan ser ut. 

Denna veckan visade vågen -1 kilo. 👍 så himla nöjd över hur målinriktad jag är denna gång. Det ska nog gå vägen detta!