06.30 tyckte Ella att det var lagom att gå upp idag. Jag som är morgontrött tycker inte det är så lagom men det är bara att gilla läget. Ella visa mig idag hur hon enkelt klättrar ur sin säng, så denna helgen ska vi ut och köpa vanlig säng till henne. Kan inte bestämma mig om vi ska ha en juniorsäng eller en 90 säng till henne.

Ella har många dockor men denna hon fick i present är favoriten just nu. Hon pysslar om den och har sig. I skrivande stund så kasta hon ner dockan från soffan så jag får ändra till hon tar hand om den, ibland.
Idag började jag jobba 7. Jag brukar bli pigg snabbt men alltså idag, fy fasiken vad trött jag var när klockan ringde. Skippade till och med morgonduschen. DÅ är jag trött! 
Dagen på jobb flöt ändå på ok trots att jag nästan satt och slumra till i minhuset. 
Hem och busade med min goeunge sen har jag såklart tittat på "så mycket bättre". Andy var iväg en timme och sen han kom hem har han suttit och beklagat sig över att han glömt spela in Big brother. Haha vilka problem, jag vill bara gå och lägga mig. Sån rolig är jag:)
Idag kom Alice och Linda hit på lekdate. Flickorna hade jättekul och lekte/busade en massa. Vi bestämde oss för att gå till affären för att det slutat regna. Tagga upp tjejerna rejält inför detta, tittar ut och det regnar. Jahapp då får vi rota fram regnkläder. Alice fick ett regnställ som var i minsta laget, Ella krängde jag på ett i storlek 80 (hon har 98 i kläder haha) det satt ändå hyfsat för att vara så liten storlek. Ellas stövlar är på dagis så jag hitta ett par som andy råka få med sig hem från det andra dagiset. En aning stora men det funka fint. Ut och rasta barnen..dom hoppa i varenda vattenpöl och verka inte så bekymrade över att det regna :)
När vi kom hem var hela dyngsur om fötterna så nu kastades dom stövlarna. Saken är att dessa stövlar sattes på Ellas hylla åter o åter igen trots att jag satte tillbaka dom till korgen med överblivna saker så det är inte så att vi snor hem saker från dagis:)

Vid 2 tiden kom Sandra och Savannah o hälsa på. Det blev lek och tjatter även under dom timmarna dom var här :)

När alla kompisar gått hem slocknade Ella i soffan , helt slut och det ska jag säga er att det är jag med!


Idag har vi haft kalas för Ella. Det blev en stressig förmiddag med städning och dukning. Ett tag trodde vi att långbord inte skulle va en möjlighet, hatar att bo litet! Det blev dock bra till slut.

Ella fick ett fantastiskt kalas med nära och kära. Hon var på topp och blev så glad för alla sina presenter.
Dagen slutade för Ella med gråt för att hon inte fick spela på sin trummor. Hon var såå trött efter dagen då hon inte vilat men ändå skulle det kämpas. Sluta med att trummorna åkte in i klädkammaren. Jag har dock ställt tillbaka dom, fick lite dåligt samvete och tänkte att hon säkert vaknar glad när dom står på sin plats imorgon;)







Nu är jag och Andy helt slut och ska spendera denna kväll i soffan. Big brother kl 9 blir kvällens höjdpunkt haha.
Här sitter jag i soffan, äckligt mätt efter sushifrossa på sugoi. Gott var det och trevligt sällskap hade jag. Var skönt att komma hemifrån lite och umgås med mina vänner, i detta fallet Ida och Camilla..och såklart Linnea:)

Ellabus och jag träffade Ida och Linnea även i förmiddags. Vi gick ut en sväng och lekte på en lekplats. Dom är så söta våra små tjejer och leker fint gör dom.

När jag är hemma med Ella så måste jag sitta på hennes rum när hon leker. Hon kommer och hämtar mig, tar mig i handen och säger "Kong mamma" sen visar hon mig vart jag ska sitta så får jag snällt sitta där och glo. För sen leker hon själv. Säger jag nej blir hon jätteledsen och då får jag dåligt samvete. Men hon gör inte så med Andy. Då leker hon själv på sitt rum. Är jag för snäll? Alltså missförstå mig rätt, det är klart att jag vill leka med henne men ibland hade det faktiskt varit skönt om hon gjort det själv.

Så det är vad vi gör när vi är hemma. Ibland har hon konsert för mig där jag sitter på min utvalda plats. Alltid i hennes saccosäck i hörnan vid garderoben haha. Då sjunger hon, sen bugar hon så måste jag klappa. Klappar jag inte så bugar hon tills jag gör det och till sist säger hon till mig att klappa ( chefen bestämmer )
Eller dansar hon och hennes nalle tryckare haha. hon är för söt.



Idag har vår Ellabus fyllt 2år! Vi började dagen klockan 6 med lite skönsång, ballonger, macka med ljus och såklart presentöppning. Därefter blev det frukost sen gick jag och Ella på teater/sagostund med hennes dagis. Den var på elinebergs bibliotek och verkade uppskattas mycket.








Vi mötte sen upp Ida och Linnea på busfabriken där tjejerna fick leka och busa. Vid lunchen fick hon jättefina presenter av dom. Ella är fullständigt galen i armband och halsband så hon blev överlycklig när hon fick det. Hon fick en massa andra fina presenter som uppskattades lika mycket allihop.











Efter busfabriken åkte vi hem och då kom Rebecka för att fira födelsedagsbarnet. Vi åt våfflor och ännu fler presenter öppnades. Leran blev favoriten denna gången som Rebecka och Ella satt och pyssla med.




Resten av dagen har vi varit hemma och lekt med alla nya leksaker, det var en trött och nöjd Ella som somnade precis 💖












Igår gick jag hem från jobb. Sen dess har jag sovit, sovit och sovit lite till. Kan berätta att min rygg inte mår så bra! Men jag mår helt klart bättre. .det kommer lite i vågor men imorgon fyller Ella år så jag hoppas innerligt att jag mår bättre då.







Segt att börja 16.00 en söndag. Jag hinner bli seg och det känns som att jag är ledig. Vilket jag inte är.

Jag, Andy och Ella tog en liten promenad innan. Vi gick ner i jordbodalen och mata ankorna för att sen gå vidare till affären.
Ella var helt överlycklig över att gå till ankorna och berätta för alla hon mötte var hon var på väg. Hon prata med en anka också. Satt på huk med ankan framför sig och sa "ja hette Ejja" "jaa" haha så söt.

Nej sitta en stund i soffan innan plikten kallar.
Andy säger att jag är rädd för min egen skugga och jag får nog faktiskt ge han rätt för det. Jag är så sjukt mesig. Men det värsta är att när jag blir rädd så blir jag handlingsförlamad.
Jag satt precis ute på altanen och röka när jag ser en gestalt stå vid huset mitt emot. Eftersom Andy säger att där bor knarkare så blir jag nervös av att se någon där när det är mörkt. När den här gestalten dessutom säger något helt plötsligt så håller jag på att skita ner mig. Han sa inget till mig men vet inte vem han prata med...det var ju bara han där. I alla fall bestämmer mig för att gå in..då går jag i slowmotion. Varför!? Jag borde rusa in men nej då får jag kola i benen och går så långsamt. Blir irriterad på mig själv.

Nu har jag lagt mig i sängen. Jag har rullat ner i alla fönster, vilket jag alltid gör när jag är hemma själv på kvällen. Men nu vågar jag inte släcka. Tänker att om det är tänt så tror dom att vi är vakna så då vågar dom inte komma hit haha.
Jag tror inte det här med att bo i hus hade passat mig så bra. Jag får nog bo i lägenhet för evigt..att vi dessutom har en polis i trappan passar mig utomordentligt bra!
Jag sitter och skrattar för mig själv i min ensamhet.

Idag när jag mamma och Ella var på Ikea snurrade jag till det rejält. Jag fick springa ut till bilen snabbt som fasiken för att hämta en blöja till Ella då hon bestämde sig för att uträtta ett behov den enda gången jag inte har väskan med mig. Upp snabbt till toaletten för att byta. När jag går ut från toan börjar jag leta efter min bilnyckel, vänder upp och ner på hela väskan. Hittar inte den. Springer ner till bilen i panik över att jag glömt den i bildörren. Fullt med kläder vi handlat och vagnen i bagaget. Sen är det väl aldrig så smart att ha bilnyckeln kvar i dörren. Den sitter inte där. Rotar runt och tömmer hela väskan på marken. Ingen bilnyckel. När jag sitter där på marken halvt gråtfärdig tittar jag ner och upptäcker att jag inte har någon jacka på mig. Var fan har jag gjort av min jacka? Gav jag den till mamma? Nej då kommer jag på att den hängde jag av mig på toaletten med bilnyckeln i fickan. Får springa upp i panik till toaletten igen. Som tur var hängde den kvar där orörd. Men alltså hello?! Hur snurrig får man bli? Blir fanimej rädd för mig själv ibland.

När jag väl kommer ner till bilen igen så står jag och mamma och pratar och skrattar åt det som hänt. Ella är brevid oss, 1 jäkla sekund senare är inte Ella brevid oss. I ett parkeringshus med bilar som backar och kör till höger och vänster. Helvete ,rent ut sagt ,vad jag blev rädd. Det tog inte många sekunder innan vi hitta henne men dom sekunderna kändes som en evighet. Jag var så nära på att börja gråta och blir så arg på mig själv att jag brast i uppmärksamheten om så bara 1 sekund. Jag vet ju om hur hon är, att hon tar varenda tillfälle till att sticka. Usch nej det var verkligen obehagligt. Hädanefter tar jag med både vagn och väska så slipper vi kanske denna kaos.

Annars har det varit en bra dag haha. Vi har umgåtts med min mamma och haft fredagsmys hemma. Ella sover sen många timmar tillbaka och Andy är och kollar fotboll. Som den enstöring man är så tycker jag att det är asgött att vara själv.