Nyss hemkommen efter en supermysig eftermiddag/kväll hos mamma och pappa! Meningen var att jag skulle hämta dom på knutpunkten vid 5 och sen köra hem men jag bestämde mig för att följa med in en liten stund...det blev istället mer än 5 timmar! Satt på deras altan och prata resor som varit och kommande resor :)

Nu e jag himma igen och kökar macadamia nötter och dricker en cider! Efter det blir det läggdags för Håkansson!
Imorgon måste jag ut och köpa paket till A, suck varför måste jag alltid va ute i sista sekund med allt!?

Sov så sött dröm så blött! Pussar
Kul att jag dragit på mig en förkylning igen! Sen jag gick upp för mindre än en timme sen har jag inte gjort annat än snytit mig :) Men jag mår bra iaf och det e huvudsaken! Tydligen måste man säga till sin chef om man e snuvig, har väl med svin influensan och skit att göra!
USch och fy blä vad jag är trött idag! Låg och gosa med mannen alldelles för länge i morse efter att kära jobb ringt och väckt mig. Vill du va i info idag mellan 15-20,45...visst vill jag det! Började dock 12 och körde 3 timmar i kassan först!

Efter att ha kommit hem har jag och A myst med ost och kex :)

Nu kallar han på mig, tydligen måste men hjälpa till med tvätten nu!

Första jobbedagen var nu avklarad och det gick faktiskt över förväntan bra! Visst jag stod ju inte och skratta och sjöng glada ramsor hela dan men det gick faktiskt!
Många av sina jobbekompisar har man saknat, framför allt min älskade Blondy fick jag se idag efter 6 veckor! På lördag ska du och jag ha mys gumman!

Nu ligger man i soffan och latar sig med mannen, han e tuff som en bandyboll så jag får nog pryla upp han nu och visa vem som e boss i detta hemmet :P

Idag börjar jag som sagt jobba, lite mer än en timme sen beger jag mig dit. Fortfarande känner jag att en stor suck vill leta sig ut ur mig men jag försöker va positiv...jag ska va glad att jag har ett jobb!
Jag ska iaf börja min arbetsdag med att lägga in en semesterlapp... konstigt kan man tycka eftersom vi åker om 4 månader men på mitt jobb måste man va ute i god tid eftersom vi e så många som jobbar och vi klarar oss inte med för lite folk!

Dessa 4 månader ska jag försöka jobba så mycket extra som möjligt. Det är segt när man redan jobbar varannan helg att behöva hoppa in dom andra oxå men jag vet ju om att det e under en period så då ska det nog gå!
E trött på att ha lite pengar, jag klarar mig ja, men jag vill ju fixa i lägenheten och då räcker det inte med det jag har tyvärr.

Nu ska jag njuta den sista timmen, vi hörs!
Jag vill ha en tvättstuga, där man kan ha ett stoooort tvättställ! 2 personer men fan så mycket tvätt och två maskiner sen e det fullt!
Om ca 20 minuter ska jag bege mig ut och hämta svärmor från jobb, inte så sugen på det men jag kan ju knappast be henne gå hem :D

Innan jag fixa bilen körde jag inom maxi för att hämta pengar, i just det ögonblicket kom ångesten, fan jag börjar jobba imorgon! Min semester e helt finito nu!!! Usch trodde jag skulle klara mig undan denna ångest denna gången men nej...så fort jag satte foten innanför dess portar kom den som en käftsmäll!
Nu ska man på med sina arbetskläder igen, byxor som e varmare än varmast, en skjorta som ser ut som ett tält där det tvunget ska sitta en bricka med ens namn......usch neeeeeej!
Undrar om det finns något jobb där man inte har ångest vid semesterns slut? Tror faktiskt dom flesta har det!
Nu har man kollat igenom H&M katalogen, finns alltid något man skulle kunna tänka sig att handla men jag får nog vänta lite med det!
Hade fått från Jotex oxå och det e kanske just den jag borde bläddra igenom, herregud vi har ju fortf. inte några gardiner i sovrummet! Skandal! Andy prata om att han skulle måla om extra rummet nu på semestern, jag hoppas att han gör det men jag tvivlar starkt på det! :)

Imorgon börjar mitt nya liv på allvar, då är semestern slut och även gottelivet slut! Jag ser inte framemot detta då jag är en fruktansvärt lat och bekväm människa men jag ska göra mitt bästa denna gången för att lyckas!
Vilken rolig sista semesterdag jag har, jag har städat, tvättat, kört carina till jobb, handlat...kvar på denna dag står lite städning till, köra och få min bil fixad, hämta carina ikväll igen. Ni förstår min man planerar allt så himla bra ibland..suck!

Annars händer inte mö, låg i sängen enda till 20 i 12 idag, gott som fan var det men nu är det slut på den friden!
Nu längtar jag till november, för min del e denna sommaren slut!

Mitt inlägg blev väldigt negativt hör jag, men jag är glad, om än lite matt på alla måsten i livet!

Pusss
Impulsivt blev det lite kinamat såhär på kvällningen, gottit värre :)

Älskar mitt hjärta ♥
Nu var festival helgen över, skönt e det för helt ärligt så mådde jag riktigt kasst i morse, fest två dagar i rad e katastrof för min del! Mamma och pappa tvingade ändå med mig för att köpa avgasrör, med orden "Du kommer aldrig reda ut det helt själv" och nej förmodlingen hade jag inte gjort det! Så nu var det köpt och imorgon ska Stefan montera på det :)

Annars har det varit en slappedag, pratat lite i tele, kollat internet och vilat lite...soft! Disken skriker på mig eftersom vi fick för oss att äta nattamat i natt, 7 personer = en jävla massa disk! Tur man har diskmaskin som kan sluka lite av det!

Nej nu orkar jag inte trada här med, på tisdag börjar jag jobba igen JIPPPPIIIIE!
En tjej i sina bästa år bra rund under fötterna går nere på festivalen och tjatar om en korv med bröd.
Hennes kloka man säger till henne att gå in på ett ställe och handla detta

L: Haj, en korv med bröd tack (Försöker fokusera för att inte se allt för full ut)
Personal: Haha det har vi inte här (Tittar på mig precis som att jag e dum i huvudet)
L: Nähe vad har ni då?
Personal: Jaa vi har ju bla. kebab
L: Okej jag tar en sån då

Pinsamt att gå in på en pizzeria och beställa en korv med bröd, jag var inte ens hungrig utan bara allmänt sugen på en korv, men nej då tar jag en kebab som jag inte ens e spec. förtjust i och verkligen inte kan äta när jag e full...smart!

Vet inte om det e inbillning men jag tycker min väska luktar kebab, förvånar inte mig och jag spillt vitlöksskit i hela väskan!

Nej nu e jag påklädd och vegjord så nu ska vi cykla ner till stan och äta, idag får det nog bli en langos! Inte heller spec gott egentligen men det tillhör att äta det! Tacka vet jag hederlig korv med bröd!
Nu var man hemma igen, från det ena skitvädret hem till det andra skitvädret! Men men inget att göra åt saken, sakerna är redan upp packade, duktiga oss och nu är även räkningarna betalda, aj aj det blir en fattig månad för mig iaf! Får se vad lilla gröna faran kostar oxå när den blivit fixad!

Skulle egentligen med dom bästa till bakken imorgon men nu har jag helt och hållet bestämt mig för att bli hemma, väldigt tråkigt tycker jag men det kommer fler tillfällen! Helst vill jag kunna äta redig mat denna månaden och inte leva på nudlar :D

Nu ska jag fortsätta fixa till här hemma, min gröna växter håller på att krypa ut ur lägenheten efter lite slarv med vattningen :P

Tydligen e det kärringaveckan nu, om jag inte har fel för mig har jag två namnsdagar denna veckan, Kristina och Emma....så langa fram era almanackor och se om det e dags att ge Emma Linda Christina en liten paket :D

Gött att va på husvagns semester med dålig väder, I LOVE IT! Haha nej det e rätt gott ändå, sitter här lite halvljummen :D
Vädret e ju lite si och så men vi har haft fina solstunder!

Campingen e fin men här finns ju minustecken på den oxå! Vi har nog fått värsta platsen på hela campingen, för det första e marken så hård så man inte ens kan klubba ner tältpinnarna, för det andra e vi granne med järnvägsspåret! Håll i hatten säger jag när tåget susar förbi :P Sen e vi granne med alla långtidscampare, här snackar vi trädäck med blommor, två uteplatser, vindskydd och dessutom parkett inne i förtältet!!! Fattar ni så töntigt! Men för att va lite positiv så är platsen trots alla minus rätt bra!

Minigolfen e jag kung på och A visar sin riktiga sida genom att nästan slå sönder golfklubban , mohahah jag mår som en prinsessa då :D

Nej nu får det va nock på detta, någon liten själ kanske vill lämna en kommentar?

Kärlek till mina helt underbara vänner som gör allt för att hjälpa mig med min lilla bil, eller e det bara för att ha med mig till bakken, men oavsett så tycker jag så mycket om er! Pussar

Hallo .... då var man hemma igen i lilla Helsingborg, blev bara torsdag till lördag av två anledningar, 1 det var skitväder, 2 vi blev ovänner direkt...inget kul att va där då!






Haha neeej såklart e vi fortf. kvar i Ystad! Idag har väl inte vädret varit fantastiskt men det har fungerat ändå! Ovänner har vi inte heller hunnit bli! :)

Just nu är Andys familj och hälsar på,  kom igår förmiddags och min mamma och pappa åkte hem i eftermiddags efter att ha stannat i en natt!  MYS!
Jag dricker cider och chillar medan Andy vilar, tufft liv detta ;D Andys familj gör ve sig på sitt håll för ikväll blir det kasedans hahahha!

Nåväl tänkte bara skriva hej, kan köpa internet för 4timmar för 20kr...MEGAbilligt!

Ha det bra allihopa! Ciao!

Förresten tänker jag inte ens säga vad mina poäng blev i minigolfen, KATASTROF! Nej så dålig får man helt enkelt inte va, fy skäms Håkansson!

Men tack för en trevlig eftermiddag Jessibeng! ♥
Puuh fastän klockan är snart 11 blir man ju helt svitt här hemma! Jag har letat som en galning efter min necessär, hittar den helt enkelt inte någonstans! Måste ha kommit bort i flytten för jag kan väl inte ha lånat ut den? Jaja vad ska man göra men hur kul känns det att packa hygiensaker i en plastpåse?!
Allting är packat nu, förrutom just hygiensakerna, det får vi ta imorgon! E lite stressad med tiden, såg nu att dom inte har en stormarknad i Ystad och att handla i en liten ica butik blir ju dyrt som fan! Får väl va på citygross när dom öppnar, som en jävla idiot!

Nää jag ska nog sova lite nu, imorgon ringer klockan tidigt och då ska man va pigg och gla!

Ha en trevlig vecka allihopa!
Love ♥
Tog mig en tripp till Netto där jag handla lite iste! Jag e rätt rolig jag, har sagt att jag absolut inte tycker om iste, men när A handla hem ett paket igår var jag snabb på det, det var visst rätt gott ändå :P
Gick inom svärmor Carina på vägen hem, snacka lite skit för att sen bege mig hemåt igen! Nu väntar jag på att Jessica ska bli klar sen blir det nog lite minigolf :) Man blir ju helt off utan bil men som tur e ligger där en bana på viskängen och det e ju inte så långt att gå!

Funderar på en öl nu, hey hey semesteralkis Linda! Men det e gott, och livet e till för att njuta!

 Hitta ingen bra bild på oss, jag ser ut som en mupp på denna men den får duga :D
Denna dagen har jag tagit till att packa och ta det lugnt. Först fick jag ju ringa och höra om någon kunde fixa min bil, men nej det blev inget med det idag så jag får helt enkelt ta tag i det när jag kommer hem från semestern!
Har ringt till alla idag känns det som för att hitta något att göra men alla har varit upptagna, så nu satsar jag på att någon vill leka med mig i eftermiddag istället :)
Ska bli skönt att komma iväg lite för detta har helt ärligt varit den tråkigaste semestern på länge! Men det e nu det roliga börjar :D
Sitter som en smäck att min bakre ljuddämpare går sönder mitt i semestern när jag verkligen har pengar till det. Skit också! Dessutom ska min fasters man låna min bil nu när vi e iväg, undra om han vill låna en bil som låter som en streetracer bil :D
Nej det suger verkligen balle detta, jag behövde inte denna utgiften nu!

 Skitbil

Lollo undra innan idag om vi skulle byta, hennes cykel mot min bil, skulle kanske tagit det erbjudandet :)
Jag har nog blivit lite tråkig...Lollo undra om jag ville med till en Emma här uppe på eskils, ville jag det, nej! En tradig jävel med andra ord!

Jag och Honey har ätit lite kinamat så här på kvällskvisten, och det var väldigt gott! Snart väntar sängen med boken i handen, imorgon ska jag försöka få ut så mycket som möjligt av dagen!

Godnatt!
Då var man igång igen med att tvätta, rätt gott egentligen att tvätta i tvättstugan, i och med att där e två rejäla maskiner så går det mycket snabbare än att tvätta hemma!
Problemet med tvätt tid är att man blir låst hemma, och inte ett skit är där på tv! Skulle kunna städa lite men jag är så trött på att A har saker precis överallt. Ja jag är mycket slarvig men han tar priset!

 Andy och Tammie tog sin en tur på tjuren!

Nej idag blir det nog en hemma dag, kanske gör något i eftermiddag, känner jag mig själv e jag så rastlös så jag måste göra något! Imorgon får det bli att fixa lite inför torsdag, bla åka till banken!
Usch jag mår inte alls bra, har ont i magen och typ tryck över mellangärdet, icke kul detta! Undrar om vi ätit något konstigt, men förhoppningsvis är det bara tillfälligt för något kräkande har vi inte tid med!

Nu har jag haft en veckas semester, sjukt så snabbt det går! Mina pengar börjar redan sina, ooops...fattar inte vad jag gör med min lön faktiskt, fast tja, jag är nog inte ensam om att inte veta det och det är som en vis människa en gång sa:

Man lever bara en gång!




Med dom kloka orden säger jag godnatt!
Lördagen började fint med att som sagt vakna i ett blött tält kl 6 på morgonen! Det var bara att gå upp och se glad ut! Dock gick jag in och la mig i baksätet i min bil vid 7 för att sova i två timmar till....jag hade en halsbränna som inte var av denna världen!
Efter lite duschande och frulle gav vi oss in på High C, det första vi gjorde var att se en Lucky Luke show! Så sött när alla barn är helt involverade i showen :)
 

En liten runda på området för att sen se ännu en show, tror den heter vilda västern showen? Den var iaf jättebra!

 Carina, Pompe, Tammie och jag!

 showen

Runt 2 tiden gick vi tillbaka till campingen för då var det dags att åka och handla. Jag, Putte, Tammie och Johanna satt kvar i tältet och spela spel, mycket skönare så :)
Ungefär vid 5 tiden stack vi in igen, eller inte C och P dom skulle vila middag, men vi andra gav oss iväg...satt på en uteservering och drack cider (jepps nu var jag igång igen), åkte tåget och satte oss i Mexico där det var ännu en show. Jag nöjde mig med en öl där men nu var det Puttes och Andys tur att va på g, dom shotta tequila och Putte sjöng skånska låtar för alla som ville lyssna :D Jättetrevligt hade vi och när HC stängde gick vi in på saloonen och drack lite till :) Senare på kvällen blev det grille igen och sen mys i förtältet. Denna gången blåste dom upp en madrass som jag kunde sova på i tältet och när kl var 2 på natten, alla hade gått och lagt sig och jag själv halvsov satt Andy och Putte uppe och drack bira och spela "med andra ord" eller spela gjorde dom ju inte men dom gissa ord, haha ni skulle hört dom!
A skulle ju såklart sova i tältet trots att det ösregna ute så han fick skylla sig själv när han vakna och åter igen, det var helt blött :D

 Mys på uteservering

 Tåget blir rånat

 Gissa om grabbarna mådde här? :)

 Skål!
  Mogna pågar ;)

Vi kom upp till HC runt 5 tiden på fredagen och det första som gjordes var att öppna sig en bira, och en till och en till och en till, ja ni fattar saken. Fylla blev det för Håkansson men det var kul. Carinas och Pompes kompis Putte var oxå med över helgen!
Vid 19 stack vi bort till en saloon där vi tittade på en can can show för att efter det grilla. Mysigt att bara umgås och Johanna spelade gitarr för oss :) När det väl var läggdags hoppade jag och A in i vårt lilla tält men det var en fruktansvärd upplevelse. Inte på natten för då var jag dragen men på morgonen, usch och fy!

  På saloonen
Putte, Pompe och Carina                      En glad Linda

 Grille och tältuppsättning
 Fint! ;)
 Johanna, A syster spela gitarr, jag satt bara och va full o gla

Nu är vi himma igen, har haft en jättetrevlig helg tillsammans med Andys familj! Tyvärr var inte vädret kanon så vårt tält var en aning blött :D Jag vakna på morgonen av att jag frös så jag skaka plus att allt i kanterna var helt dyngsurt.... yeee baby skitnajs! Så inatt har jag faktiskt sovit på en stor härlig luftmadrass i förtältet medans min man envisat med att sova i tältet!
På tosdag e det andra bullar, då ska vi sova i lyx!

Nej mer uppdatering med lite bilder får ske senare, jag måste duscha nu, mina fötter stinker :D

Nu var det snart dags att åka, fast vi bara ska va borta över helgen är det mycket som behövs packas! Jag undrar om jag fått med allt men det får va bra såhär! Jag tror nog jag ska va borta en vecka men man vet ju ine hur vädret blir, tänk så regnar det konstant då måste jag ju ha ombyten med :D

Nu väntar jag bara på att A ska komma hem sen åker vi, ska äta lite på vägen oxå, hade varit rätt gott med Mc donalds...en big mac är aldrig fel!

Ni får ha en jättebra helg kära vänner! ♥
Får det lov att vara ett glas cider, ja tack!



 

Haha jag älskar reklamen "vad gör dina föräldrar när dom är utomlands" tror det e tele2 som har den!
Den e för rolig, den och adressändring. "Svamparna ni fick hem ifrån Kenya är inte till matlagning" hahaha
En sak är ju säker, det lär aldrig bli en kock av mig! Just nu gör jag ugnsfalukorv med mos... o ja, det ska bli spännande att se hur fan detta smakar :) Man tycker att man inte kan misslycklas med det, men tro mig, jag kan!

Tvätten rullar fortfarande på men nu har jag ingen mer stans att hänga, men jag får hitta för allt ska va rent nu!

Nu var städningen och tvättningen i full gång. Så mycket kläder två personer lyckas använda under en kort tid, känns som jag alltid tvättar! Mega skönt e det att ha tvättmaskin hemma men på måndag ska jag faktiskt till tvättstugan. Lakan och handdukar tar alldelles för stor plats att hänga här hemma!

Sen får man väl packa lite till utflykten som bär av imorgon ... vet inte riktigt vad för slags kläder man behöver ha med sig... det kan nog bli rätt kallt i ett tält? Eller  blir det bastu varning för även om det inte e fint väder så e det ju fortf.varmt!
Jag har iaf packat kameran med extra batterier, typsiskt mig att glömma den hemma!

Hemskt vad man hittar mycket roliga artiklar idag på aftonbladet. En artikel om när man råkar skicka ett sms till fel person. Ni som känner mig väl vet att jag gjorde en STOOOR tabbe gällande det för några år sen, och tro mig det var så pinsamt! Bland de jag läste här i artiklen måste jag nog säga att mitt var värre, det var fruktansvärt!
Och stackars den personen som fick detta meddelande, jag hade blivit skitsne!

Haha men lite roligt var det ändå, efter ett tag iaf!
Såg precis ett klipp på aftonbladet som utspelar sig i Stockholm där helt plötsligt hur mycket människor som helst börjar dansa  till Michael Jackson´s Beat it!
Undrar om det e samma gäng som gör sånna häftiga saker, går in på en stor plats tex. och helt plötsligt fryser massvis av folk till is......äh jag kan inte förklara se helt enkelt klippet själva :

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/mj58_09/article5488473.ab
Nu sitter man här en onsdags kväll och har öppnat sig en cider, kanske ska jag bort till Lollo en sväng, får se vad hon säger när hon kommit hem!
Det blev en tripp till Ikea, väla och maxi innan idag med Lollo, hittade min tvättklämmor så nu jeevlar ska här tvättas haha...imorgon har jag inget val, vi åker till high chaparall redan på fredag vid 1 tiden för att stanna till söndag och då måste man ju ha lite rena kläder!

Jag lovar alltid mig själv att när det är semester går vi icke innanför Maxis portar, men idag när jag skulle köra L till jobb kändes det som en löjlig regel då jag vet att det jag leta efter fanns där inne. In snabbt och hämta det jag skulle, ut snabbt och körde i illfart iväg haha!

Har även varit och tittat på husvagnen idag som är vårt blivande hem iaf för en vecka! Det kommer bli finfint, jag kommer inte ens ihåg hälften av vad hon sa men det lär vi väl märka när vi väl kommit på plats! Ska bli ett sant äventyr hur vi ska få upp detta förtält, vi är väl ovänner efter en timme :D
Nu var man hemma igen efter att ha passat kusinerna. Men det gick bra, förrutom att den äldsta drev med mig hela tiden..
-Linda får jag gå över till en kompis och hämta en boll
-Nej det får du inte du får vänta tills mamma kommer hem
-Jooo men det får jag alltid lov att göra

-Linda får vi äta godis
- Aaa nej ni har ju precis ätit frukost och ni får väl inte äta godis på onsdagar
- Jooo det får vi alltid!

När Kristina kom hem visa det sig att dom inte får göra något av det haha, tror dom kan köra med mig dom små liven, visserligen kan dom det....vet inte hur många traktorer, cyklar, vagnar jag släpa ut för dom skulle leka med det, för att i nästa sekund vilja leka med något annat! Men det var mysigt att träffa dom ♥

Nu vet jag inte vad jag ska göra, här sitter man helt klar ju, har inte hänt en enda gång sen jag börja min semester tror jag :)

Kanske bege mig till maxi och kolla efter en sån sak man kan hänga strumpor och underkläder på när man tvättat! Eller åka till rusta och kolla tapeter....hmm... ja något får det bli iaf!

Pussis
Tittar lite halvt som halvt på Michael Jacksons minnesstund på tv. Jättefin sak för alla fans och nära att ha för att minnas att en stor artist har gått bort.... men nej jag vet inte, jag var helt enkelt inget big fan av honom och jag personligen tycker en sådan här stund blir lite märklig! Visst han har gjort jättefin och bra musik och många av hans låtar (dvs dom flesta) kommer aldrig dö, men där fanns så mycket annat dom sista åren i hans liv som kantades av tragedier och skandaler som jag egentligen inte tycker man ska glömma. Jag är säkert den enda idioten i världen som tänker på dessa saker just nu, men ja, låt det då vara så . A berätta att han hört att folk betalat 100 tusentals kronor på svarta börsen för dessa biljetter!
Lider med hans barn dessutom, dom ser helt oberörda ut i sammanhanget men vem som helst kan ju räkna ut att dom inte är det men det måste vara svårt att släppa ut sin sorg när hela världen filmar och är inblandade i din pappas minnesstund!


På 4an visar man sitt stöd och ägnar en hel dag åt att minnas Jackson, på 3an visar man " My new BFF" haha det e lite komiskt faktiskt. Skäms nästan att erkänna vad jag titta på ;)

Har lånat en bok av mammi nu "Flyga drake"...har jag fel för mig eller har inte den gjorts till film oxå? Hur som helst är den väldigt bra dock är jag lite trögläst nu!

Godnatt kära vänner!

Såg nu att det till och med står på boken "succéboken bakom filmen"... kan jag ju sluta grubbla över det haha
Hemma igen efter en fika på väla. Vädret e ju lite ostabilt så vi valde ett säkert kort. Var iaf jättetrevligt att träffa underbara Camilla, och fast vi egentligen har väldigt olika liv hittar vi alltid något att prata om! Vi snacka Bakken som det bär av till den 25, så kul vi ska ha!! I love åka karuseller, åker i princip allt som går att åka, extra bra är det om det snurrar lite :)

Annars vet jag inte vad som händer ikväll, inte mö antar jag eftersom jag måste ställa klockan imorgon för att passa vildingarna! Kanske tar mig ett glas vin och chillar lite, det e ju trots allt semester!

Vet någon förresten om Helsingborg har någon onsdagsklubb? Tycker det är märkligt om det inte finns eftersom onsdag överallt annars är lillelördag, här nere är det ju torsdagen som heter det , men ja, känns som det inte spelar någon roll vilken dag det är i veckan, folk festar ändå eftersom det är sommarlov/semester för många!
♥Nu åskar det ute och på bara några sekunder, kändes det som, förändrades hela himlen till väldigt grått! Tråkigt är det men som jag sagt innan vad ska man göra! Jag har precis tittat på ett avsnitt av lipstick jungle, mannen hade skött sig och spelat in :) Idag är en sån dag jag skulle kunna ligga i min soffa hela dan, har ätit lite avokado med creme fraiche, svart kaviar och kräftskjärtar....mmmm det satt fint det :) Men det blir inte att ligga här hela dan kl 14.00 blir jag upphämtad av Camilla, meningen är att vi ska ta en fika någonstans!

Så ett hopp in i duschen nu så man e redo och fräsch inför dagen!


Igår kväll blev det ett litet spontant besök hemma hos Ise där några från jobb festa, dock var jag inte riktigt på party humör så jag stanna 2timmar sen hämta min snälla man mig igen :) Mycket med festande nu handlar om pengar, jag har pengar m e n jag känner att det är onödigt att slösa pengar på en partykväll ute, för jo heter du Linda går det alltid en hel del pengar, när jag kan använda dom till roligare saker på min semester! Däremot om någon har en hemma fest som inte kommer sluta i utgång så e jag på :D

Igår när jag kom hem fick jag helt plötsligt för mig att vi ska tapersera om i köket, tapeten som e där nu e så himla tråkig och det kommer va omöjligt att måla där då skarvar redan släpper. Så om inte idag så ska jag nog ut imorgon och kolla om jag hittar någon fin!
Ska ju upp tidigt imorgon för att passa mina 3 vildningar till kusiner, som tur e handlar det bara om en liten stund ;)

Nu ska jag försöka få tag på A för att se om han skötte sig igår och spela in mitt program!

Ha en bra dag!
Det blir värre och värre med vårt nya frilufts intresse, camping! På fredag eller lördag åker nämligen jag och A upp till high chaparall för att hälsa på hans familj som är där och campar! Inte nog med detta, vi har dessutom varit idag och köpt ett tält vi ska ha med upp , hahah ja jag finner egentligen inga ord, vi e för roliga! Men vafan 129 spänn var ju rena klippet!! :)
Så ja Linda vad har du gjort på din semester, jooo ena veckan tälta vi, och andra veckan åkte vi husvagn, hahaha svenneliv deluxe ;)

Men det blir inte roligare än vad man gör det till, vi kommer ha det kalasbra vi två! Vi har dessutom köpt likadana träningoveraller som vi ska ha på campingen...... Nej mina vänner där går faktiskt gränsen!

Lite mat i magen nu, sprödbakad fisk med spenat och feta ost, nypotatis och lite grönskar till detta, det blir mumma!
I fredags slutade jag jobba 22.30 eller...efter lite envisa kunder som icke ville gå ut ur affären hann  kl. bli ca 22.45 innan jag kom till min lilla söta polo som snällt väntade på parkeringen! :D Var hemma 23.00, in snabbt, tvätta av mig och fick på party outfiten för att 23,23 ta bussen ner till stan, snabba grejjer det! Gick på fest hos Ise där resten av maxi gänget även var! Det var väldigt trevligt och folk var på gott humör :)

 Lollo och Ida

 jag, Lollo och Ida ( Nej jag är inte gravid, min klänning har puffat upp sig på bilden :)

 Nästan hela gänget, Ise, Emmas kille, Lollo, Emma, Linda, Sjöbbe och linslus Helena!

Min första "riktiga" semester dag och det regnar, men men finns inget man kan göra, kanske får be lite till vädergudarna ikväll innan läggdags :)
Idag har jag tvättat lite och plockat undan, tog en tripp och träffade Sandra men nu är jag hemma och väntar på min man. Ska bege oss ner mot Löddeköpinge och hämta en nyckel av hans pappa!

Igår åkte vi till Jonstorps marknad en sväng, vet egentligen inte vad vi ska där och göra då jag och A e precis likadana dvs går igenom en marknad på 5min! Varsin munk fick det bli iaf sen körde vi hem igen haha! Smartass Linda tog på sig sina vita tygskor och dom var inte vita när jag kom hem det vill jag lova så dom är i tvätten nu får vi se hur det blir!
Nu drar jag och kör så det ryker....22.30 ser jag min frihet i 3 veckor framöver! :D

Ha en jättebra fredag allihopa! Pussinuss
Fredag idag och vet ni vad det innebär, jo att om ca 3½ timme ger jag mig iväg för att köra mitt sista 7timmars pass sen e det semester! Oj oj vad gott det sak bli!

Igår jobbade man sen åkte jag ner till stan för en fika med Sandra och Sjöbbe i Norra Hamnen! Myspys deluxe förrutom att jag åt en scones som blev som deg i munnen, usch blev ju helt uppsvullen i magen efter den bullen! Nåja där snackades det skit sen tog vi en runda genom gröningen och friabad. jag kan säga det hur många ggr som helst, det e så underbart med fint väder! Hela Helsingborg vaknar till liv vid fint väder för det var verkligen smockat med folk!
Efter fikan och promenaden tog jag och Sjöbbe oss till Kullagatan, satte och på en bänk och kolla på folk i väntan på att kl skulle slå 6 för då var det nämligen dax för häng på hamnpaviljongen med några från jobb!
Hur trevligt som helst att sitta där och snacka och även där var det mycket folk! Vi drack cider, kolla på fulla Lollos raket lek och ja hade det allmänt gott bara :)

  Fika i norrahamnen

 Degbulle och frapino!

 Söta Sjöbbe på HP

 Sjöbbs och Camilla

 Jag, Annika och Lollo
Har haft faster och hennes familj på besök här idag, mycket trevligt men man e ju helt slut när dom åker hem, 3 barn på 1,2 och 4år e inget att skojja om, dom brottades, lekte hund, skrek, skratta och förde på allmänt liv...men dom e så söta så man kan inte annat än älska dom :)

Sista dagen man hade tidningarna på jobb och med dom orden skriker  vi ett glädje tjut....WEEEEEEIHAAAAA! Haha nej skämt åsido finns både för och nackdelar med det ansvaret. Eftersom mitt huvud är inställt på semester kan jag inte se något positivt i att jobba alls!
Vädret ska tydligen bli sämre nu men helt ärligt skiter jag i vilket, jag vill bara slippa ställa klockan på morgonen, slippa ta på sig jobbeoutfiten och ha tider att passa!

Semester i all ära, det får mig att bli glad men det finns saker i mitt liv jag helt enkelt inte har psyket att klara av, önskar att allt kunde vara frid och fröjd alltid, men tyvärr så fort man blivit lycklig ska något förändras och dra upp allt igen. Men har bestämt mig för min egen skulle att det jag inte kan påverka ska jag inte heller lägga någon energi på. Det finns mycket man kan skatta sig lycklig över och saker och ting löser sig alltid på ett eller annat sätt!