Idag tog jag tag i en annan sak som jag behövt göra länge. Jag ringde och boka tid för synundersökning. Vi får se hurvida min syn är dålig eller inte men jag tycker att jag ser dåligt på långt håll när jag kör. Vi får se, synundersökningen var gratis och jag ber att den e bra. Mitt ansikte kommer inte passa i glasögon så ja slipper helst.

Snart ska jag och jobba. Ta på min nya stela, obehagliga skjorta. Usch tycker inte alls om den men jag ser nu efter gårdagens tvättning att favvis skjortan har gjort sitt!

Ha en fin dag!

Så nu var denna tråkiga måndag över...eller den blev ju ganska rolig till slut ändå. Åka hem till mamma och pappa är alltid trevligt. God middag och en massa skratt. Pappa har ju då varit och klippt sig hos araberna på söder...behöver jag berätta hur mycket jag och mamma skratta åt hans frisyr. Vi fick ingen luft och mamma klaga på att hon fick ont i magen haha de var för jäkla roligt. Stackars pappa.

 Jag hängde lite hemma hos dom sen efter middagen. Till sist blev nog pappa lite trött på mig för jag störde han hela tiden i fotbollen för att fråga vad alla hette. Like I care egentligen. Till sist blev jag trött på det så då körde jag hem för att titta på Hollywoodfruar. När programmet ska börja ringer Sjöbbe och pratar så de blev inget med de avsnittet. De går säkert i repris.

Nej nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i en renbäddad säng...så goooott. Har ju visserligen tjuvlegat redan i sängen, en liten tupplur  i eftermiddag p.g.a uttråkad Linda.



Avslutar inlägget med eftermiddagens roligaste kommentar

" Du behöver ju i alla fall inte va rädd för att få luggen i ögona" hahahah min mamma e för go :D
Det blev inget med Vicky idag men däremot ska jag till mamma och pappa i eftermiddag och äta middag :D Köttfärslimpa tackar Linda icke nej till och mannen ska ju dessutom på fotboll idag så då kan jag lika bra hänga hos dom :) Måndagar e härligt att va ledig på men samtidigt tråkigt för ingen kan ju göra något, dom flesta jobbar :(

Har beställt tid för klippning nu, verkligen på tiden kommer ju få skämmas när jag visar upp mina kluvna toppar. Dom kommer säkert få klippa av halva håret. Om jag blir nöjd, vilket jag ber till gudarna att jag blir, ska jag passa på att fråga vad slingning kostar. Känner att mitt hår behöver förnyas rejält!! Nu har jag inte färgat de på aslänge så ni kan ju tänka er själva hur de ser ut. Med andra ord, de ser inte klokt ut!
...och en ny härlig vecka framför oss! Inte kunde man sova länge idag men det e ju som vanligt när man e ledig :) Sitter och väntar på att Vicky ska plinga en signal, kanske skulle vi ses en stund idag efter att Bella skrivits in på dagis. Stor tjej har hon blivit, sjukt så snabbt åren går!

Var ute en sväng igår i Billesholm då Nico skulle kolla min bil. Såklart var det en sak som gått sönder som måste inhandlas. Men snäll som han e kan han i alla fall hjälpa mig att laga den. Får se nu i veckan om det finns tid och rum för det.

På fredag ska vi ut till Linda och Stefan på valborgsfirande. Stefan ska tända en brasa och vi ska grilla. Kommer bli supermysigt ju :) Hoppas bara det blir fint väder, det hade ju varit kalas!

På lördag e det dags för Saras och Samuels födelsedagsfest uppe i lokal på Dalhem. Ska även det blir jätteroligt. Det e så många man träffa förr men som man aldrig ser länge så det ska bli kul att träffa alla.


Nej nu ska ja ringa och se vart Vicky blir av!


 Bellabus!

Ja jag har ju då inte kommit en meter. Sitter fortfarande här i soffan med datorn i knäet. Så får det även förbli ikväll :) Tittar på ett jätteroligt program på tvn, typ som blåsningen men från USA. Har aldrig sett det innan men detta var ju kalajsigt lördagssoft.

Imorgon jobbar jag igen sen på eftermiddagen ska jag ut till Vicky, Nico och Bella. Nico ska plocka sönder dörren för att se var som hänt med rutan i bilen...naaaajs! :) Hoppas det bara e nått litet skit som lossnat, nått superduper enkelt att laga. Kommer det va så , förmodlingen inte haha.

Just nu sitter jag och äter kinamat samtidigt som jag tittar på tv. Nått från Fredriksdal under påsken..." vi ska dansa en häxedans" :D Lördagsnöjje här vettni!

har just slutat och ska egentligen ner till dickens där Andys pappas band spelar ikväll. Vi får se om det blir att jag åker ner ikväll eller inte, börjar trots allt 09.00 imorgon!
Då var det en ny dag, dagarna bara springer iväg, kan man liksom förstå att det snart e sommar? Nåja inte nu iaf, alldeles nyss öste regnet ner. Stackars min bil då...kanske får ta på snorkel när ja ska till jobb :)

Idag ska jag jobba 12-20. Har gjort en tonfisksallad att ha till lunch, de e smarrigt och man blir inte så äckligt mätt. Det e ju tradigt värre när man äter lunch på jobb och blir så mätt så man vill lägga sig en stund.


 Nej dags att fixa till det sista sen ger jag mig iväg. Ha en trevlig dag!


Livet bara tynger ner mig just nu. Jag vaknar med känslan av att inte vilja gå upp, inte gå upp och ta tag i dagen. Jag vet inte vad det beror på, inget specifikt jag kan sätta fingret på, det e bara skit. Förhoppningsvis blir det bättre. Jag vet att det blir bättre.

Bilen har ju gått sönder igen. Rutan på passagerar sidan. Elhissen förmodlingen som gått. Det enda man ser e pengar pengar och åter igen pengar. När ska oturen vända med bilen ?



Nej om en halvtimme åker jag till jobb. Hoppas det trots allt blir en bra dag.
Jag har blivit tipsad om att viktväktarnas nudelsoppa ska va himla god. Så igår när jag och A handla köpte jag hem en sådan burk. Perfa tänkte jag nu när jag ligger här i min säng och degar, in med den i miccan lite så var middagen klar. Men nej. Den föll mig inte alls i smaken. Det var faktiskt så illa så jag åt 5 skedar sen hällde ut resten. Jag körde istället på det säkra kortet...mackor! I löv mackor.


Ryggen e så illa så om jag inte med jämna mellanrum reser mig ur sängen kommer jag få ligga här tills den behagar rätta till sig. AJ AJ säger jag
Man e lite mör idag efter gårdagens 5-kamp på laserdome. När jag och Sjöbbe hade sumobrottning lyckades jag sträcka hela låret...trodde bara det var det men senare när vi var ute och svira visa det sig att ryggen oxå åkt på en sträckning. Kunde icke gå rakryggad...ajaj säger jag bara.

Men roligt var det...5-kamp, efter det hade vi tillgång till dusch och hela kittet och sen bar det av till Cantina :)

Idag e man seg, inte helt oväntat då alkoholen flöda rätt rejält :D


Bilder kommer senare!
Påbörja precis en utbildning jag måste göra för att få va i info. Höll på att somna....vet inte om det beror på att jag e lite halvseg eller om det beror på att det var så jäkla tråkigt. Tror det sistnämda. Får ta lite paus sen sätta igång igen...den varar ju trots allt i ca. 2 timmar SUCK!

Nu ska vi äta middag, det blev snabbmiddag idag, orkar inte laga något ordentligt. Dessutom måste jag ge mig iväg igen för att köpa bröd. Glöm inte köpa bröd tänkte jag i morse när sista mackan slank ner, vad gör jag, jo åker hem utan bröd. Trötta mig :)

Imorgon blir det grillning hos mamma och pappa, kommer sitta fint! På lördag e det laserdome, ska man vässa armbågarna och försöka vinna :D


Ha en trevlig kväll!
Om någon mot förmodan skulle undra vart jag befinner mig idag så e jag på maxi. Rättare sagt mellan 09.00- 20.00 ikväll. Hur det känns? det känns great, verkligen great att inte ha en uns fritid idag. Men men nu på morgonen e de möte sen kör vi eftermiddagspasset i kassan.

CIAO!
  • Nyss varit ute på en liten promenad. Det var verkligen gotteväder idag, nästan så man blir lite svitt i vårjackan :)

  • Jag tvättar som vanligt och nu var jag borta i tvättstugan och boka en tid, annars blir jag aldrig av med denna tvätt.

  • Igårkväll kom mamma och pappa hem så nu om ca. 1 timme ska jag och A bort och hälsa på :) Se om man varit snäll och får en liten paket ;)

  • Handla en cola light på brunnen, säga vad man vill men det smakar inte samma som vanlig cola. Innan drack jag alltid light och tyckte det var godast, nu vetifan...smakar konstigt....

 

  • Trodde jag hade gjort av med plattången för i lördags kunde jag inte hitta den. Det visar sig att den ligger kvar hos Lollo sen jag hade den med. Tur jag har koll på mina saker

 



Middag på Harrys





cider på sjöcrona som mjukstart ( Ingen vet vad som tillsattes i dessa inte )



Fortfarande lugn och städad med glaset i högsta hugg




Sarah Dawn Finer på scen



-2 bajapäron
-då blir det 66kr
- va sa du?
-66kr....
- FAN VA BILLIGT då tar vi 2 till







- Synd min finne jättemycket?
- Nej den syns nästan inte alls
- Okej ta foto nu då
- Oj jag råka zooma lite mycket kanske
- får jag titta, men vafan den syns ju megamycket!

Igår var en trevlig kväll med Sjöbbs. God mat på harrys, sarah dawn finer, sen ner till harrys igen. Jag och Linda på sjöcrona med alla pensionärer, vi hängde i baren och smällde upp varenda spänn vi hade. På ca 3 timmar....herregud vilken ninjafylla. Ner på harrys där öset inte satt igång än......mitt i allt börja jag må sketailla och var tvungen att gå ut och få luft....då gick sjöbbe in och köpte ett 10 pack choklad hahaha...illa.
Men halv 12 var man hemma, när folket drar till stan drar vi hem hahaha.. men nej det räckte gott och väl för min del hade inte haft roligt om jag stannat.

Idag har man mått som man förtjänar. Trodde min bakfylla skulle döda mig i morse, det var läääängesen jag mådde så dåligt. Men lite sömn räddar allt och nu e man på topp igen :) Nu blir de lugnt på festfronten ett tag, min lever måste få vila :)


Tusen tack för igår min vän, och vår danska äger fett!!!


Nu ska jag och honey gå och handla chips :D
Solen skiner även idag, fint e det :) Igår när solen nådde vår balkong satt jag där ute med en bok...det var härligt värre :) Man e ju ledig även idag men har inget att göra nu på dan. Har lurat i Andy och Pidde att tvätta min bil, eller lurat och lurat jag fick ju själv pröjsa för det men de e ju sååå tråkigt. Plus att jag e så himla slö så det kostar mig skjortan att tvätta den.

Ikväll ska jag och Linda äta på harrys sen åka bort till sjöcrona och titta på Sarah D Finer. Mamma fick det i 50års paket men eftersom hon e i Thailand fick vi det istället. Det bli trevligt värre :) På tal om Thailand så e där just nu 43gradet i skuggan och 37 gradet i vattnet...liiiite för bra faktiskt. Jag hade nog smält bort.

Så om lite mer än en timme ska jag börja göra ve mig.... god tid på mig att välja kläder för de inte alltid lätt.

Ha en trevlig lördag!!
Idag e första lediga dagen av 4, behöver jag ens säga hur gott det ska bli ? Jag har i alla fall börjat ledigheten med att städa och tvätta. Skönast att ha de avklarat även om jag vet med säkerthet att all denna tvätt inte kommer försvinna idag. Jesusamelia säger jag bara
 
Tycker här luktar konstigt, i hallen....alltså jag vet inte om det kommer från trappen eller det verkligen e här inne det luktar men usch fy fasiken vad äckligt...


Nej kanske dags för lite frukost nu? Lagom till lunchtid så man kanske ska skippa frukosten och hoppa rätt på lunchen!
Det borde va olagligt att va såhär trött. Gäspar och gäspar och gäspar. Bytat tid idag, morgon tid istället för eftermiddagstid och visst det e skönt nu men sovmorgon klår inget :D

Haft tidningarna och tobaken på jobb idag. Det e fysiskt och psykiskt anstängade eftersom jag aldrig gör det. Men det gick bra, allt kom upp och lilla Sjöbbs var en ängel och hjälpte mig :)

Ska man eller ska man inte ta en liiiiiten tupplur? Det hade ju varit så skönt.




Jag vill åka utomlands nu! Sparar till min och honeys resa nåsta år. gott ska vi ha de
Igår kväll var jag och A hemma hos Carina och Pompe och spela kort. Kortspelet fick till sist avslutas då klockan hade blivit 2...jag låg då plus i kassan :) Vi får se hur det går ikväll då vi säkert återupptar spelet.

Jag känner mig lite låst idag, eftersom jag drack lite öl igår vill jag inte ge mig ut och köra men vad ska jag göra idag ? Nu klockan 14 ska A se fotboll...icke så intressant för min del. Tänkte om jag skulle tvätta.... men e så trött på att ha de jäkla tvättstället ståendes i extrarummet.....men inte så mycket till val väl....well well vi får se. Ikväll blir det i alla fall påskamiddag det ska bli riktigt mumma. Älskar ju sån mat :)

Saknar min mammi och pappi. Vill att dom ska komma hem nu :)


Hoppas man vinner en slant på hästarna idag. Håll tummar och tår I need the money!
Fredag härliga fredag. Denna dagen har varit en perfekt dag för mig. Saker att göra men ingen stress. Och så har jag spenderat den med den bästa!! Nu ligger han och vilar middag ( Ca en timme innan sa han att han aldrig vilar middag) för om ca 1h ska vi ner och spela kort hos svärmor och Pompe. Ska bli mys...druckit en öl har man oxå, skönt att sitta på ballen i solskenet, dricka öl och röga. Helst hade jag sipprat på en cider men systemet var ju stängt idag. Och varför e man ute i sista sekund kan man ju undra!


Ha en trevlig påskhelg allihopa!!!



GLAD PÅSK!