foto002 (MMS)

på stan med dom bästa!väntas på våra karlar sen blir det lunch!

foto039 (MMS)

det har blivit en del böcker utlästa på sistone. Nu väntar en ny,förhoppningsvis bra bok:)

Har nästan precis satt rumpan i soffan. Varit iväg hela dagen med mina föräldrar. Vi började dagen med att köra till Kivik, körde sedan till Hässleholm och hälsade på hos morbror och avslutade hemma hos faster med familj. Jättemysig dag har det varit. Nu är jag sjukt sugen på lösgodis och funderar till och med på att köra iväg och handla. Vart har min karaktär tagit vägen?

Nu är mina 2 lediga dagar slut. 1 veckas jobb framför mig sen väntar mitt vanliga schema. Ska bli skönt. Dock jobbar jag mest kvällar denna veckan så jag ska försöka hinna med bland annat ett besök på väla. Andy fyller år nästa vecka och om 2 veckor är det dags för kalas för kusinen. För en gångs skull kan man väl försöka vara ute i god tid med presenter :)


foto031 (MMS)

jätte rolig söndag,vad ska man göra i detta vädret??

foto028 (MMS)

här sitter jag och har det oförskämt bra

foto019 (MMS)

pappa trotsar regnet,e det grillkväll så e det:)

foto018 (MMS)

titta vem jag hitta,älskade Persson!så många år han hängt med,sydd i varenda sömn och ingen stoppning...han luktar inte så gott heller haha...men fin e han!

foto023 (MMS)

en låda full av klockor,inte en enda med fungerande batteri,kanske dags att fixa det?

Idag har jag haft en slappedag deluxe. Åkte till mamma och pappa en sväng i förmiddags för att sen åka hem och sitta på balkongen med ett glas fun light och en bok. Det var inte helt fel. Jag och Andy avnjöt även middagen ute på balkongen, en laxsallad till mig och en kycklingsallad till Andy. Pizzerian på raus har såå god mat!

Imorgon är det jobb igen. Börjar dock inte förrän 15 så på morgonen ska jag, Jessica och Noel promenera till veckans möte. Man kan ju undra hur det gått, lite för mycket av det goda senaste veckan. Men jag är helnöjd över resultatet hitintills. Till hösten ska jag sätta igång med träningen oxå. Egentligen borde jag börja redan nu men jag inbillar mig att det blir lättare när hösten kommer. Till vintern när jag och A drar till Thailand i 5 veckor SKA jag vara strandduglig. Inget annat är acceptabelt!


Haha detta blev ju lite lustigt. Jag sitter här duschad, påklädd och klar i väntan på att hämta mina föräldrar. Då visar det sig att dom landar 7 ikväll, inte på morgonen som jag fatta det! Jaha helt plötsligt hade jag väldigt mycket tid över idag :)

Varför ska man bli sugen på allt när man inte får? Varför blir man sugen på saker som man aldrig annars vill äta? Just nu har jag hängt upp mig på pannkakor. Gaaah dom har etsat fast sig i min hjärna. Först var det Mc donalds ( råkade dock slinka ner en cheesare idag) sen kebab, chips, ostbågar och nu pannkakor. Varför kan jag inte bli sugen på en sallad eller en frukt? Nej det vore för enkelt, kämpas ska det.


Vår tvättmaskin är igång som vanligt, i övrigt blir det mys resten av kvällen. Imorgon kommer min mammi och pappi hem från Cypern. Åh jag har saknat dom. Jag är van att ringa 1, t.o.m flera ggr om dagen och prata med dom, nu har det bara blivit lite sms. Ska hämta dom på knutpunkten på morgonen. Kanske hinner med ett besök hos doktorn på morgonen oxå. Trötta mig.



Mitten av juli och regnet öser ner, man måste gilla svensk sommar!


Idag har jag varit hos tandläkaren, ojoj vad man kan vara nervös över en sådan sak. Det gick bra i alla fall, inga hål, friskt tandkött och allt vad dom tittar på.

Jag är ledig idag, har varit väldigt skönt. Var uppe 07.15 imorse och snurra men insåg att klockan inte var mycket så jag la mig igen. Inte fint väder så då behöver man inte ha dåligt samvete när man myser i soffan.

Förkylning har jag också fått. Mår inte alls dåligt men är väldigt täppt i näsan. Frågan är om jag ens kan dyka imorgon? Jag får vakna och känna efter imorgon för dykning och förkylning klaffar inte då får man ont i öronen.


Nej nu ska jag hänga tvätt sen fortsätta mysa med honey i soffan. Han har hyrt film till oss idag :)
Igår hade jag en fruktansvärt rolig kväll i Sjöbo hos John ( A´s pappa) och Sanne. Jag och A körde dit direkt när jag slutat, skulle titta på deras hus dom köpt. Verkligen jättefint! Hade det inte legat i Sjöbo hade jag gärna köpt det! Vi grilla och hade det mys. Trots att jag var nykter var det verkligen en kanonkväll. John vet verkligen hur man underhåller sina gäster...jag skratta nog bort allt det onyttiga jag fick i mig :) Vid 00.30 körde vi hem. Hatar att köra i mörker, trots att glasögonen åkte på såg jag inte mycket. Men hem kom vi iaf :)

Nu har jag städat undan lite här hemma och satt igång en tvätt. Klockan 16 börjar jag jobba idag sen är jag ledig 2 dagar. Ena dagen tandläkaren, andra dagen dykning. Kommer nog gå bra bådadelarna hoppas jag!




John himself!

Jag skulle ta en powernap vid 6, ställde klockan och allt. Jovisst vakna nu, stängt av klockan och gottat vidare mig i soffan. Jättebra! Nu får jag fan skylla mig själv om jag inte sover en blund i natt och får ytterligare en trött dag imorgon.

Jag hade en jättefin och trevlig dag på Bakken igår med fina vänner. Vi överraska Blondy 9 på morgonen med frukost och dricka för att sen bege oss vidare till vårt mål. Det blev många goda skratt under dagen och jag är helnöjd.
 Magen har protesterat hela helgen och efter en heldag med dricka är den numera ett vrak. Shit så ont jag har. Det blir ingen dricka för mig på ett tag, det är fan inte värt det. Hela dagen har jag vilat för att försöka lugna ner den så att jobbet i veckan går som en dans. Stackars mig :(




I 26 år har vi hängt ihop,jag kommer inte ihåg hur det var förr men under som senaste åren har jag känt att vi inte är på samma våglängd. Allt jag tycker om att äta hatar du. Idag åt vi världens godaste middag, är du nöjd? Nej. Du bara spänner dig och ställer till med problem. Trots att du får en go dricka varje morgon att gotta dig med är du otacksam och ställer till med smärta ändå. Det gör ont.
Du är större än vad du borde vara och envisas med att hålla dig på den platsen. Trots att du kläms i vissa situationer vägrar du dra in dig och ta lite mindre plats...WHY!?

Hade jag kunnat hade jag raderat dig från mitt liv, tyvärr är jag fast med dig för evigt!

Usch som jag stressat idag, inte bra för kropp och själv. Nu när jag väl kan sitta ner och ta det lugnt blir jag rastlös. Borde lägga mig snart, upp tidigt imorgon och ta hand om dagen!

Idag laga jag med hjälp av A skaldjurspasta. Åh det är såå gott. Fastän jag så gärna ville äta mer fick jag tänka mig för och äta lagom. Det är inte alltid lätt då jag innan haft en tendens att alltid äta lite extra. Konstigt man blivit tjock liksom:D Men det är på rätt väg. Tror dock inte denna helgen kommer vara så nyttig men man måste leva som min pappa och A säger :)

 
Nu är jag ledig 2 dagar, fint ska det bli! Retar mig fortf. på att jobba måndagar haha..visserligen är jag ledig torsdag och fredag nästa vecka istället, det är ju inte fel det heller!


Ha en fin helg!

foto030 (MMS)

min älskling har köpt en köksvåg till mig för att jag e snäll och passar upp han nu när han e sjukling:)

Här sitter jag, skittrött. Min nya teknik är att vara uppe så länge som möjligt så jag förhoppningsvis kan sova hela natten. Inatt vakna jag 4. Då låg jag och A vakna och prata. Jag flö upp och ner ur sängen, han kunde knappt röra sig haha. Halv 6 somna jag om lite för att vakna halv 7 när klockan ringde, tröttare än någonsin! Vilket elände!

Jobbet gick ändå hyffsat och när jag kom hem bytade jag om och promenerade ner till stan. Duktig e jag, där nere fick jag ett glatt besked som peppar mig vidare. :)

Imorgon börjar jag 2, frågan är cykla eller inte cykla? Jag har pratat om det länge, att ställa bilen och börja bika till jobb...tror ni jag får tummen loss? NEJ. Hatar att bli svettig när jag ska jobba, känner sig som en gris!


Nej nu blir det trots allt sängen. Ska läsa lite i min tidning som damp ner i brevlådan idag :)

SOv gott!

foto028 (MMS)

såhär ser man ut efter avslitet ledband!

Just nu känner jag bara SKJUT MIG! Jag pallar inte mer, mitt förstånd håller på att blåsa bort med vinden. Jag håller på att bli galen!!!!

Undrar hur det går för min man idag. Han är uppe på vårdcentralen med sitt knä. Han ansåg dock inte att det var nödvänligt. Inte alls. När man knappt kan gå och knäet svullnat upp, då är det inte alls någon idé att kolla upp det. Karlar.

Undra om det ska dyka upp ett oväder idag? Ser väldigt mörkt ut. Jag bryr mig inte, låt det regna jag ska ju ändå jobba idag. SUCK!

Haha jag älskar att bo i hyreshus. Klockan är 21, min granne över spelar hög musik, sjunger, klappar, tjoar och har sig. Grannen under skriker upp att han ska dämpa musiken. För f*n. Klockan är 9 en lördagskväll. Låt han ha sitt roliga ett litet tag.. Så mycket kan det inte störa, mig stör det i alla fall inte.

När jag kom hem från jobb var jag helt slut. Ömmande fötter och en hjärna som stängt av sig. Slappade lite på soffan sen fick jag ryck. Diskade och plockade ihop alla sopor. Nu väntar jag bara på att ovädret ska va helt över så jag kan springa ner och slänga :)

Imorgon blir det jobb fram till 13.00, jag klagar inte :)

Vilken stressig dag. Upp i morse, sätta igång en maskin tvätt, duscha, äta, göra vid mig. Iväg och handla på netto, inom apoteket, hem och laga middag. Men nu är jag äntligen klar. Middagen står redo att värmas, blomkålsstuvning med korv :) Om 2 timmar börjar jag jobba. Dock inte så långt och jobbigt pass idag så jag överlever nog.

Ha en trevlig helg allihopa!

Jag älskar hur min kära p-vän alltid är så duktig på planering. NOT! Nu kör jag en tvätt där det är kläder i som han absolut måste ha med sig, dessutom måste jag sticka till affären och handla tandkräm och duschkräm till han. Kunde inte kommit på detta liiite innan? Han ska åka till Åhus hela helgen, jobbar nu på dagen och har absolut inte tid att fixa detta efter. Vad skulle han gjort utan mig? ;)



Idag är det förresten den 1 juli. Är det inte skrämmande så fort tiden går?