Ellas mage har varit bra hela eftermiddagen, håll tummar och tår att det håller i sig!!
Jag ringde 1177 innan idag för att höra hur jag ska få i Ella vätskeersättningen. Kvinnan ville bara väl men herregud vilket jobbigt samtal. Hon tjata o tjata o tjata. Får inte ge vätskeersättning hemma, men det är bvc som sagt jag ska göra det. Vi avslutar samtalet tror ni inte hon ringer upp? Joo då ska hon stissa upp mig lite till. Tyckte vi skulle åka till barnakuten direkt, för en gångs skull hade jag lite is i magen trots påtryckningar och åkte inte upp på akuten och än så länge har det varit rätt beslut.
Hon ringer väl imorgon och kollar läget ha ha.
Hur som helst så har hon förlorat mkt vätska så för andra natten i rad ställer iag klockan och ger henne mat regelbundet. För ja, nu är det nattetajm för mig:D



Igår var ingen rolig dag. Jag bytade ett ex antal bajsblöjor, Ella hade feber som slog ut henne totalt så under hela dygnet var hon totalt uppe max 1timme. I morse var det dags igen, bajs i hela sängen. Men Ella är pigg idag. Vi får se hur magen håller sig..försöker få i henne vätskeersättning men hon är så fräck så hon spottar ut det igen. Hon äter som vanligt så där får hon i sig vätska men behöver ju lite extra...



Här hemma kör vi en omgång sjukstuga igen. Feber och dålig i magen står på tur denna gången. Min stjärna är helt slut, sover hela tiden :( Vi får avvakta och se om detta är något som går över snabbt för annars måste vi ställa in namngivningen på lördag:(



Jag ska ner till bokrean en liten sväng med mamma idag. Få komma ut lite i detta fina väder:)
Idag var vi åter igen på bvc. Ella hade gått upp 100gram på 2 veckor, på tok för lite!! Dock inget som förvånar mig då hon kräker som en dåre igen. Så jäkla trött på det!! Vi körde ut med paket till Ellas kusin Neo som fyllt 4år. Där kräkte hon ut all morotspure så ni kan ju tänka er hur hon såg ut. Fick låna en av killarnas gamla body så hon r klädd i blått nu:)
I alla fall ska vi öka på den vanliga maten och hoppas på att dey stoppar lite. Finns stor misstanke om mjölkallergi ige. kräker mycket, flammig hud och hård i magen..nåja än så länge ska vi köra på som vanligt men introducera maten mer och mer



Jag och Ella var ute och gick en runda med Jessica och Noel imorse. Matade även ankorna nere i jordbodalen..så många där var nästan lite läskigt att stå där haha. Henke och Filippa kom hit en stund och hälsade på idag och nu ska jag och Andy åka och beställa maten till på lördag









Alltså nu ska ni få höra om dåliga föräldrar. Igårkväll runt 12tiden väckte Andy mig och undrade om Ellas mat var slut..o jepp det var den!! Fatta så illa? Ingen mat hemma till henne. Dessutom får hon mat på recept så jag kunde inte fixa det heller. Andy fick ihop till nattamåltiden och lite till frukosten, resten fick bli gröt. Men tror ni hon ville ha gröt i morse, nej nej! Fick lura henne och ge henne gröt som hon fick skölja ner med ersättning. 8 i morse åkte jag till apoteket och köpte mat till min tjej. Vad har vi lärt oss av detta? När sista burken påbörjas, handla alltid hem nya men även att allt löser sig!:)

Jag satt och gjorde faddderkortet till Kim, blev fint men då får jag för mig att skriva dikten som han ska läsa till Ella och tror ni inte jag skrev fel !? Vansinnig blev jag så jag slängde alltihopa. Nåja bara att köpa nytt papper men nästa gång tror jag att jag är så opersonlig så jag skriver på datan istället.
 
Ella sover fortfarande, hmm vill hon att vi två ska vara uppe hela natten? Å andra sidan är ju Andy arbetslös så han kan sitta här och uggla med henne eftersom han också sover!!
Då var vi hemma igen. Har varit en skön helg med massa uppassning hos mamma&pappa. Men som man säger, borta bra men hemma bäst:)
Skönast att ha alla Ellas saker, gym, sitter, skötbord, hennes egen säng. Nu sover hon gott efter helgens bus.







Då var det morgon igen. Ella vaknade vid 3 tiden och ville ha mat sen sov vi till halv 8. Nu sitter jag, mamma och Ella och morgnar oss.



Jag vet inte om jag ska åka ut på väla idag och handla material till fadderkortet som jag ska göra till Kim.
Då var vi på plats, lämnade Andy vid 9 sen åkte vi hit till mina föräldrar. Jag och Ella ska sova här i natt, slipper jag ligga vaken hela natten och undra när min man ska komma hem;)




Igår fick Ella en gåstol av sin pappi..hon når inte riktigt ner men verkar tycka det var roligt att sitta i den:)


Nu ska vi äta frukost medan Ella kör sin förmiddagsvila



Idag har jag och mamma varit på shoppingtur..allt till Ella som vanligt:) Vi köpte ny matstol, som är lätt att ta med till folk, Ellas namngivningspaket, docka, skålar och mugg:) Handlade även det sista till namngivningen så imorgon ska jag nog beställa maten. Vi frågade även Kim idag, Andys bror, om han vill vara fadder till Ella och det ville han så gärna. Efter att ha sett hans reaktion är jag helt övertygad att det var rätt beslut, så glad han blev!





Nu ikväll har vi varit och ätit tacos hos mina föräldrar. Imorgon bitti ska jag köra Andy till knutpunkten då han ska till köpenhamn sen åker jag och Ella hem till mina föräldrar igen:)
Det är med stor sorg jag berättar att Ella tappar allt sitt fina hår. Skallig där bak och nu är det fina håret bara stripor. Det växer ju tillbaka och vi visste ju att denna dagen skulle komma..bebishår ska bli riktigt hår men ändå, de e en liten tår i ögat på de;(
Haha nej skämtåsido finns värre saker än så men det har liksom varit Ella, allt detta hår sen dag ett..men som sagt det kommer ju växa ut nytt en vacker dag:)

Jag tyckte jag kände mig bättre där ett tag men efter att ha badat o fixat i ordning Ella så rann svetten så nu när hon vilar middag ska jag minsann också göra det.
Ella är för söt, när hon vaknar på morgonen ( om hon inte är hungrig) så skriker inte hon utan hon ligger snällt i sin säng och pratar tills man tar upp henne. Skönt är det för då kan man själv ligga och dra sig lite:)
Nu är vi två uppe, jag tittar på tv och Ella leker med sina fötter, smakar lite på dom också haha.

Idag skulle jag och fika hos Blondy och göra synundersökning men får avboka båda sakerna, mår som ett ruttet ägg;( Natten har varit hemsk men men det som inte dödar det härdar:)





Jag gick o la mig redan 20,30 igår. Helt slut! Vaknade vid 04.30 o gav Ella mat sen somnade vi igen. Idag känns det bättre, fortfarande lock men känns inte som mitt öra ska sprängas. Idag ska jag ta igen all tid jag missunnade Ella igår och i eftermiddag ska vi hämta mamma&pappa som äntligen kommer hem från sin semester. Som vi saknat dom!

Idag jobbar Andy sin sista dag, hoppas han får ett nytt jobb snart, främst för ekonomin men även för att vi kommer gå varandra på nerverna att vara hemma båda två.

Egentligen skulle vi åkt och köpt en gåstol till Ella idag men eftersom man inte vet vad hon får i namngivningspaket så väntar vi till efter det. Tror hon kommer tycka om en sån mycket.
ää fy jag måste gnälla lite. Såå ont jag har. Det e ju locket som trycker så jag får ont och de är en smärta som söker en plus att jag är helt öm på örat. Ingenting hjälper, har proppat i mig värktabletterna jag fick efter förlossningen men till vilken nytta:( Imorgon ska jag köpa kortisonnässpray o hoppas det lättar upp trycket ; (

Tycker synd om Ella för jag kan inte roa henne på samma sätt jag brukar..dålig mamma känner man sig som:(
Har varit hos doktorn idag med örat, liten inflammation på trumhinnan som botas med nässpray för att svullnaden ska gå ner. Ont gör det men de värsta är detta ständiga lock! Han tittade på mina händer oxå o skrev ut starkare kortison så något gott kom det ur 160spänn! Ida var så snäll och passade Ella medan jag var iväg, så snäll! Du är guld värd!

Idag har Ella namnsdag hurra hurra hurra!:)



Jag har så ont i örat..det dunkar och hugger om jag gäspar:( Sånt här var så mycket lättare utan barn, nu ska jag ändå vara pigg o glad och underhålla Ella vilket inte är så lätt när man har ont. Jag önskar hon hade somnat om lite till men det verkar hopplöst....
Nu har vi släckt ner lägenheten och lagt oss men Ella fattar inte att det är kväll. Hon ligger på tvären i sängen med fötterna nonchalant upplagda på sängkanten o snackar. Likadant var det igår men då lät jag henne ligga där o nångång har hon ju somnat för vi vakna när det var morgon:)

Nej nu ska jag läsa lite. god natt!
Jag har börjat läsa en blogg som berör mig så mycket. Det är en mamma som förlorade sin dotter Freja i sjukdom. All styrka till familjen! Jag gråter varje gång jag läser, så orättvist livet är:( När jag läst går jag in och pussar Ella en extra gång och berättar hur mycket jag älskar henne, hon är det största och finaste i mitt liv♥
Jag tycker ni ska gå in och läsa men var beredd på måånga tårar

frejamssan.blogg.se

Självklart är en mössa beställd till Ella ♡



Idag är Ella en riktig snackepelle idag, snackar o skrattar heela tiden
:) De e roligt att se så mycket hon utvecklas hela tiden, o älskar mat de gör hon. Helt galen om hon inte får mer gröt:) Idag vände vi på matstolen så den blev en bil och oj vad hon skrattade, hoppas hon blir bättre bilförare än vad jag är;)








♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥
Precis hemkommen efter att ha varit på väla med Ida. Jag handlade ett par nya leggings samt vårjacka o dregglis till Ella.


Hittade så söta pyjamaser och bodys till Ella men nu åkte jag ut för att handla jacka så det får duga.
Jag och Ella sitter på hennes rum nu och leker. Just nu ligger hon i gymmet o snackar massa och jag sitter sidan om och svarar tillbaka;)

Idag gör vi inte mycket, vi spenderar dagen hemma bara. Vi skulle precis titta på film men Andy snea på netflix o därmed blev de inget med det;)

Var nere i stan med Ida igår och gick en runda, mysigt med alla lampor, vi tog sen en fika o snacka lite skit:)






Jag ska lägga ut två par jeans på tradera men jag fattar inte detta med frakten ! Om jag tittar på andra som lagt ut jeans så har dom skrivit 50:- i frakt men när jag kollar så får jag det till att billigast frakt skulle bli 70:-...jag fattar ingenting!!

Annars längtar jag till bakluckeloppisen startar, rensat garderoben idag vettni;) Förr la jag alltid mina kläder i sån insamlingstunna men man kan faktiskt tjäna en slant på att sälja.

Helsingborgshem e inte lite fräcka heller..för att omlackera våra köksluckor ska dom ha 1500. Men sen till de värsta, då ska dom måla stommen oxå, vilket man inte kan välja bort o då ska dom ha ytterligare 550spänn. Då kan dom lika bra säga att de kostar över 2000 o därmed säger jag tack o hej till den idén. 550kr för att måla lite på stommen..de kan jag själv göra myyycket billigare..svinpriser. Sen är dom skyldig oss 600kr o vart tar dom pengarna vägen??
Å vad jag längtar till den dagen då jag tjänar bra med pengar igen, så mycket jag vill göra och handla. Klickade precis på 3 varor på Ellos men duktig som man e ( denna gången) avslutade jag aldrig köpet. Jag vill gärna gå på massage, fixa håret, köpa nytt köksbord, tapesera om köket, köpa ny matta och nya gardiner till vardagsrum o en massa massa mer. Jag tänker när jag får sådana köpbehov att jag har liten inkomst nu men det är det värt för all tid jag får med Ella!

Såja då sover min familj o som vanligt e jag uppe längst haha.
Idag är det alla hjärtas dag, vem kan undgå det om man har facebook, men de e alltid trevligt att se lite glada ord istället för ständigt gnäll. Jag är "romantikern" i detta huset så jag stilade och lagade ryggbiff, potatisterrier och rödvinsås och till det hade vi vin. Jättegott om jag får säga det själv:) Vi spelade en runda spel efteråt, vår nya grej som vi gör lite då och då. Som avslutning åt vi varsitt vanliljhjärta och tittade på farmen:)

Nu sitter jag och funderar på att ta disken samt städa toan, så har man det gjort liksom :)



Jag blir helt varm av att se min familj ligga o hålla hand när dom sover<3
Här är det full rulle direkt. Ella har ätit gröt smaksatt med katrinplommon till frukost, det gillar hon mycket. Hur gott e nu katrinplommon men de e bra hon äter det så hennes mage hålls igång:)
Knappt lönt jag berättar vad vi ska göra om dagarna eftersom vi bara sitter här hemma ändå men idag ska jag ta tag och storstäda badrummet. Jag hann dammsuga innan karusellen var igång igår så jag fortsätter väl på det spåret;)

Idag gick vi till bvc för kontroll, 480 gram hade Ella gått upp på 2 veckor..braa de kanske vänder nu:) bvc sköterskan Ann-Sofie tyckte Ella rossla så pass mycket att vi fick en tid på vårdcentralen..doktorn där kunde dock inte säga så mycket så vi fick remiss till sjukhuset. Vill man böla en skvätt när man hör "åka till barnakuten" o yes de vill man!! Iaf fick vi ju upp dit igen. 3 timmar senare var jag så irriterad på att vänta så jag sa att vi åker hem nu..helt plötsligt var det då vår tid..hycklare. Men vi var inne hos doktorn 1 minut. Hon lyssnade och sa det jag redan visste att hon är slemmig men i övrigt väldigt pigg så vi fick åka hem igen. Lönt!!

Ella har verkligen varit på topp idag och charmat alla. Ann-sofie sa att Ella alltid är så glad o att hon är ett sådant barn man vill ta med hem. Som man växer som mamma, 1 meter längre,minst, blev jag:)



Tur sjukhuset e gratis för barn för jevlar vad jag o Andy hade varit fattiga annars;)



Såhär ser Ellas rygg ut, torr som fasiken:(
Usch för dessa förkylningar. Jag och Ella ligger i varsin del av soffan nu. Hon gottar in sig i snutten nu så det är nog dags för vila igen. Det märks att hon är sjuk för så lugnt o stilla ligger hon aldrig annars. Jaja inte mycket att göra, bara ta det lugnt och vila.

Ska till bvc idag men frågan är om dom verkligen vill ha dit oss nu när vi är sjuka. Har ringt och väntar på att dom ska ringa upp så får vi se.
Försök ha morgonmys med Ella i sängen..det är allt annat än mysigt haha. Hon stimmar, pratar, skriker o kräker ! Hon kräker upp slemmet, vilket är superbra, men det är inte spec. mysigt att få det på sig.
Nu har jag också blivit sjuk..har ont i halsen och ont när jag andas:( Ella är pigg för hon har ingen feber men det är jobbigt att lyssna på det rosslet :(

Nu vill Ella sitta själv o får hon inte de blir hon tosig men hon reder inte ut det!!







Kul att vår kyl o frys ekar tomt och det gör även Ica-kortet och mitt konto också för den delen. Dessa pengar!! Ja ska ut och lämna tillbaka en bolero så jag får in lite pengar;) E det nu man önskar det vore vår så man kan kunde sålt sitt skit på bakluckeloppisen?

Jaja jag ska ingenstans ändå den närmsta tiden o då slösas de inga pengar heller:)
Nu har jag precis gråtit..tårar av rädsla. Ella låter precis som när hon blev sjuk sist..jag tror att hon fått viruset igen:( Än så länge ingen feber men jag hör att hon har mycket slem. Nu har jag bestämt mig för att inte träffa andra barn förrän virustiden är över..det är inte värt detta :( Hoppas hon reder det bättre denna gången annars vet jag inte vad jag gör..jag kommer inte fixa att gå igenom det igen;(
Man får säga att de e för väl att man inte festar ofta..helt slut som artist! Nu ska jag hoppa in i duschen ser hämta hem min loppa..åh vad vi ska myyysa :)
Det var så roligt igår..var verkligen en toppenkväll! Tusen tack Sjöbbe!

Idag mår jag sådär..så sugen på allt så nu ska jag göra pommes haha. Ella får bli ett tag till hos sin farmor..när hon hämtas ska jag vara fit for fight!
Så tomt här är. Detta är första gången på länge som jag är helt själv hemma. Ingen unge som jollrar, ingen man som stör haha. Jag är så jäkla stissig idag...flyger fram o tillbaka, ska helst vara i alla rummen samtidigt så nu måste jag lugna ner mig lite. Huvudvärken kom smygandes när jag körde hem från maxi ( gissa vad jag gjorde där, jo handla på apoteket, sällan! ) Jag har ont i ryggen, förmodligen någon muskelknuta som spökar. Får alltid dom på samma ställen och då strålar det ut i armen så jag blir helt skakig..obehagligt. Men kan jag bara gå ner 5 kilo så ska jag få min efterlängtade massage, fram tills dess får massagedyna duga. Nu ska jag måla naglarna sen är det snart dags att göra ve sig, vila? Vad är det?
Ikväll ska vi på fest hos Sjöbbe, ska bli så roligt!
Ella ska som sagt va hos sin farmor så jag håller på att packa hennes saker...nu har hon ju blivit förkyld igen så jag tycker det e jobbigt att lämna henne men jag vet att hon kommer va i goda händer...ska försöka att inte tänka allt för mycket på henne ikväll. Min lilla sessa <3
Jag vill inte bo här mer, vill flytta till hus såklart men vill i alla fall bo i en bättre lägenhet.. Helt idiotiskt att dom sätter uttag till tvättmaskin men där får inte plats någon. Det enda som får plats är en toppmatad men där sitter en jävla handdukstorkare på väggen så jag måste vrida maskinen varje gång jag ska tvätta. Sen denna mongomaskinen centrifugerar inte som den ska så nu får jag sätta igång den på det o då låter de som en helikopter ska lyfta...irriterande!!!
Ella är bara jäkligt torr, fick en tid hos bvc innan så dom kunde kolla på det men hon trodde att det skulle hjälpa med att fortsätta smörja henne. Miniderm är det som gäller så vi litar på det och fortsätter med den:)



 
 HAHAHA alltsså jag smäller av, de där huet skämtar man inte om! Snacka om att va svullen haha. Skit i mig och titta på lilla lilla söta Ella, hon var ju också helt svullen. Fastän jag älskar tiden som är nu så saknar jag den allra första tiden som familj
Vad ska man säga om min lilla tjej, hon har inte turen på sin sida. Utslagen är inte ett dugg bättre och det är utspritt över hela kroppen. Kvinnan på 1177 sa att den kan vara miniderm och inte tåler för det är en av dens bieffekter. Kan säkert ligga något i det för hon har ju fått det efter att jag börja smörja in henne med den. Så nu har hon fått bada igen för att få bort krämen så får vi se om det är bättre imorgon och om inte så får jag ringa BVC.
Ja hoppas allt detta stärker Ella så när hon blir större bli hon som mig och Andy, nästan aldrig sjuka och inga allergier!
Ella är rödflammig på huden..de svåra är ju att veta om hon är torr, allergisk mot något eller om hon är sjuk. Än så länge tycker jag inte att det är oroväckande men får hålla koll på det. Hon är nybadad och insmord nu i alla fall..så får jag se hur det ser ut när hon vaknar efter middagsvilan:) Nu ska jag också vila!



Jag tänkte precis ta upp telefonen och ringa runt till olika optiker och kolla priser. Jag inser inte riktigt att klockan inte är så mycket, vi har ju varit uppe ett tag och är pigga och glada. När klockan väl är lagom för att ringa samtal känns det som vi har varit uppe hela dagen och då helt plötsligt har jag 100saker att göra. Men det är i alla fall vad jag ska göra idag, det och kolla priser på kallskuret. Än så länge leder coop på billigast och vad jag hört ska det vara fin mat!
 
Jag längtar så till lördag, då ska jag och Andy på Sjöbbes 30års fest och Ella ska sova hos farmor. Frågan är hur jag ställer mig till de på lördag, tycker det blir jobbigare och jobbigare att vara från min älskling ♥ Men roligt med fest ska det bli, få klä upp sig lite. För det mesta går man här hemma med nerkräkta kläder, igår körde jag till maxi med kräk mellan benen, man kan inte vara så känslig som småbarnsmorsa ;)
 
Idag var vi och hälsade på hos Sandra och Savannah, Therese, Hugo och Nathalie vår också där, var som vanligt jättetrevligt att träffa alla!:)

Andy tog med Ella ner och hälsade på hos hans farmor och Hasse ( bor i huset bredvid) då passade jag på att åka till maxi för att handla ny gröt och luskam till Ella. Jag står inte ut med boregadoften( skorvkräm) så nu ska jag testa olja och luskam istället..hoppas på att få bort skitet !

När jag stod på maxis parkering insåg jag så jäkla dåligt jag ser nuförtiden så jag körde ut på väla och bokade tid för synkontroll till linser. 450 spänn, det svider men hellre det då jag hatar att ha glasögon! Fick med mig hem 2st boleros också. Osäker på dom så ska prova imorgon och känns som inte rätt åker jag ut och lämnar tillbaka.

Sen har jag shoppat parfymfritt tvål, duschcreme och ny deo..nu får.det vara nock med kli! Köpte även miniderm till Ellas händer, ska inte vara skadligt att få i munnen.
Jag borde få rabattkort på apoteket, känns som jag alltid är där och handlar

Denna veckan går vv skit..jag har ingen karaktär! precis smällt i mig popcorn och smakat på cacepops jag gjort..dom blev ingen hit..oväntat när jag gör ngt;)
Usch vad tråkigt det är med mer snö..nu vill vi ha vår! Så mycket lättare allt kommer vara när det är varmt. Nu ska man på med mössa och overall om vi så bara ska gå några meter ner till svärmor. Sen somnar hon oftast i bilen hem och vaknar såklart när man ska av med overallen..nej nu får det bli varmt!

Vi har varit uppe tidigt idag, Ella sov så mycket under gårdagen sen sov hon hela natten så idag försökte jag inte få henne att somna om..vi kan gott vara upp tidigt:)
Jag har vaknat 100ggr inatt av att det kliat på mina händer..blåsor blossar upp på fingret nu så är ganska säker att jag är överkänslig mot vatten. Jag tåler ju dessutom inte parfymerat tvål så det kan vara som händerna strejkar mot det nu också..innan har det bara varit armhålan. Jaja ska iväg till apoteket sen och shoppa ;)
Nyss hemkommen efter att ha hälsat på hos Jessica. Så kul att träffa Noel, det var så längesedan! Han är dock lika söt och charmig som vanligt:)

Nu är jag dödstrött, borde inte vara det eftersom jag fick sova till 8,30 men man blir seg i huet av att vara hemma hela dagen!

Ellas nya kompis är kaninen. Håller i den o gosar in sig i örat:)

Hon har fått så torra händer och jag vet inte vad jag ska använda för kräm. Hon har ju händerna i munnen hela tiden så måste vara en kräm som inte e skadlig..någon som vet?

I eftermiddag ska jag och hälsa på hos Jessica, Matte och Noel..fram tills dess blir det bara mys hos oss!
vad hände med min motivation? Jag var så duktig ett tag, var ute och gick varje dag. Nuförtiden bara lullar jag omkring här hemma, skylla på vädret kan man göra ibland men långtifrån varje dag! Nej imorgon ska jag bannemig ut o gå!! Hade i alla fall gått ner 0,9kilo..trots en syndarhelg!
Förra gången jag gick på diet gick jag ner i rask takt denna gången sniglar det sig fram. Jag vill så gärna komma ner till startvikten..gärna så fort som möjligt men men får väl vara glad att vågen pekar neråt och inte uppåt.

Nej dags att sova, imorgon väntar en ny dag!!
Min mamma kom och hälsade på i förmiddags, hon stannade här tills pappa kom hem från jobb:) Hon hade med sig tidiga alla hjärtans dag presenter till Ella, finfina kläder
:) Tack så mycket!!


Ella sov mellan 22-06,30..upp då och gav henne mat, somnade om och vaknade igen 10,30. Herregud de är nästan så de känns som man gjort något förbjudet:) Sista passet sover jag och Ella alltid i soffan brevid varandra..så mysigt:) Dock vaknade jag idag med en rygg som var ajaj haha :)

Planerna för idag är att hålla oss inne, jag ska dammsuga och i eftermiddag när Andy kommer hem ska jag och handla.

Läste igår att RS viruset når sin topp om ca 2 veckor...jag tänker inte ta ut Ella bland folk förrän de äckliga viruset är borta!!

Nu ska jag väga mig, slarvat hela helgen så lär ha gått upp istället för ner ;(
Då var helgen snart över. För min del spelar det ju ingen roll men alltid mysigt när hela familjen är hemma. Igår var vi och hälsade på hos Fredrik, Stephanie och Ellie..Ricky och hans familj var också där. Var jättetrevligt att träffa dom:) Vi tycker ju att Ella är så liten men när man ser Ellie som är 2 månader yngre så ser man att Ella visst inte är så liten längre:)


Idag byta Andy och pappa olja på Andys bil och under tiden var jag och Ella hos mamma. Andy åkte sen hem och titta på fotboll så vi stannade där tills den var slut:)





Jag och Andy har myskväll och spelar spel. Loppeliten ville defintivt inte sova i sin säng men de e såklart bara för att det roliga händer i vardagsrummet:)



Idag har jag varit och hälsat på hemma hos Sjöbbe, Ida och Linnea kom också:) Ella är lite snorig fortfarande så jag lämnade henne hos mamma så hon inte skulle smitta Alice. Men när man är bland barn saknar man sin egen ;( Nu är vi i alla fall hemma. Blir lugna gatan här idag, Ella ville upp 6 så jag e trööött!