I söndags var jag på pomp de lux party hos Sjöbbe. Dör så fina barnkläder dom har!! Tyvärr är man inte megatät så fick hålla tillbaka lite och köpte bara 2 par byxor och en klänning. Idag kom paketet och jag är så nöjd! Allt var så fint på henne :) Ella är helt omöjlig att fota men en liten del av klänningen kan ni se här:





dagarna bara flyger iväg. I alla fall dom lediga. Helgen for förbi i raketfart. En superhelg var det verkligen med fint väder och trevligheter :)
Idag hade jag, Ella, Sandra och Savannah picknick i ramlösaparken, supermys:)
Resten av eftermiddagen har jag och Ella varit i trädgården och ikväll kom Mamma&pappa förbi en sväng:)





















Vilken härlig dag det varit/är. Jag, mamma och Ella var på xml i förmiddags,där blev vi bortskämda av mamma. Ett par gummistövlar och en keps fick Ella och jag fick ett par skor :)




vi åkte sen hem till oss där vi tillbringat dagen i trädgården, härligt med vårsolen som värmer på bra:)







nu är grillmästaren igång och grillar fläskfile. .sååå gott det ska bli!!
Det här med trädgård är ju helt underbart! Öppnar altandörren sen är det bara för Ella att springa fritt ut och in:) Efter middagen har vi spenderat vår eftermiddag där ute. Andy fixar våra cyklar, ska köpa en barnsits så vi kan cykla och lämna och hämta på dagis.

Nu är det kväll och jag sitter snart upp och sover. Lite tv på det sen blir det sängen.





Idag har jag varit ledig på grund av röd dag..härligt! Vi har dock inte gjort så mycket mer än att vara hemma och varit på en lekplats ett tag:) Jag trodde det var kallt ute men det var ju riktigt behagligt. .det bästa är att det regnar nu. Det är kanske lite annorlunda att önska regn men igår hjälpte Mamma&pappa mig att så gräs så regn innebär att jag slipper vattna 😉













Nu är det bestämt att i augusti bytar Ella förskola. Vi trivs men den hon har idag men det finns vissa saker som gör att vi vill ha henne på brunnsberga istället. Jag måste erkänna att jag får lite sorg i hjärtat...personalen på den hon går på idag är underbara men både jag och Andy tror att detta beslutet blir det rätta för henne.

Idag är det påskafton och medan min familj varit på påskmiddag har jag jobbat. det suger att jobba högtider men inget att göra åt det.









Då var det kväll igen. Jag är inne i en period då jag sover så himla gott om nätterna, nästan så att jag längtar efter att få sova haha.

Idag har jag varit ledig och imorse gick jag&Jessica till öb. Handla mest massa skit men det är ju inget ovanligt:) Blev i alla fall en liten trevlig promenad:)

Resten av dagen har vi varit hemma. Ella har varit på så bra humör idag, har hjälpt mig med massa saker. Bland annat har vi rensat monsterogräs i trädgården. Dessa rötter är så långa och grova att det är löjligt. Helt omöjligt att få bort ordentligt. Tanken är att jag ska så gräs i den ena rabatten i helgen och jag hoppas att det går.







2/3 lediga dagar är snart över..varför går det så himla snabbt!!??

Igår var Ida och barnen här på lunch och lek och idag hälsade jag&Ella på hos Linda och Alice :)

Ella är inne i en fas som inte är att leka med..herregud vilket humör! Man är rent slut på kvällen. Hon blir arg för minsta lilla och då dunkar hon huvudet i närmsta föremål, dvs ibland är det skåp som får en runda, eller golvet, eller våra ben eller varför inte mitt huvud om det är närmst? Jag blir fullständigt tokig på ungen! Jag har försökt säga till med lugn röst att så gör man inte, gått över till att skälla men läste nu att det bästa man kan göra är att ignorera så då provar vi det! Måtte i alla fall fasen snart vara över

Andy somna 7, Ella somna 7 så här sitter jag. Trevlig sambo man har.







Andy har varit duktig och fixat häcken idag ( alltså trädgårdshäcken;) när han var klar berätta hans mamma att man absolut inte ska göra det nu utan vänta till midsommar. Så nu väntar vi med spänning och ser om Andy dödat häcken. .men som han själv säger "det blev snyggt i alla fall" haha.

Jag har beställt ny mobil idag. Samsung galaxy s5. Dags att gå ifrån 2:an nu:) Jag längtar tills den kommer..denna här sjunger verkligen på sista visan nu!!
Helt ärligt är det jag som är trög eller är detta lite otydligt? Jag ifrågasatte varför jag inte fick 25% på varan när jag visade medlemskortet..då krängde hon av mig och i princip idiotförklarade mig för att då måste man såklart visa smset. Hur vet man det? Står det nånstans? Svar nej! Jävla kärring.



Puh vilken dag..varit igång nonstop sen 6imorse. Visserligen en halvtimmes massage mitt på dagen, den gjorde susen!

Är i alla fall nöjd med att jag valde veckohandla ikväll..slipper man det på dom lediga dagarn. För nu mina vänner är jag ledig i 3dagar..gööött!
Imorgon är hela förmiddagen/dagen planerad men resten av helgen är blank och det känns faktiskt skönt.





Ella fick en ny lampa av mormor idag, så nöjd! Den gör sig inte rättvis på ngn av bilderna men det blir supermysigt ljus av den och så är den flickig med fjärilar och blommor:)
Vårt lilla moster har fått sprutor idag. Jag tror hon börjar få feber:( Vill inte ge henne alvedon i onödan plus att jag vill se hur hon är imorgon bitti. Har i alla fall backup ifall hon inte kan gå till dagis..då får mamma ha henne så vi slipper vabba.
Jag jobbar till 2 imorgon sen har jag ledigt i 3dagar, om jag längtar..oooja!!



Nu är loppan lämnad på dagis. Hon har inte varit där på en vecka men tyckte det var lika kul som alltid att få komma dit. Nu har jag några timmars egentid innan jag ska till jobb. Rätt skönt faktiskt.

Vädret är så tråkigt, man hoppas ju på fina vårdagar nu men ser inte ut som att det blir det denna veckan. Jag ska ringa runt nu efter husvagnsplats. I slutet av månaden ska den tas ut för säsongen.



Om några dagar fyller Ella 1 1/2år. Det har gått snabbt vill jag lova. Ibland känns det som att det går för snabbt, jag hänger inte med!
Hon har blivit så stor på så kort tid.

Man kan inte längre komma med tomma lovande. Säger jag "äter du upp din middag så ska du få bada efter" så är det det som gäller. Då äter hon sin middag och springer sen bort till badrumsdörren och bankar. Man kan inte säga "så ska du få bada" för att sen bara mena duscha för bada är bada och då visar hon proppen till badkaret och pekar.
Hon ger sig inte! Envis som få, har hon fått för sig något så är det de som gäller oavsett vad jag eller Andy anser som saken. Blir en hel del skrik om dagarna just för denna envishet.

Talet är inte riktigt igång. Hon kan säga en del ord men för det mesta är det obegripligt det hon försöker säga. Men hon pratar på ändå och förväntar sig att vi ska förstå.
Hej och hejdå säger hon och när vi ska gå hemifrån går hon till sitt rum och vinkar och säger hejdå till sina leksaker. Hon säger ack ack( tack tack ) ungefär 100ggr om dagen.

Hon är tokig i böcker och direkt när man öppnar hennes dörr på morgonen så skriker hon ack och pekar på böckerna, sen får hon en och då ska hon sitta i sin säng och.bläddra lite innan man får ta upp henne, samma sak på kvällen, då ska hon alltid ha en bok att bläddra i innan hon somnar:)

Hund och gris har samma läten men hur ankan låter har hon kunnat länge ( kan bero på att den säger ackaackacka enligt ella..o eftersom ack är favoritord så kan man ju förstå att ankan är lätt att komma ihåg hahaha)

Hon är för det mesta glad, skrattar mycket, hoppar och dansar, sjunger. Blir lätt arg men är inte den som surar utan blir snabbt glad igen.

Hon älskar djur och andra barn. Förskolan är än så länge helt toppen. Blir jätteglad när vi kommer dit och vill knappt gå hem. Älskar.att gunga så när vi kommer innanför grindarna styr hon sina steg direkt dit. Sitter ofta och slumrar till i gungan när dom är ute på förmiddagen:)

Ella är matgalen och hade hon fått hade hon gärna ätit dygnet runt. Hon tycker inte om gurka, tomat eller sallad och är inte så glad för pannkakor men älskar svamp och ättiksgurka.



Jag älskar dig min tokiga unge mer.än du någonsin kommer förstå ♥
Jag har jobbat lite mer än 1månad och har redan fått vabba vid två tillfällen. Skjut mig och dagisbaciller!
Det är i alla fall guld värt att ha en liten trädgård så man kan rasta sjuklingen lite haha. Nä men det är skönt, kunna vara ute lite i solen men ändå ha nära in när det behövs :)

Imorgon är jag ledig. Får se hur loppan mår...men lär inte hända allt för.mö