Mina dagar rullar på som vanligt. Det är full hålligång från morgon till kväll och hur mycket jag än älskar mina barn så måste jag säga att gud vad skönt det är när klockan slår 19 och det är natti natti för tjejerna.

Ella är tillbaka på förskolan 15 timmar i veckan. Det mår hon bra av och det är en mycket trevligare unge att ha och göra med. Under dom timmarna hon är iväg försöker jag njuta av Maja och ge henne tid för hon hamnar annars lite åt sidan. Samtidigt ska man hinna med alla måsten som jag inte vill göra när Ella är hemma.
Maja växer så det knakar. Hon är en aktiv liten tjej men samtidigt väldigt lugn. Hon är nöjd för det mesta. Nu har hon lärt sig att rulla runt och då är hon inte nöjd. Ligga på mage är ingen favorit så när hon rullat över så blir det ett jäkla liv till någon rullar tillbaka henne haha. Hon sover fortfarande hela natten, ibland väcker hon mig men då är det bara nappen som ska in sen sover hon vidare.

Jag har gett mig in på viktväktarna igen efter semesteruppehåll och det går jättebra. Jag har kommit in i det och är inte alls så hungrig och sugen på saker som jag var innan. Nu vet jag min gräns och äter både mindre portioner och mindre gottigheter. Igår tog jag tag i promenaden igen och varvar gång med joggning. Otränad som fasiken så kan jag säga att det känns. Men det är bara att kämpa vidate :)

Underbart väder är det också..14 september och vi har högsommarvärme. Det är något speciellt med att hämta Ella och äta mellanmål utomhus.