Jag är helt slut! Jag, mamma och Ella har tillbringat denna fredagen i Ullared. Fick handlat så mycket bra grejer, kul är det men mindre kul när man kommer hem och allt ska packas upp! Uppå det ska man göra Ella klar för läggning, plocka undan allt stök här hemma och få denna lägenhet att se någorlunda ordentlig ut.

Nu har jag checkat ut från denna dag. Jag ligger i soffan med täcke och kudde och ska titta på orange is the new black. Jag lär inte se hela avsnittet men man kan alltid försöka haha.

Typiskt nog ska jag jobba extra i helgen. Får jag inte en bra lön nästa månad så gråter jag en skvätt.
Förkylningbaciller har kommit till denna familj. Ella är snorig och hostig och jag är förkyld och allmänt tradig. Ingen feber i alla fall så vi kör på med jobb och förskola ändå.
Dock var jag uppe 100 ggr inatt hos Ella och det ser inte ut att bli bättre denna. Hon hostar o hostar o hostar :(

Ella är som en solstråle på förskolan har jag fått berättat för mig. Alltid glad och väldigt brydd om sin kompisar. Det är roligt att höra, man blir lite stolt:)




Idag har varit en bra dag på alla sätt och vis. Jag lämnade Ella 9 imorse på förskolan. Sista inskolningsdagen och idag skulle hon även vila där. Allt hade gått jättebra, hon har roligt när hon är där och hade vilat ute i sin vagn utan problem. Det känns väldigt bra med denna förskolan, dom verkar väldigt engagerade i barnen:)

När jag lämnat Ella åkte jag till Ikea och åt frukost på ikea med Ida och Rebecka. Skönt att kunna sitta ner och prata utan att bli avbrutna. Jag och Rebecka tog även en liten sväng på väla innan vi hämtade hem loppan.

Nu är min semester slut. Tår i ögat på det men jag ska nog överleva. .det återstår att se klockan 05.30 imorgon när klockan ringer






Så gulligt att när vi kom hem mötte vi grannarna utanför. Då bjöd dom Ella på en glass..lycklig tjej eller vad haha.

Nu ska jag titta lite på tv sen blir det natt för mig. Loppan sover gott med en lysande kanin under sig hahaha



Idag var jag och Ella på väla för att framkalla foton till dagis. Passade då på att gå in o kika på lindex. Jag är kär i deras kanin/katt/fågel mönster dom har. Ja svårt att förklara..kanske har ni sett det. I alla fall spana jag in dessa byxorna för ett tag sen men då fanns inte rätt storlek men idag fanns det. Såklart köpte jag dom och en tröja till det.


Såå fin min lilla tös 💜
Nu var semestern över och vardagen har börjat igen. Just nu håller Ellas inskolning på..det går jättebra. Hon stället till med ett jäklar liv varje gång vi ska gå hem och det får man väl se som bra betyg;)

Vi har haft en bra semester med husvagnen, vi var i Åhus i 4 dagar och Öland 10 dagar. Kanoväder nästan hela trippen, har badat mycket. Ellas humör har varit på topp, not. Hon fick sådana utbrott på denna campingresa så man skämdes. Blir mer påtagligt när du är i en liten husvagn med tält. ALLA runtomkring hörde oss konstant! Jaja sånt e livet:)
Som tur är har hon lugnat sig sen vi kom hem..blivit lite lugnare.





































Helgen efter vi kom hem från semestern hade Jessica och Matte sin 30års fest..jag hade såå roligt! Det var verkligen en bra fest, god mat och trevligt sällskap :)