20111231_112119 (MMS)

Jobbar man till 18,15 får man förbereda allt sista detalj innan..typ såhär kommer jag se ut ikväll..tror jag:)

När jag sovit hela natten har Andy varit ute och festat. När jag kommer ut ur duschen kommer Andy in genom ytterdörren. När jag nu går och jobbar går han och lägger sig. Twisted ;D
Tycker "synd" om A som ska med på kalkonmiddag idag...han kommer nog inte må så bra höhö!


Sovit hela natten har jag dock inte gjort. Jag vakna med, vad jag tror, feber. Jag svettades som en gris och frös som en toking så fort en fot åkte utanför täcket. Idag är jag hostig men jag hoppas det bara är något litet mög jag fått för jag har varken råd eller lust att vara hemma.


Nej nu drar jag!

När jag sovit hela natten har Andy varit ute och festat. När jag kommer ut ur duschen kommer Andy in genom ytterdörren. När jag nu går och jobbar går han och lägger sig. Twisted ;D
Tycker "synd" om A som ska med på kalkonmiddag idag...han kommer nog inte må så bra höhö!


Sovit hela natten har jag dock inte gjort. Jag vakna med, vad jag tror, feber. Jag svettades som en gris och frös som en toking så fort en fot åkte utanför täcket. Idag är jag hostig men jag hoppas det bara är något litet mög jag fått för jag har varken råd eller lust att vara hemma.


Nej nu drar jag!

Idag har det vankats 1 års kalas för lilla Noel :) Tänk att ett år redan gått...det går undan men han blir minsan bara sötare och sötare! ♥


 ( Bild snodd från facebook ;)



Efter att ha firat lillkillen gick jag vidare bort och hälsa på lilla Linnéa, Filip, Ida och Robin. Guud så liten hon är, liten och perfekt  :) Filip var som vanligt på topp och busade på som aldrig förr men med lillasyster i famnen såg man stolheten. Hans fina lillasyster! ♥



Nu har man intagit ryggläge i soffan. Helt slut efter helgen men imorgon är det jobb igen. På eftermiddagen ska vi på kalas hos pappa som har äran att fylla år imorgon ♥ himla massa födelsedagar julhelgen :)


Grattis min fina Ida, Robin och storebror Filip till er underbart söta lilla flicka! Vilken perfekt julklapp ni alla fick :)
Längtar ihjäl mig tills man får träffa detta lilla underverk!!

20111221_205116 (MMS)

Checkar av så allt så står rätt till ;)

20111221_165630 (MMS)

Påväg till ullared. Stanna för att ta rn hamburgare då kokar sjöbbes bil Hahaha





Lite såhär morgon tankar, är det bara jag som tycker att gubben i trissreklamen är fruktansvärt läskig? Han som skrattar sådär hemskt när kärringen börjar spela dragspel...uuuh det ger mig kalla kårar!

Då var det dags att jobba igen. Fy vad dom lediga dagarna går snabbt, alldeles för snabbt. Jag hade en trevlig måndag i alla fall. Börja med frukost hos Ida sen stack jag, Ida och Rebecka till Lager 157. Åka ut där utan pengar är väl inte världens roligaste men det var ju min idé :)

På eftermiddagen hämta vi Filip på dagis för att fika lite.. sen var det dags att säga farväl till Rebecka :/ Nu är det många månader tills vi ses igen...så tråkigt!


Nu kör julveckan igång på allvar..jag är laddad!




Usch vad jag är trött idag. O denna helgen ser jag verkligen inte framemot. P.g.a ett byte jobbar jag 12-20.30 idag och 10.45- 19 imorgon. Med andra ord får jag inte ut något alls av denna helgen... men vad gör det om 100år?
På måndag är jag i alla fall ledig och då ska jag och Rebecka ut till Höganäs till outleterna. 2 dagar innan lön så det blir ju ingen storshopping precis men kika kan man ju alltid;)


Igår fick vi hem våra pass igen . Vilken lättnad! Gillar verkligen inte att passen är på vift i Sverige när man har en resa framför sig. Hade ju varit toppen om dom kommit bort på vägen. Men nu är dom himma igen med en fin visumstämpel i sig. Nu är allt det praktiska pappersarbetet fixat inför resan. Nu är det andra förberedelser på igång. Börja sola så man inte får skämmas. Kritvit pluffskropp i en bikini, nej tack! Inhandla solarin tabletter som är en gåva från himmelen om man som mig alltid bränner sig....ingen rödhet alls!


Nej nu får jag göra ve mig så jag hinner handla innan jobb. Eftersom min kväll inte blev som den skulle igår råkade jag äta upp min middag igårkväll... jag som skulle ha den på jobb idag!


Imorse 06.30

Andy : faaan jag har försovit mig
Linda : Ååååh o jag har ställt min klocka en timme för tidigt!


Jag och tidiga morgonar går inte ihop. Fy bubblan vad jag mår dåligt när klockan ringer. O på någon vänster lyckas jag allt för ofta ställa klockan fel så den ringer alldeles för tidigt, tur det är på det hållt iaf.  Skönt att resten av veckan innebär sovmorgnar :)

Som ni förstår ska jag och jobba nu. Dock åt Andy upp brödet igårkväll så nu får jag sticka tidigare till jobb och inta min frukost där istället. I eftermiddag blir det massage och massor av myshäng med fina Rebecka som är hemma i Sverige igen :))


haj så länge!


Nu är det juletider. Men visst är det tråkigt att inte få den riktiga julkänslan. Jag vet inte varför om det beror på att vi inte har någon snö, att man jobbar mitt i julstressen, att man blivit äldre eller helt enkelt att tiden går för fort så man hinner inte med, ena sekunden "sommar" nästa sekund juldags. Jag har iaf pyntat vårt hem för att få liite känsla, alla tomtarna är fortfarande inte på plats men så gott som. Blir nog ingen gran för oss detta året heller... med en resa framför oss behöver vi spara varenda korvöre!












20111210_164512 (MMS)

Folket laddar upp inför julfesten med sprit..jag med Coca Cola..jag måste ha blivit sjuk

20111210_125159 (MMS)

Min frisör tror att allt det burret ni ser på bilden är nytt hår som växer ut..kan ju hoppas för då kanske jag får normalt hår snart igen haha ;)

Åh herregud vad jag längtar till vi åker. Det är inte så länge kvar men det känns som flera år dit. 26januari snälla kom nu!! Idag har jag fyllt i våra visumansökningar. Engelskan är inte på topp så det är för väl att det finns google ;) Imorgon ska vi ut på väla och ta passfoto sen skickas dom iväg. Ännu en tyngd som försvinner.

Imorgon är det jobb plus kurs igen. Denna kursen gör mig galen. Skånetrafiken..hur svårt kan det va? SVÅRT! 100 saker att hålla isär och reda på. På slutet av kursdagen känner jag att jag lärt mig något. Tills dagen efter, då har jag fanimej glömt det mesta igen :) Jaja dag 3 och även sista imorgon...då måste det fastna lite för annars e jag körd ;)

Nu ska jag bädda ner mig, sorgligt att jag missar mitt nyupptäckta braiga program imorgon. Beverly hills fast den nya varianten. Vet inte ens vad den heter men jag är så nördig så jag går upp 10 i 8 på morgonen för att se det haha.

 Sov gott!


20111204_221434 (MMS)

Då var andra advent oxå snart över. Vart tar dagarna vägen? Lägga sig kunna för att gå upp tidigt imorgon. Kurs på Skånetrafiken på lediga dagen..suck!