Nu sitter vi här i väntan på att kl ska bli 03.00 så vi kan ge oss iväg. 
I ala fjortis stil dricker vi 2,25 dock inte på gröningen utan i mitt vardagsrum :)
Jag har i vanlig ordning packat om min resväska flera ggr men nu får den fan va som den e!

Sjöbbs saknar sin karl nu och sånt trams pallar jag inte med...då får hon fan stanna hemma haha........ähh låt klockan bli 3 nu för nu orkar jag inte sitta här och vänta mer

Ses vi inte igen så ha ett bra liv hahah!

Puss love

Om du läser min blogg... tänk på din fru och låna för fan ut din väska. Puss...länge leve bullf*tta

Usch jag får lite ont i magen när jag tänker på att min älskade vän Rebecka lämnar Sverige på fredag morgon. Försöker tänka att det är roligt för hon gör något av sin dröm och vem vill inte leva livet som reseledare på underbara Mallorca.... men ändå. Hon är min fru...min fru som alltid ringer på kvällarna och vill ta en cigg, min fru som ältar saker om och om igen...min fru som aj love. ALSKLING JAG ORKAR INTE LANGRE! vem ska jag nu säga detta till. Ååå nej åk inte! :(

Det kommer bli ett mycket sorgligt avsked på kastrup fredag morgon men jag vet om att vi träffas igen och jag kommer göra allt för att i alla fall försöka hålla kontakten. Vi har lyckats förut med det och vi gör det igen.

Min vän ha en helt underbar resa och njut njut njut! DU kommer ha en kalas bra tid där nere,....även om jag e lite ego och hoppas att du får hemlängtan och kommer hem snabbt igen haha :D

 Min söta vän!

Idag har det varit full rulle för hela slanten. Skulle ta en sovmorgon var det tänkt  eftersom jag satt och kura i Rebeckas bil och snacka skit till 2 inatt men eftersom jag e så himla nyfiken när jag får ett sms på morgonen var jag ju tvungen att vakna till liv och kolla!
Kl 13.00 mötte jag upp 3 söta flickor nämligen Lollo, Rebecka och Blondy för lite lunch på stan. Harrys fick det bli och där avnjöts det en god lucnh bestående av ryggbiff med pommes! Efter lite mys i solen på uteserveringen traskade vi vidare till en glassbar men där satt vi inte länge för Rebecka kom på i panik att hennes parkeringsbiljett gått ut så hon fick susa iväg, sötnöt!
Efter det åkte jag vidare hem till mamma&pappa och satt på deras altan och pratade om allt och inget! ♥

Idag tog jag och Andy tag i saken och gav oss ut för att hitta tyg till v-rum gardin. Hitta ett fint på ikea där vi även hittade en stor fin tavla. Det roliga var att vi åkter dit i min lilla polo, köper en stor tavla som inte ens får plats i bilen. Så där stod vi ute på parkeringen och skratta och undra hur fan vi skulle få hem den. Till och med ett par som körde iväg skrattade åt oss! Men fixarkarl som man har fick han till sist in den, lite snöre för att hålla bagageluckan på plats så vips var den hemma :)
Min man är ju rolig, jag hitta ett fint tyg som var vitt och blått som jag tyckte vi kunde ha, men ALDRIG I LIVET sa Andy, det var ju faktiskt MFFs färger så det totalvägrade han...spelar fjolle liksom!







 Titta så fint mammas och pappas träd blommar :))
Nu var tvättpasset avklarat, drog med mig A dit för att hämta upp allt. Sånt känns så vuxet, gå där brevid varandra i mörkret småpratandes för att hämta tvätten. Vuxen...tja man e kanske det trots allt fast man har sina dagar då man beter sig som ett litet bångstyrigt barn, eller när man e back in the fjortis tid :D

Nu ska jag kolla blood diamond sen kallar sängen!

 Älskar dig mitt hjärta!♥
Idag har man jobbar sin sista jobbedag för  denna veckan ... kanske rätt logiskt med tanke på att det är söndag. I alla fall är jag ledig imorgon och då ska jag luncha kanske en sista gång me Rebecka och några till sen ska jag och A ut och kolla lite tyg och sånt!

Idag hade jag en idiot kund rent ut sagt, han blev tosig för avstämning och som tack för det så slängde han upp sina  varor på bandet, och då menar jag verkligen slängde upp! Det dunsa jeeeevlar i det men droppen var ända när han slängde en broccoli på min höft!! Tosig blev jag och sa högt och barskt att han minsan inte behövde slänga sina varor på mig....då säger han "förlåt det var inte meningen, det var inte meningen att slänga den på dig" typ med bebisröst till mig.... han håna ju det hela och tyckte säkerligen inte att han gjorde något fel. Det hela slutade med att jag reste mig upp och gav han en dansk skalle............okej där ljög jag men jag hade god lust till det!

Nu om ca 15minuter ska jag börja mitt tvättpass, jippie säger jag och gör en hjulning i soffan!
Solen strålar ute och det ska bli megavarmt. Själv ska man sitta innanför Maxis väggar, det känns verkligen great detta!
Underbart väder har det varit idag och jag som hade lyxen att sluta redan 2 har njutit lite av det, dock från min balkong :) Jag satte mig där i tron om att få lite färg men ja jag har ju ett pigment som kan liknas med en albino så här syns det minsan ingen skillnad! Dock är jag väldigt noga med att ta solkräm för om jag inte tar det ändras min hud från albino till kokt kräfta och det är icke najs!
Nu ligger jag i soffan och kollar Jerry Springer....det måste ju va på skämt? Alltså uppgjort? Den ena har en affär med sin son och den andra är ett fetto som inte tvättat sig på år och dar haha. Min kära sambo är på HIF så jag får spendera tiden här  i lung och ro :)

Imorgon ska det betalas alla räkningar sen ska jag se vad som blir över och om det ser bra ut blir det nog en tripp till väla innan jobb :D Alla förnuftiga människor hade väntat till London med shopping, men icke Linda Håkansson, hon handlar TILL London!
Ooo vad fint vi har det nu. Äntligen är vår renovering klar, vi tackar så mycket och önskar är välkomna tillbaka om några år! Min älskling har skrubbat lister och golv som en galning, han e doktig :)
I veckan blir det nog ut och kolla tyg till gardiner för jag fullständigt vägrar ha dom gardinerna vi fick låna av svärmor!
Funderar oxå på vart man kan hitta en stor tavla med lite färg på, någon som vet? Inte det inte...man kan ju faktiskt häfta upp tyg på en planka oxå...det blir najs!

Bedtime nu? Yes det säger vi!

Sjöbbs min vän, kan inte säga det nog ofta hur underbar vän du är. Det kommer ordna sig för oss två...en vacker dag ska du se är problemet ordnat och vi kan le igen...varje dag varje timme!  Vi måste bara ha tålamod, det är ju trots allt tuffa tider!
Nu jobbar målaren på för fullt, hallen är klar och det ser ut som att v-rum strax e klart oxå :)
Igår hade här varit en besiktningsman och kollat lite, han hade påpekat att vårt lilla rum inte var godkänd målning, vilket vi inte heller tyckt så nu fick A ringa åter igen till fastighetsvärden. Får vi se vart detta leder, men jag orkar inte med vår lägenhet längre. LÅT DEN BLI KLAR!

Nu var 3 dagars god ledighet slut och plikten kallar åter igen....det är ju bara för himla sorligt!
Jo jag måste nog erkänna detta för mig själv, jo Sjöbbe jag är jävligt orolig inför vår London resa, eller nervös kanske är rätt ord. Att två helt förvirrade tjejer bokade en resa till London kommer sluta i kaos. Två tjejer med noll koll i London.....jag tror det kommer bli en intressant resa. Och trots att jag är nervös för hur detta ska gå tror jag det kommer bli en resa man för evigt kommer minnas.
Fram med karta, kompass och ordbok för om 10 dagar drar vi till London!

Nyss kommit hem från Faster med familjs stuga! Vi har grillat och haft det allmänt mys! :) Jag vill oxå ha en egen liten sommarstuga...tänk så mysigt!

Idag har vi fått en del av hallen tapeserad, kanske kanske är allt klart imorgon och jag håller både fingrar och tår på det!
Lite roligt att målaren tänkt att det var en konstig färg vi valt till vårt v-rum....jo tack, synd att den ska bort imorgon...vi som gilla den sååå mycket! :D

Nu ska jag kolla lite tv tror jag... ha en bra fortsatt kväll!

 Me love u long time... vart håller du hus Sjöbbs?
Vad jag tokälskar att va ledig, alltså det finns inget underbarare än att slippa ställa klockan, man asar sig upp ur sängen rätt ner i soffan. Detta är livet ;)
Nu sitter jag och har räknat ut våra räkningar denna månaden, något måste jag ha missat bland mina... annars har jag en kalas bra månad!
Mannen lagar spagetti och köttfärssås nu, det kommer sitta fint i kistan sen blir det nog kolla film!


 En fin Annika som snart får bebis :))
nu har man kommit hem från avskedsfest...mycket trevligt och jag säger bara en sak, ALDRIG mer går jag från tågaborg till stan för att äta en korv....utan att krydda e jag blå efter käldskador....okej lite krydd men jaa....förstå denna känsla när du knappt känner dina kroppsdelar...jag bjuder på bilder istället;













Med dom bilderna säger jag godnatt och tackar alla mina underbara vänner för ikväll...ni är guld värda!
Igår åkte jag hem med en stor förväntan, skulle det faktiskt vara så bra att målaren hunnit färdigt med vårt vardagsrum...spänningen ökade när jag öppnade dörren och jo titta visst var det klart MEN tapeterna var ..............
tadaaaa  LILA!!!!!

Herregud vilken panik jag fick, jag svettades, kedjerökte och öppnade snabbt en cider... jag har fan lila tapeter!!!
TIll saken hör att vi absolut inte valt lila utan gråa, det är lite skillnad om man säger som så!
Fick ringa till colorama och höra så det inte varit vi som skrivit fel på listan...jovisst vi hade valt nr 4621 och det var lila....panik åter igen, dock skulle hon kolla så det inte var dom som felat när dom skrev in i datan... och tack gode gud för att det var så! Istället för 4612 som vi beställt hade siffrorna kastats om därmed fick vi äran att få lila i vårt v-rum!
Så på måndag ska jag avslöja denna underbara nyhet för målaren som får tapesera om... när ska vår otur vända?

På kvällen igår var det dags att åka ner och titta på Andys bror som spelade .... det var trevligt förrutom vissa saker, men i sin helhet var det en bra kväll!
  Nu ska jag snart hoppa in i duschen för sen vankas det musikal samt avskedsfest!
Då ligger man här i sängen åter igen, idag med en veckorevyn i handen. Idag tog jag lite sovmorgon så när målaren kom var jag i duschen!
Han håller på och fixar för fullt, dock blev det helt tyst nu så jag tror han har paus. Detta projektet kommer ta en evighet, igår hade han fått dra av tapeter och spackla om 3 ggr!! Suck suck jag vill inte behöva ha det såhär hela helgen! :(

Snart ska jag bege mig till jobb, detta e väl den enda gången man kommer tycka det är skönt att åka till jobb... men jag har ju inget att göra här hemma!

Har inget roligt att skriva....inget händelserikt liv här inte!

Idag har pappa hjälpt mig byta till sommardäck..sen har det storhandlats och sist men inte minst tvättar jag...sääällan!
Måste säga att jag ääääälskar att bo i renoveringslägenhet...not! Låt han bli klar nu så jag kan få sitta normalt och inte ligga i sängen och kolla tv, datan...ja allt! Detta rummet förrutom kök och badrum är det enda man kan va i! Trött på det!

Längtar till helgen... på fredagen är det Kim´s spelning, lördag Johannas musikal sen på kvällen Rebeckas avskedsfest.  Me gonna miss u sooo much...du är ju min fru Rebeschko!

 

Måndagmorgon, känns najs att va ledig efter denna tråkiga påsk...jobb jobb jobb varje dag!
Idag står det bebisbesök på schemat. Först ut till väla och handla presenter, sen ut till viken till min halvsyster som fått barn och sist men inte minst ut till billesholm där jag ska hälsa på Isabella :)


Igår cykla jag ju till jobb, aldrig mer, i alla fall inte när jag har punka.... grymt jobbigt ju! Nej idag tar jag åter igen min kära bil och kör....visserligen kanske det hade varit lite överkurs att cykla till väla, viken och billesholm...då hade jag fått sjukskriva mig sen!


Hemma från påskamiddag... gott som fasiken var det! Trevligt att träffa släkten!

Jag mitt dumma nöt fick ju för mig att jag ska börja cykla till jobb imorgon så nu har jag druckit öl...mycket dumt ;
1. Det är skitjobbigt
2. Man blir svettig och äcklig
3. Min cykel e från 1800talet, väldigt skön att cykla på MEN där e klibb på handtagen och det håller på att rosta sönder.
4. Jag har punktering vilket innebär att jag måste pumpa cyklen så fort jag ska ge mig iväg

Jag pallar inte med tanken på denna färd ens... men gratis träning och man kanske får bort litta fett från fläskamagen
!
Nu vankas det påskmiddag hos faster! Ölen är öppnad och fejjan är fixad, så gott det går :)
Vi ska cykla till ättekulla, och jag med noll kondis kommer döööö!
Åh vad jag önskar att jag vora ledig idag, det hade varit så skönt!! Nåväl några timmar till har jag hemma innan jag ska bege mig iväg till jobb!
Igår blev det grillning hos mamma&pappa, det var himla najs. Sluta med att jag och A cykla hem vid 01.30 och då mina vänner var det icke varmt! Idag skiner solen igen men jag orkar verkligen inte göra något idag, jag ska bara ta det lugnt här hemma tills det e dax för sin plikt! Även om man inte dricker mycket blir man seg av att inte sova ordentligt med timmar!
Imorgon är det påskafton och då blir det påskmiddag hos min faster och hennes familj, även min farbror med familj kommer ner från värmland så det ska bli mycket trevligt :)

Ha en supertrevlig dag! 

Nu har jag varit inne hos grannen för att säga att jag inte hitta den kroven dom ville ha, vilket är sant. Inte ens ett tack fick man, bara "att det är ingen fara". Dom bruka ända åka dit ibland på kvällen, lönt att skicka mig då!

Idag är det skärtorsdag, om inget annat så märks det på jobb, asmycket folk som handlar asmycket mat! Och godis! Det sägs att svenskarna äter som mest godis under påsken ... själv har man handlat sina älskade mandelägg :)

Ikväll ska jag och A till mamma&pappa och grilla, den stora frågan återstår; köra eller dricka påsköl? Finns både för och nackdelar med detta svåra beslut, så jag väntar ett litet ögonblick till med att bestämma mig!

Målaren dök upp idag, han spacklade och målade taket, så nu ska vi åter igen bo som att vi flytta in igår ....till nästa vecka, Döda mig långsamt!

Ha en trevlig kväll! Puss

GRATTIS TILL MIN KÄRA VÄN VICKY OCH HENNES SAMBO NICO FÖR DERAS SÖTA DOTTER ISABELLA :) 
 
Nu blev nästan jag lite avundsjuk, och då e det illa som e så anti skaffa barn! :)
Jag kan inte smälta detta med korven, jag säger som min chef, ger man någon lillfingret tar dom hela handen!
Jag vill även passa på att välkomna min halsbränna tillbaka...tur att den bestämt sig för att återvända varje dag nu, tyckte ju det var såååå sorgligt när det höll sig borta en lång period!
Sen vill jag bara säga att jag har världens bästa mamma&pappa, fina saker fick både jag o A från Thailand och om karlen vill blir det grillning där på tors!

Puss nu får jag sluta, jag börjar bli bloggnörd

När jag kom hem från Sjöbbe stötte jag på mina grannar rätt över, två äldre personer som knappt kan gå. Jag tyckte då synd om dom, vilket vilken snäll person som helst hade gjort och erbjöd mig då att hjälpa dom upp med sina 4påsar matvaror som stod utanför porten. Jätteglada blev dom och tacka så hemskt mycket och som tack för hjälpen fick jag en 5a hahaha!
Jätteglad blev jag ca 1 och en halv timme senare då det mitt under middagen plingar på dörren. Nu snackar vi ingen vanlig pling utan många plingar på rad. Vem e det frågar A och tittar på mig, ja vem är det, ingen som brukar komma sådär förbi bara till oss....öppnar dörren och vem står inte där, jo grannmannen rätt över. Då visa det sig att när han tackat för hjälpen fråga han om jag bodde där inne och vart jag jobba, maxi svarar jag. Det skulle jag aldrig gjort. För nu förstår ni tyckte han att jag kunde köpa bratwurst korv på jobb till dom. Försökte slingra mig ut och ljög att nej jag jobbar ju inte imorgon, men nej det spela ingen roll jag kunde ta det en annan dag och så räckte han fram 40kr.
Jag smäller av, där fick man för att man var snäll, min snällhet sluta med Lindaspringflicka.
Andy tycker det e skitroligt men vänta ni bara tills jag berättar för grannarna att Andy är snickare, så ska vi se hur roligt jag kommer tycka det är när dom plingar på dörren och vill ha hjälp i lägenheten :D



Och jag smäller ju av på mig själv oxå. Jag ringde hem till Sjöbbs många ggr efter träningen idag från min mobil. Inget konstigt med det men när det sen ringer till min mobil, där står Sjöbbe och när jag svarar är det en gubbe som undrar om jag ringt honom. Nej svarar jag det har jag inte gjort, nej nej inget mer med det. Frågar Sjöbbe om hon driver med mig, men nej inte det heller. Då kollar jag på numret som jag trott var hem till Sjöbbs så har jag vänt på två siffror, så jo jag har ju suttit och ringt många ggr till en annan person. Pinsamt han måste ju ha trott att jag är dum i huvudet!

Vilket underbart väder, man blir ju så glad!
Kl 09.30 tog jag mig i kragen och gick på spinning, det var rejält svettigt och med allt detta slem jag har fått i hals och näsa var det rejält jobbigt att få någon luft oxå..... men jag lever!
Efter det åkte jag hem och tog mig en dusch sen ut till Sjöbbs och sola i deras trädgård....mysis! Typsikt mig blev jag så himla trött pang bom så då fick jag åka hem igen...nu väntar jag på min man sen ska vi äta korv med bröd och efter det ska jag ge mig iväg igen denna gången till min mor&far :)

Glad jag blev när jag ringde till målaren och fick reda på att som det ser ut nu kommer dom nästa vecka och fixar
JAAAAA ÄNTLIGEN!

 Snart kanske man till och med kan åka till stranden....snart!

Vår grillning blev inte så lyckad som vi ville... hahaha som det rykte (rök...vad säger man?)
Man såg knappt Andy ute på balkongen för allt var hela rökfyllt och jag kunde icke sluta skratta... alltså ni skulle skådat detta! Så säger A, tänk om någon ringer brandkåren...då gömmer jag mig för detta e ju skämmigt... ja men schysst skulle jag stått där och sett ut som en mupp hahhaha.
Herregud så roligt det var...och smartass hade ju inte stängt dörren in till lägenheten så man gick in i en dimma haha!!
Äntligen klar med tvätten! Jag slet bokstavligt talat som ett djur med att få hem tvättkassen...trodde jag skulle kollapsa på vägen. Hade väl varit en fin död " Ung kvinna föll ihop utanför sitt hus, skulle bära hem tvätten"

Alldeles strax ska jag och A inviga vår elgrill som vi så snällt fått av Matte och Jessica, den maten kommer sitta som en smäck i magen! Imorgon börjar nytt liv, nu jävlar ska jag bli smal igen om jag så inte ska äta ett skit fram till sommaren haha!

A satt och kolla på stugor till semestern, megamys....nu ska vi bara hitta någon som vill med...roligare att va fler, Någon som är sugen?

Att ränna fram och tillbaka till tvättstugan en söndag suger verkligen balle...MEN för att försöka vända det till något positivt...det finns ju verkligen inget skönare än vetenskapen att alla kläder är rena och luktar gott :)

Nu sover A och jag ska ringa mammi och trada lite!
Igår blev inte riktigt som jag tänkt mig med planer på att ligga i soffan hela kvällen, kolla robinson och ja.....bara ha de gott!
Det började med kalas hos Hasse, Andys farmors man ... där bjöds det på mega goda snittar och smörgåstårta! Vi satt där någon timme sen bestämde sig jag, andy och hans pappa att bege oss till brunnen och handla blannevann!
Sen fortsatte kvällen så....till en början var det vi 3 som satt och snackade och drack sen kom även Thall, Andys kompis. Men det var en rolig kväll, det var längesen jag skratta så mycket som jag gjorde åt John(pappan) han e så jäkla rolig att lyssna på! Helt plötsligt skulle vi ner till stan, bichop och dickens....icke mina favoritställen precis men var hemma redan vid 1-2 tiden! Jag var den nyktraste i gänget och det var så roligt att både titta och höra på dom andra... John fick ju till världens klockrena kommentar!

Idag e det slappe, vi har ätit smörgåstårta och kollar repriser av helgens program... vi har det mys :) ♥

   Älskar dig mitt allt!

Igår hade jag mina fina vänner över på lite mys...vi började med thaimat och fortsatte med cider, vin och öl. Det hela slutade med att jag och Rebecka låg i sängen och käkade chips med dippa...rätt så bra i gasen!
Men det var väldigt trevlig vi satt på ballan och snacka skit och röka ihjäl oss, inte ok tycker mina luftrör idag! Sen spelade vi lite spel " med andra ord" har ni inte spelat det innan så gör det! Det är verkligen superroligt! Nej kvällen var perfekt och i hyfsat lagom tid gick jag och la mig.

Vakna i morse med lite panik för som vanligt kommer jag ju aldrig ihåg när jag ska tvätta...susa bort till tvättstugan kl 10 men som tur e var det inte förrän imorgon vi ska få rena kläder! Meningen var att jag skulle upp och sova lite till men nej ... det är så himla fint väder, och även om jag inte just för tillfället är ute i det vill jag iaf uppleva en solig dag!
Kl 15 vankas det kalas hos A´s farmor så snart ska jag in i duschen!

Imorgon ska jag försöka ge mig på indorwalking, jag fruktar för jag tror det kommer bli en nära döden upplevelse för ett otränat fläskberg som mig!

Vilken låt tycker du verkligen inte om?

Jag tänker och tänker, men ingen som ploppar upp i huvudet!
Vad har du på dig just nu? 

Mjukisbyxor och tjocktröja

Tar du ofta tupplurar? 
Nej blir 10gånger tröttare av det!

Vem kramade du senast? 

Min man

Vad åt du till middag? 

Kebabtallrik (SKÄMS PÅ DIG LINDA!)

Vad köpte du senast?

En ny vårjacka.... om man inte räknar med min spontan matköp på maxi :)

Vad lyssnar du på just nu? 

Seinfeld på tv´n

Vilket väder gillar du mest? 

Helt klart soligt väder!

Vad finns på ditt nattduksbord? 

Smyckeshand, väckarklocka & fotoram (Och ibland en massa skit som egentligen inte ska finnas där!)

Säg något till personen som utmanade dig: 

Här utmanas vi inte , här snor vi listorna haha

Favorit-resmål?
Om jag verkligen måste välja, Thailand!

Nämn några saker du inte kan leva utan:
Min familj, pojkvän och såklart mina vänner!

Vad skulle du vilja ha i dina händer just nu?
En trisslott med vinst 25tusen i 25år!

Om du skulle bli förvandlad till en kändis av det andra könet, vem skulle du vilja bli?

Skulle aldrig vilja bli kändis, men för en dag skulle jag vilja bli...hmm...kanske Brad Pitt? Fast palla så många ungar.

Vad är ditt favorit-te?

Usch avskyr te!

Vad skulle du vilja bli av med just nu: 

Några kilon

Om du kunde resa varsomhelst i världen inom en timme, var skulle du resa?

USA för upplevelse, Hawaii för sol och bad!

Vem skulle du helst vilja fastna i en hiss med? 

Björn Gustavsson, förhoppningsvis hade tiden gått snabbt med en rolig filur.

Vad ska du göra nu? 

Borsta mina tänder, ta av sminket och krypa ner i sängen till my love.



Läntar tillbaka till vår underbara resa på Korfu...så mysigt och roligt, synd bara man var värsta mesen på vattenlandet :)



Smögen sommaren 08 var verkligen inte heller fel, sådan tur med vädret, det var supermysigt!

Nu tar vi nya tag mot sommaren, kanske en lite resa där annars väntar vi me spänning till Nov 09!

            

Såhär en onsdagskväll bjuder jag på detta, vissa personer mognar helt enkelt aldrig ;)