Idag sov jag enda till 10.30. Skönt! Dock vaknar jag många gånger innan dess men skönt att kunna somna om lite till.
 
Jag ska gå in i duschen nu sen ska jag ta bussen upp till fotmassage :) Vet inte om jag sagt det men jag kör så lite som möjligt nuförtiden. Får så himla ont i benen och handlederna när jag kör så det är bekvämare att sätta sig på en buss dock är det ett himla planerande med det. Bussarna måste matcha varandra och jag har inte riktigt koll hur lång tid en sträcka tar...sen får man alltid va beredd på att bussen håller aldrig tiden!!
 
Fastän jag inte gjort supermycket dom senaste dagarna har det ändå blivit för mycket. Jag känner att kroppen sätter sig på tvären när jag är igång mycket. Måste ta det lugnt nu!
 
Ha en fin dag!

Igår när jag träffade Sjöbbe fick vi presenter. Gravidtidningar till mig, badcape som hon köpt till mig i Ullared sen fick "Bruno" present av Alice oxå. Superfint set med body, byxa och tofflor :) Snutte kommer gilla giraffer lika mycket som h*ns mamma :)
 
 
 
 
 
Igår hade jag en trevlig dag med Jessica och Noel. Jag och JB luncha först på väla sen åkte vi och hämta Noel på dagis. Ett besök på lekplatsen samt lite bröd till ankorna, så såg vår eftermiddag ut. På kvällen åkte jag hem till Lollo där hon hade ljusparty. Dock köpte jag inget, kanske lite snål men det var rätt dyrt :)
 
 


Idag kom Ida och Linnea hit på frukost. Vi satt här och snacka lite för att sen åka och handla. Nu är jag helt slut. Ska vila ett tag nu sen lite senare ska jag gå bort till Jessica och Noel. Vi ska äta pizza o titta på film :)
 
 
Jag köpte ett handledsskydd igår till min "kapraltunnelsyndrom" jävla avancerat namn, lättare att säga för mina avdomnande och onda handleder och händer ;) Det gjorde i alla fall stooor skillnad. Visst jag hade lite ont i handen imorse men den var inte avdomnad vilket var en underbar känsla så idag har jag köpt ett till vänster handen oxå :) Jag ska bara ha det på natten och tur e väl det för snyggt e det inte!
 
GRATTIS till Therese och Björn som nu fått sin prins :) Nu längtar ju jag ännu mer! :)
Idag ser det ut att vara ganska fint väder. Jag ska träffa Jessica om en stund, blir nog att vi tar en lunch någonstans,
Nu har min älskling åkt. Han är i Scottland och ska kolla på HIF. *snyft* är så tomt utan han :( Nåja 3 dagar ska man väl klara. Skulle det vara så att lillbebis får för sig att komma nu ska jag knipa allt vad jag kan så han hinner hem haha, nej skämtåsido..inte speciellt stor risk!
 
Jag tror att bebis flyttat sig lite. Jag känner mer rörelser på vänster sida nu, innan var det höger, och jag har inte problem med halsbränna! Igår tog jag inte en tablett på hela dagen, inte ens en losec och jag har ingen!!! LYCKA!! Anledningen till att jag tror att bebis flyttat sig är för att barnmorskan sa att h*n låg och tryckte på magmunnen...den har kanske fattat han mamma blir ledsen då :D
 
 


 
 
Igår eftermiddag åkte jag hem till mina föräldrar. Min mamma visade då vad hon, som hon kallar det, hittat i sina gömmor. 2 par babyskor. Ett par som mamma hade när hon var liten och som även jag använde sen mina första par vinterskor :) Så söta och framförallt så roligt att ha! Nu har jag hängt upp mammas skor över bebisssängen och mina skor står fint och pryder bokhyllan :)
 
Hon hitta även ett badlakan med snövit..jättefint. Ibland undrar man var hon förvarar allt :)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag skulle jag egentligen träffa Ida men den stackaren hade megaont i magen så vi fick skjuta på det. Så vad fick jag då, jo ännu en jagvetintevadjagskagöradag. Jag bestämde mig till sist för att promenera ner till söder. Skulle kolla på apoteket om dom hade handledsskydd. Jag hann dock bara komma utanför dörren sen kom regnet. Aja lite regn dödar inte tänkte jag och fortsatte promenera men det blev ju bara värre och värre så på Närlunda hoppa jag på bussen :) Väl nere gick jag på apoteket sen OJ! och handlade.
 
Jag har precis bakat liten kaka :) En äpplekaka och faktiskt blev den väldigt god. Det trodde jag inte när jag skjutsa in den i ugen för smeten kändes inte rätt men jovisst det blev så bra så :)
 


Du är på dag 240 av 280. (85,7%).
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 1 full dag (v34+1).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 40 dagar kvar till beräknad förlossning.
 
 
Folk har sagt till mig att efter vecka 30 kommer det gå långsamt men det tycker jag nog inte. Jag tycker tiden tickar på skämmande fort. Ibland slår det mig att om några veckor är vi inte ensamma längre, vi är 3! Det är både en mysig och skrämmande tanke. Kommer vi reda ut detta?
 
 
Då var det måndag! Tiden springer iväg ju :) Igår hade jag en hemmadag. Regnet öste ner hela dagen så jag gjorde absolut ingenting. Inte ens min dagliga promenad blev av.
Idag tog jag dock igen det och gick iväg på en runda. En halvtimme är alldeles lagom, idag blev det 1 timme. Alldeles för lång. Hela min kropp skrek av smärta den sista biten hem, trodde på allvar att jag inte skulle komma hem :( Men i övrigt var det skönt. Jordbodalen ligger granne men jag är aldrig där nere...synd för där e faktiskt väldigt lugnt och skönt.
 
 
 
 
 
 
 
Idag åkte jag ut till Linda på förmiddagen. Vi gick en liten promenad sen var vi lite hemma hos dom. Lilla Alice har blivit så stor och är verkligen med, söta lilla onge!
Vi körde sen ut till Ikea där jag fick handlat det allra sista till barnrummet.
 
Nu är jag hemma och har varit ett tag. Behöver jag ens säga att jag ska vila nu ? Roligt liv :)
Ikväll ska vi gå ner till Andys mamma och sambo för att grilla. Ska blir trevlig och skönt att dom bor i huset brevid, slipper man gå så långt :)
 
 
 
 
 
 
 
Egentligen vågar jag inte säga för mycket men Losec, I think I love u! Kunde äta vad jag ville igårkväll samt sova och vakna utan halsbränna. Aah vilken känsla, snälla sig att du är min räddning!
 
 
 
Nu har jag varit duktig. Gick en halvtimmes promenad ute på Råås strand sen åkte jag och handa. Min handling som kostade 700kr gick på ca. 1½timme. Då kan ni gissa vilket tempo jag går i :D
 
Promenixen var både skön och smärtsam. Det gör en gott för kropp o själ men diverse kroppsdelar protesterar, sen  tryckte det ju på på blåsan som vanligt så jag var tvungen att gå på toa nere på stranden. Hatar offentliga toaletter men denna var faktiskt helt okej..hade inte så mycket till val ändå :)
 
 
 
Nu blir det vila resten av dagen. Ikväll ska jag och älskling bara mysa.
Igår efter att ha varit hos mamma o pappa skulle jag bada. Hade ont i ryggen och ett bad skulle göra susen tänkte jag. Jag tappa upp vatten, satte igång en serie, la mig tillrätta, njöt...i 5 minuter. Sen var jag mega svettig så jag gick upp igen haha. Det är inte min grej men tänkte att det kanske skulle vara det nu under graviditeten men icke.
 
Jag ska försöka ta mig iväg och handla lite idag.Behöver röra mig lite trots att det är svårt med onda fötter. En liten promenad om dagen har jag lovat mig själv sen får den ta den tid det tar...har ju ingen fart precis:) Så idag ska jag nog utforska Råå :D
 
 
 
 
Då är jag från och med idag sjukskriven. Innebär att jag har jobbat min sista dag på ett bra tag. Känns både skönt men samtidigt tråkigt, hur ska jag nu fördriva mina dagar? Men skönt är det, har kämpat länge mot värken men det gick till en viss gräns sen sa kroppen stopp. Förhoppningsvis kommer mina fötter, ben, händer, armar och vänster ljumske må bättre av vila :) Måste ha krafter när vår lilla skatt ska komma och är ute :)
 
Har haft mamma och pappa på fika idag. Mysigt :) Nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinsnissen ska komma. Mellan 12-14 skulle han dyka upp och det får gärna vara nu! Bara för det ringde han nu haha.
Jag köpte med en påse mandlar hem. Barnmorskan tipsade att det kan hjälpa mot halsbränna. Men typiskt mig äter jag ju dom som godis nu, var ju inte riktigt tanken :) Jag försöker hålla igen med godsaker nu. Jag står inte ut när kilona ökar hela tiden. Får skylla mig själv.
 
Idag har varit en pina på jobb och dessa dagar tänker jag att " nej nu får det vara nog, nu går jag och försöker blir sjukskriven". Men det blir aldrig av för ingen dag är den andra lik så imorgon kan jag lika väl tycka att jobba är lätt som en plätt. Men idag har jag haft ont i magen, den har känts extra tung. Har fått låna sådant bälte man ska ha under magen för att lyfta upp den och imorgon ska jag prova om det underlättar.
 
Min mobil går mig på nerverna. Den får ligga hela natten på laddning ändå räcker inte batteriet en hel dag. Nu ligger den här stendöd. Jag har raderat massa onödiga appar så vad e problemet?? Det är bara några månader gammal.
 
Min sista kund för dagen var ett riktigt stolpskott. Blev skitsur för att hon fick en avstämning för hon ville faktiskt hem och se matchen. Matchen började för en halvtimme sen och handla då inte. Tur man lärt sig att hålla truten o se glad ut.
 
 
 
4 dagars ledighet är över och jag bryr mig inte ens. Kanske för att det bara är 4 veckor kvar att jobba ( sista dagen den 14september) eller för att tiden helt enkelt rullar på när jag har något att göra :)
 
Idag känns vädret mycket bättre. Igår var det ju helt sjukt varmt. Jag var visserligen inne större delen av dagen men usch så kvavt vi hade det i lägenheten. När jag vilade middag vaknade jag av att svetten rann, härligt :D
 
Om 2 timmar ska jag köra till jobb, fram tills dess blir det vila!
 
 
Förstår om det är lite tråkigt att läsa min blogg just nu. Allt handlar om graviditet och bebis men det är så mitt liv ser ut just nu så det lär inte bli ändring på det :)
 
 
 
 
 
Imorse var jag hos barnmorskan. Allt var bra med oss båda :) Lilla hjärtat ligger fortfarande med huvud neråt och rumpa uppåt dock har h*n inte sjunkit ner något. H*n ligger mest på vänster sida så hon trodde att om jag bara ligger på höger sida när jag ska sova kanske det underlättar min halsbränna lite :)
 
Nu har det varit extremt varmt dessa dagarna så fötter och vrister är, inte helt otippat, svullna. Dock har jag dom senaste dagarna vaknat med händer som är helt avdomnade. Det försvinner efter ett litet tag och går då över till att göra ont men enligt Margareta är det inte heller något konstigt. Obehagligt ja men förmodligen är det som jag samlar vätska på natten. Haha så konstig hela kroppen blir när man är gravid :)
 
 
Ja åkte till jobb efter BM och disskuterade mina sista jobbeveckor. För att göra dom så lätta och smidiga som möjligt ska jag endast stå i scanning och vara i minihus. Det kommer nog bli bra :)
 
 
 
Det finns en massa skrönor om hur man kan veta könet på bebisen. Roligt att läsa dock ska man inte tro på allt man hör/läser. Speciellt inte när häften stämmer och hälften inte :D
Igår fråga jag Ida hur man känner att bebisen har hicka för jag kan inte påstå att jag känt det. Tills precis. Nu förstår jag hur det känns :) Hick hick lilla snuff
 
vilket kön

Hjärtljuden 
Under 140 slag/minut = pojke
över 140 slag/minut = tjej

Lugn/Vild bebis
Lugn bebis = flicka
vild bebis = pojke

Halsbränna (hår)
Mkt halsbränna = mkt hår på bebisen
Lite halsbränna = lite/inget hår på bebisen

Halsbränna (kön) 
Mkt halsbränna = flicka
Lite halsbränna = pojke

Illamående 
Mkt illamående = flicka
Lite illamående= pojke

Hög/låg mage 
låg mage = flicka
hög mage = pojke

Toppig/bred mage
bred mage = flicka
toppig mage = pojke

Mammans hårväxt
Samma/mindre hårväxt = flicka
Mer hårväxt = pojke

Hickande bebis
Mkt hicka = flicka
Lite hicka = pojke

Pigmentsrand
Kort rand/ingen rand/svag rand = flicka
Lång rand/tydlig rand = pojke

Mammas skönhet
minskad skönhet = flicka
Bibehållen skönhet = pojke

Ringtestet
Cirkulerande = flicka
Pendlande = pojke

Blödande tandkött
Mkt blödande tandkött = flicka
Lite/inget blödande tandkött = pojke

Mammans sug/cravings
Surt, frukt, grönsaker = flicka
Choklad, salt, lakrits = pojke

Mammans vårtgårdar
Suddigare kanter = flicka
Starkt avgränsande = pojke

Utputande navel
Tidigt i graviditeten = flicka
Sent i graviditeten/inte alls = pojke

Samlag under befruktning
sällan = flicka
ofta = pojke

Urinvägsinfektioner
många UVI, ofta = flicka
Inga/få UVI, sällan = pojke

Viktuppgången.
Mkt viktuppgång i början = flicka
Lite viktuppgång i början = pojke
 
 
Du är på dag 232 av 280. (82,9%).
Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 0 fulla dagar (v33+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 48 dagar kvar till beräknad förlossning.
 
 
Nu är jag trött på att vara gravid. Eller bättre förklaring, nu är jag jäkligt trött på att ha halsbänna. Den söker mig, får mig att må psykiskt dåligt för det spelar fanimig ingen roll vad jag äter eller dricker. Det känns inte okej att ränna uppe på nätterna, då att vara uppe och gå är den enda ställningen som går när jag får en attack. Att spy som en gris mitt i natten för min magsyra kommer uppp i munnen. Nej det är inte roligt. Så var ni jäkligt glada alla ni gravida som slipper detta för det pratas alltid om hur synd det är om dom som mår illa under graviditeten. Ja det är det men detta är inget kul heller ska jag få be att tala om :)
Annars längtar vi såklart varje dag efter vårt mirakel. Vill se, pussa och känna på bebis nu nu nu!
 
Nu ska jag fortsätta pusta lite över värmen och titta på tv :)
 
 
Jag dör i denna värmen. Det värsta är att det är 100grader i lägenheten också :(
 
I alla fall har det varit en superbra helg. Har fått så mycket gjort!
 
I fredags åkte jag och Andy till Ikea och köpte möbler. Ett skötbord, en spjälsäng och en bokhylla fick följa med hem. Andy byggde ihop allt på kvällen medans jag satt på en stol och var sällskap haha. Till min ursäkt har jag faktiskt att jag inte fick hjälpa till :D  När vi var klara och jag möblerat om i rummet ( ajabaja att flytta tunga möbler men jag tror jag har samma kropp som innan :D ) myste vi till det med kräftor. Det var sååå gott!
 
 
Extrarum innan :
 
 
 
 
 
 
På lördagen hjälpte A mig att flytta möbler igen då vi inte var nöjda med hur det såg ut sen tillbringade jag förmiddagen med att "boa". Jag fixade och hade mig i barnrummet för att sen få ett ryck och bar ner massa saker i källaren samt städade. Ida, Sjöbbe och Alice kom sen på fika. Mysigt :)
 A kom hem lite efter att Ida och Sjöbbe åkt hem så då blev det kebab sen tv-tittande. Klockan 9 sov vi som stockar båda två haha.
 
 
 
 
 
 
Idag har vi varit i Ullared och köpt det sista. A var med på bebisavdelningen och plockade saker men sen lämna jag han på fiskeavdelningen. Lugnare att gå själv ;)  Nu skulle jag tro att allt är förberett för lillsnutt. Gardiner ska bytas men det väntar vi tills vi vet om det är pojke eller flicka. Lite blått/ rosa måste ju in i rummet :) Men vi är nöjda med hur där ser ut. Tavlor har vi köpt men inte satt upp än.
 
 
 
 
 
Det känns som jag varit runt i hela stan och letat efter en matta. Tyvärr hitta jag inte den jag sökte men jag fick med mig en skötväska hem i alla fall :)
 
 
Nu har jag såå ont i mina svullna fötter så tills Andy kommer hem ska jag bara vila på soffan.
 
 
 
Igår efter jobb åkte jag och Blondy ut till Louise på en trevlig fika. Vi satt på balkongen och bara snackade, inte helt fel det :)
 
 
 
Jag var inom babproffsen också för att titta på en skötväska men den hade fortfarande inte kommit in. Idag är jag ledig och har inte något att göra fram till 5 så jag tänkte åka ut och kolla på den ute på väla istället.
 
Idag har ju dagen kommit som jag längtat efter länge. Vi ska ut och köpa möblerna till bebisrum :)) Åh så mysigt det ska bli att inreda och fixa. Andy skoja imorse att jag kunde åka ut och köpa möblerna nu på dagen så bygger vi ihop det ikväll och tro mig, hade jag bara orkar bära på dom hade jag gjort det :)
 
Tvättmaskinsnissen sa att det inte var några problem att tvätta nu fram tills motorn bytats ut och det är det säkert inte heller. Men det jäkla gnällandet kan ju få vem som helst att få spel! Men vad ska man göra, tvättkorgen lär inte tömmas och tvättas av sig själv :)
 
 
Nu har jag precis tittat på webbisar. Söta små bebisar :) Jag tittar mest vad dom har på sig.. allra första plagget kommer alltid vara något speciellt :) Jag och Andy är lite oense om vad vår ska ha på sig. Det återstår att se vem av oss som vinner ;)
Jag hade en man här hemma i morse. Jo då så är det, dock ingen snygging utan en tvättmaskinsreperatör. Vår tvättmaskin som inte ens är en månad gammal för ett  jäkla liv. Trumman liksom piper. Han tittade på den och förklarade att sådana maskiner för lite liv men att han själv tyckte att denna var väldigt högljudd. Han ska komma tillbaka och byta motorn på den så får vi hoppas att det hjälper.
 
I detta läget är Andy så himla irriterande haha. För det första skickar han ett meddelande att dom kommer mellan 11-13 och tittar på den, för att i nästa sekund, ca 10.30 ringa och säga att dom fråga om dom kunde komma nu ( inom 5 minuter)  och det gick bra sa A. Ja visst skicka du bara hit han utan att veta om jag gått upp ur sängen. För det andra skrev jag ut kvittot för 1 vecka sen då jag trodde dom skulle komma. Letar febrilt efter det, ringer och frågar A var det är, nej men då har han det på jobb...!!!?? What? Varför? För det tredje har han så himla mycket åsikter om vad som sagts och gjort, men snälla Andy, ta du emot dom nästa gång då! Karlajävel :D
 
 
 
 
Nu blir det lite eftermiddagsfika :D
 
Idag har varit en jättemysig dag med fina vänner. Jag, Ida, Linnea, Blondy och Lollo träffades upp på en lunch på stan. Vi satt där ett tag och snackade skit, var mycket trevligt att träffa allihopa :)
Efter det åkte jag, Ida och Linnea och hämtade Filip på dagis, vi bestämde oss för att ta en glass i stan så på bussen igen och åka ner till stan igen :) Jag har inga problem med att åka buss men usch vad det kan vara kvavt på dom. Jag och Filip satt och gnällde lite över att det var varmt ;)
När vi hade ätit glass gick vi bort till stadsparken där Filip lekte lite på lekplatsen och vår dag avslutades med frukthandling på torget :)
 
Jag kunde knappt gå när jag kom hem så det fick bli lite vila i sängen. Har legat därinne och kollat "Hart of Dixie", bra serie :) Har även haft dille på coca cola idag. Sa till Ida att det kommer bli katastrof för mig ikväll och visst hade jag rätt där. Coca cola och halsbränna, icke najs kombo men gott var det haha
 
 
 
 
 
 
 
 
Inatt körde jag som sagt mina föräldrar till Lund. Pappa förklarade sen för mig hur jag lätt skulle komma ut på motorvägen igen. Inga problem. Eller? Jag körde glatt tillbaka den väg vi kommit men kom på mig själv att jag kommit lite fel. Satte på gps:en men den idioten traggla bara på om att jag skulle köra österut, köra söderut blablabla hur f*n ska jag veta vilket håll som är söderut?? Hitta till sist ett riktmärke där jag visste att vi kört förbi men efter det var jag helt nollad. Det slutade med att jag satt och skällde på gps kärringen, ringde pappa och grät och var helt hysterisk för att jag inte hitta hem :) Jag älskar mitt lokalsinne! Till sist tänkte jag skitsamma jag bara kör så får jag se var jag hamnar och då kom jag minsann rätt så hem kom jag :)
 
Jag åkte rätt hem och la mig hos min älskling igen. Han vaknade till lite och frågade hur det gått. När jag berätta att jag inte hittade hem så sa han " men Linda då får du ju ringa så jag kan hjälpa dig, men du var duktig som redde ut det själv" hehe han e söt.
 
 
Idag blir det lunch på stan med fina vänner! Puss
Du är på dag 226 av 280. (80,7%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 1 full dag (v32+1).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 54 dagar kvar till beräknad förlossning.
 
 
Nu börjar det verkligen bli tungt. Vissa dagar är värre än andra men i det stora hela så känns det att kroppen inte är vad den brukar :) Jag har en liten bebis som trycker på revbenen så jag inte kan sitta i vissa ställningar, ibland sträcker den sig så jag hör hur det "knakar" till i revbenen. I helgen försökte jag sitta i kassan men det gick inte. Når inte fram ordentligt så jag fick ont i axlen av allt tryckande och ge och ta pengar samt att kassan tryckte på magen så jag mådde illa. Hehe det är inte alltid lätt. Men i det stora hela mår vi bra :)
 
 
Idag har jag och Jessica varit och fikat hos Sandra. Mysigt värre :) Hon har flyttat tillbaka till vårt barndomskvarter nämligen Fredriksdal, åh vilken nostalgi. En vacker dag ska jag minsann gå en runda där uppe, har inte varit där på flera år :) Hur som helst är  det extra roligt att träffas nu för Sandra och Trevor ska ha barn 2 månader efter oss så vi har mycket att prata om och Jessica som redan gått igenom allt kan dela med sig av mycket erfarenheter :)
 
Resten av kvällen ska jag bara ta de lugnt. Jag ska hämta mina föräldrar 3 inatt och köra dom till Lund :)
 
Idag har jag och Jessica varit och fikat hos Sandra. Mysigt värre :) Hon har flyttat tillbaka till vårt barndomskvarter nämligen Fredriksdal, åh vilken nostalgi. En vacker dag ska jag minsann gå en runda där uppe, har inte varit där på flera år :) Hur som helst är  det extra roligt att träffas nu för Sandra och Trevor ska ha barn 2 månader efter oss så vi har mycket att prata om och Jessica som redan gått igenom allt kan dela med sig av mycket erfarenheter :)
 
Resten av kvällen ska jag bara ta de lugnt. Jag ska hämta mina föräldrar 3 inatt och köra dom till Lund :)
 
Man tror ju knappt att det är sant när kockan ringer 06.00 en söndag, men det är det :) Jag öppnar idag sen klockan 13.00 får jag gå hem. Då ska jag köra till mamma&pappa och äta köttfärslimpa. Andy ska ändå på HIF så då är det inget roligt för mig att sitta hemma.
 
Det blev ingen lång kväll för oss igår. När jag slutat handlade jag mat med hem sen titta jag på TV. Vid 20.30 kom Andy hem och då tvingade jag han till fotmassage ;P Sen fortsatte vi titta lite på tv och rätt som det var sov han. Skönt, kunde jag oxå lägga mig med gott samvete :) Jag känner mig så tråkig då jag är den som alltid  går och lägger mig först.
 
Igår överraskade några tjejer på jobb Lollo på hennes 25årsdag ( eller dagen efter) Jag sa redan från början att jag förmodligen inte skulle orka efter lördagspasset och jag hade rätt. 8½ timme ståendes jobb tar hårt på fötter och igår även höfterna. Då är det rätt skönt att bara åka hem, det kommer fler tillfällen jag kan vara med på :)
 
 
Ha en fin dag!
Nu får jag verkligen känna på det här med hormoner. Aldrig förr har det kommit så många tårar. Jag tycker faktiskt att det är jobbigt och önskar att jag kunnat hejda det för ibland är det knappt befogat. Men så fort något går emot mig kommer dom rinnandes nerför kinden. Haha tur det är en period i ens liv bara ( förhoppningsvis)
 
Då har man stängningen idag igen på jobb. Fantastiskt roligt!  1 månad och 4 dagar kvar. Sen är det tack och hej ett tag framöver!
Detta är första natten på mycket länge som jag inte är uppe och kissar. Jag behöver bara göra det en gång om natten så det stör inte mig så mycket men vad konstigt att vakna av att man sovit hela! Nu sitter vi och myser i soffan. Ja allså jag och bebis, A jobbar ju :) Fast myser vetifan om vi gör för den lilla krabaten ligger och trycker på mina revben så jag kan inte sitta upp.
 
Jag har lite tråkigt schema denna veckan så jag gör inte så mycket om dagarna. Vilar upp mig inför jobbet typ. Kommer nog vara såhär resten av veckan också sen nästa har jag planerat in massa roliga saker :)
 
 
 
 
Det där med könet på bebis är rätt intressant. Vi har valt att inte ta reda på det vilket stundtals är rätt jobbigt. Just när det kommer till inredning hade det varit så mycket enklare att veta könet men samtidigt är det spännande att inte veta.
 
Bara för att vi kallar bebis för "Bruno", vilket vi gör mindre och mindre innebär inte det att vi tror att det är en pojke. Ingen av oss har någon speciell känsla av vem som bor där inne. Hade vi fått välja hade vi båda valt pojke men nu kan man inte det och det innebär absolut inte att vi blir besvikna om det är en flicka. Flicka eller pojke är det minsta bekymret och vi kommer älska denna lilla varelse oavsett kön :) 
 
Smeknamnet Bruno gavs i Thailand. När vi satt där chockade på altanen skämtade Andy om att det säkert var en liten Bruno där inne.eftersom vi båda har så sjukt bra pigment och blir så bruna ( NOT!) 
 
 
Så nu vet ni det..folk kanske tror att vi vet men inte vill säga men som sagt så ligger det inte till. Än så länge är det bara en bebis med ett kön som bara den själv känner till :) Den har bara råkat få ett pojk-smeknamn :D Hatar ordet HEN så då är det lättare med ett namn :)
Idag var vi på sista delen av föräldrarkursen ( Heter den ens så?)  Denna gav oss inte lika mycket som första men lite information är alltid nyttigt. Framförallt det där med amning. Jag är en av dom som faktiskt inte ens vet om jag vill amma. Jag får helt enkelt se hur jag känner den dagen vår lilla har tittat ut, men det är rätt vettigt att veta lite om det.
 
Sen sitter där ju alltid brightheads som kan och vet allt om allt. Så när jag körde till Maxi efteråt satt jag bara och tänkte på försäkringskassan. Jag kände mig rätt lost när vissa pratade om det på kursen, för ärligt talat så är jag inte så insatt. Tycker mest det verkar rörigt men med stor hjälp av Sjöbbe samt lite googling tror jag att jag har koll på läget nu ;) Tror jag!
 
Annars har dagen inneburit massage samt väla med Sjöbbs :) Jag får inte ( för mig själv) handla mer till bebis men pyjamas med Nalle Puh kan ju faktiskt både flicka och pojke ha och är inte för neutralt och tråkigt. Så det åkte med hem ;D
 
 
 
 
 
 
På sistonde tycker jag att jag stressar upp mig för småsaker. Jag vill så mycket men orkar så lite vilket resulterar i att jag skiter i allt. Småsaker som inte ens är lönt att bry sig över men som hänger över mig. Tex hade jag inte skrivit i min graviddagbok sen vecka 28. Boken har bara legat brevid sängen och glott på mig och varje gång jag ser sen blir jag stressad av att jag inte skriver i den. Varje vecka ska där skrivas ut en bild på magen och klistras in men jag orkar inte göra det. Tvättmaskinen är cp. Den låter heltskumt så jag måste verkligen ringa till företaget men jag kan inte förmå mig att ta tag i det. Igår satt jag på tvättkorgen och storböla att tvättmaskinen lät och gjorde som den ville. Andy fick komma in och hämta mig och trösta mig. Stackas kille :(
 
Jag känner mig helt slut som person. Att jobba och samtidigt vara gravid är jobbigt. Idag fick jag reda på att försäkringskassan ändrat reglerna för kassörskor. Att vi också kan få gå tidigare. Jag skulle så gärna vilja sluta jobba nu men jag orkar inte fylla i massor av papper därför skiter jag i det och står ut den resterande månaden (plus en vecka) Det gör mig nog gott att jobba ändå annars hade jag nog sovit dagarna igenom:)
 
 
Åh så såg jag precis att min jobbekompis Ise har fått en liten pojke, en liten Melker:) Det kom några tårar får jag erkänna. Allt som har med bebisar att göra får mig att gråta nuförtiden. Ser jag en bild på en nykläckt bebis så bölar jag...det är nog för att det är så nära för vår del nu. Nära men ändå så långt iväg. STORT GRATTIS TILL ISE OCH BJÖRN iaf :)
Husvagnen är lite renoverad. Långt ifrån klar men en bit på vägen. Andy har målat tak, väggar samt satt kakel över köket. Till nästa år ska knoppar och klädsel bytas..men visst är det redan skillnad ?
 
 
 
 
 
 
Husvagnen är lite renoverad. Långt ifrån klar men en bit på vägen. Andy har målat tak, väggar samt satt kakel över köket. Till nästa år ska knoppar och klädsel bytas..men visst är det redan skillnad ?
 
 
 
 
 
 
Du är på dag 219 av 280. (78,2%).
Du är i vecka 32.
Du har gått 31 fulla veckor och 1 full dag (v31+1).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 okt 2012
Du har 61 dagar kvar till beräknad förlossning.
 
Exakt 2 månader kvar idag!!!
 
Idag har jag varit hos barnmorskan. Allt såg bra ut idag med, skönt :) Jag upplever inte att min mage växer men man blir väl blind av det för visst gör den det. Den följer kurvan alldeles perfekt. Bebis hjärtljud är också bra...tänk att där inne ligger lilla Bruno :)
 
 
Igår var jag och Andy och köpte bilbarnstol. Då tog vi oss en titt på vagnen vi beställt och då från ingenstans blev jag jätteosäker på färgen! PANIK! Låg och tänkte på det resten av kvällen, tänk så är den färgen egentligen rätt ful?! Jag var tvungen att åka dit idag igen. Det är försent att ångra sig men jag tog med sufletten ut ändå och faktiskt var den snyggare i dagsljus än inne i affären haha. Det är rätt mkt pengar att inte vara nöjd med varan :D
 
 
Babyskyddet :)
 
Då var årets husvagnssäsong över. Som det ser ut nu i alla fall. Vi hade en jättebra helg i Ystad. Fint väder varje dag :) Det var skönt att komma iväg och alldeles lagom med dagar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi är iväg med husvagnen igen, därav ingen uppdatering alls. Vi kom hit igår och åker hem på söndag. Vi har det jättemysigt och tro det eller ej, fint väder! Lagom värme så t.o.m jag njuter :) Idag har vi varit på stranden sen åkte vi in till Ystad en sväng. Nu är Andy och duschar sen blir det grille.
 
Man njuter av livet på ett annat sätt än hemma. Inga måsten överhuvudtaget. Det är rena terapin detta :)
 
Hoppas ni har det bra hemma! Kramar
 
Har inga sladdar med mig så kan inte lägga in några bilder tyvärr..får bli när vi är hemma igen.