Kön

1kommentarer

Det där med könet på bebis är rätt intressant. Vi har valt att inte ta reda på det vilket stundtals är rätt jobbigt. Just när det kommer till inredning hade det varit så mycket enklare att veta könet men samtidigt är det spännande att inte veta.
 
Bara för att vi kallar bebis för "Bruno", vilket vi gör mindre och mindre innebär inte det att vi tror att det är en pojke. Ingen av oss har någon speciell känsla av vem som bor där inne. Hade vi fått välja hade vi båda valt pojke men nu kan man inte det och det innebär absolut inte att vi blir besvikna om det är en flicka. Flicka eller pojke är det minsta bekymret och vi kommer älska denna lilla varelse oavsett kön :) 
 
Smeknamnet Bruno gavs i Thailand. När vi satt där chockade på altanen skämtade Andy om att det säkert var en liten Bruno där inne.eftersom vi båda har så sjukt bra pigment och blir så bruna ( NOT!) 
 
 
Så nu vet ni det..folk kanske tror att vi vet men inte vill säga men som sagt så ligger det inte till. Än så länge är det bara en bebis med ett kön som bara den själv känner till :) Den har bara råkat få ett pojk-smeknamn :D Hatar ordet HEN så då är det lättare med ett namn :)

1 kommentarer

Emma

08 Aug 2012 10:20

Ahaaa haha men det var lite roligt från thailand ;)) även om kag vet så tror jag inte på det 100procent förens
Nästa ultraljud i v 32! Så jag har faktiskt också slutat med att kalla bebisen för han eller wille :p

Kommentera

Publiceras ej