Nu är alla ljusstakar, juldukar och julgardiner på plats. Tomtar får vänta lite till.

Håller på att bli idiot på min mobil. Helt plötsigt funkar inte min kamera. Den tar en bild men direkt efter står det "försök igen" och ingenting sparas. Har kollat alla inställningar men hittar inget fel. Ska minsan åka ut till väla så dom får hjälpa mig!


Min bil var totalt insnöad. Tog en evighet att borsta bort all snö och när det väl va gjort lyckades jag ta av min vindrutetorkare. Mamma satt i bilen och småskratta för hon såg hur vansinnig jag blev. Har inget tålamod till sånt. Fick på det igen i alla fall och tur var väl det annars hade jag gått bananas :D


Nu väntar jag på att maine man ska komma hem. Vet inte om han skulle träna direkt efter jobb men jag svälter snart ihjäl. Har ätit ynka två skinkbitar på hela dan!


Shitpomfritt vad jag är trött idag. Har nog drömt att klockan var 10.30 för jag flög upp ur sängen och då var den visst bara 9. Idag ska mamma komma hit och hjälpa mig och sätta upp ljusstakar och lite sånt :)

Har haft en helt underbar helg i Göteborg. Vi kom upp i fredagskväll och då gick vi bara ut och åt och strosa rundor lite för att sen upp och spela spel på rummet :) På lördagen åt vi frukost sen gav vi oss iväg för en heldag. Börja med att vi gick till Hagajulmarknad, strosa rundor där lite, satte oss på en pub och värmde oss lite. Eftersom det var en rätt bra sträcka att gå så  tog vi efter det en spårvagn till universeum. Där var faktiskt rätt roligt inne faktiskt. Spendera några timmar där inne för att sen gå bort till Liseberg. Och där inne va folk vill jag lova. Var faktiskt inte roligt att gå där så trångt där var. Ingenstans att sätta sig för att ta en dricka och allmänt kallt. Vi spendera bara ca. 1timme där sen tog vi spårvagnen tillbaka till hotellet.
Åt middag och satt i baren på hotellet resten av kvällen. Myspys.

Söndagen åt vi frukost sen körde vi till Ullared. Jag ska ALDRIG tjata mer på A att han ska åka med mig dit. Jag fick magsår av att gå där inne med han. Visst där var mycket folk men mitt i allt ringde han, då var han på väg till kassan och skulle gå ut. Suck Karlar.


Samtidigt som det är skönt att va hemma e det skittråkigt. Har haft det så bra där uppe ;( Nåja det är inte länge kvar till vi åker igen :)














foto002 (MMS)

nu e det sängen som gäller efter en heldag ute i göteborg!som sagt vill inte åka hem men tyvärr väntar vardagen!maxis julfest e i full gång..hade velat va en fluga på väggen;)

foto001 (MMS)

mannen har vunnit på liseberg:)kallt som satan ute...äntligen inomhus!mysig dag iaf,vill inte åka hem!

Uhh har ingen matlust alls på mogonen. Allt jag äter är så äckligt! Nu har jag börjat klökas av morgondrinken oxå..Idag kom allt upp igen, piih katten va den e äcklig. Vi får se om magen klarar sig ändå :)

Hatar att va uppe såhär tidigt, det e rena döden. Men hoppas tiden går snabbt för i eftermiddag kör vi till Göteborg ♥ Allt är packat så snart ska jag gå ner till bilen och hoppas på ett mirakel. Ja såklart att dörrarna öppnas idag men jag tvivlar på det, har dom inte gjort det under 2 dagar så varför skulle dom göra det idag?


Ha en bra helg allihopa!
Vilken dag jag haft, skönt att sitta ner nyduschad o grann :) Har varit så sjukt mycket folk på jobb idag, fattar inte varför folk ger sig frivilligt ut när de e sånt här väder. Öppna en kassa och då börja dom bråka i min kö. Jävla liv på kunderna va de och där satt jag mitt i all cirkus. En kvinna fick en avstämning och blev rasande för det var ingen annan än hon som fick det. Sluta med att hon gick, utan sina varor.

När jag kom hem såg jag att jag fått mammas present på posten så det var bara att vandra upp till tobaksaffären och hämta det. Glömde vantar så jag var ju helt stelfrusen när jag kom hem. Packat inför helgen har jag gjort plus lagat middag. Nu blir det inte många fler knop gjorda.


För den delen fick jag hoppa in bak på bilen idag IGEN. Jag smäller av. Blir så irriterad när jag fastnar med foten inne i bilen så jag håller på att koka över.


Nu ska ja föna håret sen nanna

foto096 (MMS)

de gör inte så mycket att de snöar men får jag inte upp mina bildörrar idag heller blir jag arg!igår fick jag till sist hoppa in genom bakdörren..ond rygg och inte så vig så var de väldigt jobbigt:)

Alltid e det nått. Idag kan jag inte sitta, inte ligga...går bara rundor. Har såå ont i hela ryggen. Jag brukar inte ha ont när jag e hemma det är mest när jag jobbar men kul att jag inte ens har hunnit komma till jobb. 12-20 idag, ska bli kul o se hur detta kommer gå :)



Hitta denna bilden när jag kolla på Blondys facebook. För det första så fatta jag först inte att det var jag...Sen för det andra kan jag verkligen inte komma ihåg att jag ens ägt det jag har på mig. Kommer inte ihåg när detta skulle ha utspelat sig...nej jag kommer verkligen inte ihåg något som har med bilden att göra. Nu är bilden 3år gammal men ändå. Där blev jag lite paff :D
Nu har jag kommit hem och satt min fläskiga röv i soffan. Har varit en fin dag. I förmiddags stack jag och Ida till besiktningen. Det sluta lyckligt men var på gränsen att inte göra det. Skitbil. Egenligen för ojämn bromsverkan bak men han ansåg att det ändå var godkänt. Det tackar jag så hemskt mycket för! Tur fina Ida ville följa med för det tog ett bra tag innan det var min tur att köra in.
Efter det åkte vi och handla paket till Blondy, e man snäll och sjuk får man paket ;D Någon gång i veckan ska vi åka dit och hälsa på för idag var hon för trött ♥

Sen bjöd vi hem oss på lunch hos Helena. Kassler med grönsaker, mucho gott var det! Nu sitter jag och väntar på att pappa ska sluta för då ska jag åka dit och sätta på vinterdäcken. det är väl tyvärr dags för det nu. Sen e snart min lediga måndag slut. Det går snabbt när man har roligt :)




foto093 (MMS)

nu tackar jag för denna dagen!avslutar med gratis läsning...de e fint de!sov gott!

foto089 (MMS)

nu säger jag och min bok godnatt!jobbat,lagat mat och varit och hälsat på två födelsedagsbarn...nu kommer jag sova gott!stort grattis till helena som fyller år idag:)

Jag börja dagen med en härlig sörja som ska va bra för magen. Smaka ingenting men konsistensen..uuh. Såg ut som ett glas grus. Härligt att jag fått denna medicin för att slippa magont och fick det direkt när jag druckit de ;) Man får väl ge de några dagar i alla fall.

Nu ska jag och jobba och i eftermiddag ska jag handla snabbt sen på kalas hos Andys syster Johanna. Kan lika bra komma lite senare på kalaset eftersom jag inte ens kan äta maten som serveras. Får se om jag hinner sticka till Dalhem och fira Helena oxå!


De gick bra att köra med sommardäck igår. Men shit vad jag blev rädd när en idiot fick för sig att köra om mig på en 70väg och köra in igen precis framför mig. Stänkte upp så mycket slask på rutan så det small till plus att jag inte såg ett skit ut. Idioter är enda namnet för sånna!




Ha en trevlig lördag!

Mitt stora problem med min nya livsstil är att jag verkligen måste lära mig att äta tills jag e mätt och sen e det nock. Inte mer eller mindre. Nu har jag ätit en liten portion lunch och nu är jag mätt trots det sitter jag och funderar på om jag ska ta mer. Det håller inte i längden :)

Jobbigt e det när man ska börja äta på ett visst sätt...en jäkla massa läsande på förpackningar. Sen kanske jag inte håller det till 100%, finns säkert något jag äter som jag kanske inte borde men i det stora hela e jag duktig ;)
Nu blir det matlådor med på jobb för annars går det åt skogen.




10kg vill jag gå ner, det är en lång väg men med lite vilja så ska allt gå :D

Fint att det snöar och jag har fortfarande sommardäck...aaaah! Får se om jag kan låna mannens bil istället!

Jag skjuter gärna upp saker in i det sista, så har jag alltid fungerat. Det kan innebära att jag hämtar ut ett paket sista dagen, lämnar tillbaka varor sista öppetköp dagen, bokar tid till diverse saker i sista sekund. Ja som sagt så funkar jag helt enkelt men jag måste verkligen ta tag i julklapparna. Finns inget värre än att va ute i sista sekund och trängas med alla andra som oxå är det.

Jag har inte megamånga att köpa till men det bli ändå en del. Mamma, pappa, 3 kusiner, 2 syskonbarn och Bella. Till barnen ger jag inte för så mycket till var och en det är mest bara för att dom ska få något...det e tanken som räknas :) Ullared e fett najs när det gäller klappar till barn, där får man mycket valuta för en liten peng :)

Andy slipper jag detta året, i o med vi åker 3 veckor efter jul har vi sagt att vi inte ska köpa till varandra.




ÅÅÅÅH Vad jag vill åka NUUUUU!! Fatta att 4 veckor ska jag och mitt hjärta
spendera där nere 4VECKOR!!!


Nu har jag varit hos doktorn. Fick väl egentligen inga klara besked för varför jag får så ont i magen... inte till min allt för ofta halsbränna heller. Men hon prata om tarmar som inte arbetar harmoniskt som gör att jag kan få ont i magen så jag har fått utskrivit någon som jag ska dricka varje morgon. Halsbrännan är det bara att fortsätta äta mina halsbrännetabletter och undvika att äta och dricka vissa saker. Hon prata om stressmage men jag har svårt att tro det. Jag är ju den mest ostressade personen i hela världen. Men vem vet där kanske ligger något och oroar långt inne. 
Som sagt alltid onödigt att gå till doktorn men hon var snäll i alla fall :) Har tagit blodprov oxå som dom hör av sig med resultatet.

Jag är mest glad för att det inte handla om mjölk. Då hade jag dött långsamt :D



Idag e det min födelsedag! Fått massa fina sms och samtal ♥ Inte att glömma facebook där många skriver :)
Idag får jag bestämma middag och då blir det hamburgare ( Utan brödet förståss ) Som en liten unge haha.


foto072 (MMS)

första gången på många år som jag inte grät när jag tog blodprov!stolt! Märks att man blivit äldre:)

foto071 (MMS)

gott att den sovandes idioten precis sparka mig i huvudet!tosig! Men han e rätt söt ändå bäddat ner sig så man knappt ser han:)

Det e väl märkligt att här har jag legat hela dan på samma plats i soffan med täcke och kudde. När mannen kommer hem så är det helt plötsligt hans plats? Vi har en sida i soffan som vi alltid bråkar om och tyvärr e det sällan jag vinner. Inte okej. Och inte okej att han fiser i mitt täcke :) Nu väntar jag bara på att Greys Anatomy kan börja sen kan jag gå och lägga mig.

Prata precis med hjärtat Blondy. Tycker så synd om henne :( I hennes fall e mitt magproblem en bagatell. Får se om jag e bättre till fredag för då får de bli ett besök.


Imorgon fyller jag år. 26år, hur firar vi detta jo med att gå till doktorn! Vad mer kan man önska sig ;)


Hjärtegull så här laddad vill jag se dig igen, glada fina Blondy ♥

Nu har jag kollat på Våra bästa år, Böda camping och sett färdigt The Hills boxen...vad fan ska jag nu göra? Tv mitt på dagen suger, finns inget att titta på. Kanske spela lite kort på datan ?

Nu har jag bokat tid till doktorn. Detta håller inte..igår fick jag gå hem från jobb för jag blev så dålig i magen. Men samtidigt som det är bra känns det onödigt att gå dit. Jag vet ju vad dom kommer säga. Är du stressad? Röker du? Har du ätit något konstigt? Alltid samma skit. Kommer förmodlingen gå därifrån inte ett dugg klokare på min mage. Själv har jag funderat på om det kan ha med mjölk att göra, kan det va magkatarr? Han jag prata med hängde upp sig på att jag får halsbränna...och ja det får jag , men inte samband med att jag får ont i magen...dom två sakerna kommer oftast var för sig.

Nu sitter man här i alla fall och ska lägga mig och titta på tv. Hemma från jobb idag, jag vågar helt ärligt inte jobba när magen håller på såhär...tänk så anstränger jag mig så jag skiter på mig. Haha man e lite glöttig :)
Jag döör så tråkigt det känns att jag snart ska köra till jobb. Ge mig styrka. Varför går mina 3dagars ledighet så snabbt? Nu ska man jobba hela veckan igen. Inte roligt...men får trösta sig med att även det går snabbt.

Som vanligt fick jag extrem magknip precis. Fattar inte vad problemet är, o ja jag borde gå till en doktor men orka. Jag går aldrig till en doktor och kommer förmodligen inte göra det denna gången heller. Till sist får man väl krypa dit:D


Längtar till nästa helg då vi ska åka till Göteborg. Ska bli härligt att komma iväg och nu är det bara 2 månader kvar till Thailand.

Så då var det måndag idag. Jag ska gå upp till brunnen strax tänkte jag. Ingen bil idag heller så då får man röra fläsket istället :) Måste handla något kan jag äta plus att jag måste ha cigg. Idag börjar en ny epok i mitt liv. Vi får se hur det går men jag hoppas att det bli bra.

Jesus vilken seg dag. Jag vet inte vad jag ska göra..sitter bara här och blir trött ju. Jag hatar att det e så mörkt. Annat blir det när julsakerna åker upp men just nu är det bara piss. Inte konstigt folk hamnar i deprissioner på vintern...detta mörkret kan ju få vem som helt att tappa humöret. Klockan är 5 och det känns som dagen är slut.....

När mannen kommer hem ska vi äta smörgåstårta. Som vanligt är man rädd att maten inte ska räcka men jodå, det räckte och blev över, lite för mycket över kanske :) Nu ska jag in i duschen och hoppas på ett mirakel. Ett mirakel som gör att jag piggnar till igen.

foto068 (MMS)

tråkig söndag... Vad passar då bättre än the hills:)klockan är 3 och man får redan tända lamporna...hata november månad!

Igår hade jag kalas eftersom jag fyller år nästa torsdag men jobbar den helgen som kommer därefter. Var verkligen en jättetrevlig eftermiddag/kväll. Är så glad att Andys familj kommer så bra överrens med min familj..det gör allt så mycket lättare. När A´s farmor och Hasse gått hem satte vi igång och spela spel men mitt i allt mådde jag så sjukt illa trots att jag inte ens var påverkad. Man kan med enkla ord säga att min mage och alkohol inte är så bra kombination. Är det inte halsbränna så är det magknip, och igår blev det illamående. Icke bra :) Plocka undan och diska innan jag gick och la mig och som vanligt är man mycket nöjd över det idag.

Fick en massagedyna/stol av mamma och pappa och den ska invigas idag. Ska bli spännande att se om den hjälper mot mitt dumma skulderblad...har hört att sånna ska va väldigt effektiva.

Annars händer det inte mö idag. Är ganska låst då min bil är på lagning och A är iväg. Så det blir väl att titta på tv och ta det lugnt. Jag har ju inga pengar heller så det finns inte mycket roligt att hitta på då :)




Samtidigt som det är skönt att ha lagt dykningen till sidan ett tag så saknar jag det. Det var en intensiv period med mycket plugg och tidiga morrnar men det hände något. Varje gång var det en pirrande känsla, nervöst men ändå förväntansfullt. Får se om jag gör färdigt det i Thailand eller om jag ger mig på det våren igen...en sak är säker i alla fall... jag ska ha mitt dykcert!

foto065 (MMS)

nu väntar vi bara på att gästerna ska komma till mig kalas:)

foto064 (MMS)

sjöbbe,anders,göran och ove!perfekt kväll:)

Nu var det kväll. Attans vad dagarna flyger iväg. Idag har man jobbat som vanligt. Efter det åkte jag hem till mamma och pappa och åt middag för att sen åka med mamma till citygross och handla till mitt kalas som äger rum på lördag. Att gå från ca 16gäster till 9 är väldigt skönt må jag säga inte minst för ekonomin för ja det kostar att fylla år. Borde vara tvärtom :) Hittade en fin klänning/tröja på Cassels oxå... den ska jag trycka i min tjockiskropp på lördag och bli kalasfin.

Imorgon ska jag jobba och 40minuter efter avslutat pass ska jag på massage. Segt att tillbringa 40minuter i fikarummet men jag behöver verkligen det och det är inte lönt att åka hemom. What to do what to do.

På fredag är det vinkväll hos Sjöbbs. Vin, tacos, spel och fina vänner, kan inte sluta annat än en underbar kväll!



Detta har faktiskt varit en jävla skitdag. Mellan 02-07.30 sov jag inte en blund INTE EN BLUND...somna till sist och sov till 12. Vakna med en jäkla huvudvärk men in i duschen och gav mig iväg till Maxi då jag skulle på massage. Kommer dit, då är hon sjuk så massagen är inställd men inte en jävel kan ringa och säga det? Det gjorde mig faktiskt lite irriterad tycker gott man kan meddela sådana saker. Mötte Sjöbbs på parkeringen så jag gick in en sväng och handla med henne istället. Kl 15 var det besiktning på bilen. Tror ni den gick igenom, NEJ! Ingen bromsverkan på vänsterbak. Kyss mig i röven ville jag bara säga men såklart höll jag flabben o såg glad ut. Nästan ingen kylarvätska heller för den delen. Tur jag har koll på min bil i alla fall. Mamma och jag körde då till mekonomen för att köpa delarna till bromsarna. Sa till mamma att det nog kosta 5000... hahah tur jag e så possitiv :D Kosta inte speciellt mycket så nu ska det bara fixas sen får jag dit igen och fan ta den bilen om den inte går igenom då .

I natt ska jag sova som en prinsessa och förhoppningsvis vakna imorgon med ett mycket bättre humör.

Jag och Helena har nyss varit ute och kört en runda. Sjuka i huvudet som vi är fick vi för oss att köra genom pålsjöskog och Helena är ännu sjukare som ska köra lååångt in i skogen. Trodde fan jag skulle pissa på mig. Är extremt mörkrädd och tro mig..det var möörkt! Roligast var när vi kör rundor där inne i mörkret så får Helena ett sms som gör att vi båda hoppar till ... haha jävla mesar :) Förrutom skogen har det var en myspys bilfärd :)

Om det finns något bättre än måndagar så är det väl ändå söndagskvällar....eller i alla fall dom helgerna man jobbat. Kunna sitta ner och bara slappna av. Sen jag kom hem har jag bakat ( HAHA ni ser mitt lyckade resultat nedan) ätit middag, pysslat och pratat i telefon. Nu sitter jag och väntar på att "ensam mamma söker" ska börja :)

Imorgon e det full rulle...ska på massage, besiktiga bilen, till OJ! och beställa smörgåstårtor samt simma med Camilla. Fullt ös medvetslös. Massagen ser jag mer framemot, besiktningen minst. Snear om bilen inte går igenom.

foto048 (MMS)

om vi bortser från att den absolut inte ser ut som en cheesecake ska göra så får jag säga att den smaka mycket gott...så då har jag lyckats lite iaf:)

foto044 (MMS)

de e inte många bilister man möter såhär en söndagsmorgon!nu ska jag in och jobba sen i eftermiddag ska jag försöka mig på att göra cheesecake:)

Här sitter man innan klockan ens hunnit slå 8. Duschat, diskat och flyttat möbler har man...och jag börjar 15.30 idag!!! Skandal att behöva va uppe såhär tidigt men vad ska man göra. Någon gång mellan 07.30-16.00 kommer dom idag för att titta på elementen. Möblerna måste flyttas 1 meter ifrån. Jag hade väl kunnat sova vidare men vem fan vill sova om det knackar på dörren. Komma upp med håret åt alla håll o kanter, svullen under ögonen och halvt påklädd. Nej inte jag i alla fall. Sen att dom aldrig är här så tidigt det är en annan femma för man vet ju faktiskt aldrig. Tycker gott att dom kan begräsa tiden lite..dom ger en en tid som är exakt över hela dagen. Moget.

Måste ringa felanmälan igen. Nu har vi verkligen gjort allt men ändå luktar de så jävla mycket avlopp inne på toan. Det är kräkvarning på det. Jag skäms om folk kommer hit för man kan ju tro att någon gjort nr2 men en väldigt dålig mage :D


Nej nu ska jag surfa vidare i väntan på att mamma ska vakna...så fort hon gjort det drar jag hem till henne istället för att sitta här och vänta.


Ha en fin dag! Puss
Igår när jag kom hem fick jag ett mega läskigt samtal. Jag HOPPAS verkligen att det var någon som tjuvringde. En gubbe som tyst och lite flåsandes ringde hem till mig:

J: Hej det e Linda
G: Heeeej
J : Vem e det?
G: Du vet vem det e
J: Nej det vet jag inte...
G: Jooo det vet du, du vet vem jag e
J: Nej det ver jag inte, så säg vem du e
G: Någon som tycker om dig
J: Jaha, vem e det???
G: Du vet vem jag e
J: NEJ det vet jag inte så säg nu vem fan du e

Klick. Så la han på luren. Megaläskigt. Förvånar mig inte om någon tjuvringde men då lyckades dom bra för det lät verkligen som en kåt äcklig gubbe. Usch....

Har precis kollat på pensionärsjävlar. Haha det var ju riktigt roligt. Bäst är det att se folks reaktioner :)

Annars är det som en vanlig tisdag, tvättar, plockar undan...ja allt är som vanligt helt enkelt. Ska gå ner till tvättstugan innan jobb och boka en tid för med min lilla maskin kommer denna tvätten ta år och dar.

Nu var det helgveckan igen. Vart tar dessa veckor vägen? Snart fyller jag år...jag har faktiskt inte ens haft en tanke på det men idag slog det mig. Snart blir jag 26år...gammal käring :)

foto046 (MMS)

då var pillersamlingen framplockad om inte mitt hår slutar ramla av efter detta vet jag inte vad jag ska göra!

foto043 (MMS)

det är ju inte så att jag inte sett att den står där...men just nu slog de mig...hur Fan hamna en brassestol i vårt sovrum?

Har haft en superdag med fina vänner. Jag och Jessica börja med att åka ut på Väla och Ikea. Innan jag kom på vad det är för vecka undra jag vad fan det var som hände på Ikea. Sjukt mycket ungar överallt, skrikiga dampiga ungar. Jag älskar Magnus Betner när han säger
"Missförstå mig inte, jag älskar min dotter, men jag hatar era barn" Haha så klockrent. Åter till Ikea..mycket folk och restaurangen kunde man ju bara fetglömma. Sen kom jag på...det e ju för fasen höstlov. Illa.

Köpte inget varken på Väla eller Ikea men köpte däremot en blomma på Maxi...se inlägg nedanför :)

Efter det åkte vi hem till Vevvan för fika. Sjöbbs slöt oxå upp så där satt vi 4 och hade myspys. Sen kom Engla hem och då blev de rock´n roll :D


Nu e man hemma igen och har varit det ett tag. Imorgon är det jobb igen, så roligt så roooooligt!

foto038 (MMS)

min nya blomma gör sig fint på skänken nu ska vi bara försöka hålla den vid liv:)

Idag har man för en gångs skull varit uppe tidigt. Kan det bero på att vi ställt om klockan? Sovit i soffan hela natten så kroppen e det lite sisådär med haha. 09.30 befann jag mig i stan för att gå upp och ta blodtryck eftersom jag går på p-piller. Snacka om att bli ställd när han sa till mig att hoppa upp i stolen för undersökning. Ni tjejer vet att detta är icke något man ser framemot precis ;)

Träffa en kompis utanför och hon blev chockad att jag går till en manlig gynekolog. Men varför inte? Jag hade inte gått till en 30åring men Günter är en äldre man med hjärtat på rätt ställe. Jag blir inte alls nervös över att han e en man. Herregud det är ju hans jobb. Allt var bra i alla fall, eller egentligen inte för mitt tryck har stigit rätt mycket sen sist jag var där så om ca 2 månader ska jag dit igen och ta det på nytt. Trycket är möe viktigt när man går på P-piller. Tycker det är bra att dom är noga med det.



Strax ska jag ivär och träffa Jessica...lite senare i eftermiddag ska även Sjöbbe och Vevvan möta upp oss :)