Jaha då var den lediga helgen slut..igen. Kan inte jobbehelgen gå lika snabbt som den lediga..då hade det varit kanon!

Har varit en bra helg på alla sätt och vis. Igår var jag på brunch med några från jobb. Efter den gick 3 av oss vidare till marknaden på fredriksdal. Var trevligt och det var ju fint väder.

Jag lämnade Ella 9 på dagis idag. Ingen bra dag, hon ville inte alls gå in. Lite gnäll och kravla sig fast vid mig. Som tur var distrahera dom henne så inget skrik när jag väl gick. Jag förstår henne, jag hade hellre spenderat dagen hemma med henne än att gå till jobb men så funkar tyvärr inte livet. Vi är lediga tillsammans imorgon igen :)
Idag har jag och Ella haft myslördag. Andy jobbade och till en början hade vi inga planer men det blev i slutändan en bra dag.
Vi körde till lager 157 i förmiddags. Jag köpte en jacka till mig själv. Jag går och lämnar Ella på dagis i ur och skur så jag behövde en som var vind- och vattentålig. 300 spänn var rena klippet! Bara för att den var så billig så fick Ella en tröja och ett par byxor också haha.

Vi körde därefter till Laröd och lekte på lekplatsen. Himla fin och kul lekplats.









På eftermiddagen gick vi till Ellas farmor och fika. Då Ella är förkyld och har en hemsk hosta som gör att hon knappt sover på natten så blev hon lite hängig. Hon somnade på soffan och då fixade jag och Carina Ellas present. Tänk att min fjälla blir 2år om mindre än 2 veckor...sjukt!


Resten av dagen har vi lekt på Ellas rum med hennes "musses klubbhus" och "Dora" leksaker. Vi har byggt upp ett litet samhälle haha.








Då var klockan halv 10 en fredagskväll och denna familjen har sagt godnatt. Ella sover i sin säng efter att ha somnat på soffan, Andy sover på soffan och jag nicka nästan till precis så nu ska jag också lägga mig.

Vi hade en jobbig natt, Ella fick hosta så hon fick sova hos oss för jag orka inte springa upp och ner 100 ggr. Mitt i natten fick jag kryp i benen och kunde omöjligt komma till ro. Ella snurra rundor som en tornado så både jag och Andy fick en och annan fot lite här och var. Trötta deluxe idag!











Vi träffade Sandra och Savannah på väla i förmiddags. Jag handlade en tröja till Ella men egentligen är jag ute efter en blus till henne. Vill att hon ska ha det när hon fyller år men jag hittar inte någon fin nånstans! Har letat som en idiot både i affärer och på nätet. Ska det vara så himla svårt?
Till min lycka var Ella vaken när jag kom hem. Hon var så stolt att pappa satt upp en egen klädhängare till henne "henga da, henga da" sen tyckte hon att hon skulle sova mellan mig och Andy inatt. Det hade hon gärna fått men det är helt omöjligt att få henne att sova hos oss. Det får vi bädda för lite själva då vi ofta leker i vår säng. Så tar vi in henne till oss på natten för att hon är ledsen så tror hon att vi ska vara uppe och leka. BIG nono på den!

Imorgon är jag och Ella lediga och har ingenting att göra. Om det är fint väder ska vi två ge oss iväg på utflykt..vart får vi bestämma imorgon :)
Då var loppan lämnad på förskolan efter några dagar hemma med förkylning. Hon var överlycklig över att få komma dit idag haha, så rolig är jag att hänga med.

Jag mår sjukt konstig och har gjort i några dagar. Trött, illamående, ont i ryggen och nu även ont i ögonen och huvudvärk. Typiska gravidsymptom men så är det inte. Det är jag 100 procent säker på så nu tänker jag att jag kanske har en infektion eller något. Ja skitsamma ska och jobba idag och är väldigt glad att det bara är 5 timmar!









Ledig dag, fick sova till 8, ändå är jag trött. Trött som in i bomben. Försöker få Ella att äta en macka så vi kan åka och handla och det går i snigelfart.

Vi har varit hos Ida, Linnea och Filip idag. Barnen lekte och vi skvallrade. Vi ville gärna gå ut men det ville inte tjejerna så blev innelek och lite i deras trädgård.







Sådana här tillfällen önskar jag att jag fått ner en kopp kaffe eller att redbull hjälpt. Ella lämnas hos mina föräldrar imorgon bitti och ska sova där tills söndag. Givetvis vill jag få ut lite av denna fredagen med henne, är till och med villig att rucka på läggtiden 19 för att få ut så mycket av fredagen med henne. Men om inte ett mirakel sker så lär jag somna före henne haha.
Varje dag planerar jag en massa saker bla att jag ska komma i säng i tid. O nu sitter jag här klockan 23 och har fortfarande inte kommit dit. Jag planerar en massa annat också som jag inte heller kommer till skott med men jag får väl acceptera att det är så jag är. Sjukt dålig karaktär.

Idag hämtade jag Ella på förskolan. Tror ni hon skulle hem? Nej! Det är positivt att hon tycker om att vara där men det börjar bli tröttsamt att alltid behöva ta en kamp när vi ska därifrån. Minst en halvtimme tar det innan vi är i bilen. Idag vägra hon ta på sig jacka och skor. När vi efter många om och men fått på det skulle hon gå sin egen väg. Sprang ifrån mig hela tiden så det sluta med att jag bar henne skrikandes under armen. Ge mig styrka !



På lördag ska vi på bröllop och jag har två klänningar att välja på :





jag kan inte bestämma mig! Den korta kommer jag behöva heltäckande svarta strumpbyxor till eftersom jag har tatuering vid vristen o det ser inte klokt ut när den syns under strumpbyxorna.
Min fjärde helg i rad jag jobbar och jag känner mig ganska less på det. Eller ganska är ett milt utryck, jag är urless på det. Samtidigt är det fina pengar så jag står ut. Ligger till och med och funderar på om jag ska se om jag kan köra en extra helg denna månaden också haha. Det är mycket som händer denna höst/vinter hos oss. Vi ska på bröllop, Ella fyller 2år, jag fyller 30år, två kalas på det, mamma fyller år, vi ska till London, sen kommer julen som avslutas med att pappa fyller år. Till råga på det så har min bil gått sönder. Jag kör för tillfället runt med en bil som låter som en streetracer och kör jag över ett gupp så skrapar avgasröret i..woop woop på den
😩🔫

Sånt är livet på en pinne och det ska vi nog kunna reda..mycket att se framemot om inget annat. Förutom att jag fyller 30år då..lite ångest på det är det allt.

Nej nu ska jag sova, närmar man sig 30 behöver man definitivt sin skönhetssömn ;)