Nu har man kommit hem från en seg dag på jobb, hunnit slänga i sig pizza har man också gjort! Tur att man snart ska bort med tannaj*vlen nästa vecka, för såklart tycks all mat komma precis på det ömma stället!
Annars blir det en lugn och fin lördagskväll, ska kolla film med mannen och ta de allmänt lugnt! Imorgon blir det jobb igen, sen e man långledig :)

Jag och en jobbekompis prata om djur och skit som kan komma in under huden på en, och då berättar hon att hennes kompis hade ont i äggstocken, och när doktorn kollar upp det så visar det sig vara larver som kappslat in sig där.... så ÄCKLIGT! Jag ryser i hela kroppen! Det finns så mycket skit och en gång kolla ja ett klipp på internet där en kvinna nere i afrika, eller var det nu var, hade mega mycket var på bröstet, efter ett tag ser man hur en läkare drar ut larver från bröstvårtan....... det var kräkvarning på hög nivå mina vänner och Rebecka du som vet hur äckelmagad ja e kan ju tänka dig hur ja reagera på det :) jag menar moget att klökas när man snyter sig haha!

Nej nu har ja inte tid att sitta här.... nu ska ja hänga upp tvätt!

Ha en megabra lördagskväll! Kramar♥
Kan någon skruva tillbaka klockan lite så ja inte snart ska behöva köra till jobb? Please? Nähe inte det inte...det är så illa att klockan är 13.30 vilket innebär att om ca 1 och en halv timme måste ja bege mig till jobb där ja sedan stannar till stängning,,,, naaajs! jag tycker inte att det är så hemskt att jobba kvällar nuförtiden, förrutom fredagen! Alltid lika hemsk, och när man slutar 22.30 idag så tänker man "ahh 2 veckor till nästa gång" men det går alltid så snabbt!!

Jag har iaf. hunnit med lite idag,kört mamma till doktorn, ätit frukost med Rebecka och tvättat!  Nu har jag precis duschat så nu ska bara sminket på sen är man fit for fight! Egentligen har jag lovat mig själv att laga mat till jobb varje gång jag behöver ha med mig middag, istället för att alltid köpa dessa tråkiga och äckliga färdigrätter, men ja orkar vekligen inte idag! Har ingen alls lust till det, och inget tycks verka gott idag! Så ja tror helt enkelt ja köper en paj på jobb, kostar bara 20kr :)

Ha en bra fredagskväll allihopa!! Kramar
 
Bara för att du fyller år om 10 min får du äran att vara med på ännu en bild som är en klockren Sjöbbe bild, huvudet på sne med en dooleys i handen ;) Precis så som vi alla e vana att se dig haha! Me love u long time!!!
Om jag skulle få 1 önskning av en lyckogubbe idag har inte valet varit så svårt; PENGAR!  Det är ju helt sannslöst så dyrt det är att flytta! Och då pratar jag inte bara om nya möbler o dylikt som man vill köpa, utan det som stör mest och kostar mer än vad ja trodde det är alla flyttavgifter! Flytta hemtele, internet blablabla tar dom ju sjukt överpriser för! nej tur man inte flyttar så ofta!
Jag känner mig helt rastlös av att inte få jobba extra för ja vet hur mycket ja behöver pengarna! Därför, som många inte förstår ( och jag själv inte hade gjort om inte situationen varit som den är) tycker jag det är lite psykiskt påfrestande att ja inte ska jobba på en hel vecka! Jag ska operera bort visdomstanden på tisdag, vilket innebär att ja måste va hemma minst 2dagar från jobb,lika bra att ta 3 då, och då infaller det så att ja blir ledig från och med måndag nästa vecka till och med måndagen veckan därpå! Egentligen tycker ja nog att de ska bli rätt skönt... bara ligga o glo tv o bli allmänt förslappad ;) Synd bara att ja inte har min älskade animal planet kanal då haha!

Nu ska jag lägga mig hos min man och störa han lite vilket retar gallfeber på han haha!

Och jag säger Grattis i förskott till min älskade och bästa vän Linda idag ifall ja inte bloggar imorgon :D
Hipp Hipp Hurra du blir ännu ett år och ännu ett år visare ( och ännu ett steg närmre 30, fy f*n) 

                             
Idag har jag haft min sjukt efterlängtade besiktning, ÄNTLIGEN kan jag slappna av och inte va så himla hysterisk hela tiden. Andy har ju fått spel på mig dessa dagar då jag bara gått och kollat fel i lägenheten! I alla fall var jag uppe i tusentals kronor i mina beräkingar på vad jag kommer åka på, det visa sig att de blev 1500 och det är endast för att jag väljer att HBGhem fixar mitt sovrum! Annars e de bara att spackla igen hålen i väggarna i rummen, men sovrummet var där lite för många så de måste målas om! Så nu e jag lugn igen! Tack för det hälsar min mage och hjärna. Har ju nästan fått magsår dessa dagar!

idag gjorde jag och A det vi pratar om länge, vi beställde soffan :) Det blev en 3sits soffa med divan och en stor fotpall till det. Och så får vi ju inte glömma nackkudden och brickan man har över armstödet, för det var superviktigt enligt en viss person :) Men finfin var den iaf, kolla lite på soffbord också men där har vi ett stort problem! Det visar sig att vi är sjukt oense om vad för slags trä det ska vara på möblerna, så vi får helt enkelt avvakta lite med det, annars kanske det inte blir någon flytt för Linda&Andy  haha :)

Idag har det inte gjorts mycket mer än så , sjukt seg har jag varit , de tar på krafterna att jobba extra helgen men goa pengar blir det. Dock undra jag när jag stod i kassan en söndagskväll vilken idiot som tackar ja till att jobba en söndag till 22.15 när man kunde varit ledig... men men som sagt, goa pengar!

Nej vad säger ni, lite yatzi som avslut på denna underbara måndag? Jag har blivit nörd!

Massor Av Kramar ♥
Nu borde jag egentligen sova med tanke på hur trött jag e, men ja ska ju alltid "bara" innan ja äntligen kommer till sängs!
Nu skulle det bara varit två jobbedagar kvar innan ledighet men smarte Linda har ju fått för sig att ja ska tjäna mycket pengar så ja har tagit på mig extra tider i helgen, jävliga tider dessutom! Men får tänka att det är tacksamt när lönen kommer:) Direkt efter avslutat pass på lördagen kör jag och Blondy till Lousie på inflyttningsfest...där får vi nog roligt med att kolla in andras fyllor:)

Imorgon blir det åter städning, måste ju va fint till fredag .... ja hoppas o håller både tummar och tår att besiktningen går bra, annars får ja jävlar i de jobba dygnet runt framöver. Jag vill ju gärna tro att ja e tät så ja bokar upp både flytt och London resa med några månaders mellanrum...men de lööööser sig :) Man måste ju få leva lite oxå, om det så innebär att ja inte alls får leva fram till maj haha.

Var precis inne och läste Therese och deras resedagbok...dom hade inte skrivit något mer än ett inlägg här hemma, men f*n vad ja blir avis! London, visst, men inget går upp mot sol och bad! Förhoppningsvis blir det resa i november då man fyller 25 och mamma 50, får se fram mot de även om de e lååångt tills dess:)

Nej nu ska ja inget mer "bara" utan fram med tandborsten, av med kläderna och ner i sängen! Ska ligga i min goa säng med sex and the city på tv´n!

" Ligger inte Manhattan vid London"                         
Herregud var har ja gett mig in i, London med Sjöbbe kan ju bara sluta illa ; 
                                                                                            
Nu har jag lagt upp en budget för nästa månad, antagligen kommer den inte hålla för det gör den aldrig men denna gången ska ja verkligen försöka. Kan folk med mindre pengar än mig klara sig på en månad borde ja väl klara detta. :)

Nu är klockan 10 i 8 och ja e supertrött, vill bara lägga mig men tycker de e lite tidigt. Önskar ja vore en sån person som ju tidigare man lägger sig desto tidigare vaknar man dagen efter, tyvärr gör inte jag det utan ja sover exakt lika länge på morgonen ändå :)

Åh vad ja vill att de ska bli vår eller ännu bättre sommar! Alltid innan har jag solat solarium på vintern men då ja har ett pigment som bränner mig väldigt lätt har ja lovat mig själv att inte göra det, vilket innebär att ja e blekare än någonsin! Ser ju inte klok ut när ja får på mig min bikini när vi ska simma, känns som ja bländar hela badhuset :) Tur de e så himla kallt där inne så man halvspringer till poolen!

Kollat lite på internet om London, åh så mycket där e jag vill titta på....vet inte hur vi ska hinna allt Sjöbbs, vi får ligga i som dårar :) Egentligen skulle ja vilja gå o se en musikal en kväll oxå, bara för att de känns som de tillhör London, men vi får se vad tiden och pengarna räcker till :)
Idag har man varit ledig, finns inget bättre haha. Dagen började flitigt med att jag och Rebecka var och simma. 50 längder blev det, vi är så duktiga men fy vad kämpigt det var idag! Efter det susa jag hem, inom Therese och tog hennes post sen upp och började mitt projekt för idag...storstädning av kök! Alltså finns det något tråkigare, ja halvlåg inne i ugnen för att komma åt men ända blev ja inte nöjd... men men. Så himla noga e de inte med tanke på att de endast e vanlig besiktning på fredag, ingen städbesiktning. Men ja inbillar mig att om man har de snyggt o fint när dom kommer hit är dom mindre petiga ;) Fick iaf meddelande av den tjejen vi ska byta med och hon skrev att så fort besikningarna är godkända får vi flytta... weeei va roligt! Så i veckan blir det beställning av soffa!

En annan rolig sak som hänt idag är att jag och Sjöbbe bestämt oss för att i maj blir det en weekend till London! Jag e sååå lycklig! Jag som älskar att resa och haft som vana de senaste åren att åka på minst en utlansresa trodde inte det skulle blir något detta året... men jo! Så även det ska beställas i veckan :)) Vi kommer ha sååå himla kul gumman! Tänk dig du och jag i London...ahh LONDON! De kommer bli great nu ska ja vara fila lite på engelska haha!
Förra året i mars åkte jag, Jessica och Sandra till Paris, det var oxå helt underbart, så roligt vi hade och så mycket vi promenera under dessa dagar, helt sinnes sjukt!!!

Nu ska ja plocka undan efter min middag sen ska ja titta lite på tv!! kram kram
Godkväll!


 jaha här sitter man en lördagkväll o har de jäääätteroligt! Med andra ord har ja grymt tråkigt...lite trött ja, men inte så trött så ja vill gå o lägga mig! Jag har spenderat denna kvällen, efter att A somna skittidigt, med att glo lite tv, kolla lite bloggar, kollat kvällstidningarnas hemsidor och nu till sist spelat yatzi på Blip. Det värsta med hela saken är att ja sitter o spelar, är helt inne i det så ja små pratar med mig själv...." få nu en yazti för f*n" "bara 20 poäng till sen vinner jag".... Det är ju patetiskt om ja själv får säga det. Frågar dom imorgon på jobb vad ja gjorde igår ska ja hitta på nått, vill väl inte erkänna att så fort ja jobbar helg förvandlas jag till en kärring!

Jag och A har ju en deal att en gång i veckan får man äta skit typ som godis,chips mm. äter man det mer än det får man böta 50kr. Än så länge går det bra men reglerna e tydligen lite luddiga eftersom min kära p-vän hittar på egna regler efter att han småfuskat! Iaf är det gottedag idag .... visst har det ätis lite godis men vi köpte chips och dippa som vi skulle smaska i oss ikväll...vad hände med det kan man undra. Inte så att ja vill sitta och äta det själv o de huet har ju somnat!
Nej andra bullar blir det nästa helg om det inte visar sig att ja får jobba extra som ja bett om. Annars blir det inflyttningsfest hos Louise på jobb o då ska de skålas och så slå klackarna i taket! Allt annat än detta kommer kännas great!                                      Men vem vet, det är kanske detta som kallas "vuxenhet" .....sitta hemma och bara ta de lugnt...hade ja ringt mamma hade hon sagt, ja men de e väl skönt att bara ta de lugnt. Jo tack, JÄTTEROLIGT!
Nu ska ja hitta på något att göra, nått super roligt, typ försöka piska andra "jag har inget liv" människor i yatzi..............weeeihooo I love my life!

Ha de gott!
O glöm inte, hellre en back i hallen än ett hack i ballen


hahah nu kom Andy precis upp....han hade vaknat o tänkt, "shit vad e klockan jag måste ju äta chips" kan man annat än älska denna mannen :)

När man har sina dåliga dagar o allt känns skit, man vaknar med en obekväm känsla som man inte kan skaka av sig, man fortsätter dagen med att gnälla tills det inte finns mer att gnälla om ..... det e då man inser hur mycket ens vänner betyder för en .....
Det är dom som lyssnar, lyssnar och lyssnar tills man gnällt sönder hela hjärnan och öronen på dom .... dom som trots det fortsätter lyssna och försöker lysa upp dagen för en ... och tro mig, ni lyckas!

Utan er hade jag aldrig gått upp ur sängen när ja har dessa dagar, utan er hade ja aldrig satt mig i bilen till ett jobb som man inte direkt hurrar för....utan er hade ja inte i slutet av dagen skrattat och mått bra igen! För det är som man brukar säga, allt är bara I-lands problem ... ja du är inte ditt snyggaste jag med en mjölkvit hud, finnar och celluliter, men du lever och mår bra! Du har vänner som du skulle kunna bestiga berg för ( Ok med denna konditionen kanske inte, men det kommer ;) du har en familj som du älskar, en pojkvän som betyder allt!
 2009 kommer bli ett bra år, det vet jag ! Med dessa männsikor i mitt liv kan det inte bli dåligt helt enkelt!

Så tack till alla er, ni betyder mer för mig än ni någonsin kommer förstå!


Sjöbbe - det finns ingen som du , ingen som bölar så mycket, men samtidigt ingen som sprider så mycket glädje som du gör .... Du är guld värd och livet har bara börjat för dig!
Vicky- Snart tillökning i er lilla familj, så underbart roligt! Även om ja inte kommer avundas blöjbyten och långa vakna nätter kommer ja nog ändå känna en snudd avundsjuka... herre gud du har blivit så vuxen! 
  medans en annan fortf. är ute på krogen och festar som att där inte finns någon morgondag, jag menar Linda&Sjöbbe, väx upp, ni är inte 20 längre, det är inte ok att hänga på tivoli ;)

Kärlek!♥

Nu har ja fått tillsägelse att bloggen ska uppdateras, men ja kan väl inte hjälpa att de inte händer nått roligt i mitt liv!
Just för tillfället sitter ja i soffan o kollar melrose place....lööööve it! :) har nog sett alla avsnitt när det gick förr, nuförtiden e den ju lite omodern om man säger som så :)

Om lite mindre än en timme ska ja ge mig ut i KFC o köra mannen till hans bil på Ättekulla som varit på service! Efter det ska vi ut på ekeby möbelaffär igen....dock tror ja att denna gången blir det ett litet köp, nämligen en soffa :)
Vi fick ju godkänt på bytet med lght, så himla roligt!!!
Så som det ser ut nu så om ca. 2månader, flyttar jag o min älskling till en trea lite längre bort på elineberg :))


Nu ska ja försöka sparar pengar ( vilket ja e urusel på ) så ja kan köpa lite nya fina saker till flytten :) Har även sagt att ja vill jobba extra så de hoppas ja att ja får!


Kramar! ♥                              
Är det kanske nu tiden är kommen ... Första förändringen 2009 ?
Vi får vänta och se........Kanske, Kanske inte!

haha ja har precis lagt in mina foton på datan! Där e foton från mitt födelsekalas, personalfesten, turan med jobbevänner och nyår! Herre gud som man kan se ut på vissa bilder!!!! O när ja glor på foton inser jag varför ja sitter här o små knaprar nötter istället för slänger i mig en chipspåse!!!

        
Jag&Sjöbbe                  Sjöbb,jag,Ida,Lovisa&Blondy         Andy på nyår            Lollo, Rebecka och Carina
Jaha här sitter man i sim soffa en måndagskväll som känns som en lördagskväll ....egentligen borde man inte känna sig dum för man sitter inne o ugglar de e ju trots allt måndag?!
Visserligen har ja varit överallt o ingenstans idag, först ut på Ekeby möbelaffär för att kolla på köksbordet. Det blev inget med det, det hade passat här i denna lägenheten eftersom de var rätt litet... men njäe...tänk så får vi en lägenhet snart då e de helt plötsligt för litet! Hitta en superduper snygg soffa oxå som bara skrek A N D Y-L I N D A!!! Men samma där, onödigt att köpa till denna lägenhet! Så därifrån åkte man tomhänt med en plånka så glad!
Ut på väla en sväng, in o ut, in o ut genom affärerna.... men därifrån åkte ja faktiskt hem med en sak. Hårkontroll tabletter från life hälsoaffär..... de e ju skandal shopping! Men men hittar man inget så hittar man inget!

Nu på kvällningen har jag o Linda spelat bowling, haha lite muppigt att de bara va vi!!
Fast de var de ju egentligen inte, Nico o hans vänner spela ju på banan brevid o Vicky satt o hejja på! :)
Ja vem som vann kan vi ju ha osagt men de börjar på L o slutar på inda ;)

Nej nu ska ja fortsätta äta mina nötter som ja får för mig är nyttigt, som ja för övrigt får ont i magen av sen blir de nog bedtime för mig!

Kramar ♥

 åh vad ja vill ha sommar igen!!!

Då var söndagskvällen kommen...jag tänkte mig att ja skulle va uppe länge idag , bara njuta av faktumet att ja kan va de för imorgon e ja ledig! Tyvärr verkar de inte bli så, ja e så fruktansvärt trött, hela tiden! När ja kom hem från jobb skulle ja ordna o fixa här hemma, ha maten klar till Andy kom hem o allt de där... men alltså ja var tvungen att gå o lägga mig ett tag så sjukt trött va ja!  Nu e ja i alla fall uppe och har faktiskt börjar plocka undan julpyntet så ja inte har allt imorgon! Nu är det endast granen med ljus i som ska plockas ner imorgon sen e de klart.... o så fönster stjärnorna oxå för ja har alla lamporna nere i källaren!

Imorgon ska ja som sagt kanske köpa köksbord.... åh de e så fint o känns som att ja länge velat byta ut lite saker här hemma då ja haft ungefär samma möbler i 5år nu!! Så nu blir de köket som får sig en förändring :) Dock känns de lite onödigt eftersom vi letar större lägenhet, men köksbord som köksbord... de borde gå in i vilket kök som helst! Det kök ja har nu räknas ju snarare som ett mindre kök så de ska inte bli några problem i en annan lägenhet! Nu får vi bara se om A tycker de e fint!

Nix time to kolla tv lite! Ha de fint!! Puss&Kram ♥

Fortfarande inte återhämtat mig sen jul- och nyårsfirandet. Känner att så fort ja kommer hem o sätter mig o soffan blir ja helt slut! Så nu ska ja helt enkelt ställa från mig datan, borra ner mig under täcket o kolla tv...dock e de lite tvister om vad som ska ses...ja ville ju se Mr Bean!!! :( Men nej säger mannen och då e det tydligen så!

En jobbdag till sen två lediga dagar, igen :) Tror faktiskt att det inhandlas nytt köksbord med stolar på måndag :)


Ha De Bra Haaj!♥

Uppe med tuppen idag...den årliga inventeringen ägde rum 6 i morse!!! Den tiden e ju för fan inte mänsklig! Men som tur e somna ja väldigt tidigt på soffan igår så de gick rätt bra att gå upp !

Jaha en sumering av nyår kanske... det började väldigt mysigt med att ja o Andy lagade mega god mat och hade det allmänt mysigt och trevligt! Vår matlagning var ju helt suverän, oxfilén blev så himla god alltså! När middagen var över spela vi lite yatzi............. men seriöst! En nyårsafton!? näää vi kom  fram till att vi hade jävligt tråkigt och att vi är ett par som gärna myser en dag med film o sånt, men inte nyårsafton, då ska man helt enkelt inte sitta två st!!! Så efter att ha varit ute runt 10 o smällt lite raketer i brist på annat tog vi en taxi till mamma o pappa :) Då spelade vi spel och hade det trevligt! Så i slutändan visade det sig bli en bra nyår :)

Eftersom vi inte fick tag i nån taxi på natten fick vi helt enkelt sova i bäddsoffan i mitt gamla rum så när ja tog cyklen till jobb dagen efter såg ja fan inte klok ut! Lite halvsliten med gårdagens smink, gårdagens kläder....ja helt enklet hela kittet från gårdagen ...endast nyborstade tänder :) Men dagen gick förvånansvärt snabbt o rätt som de var var kl. 18.15:) 

nu ska ja kolla lite tv medan ja väntar på att min man ska vaknar, ja har mämligen köpt bullar till frukost :)

Ha de fint!                            

Kramar!  ♥